Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Ιουνίου 10, 2013

Ξεφτίλισε πάλι τους προσκυνημένους πολιτικάντηδες ο Χρήστος Παππάς που ενέκριναν νέα άδεια στον τουρίστα ΓΑΠ...

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Η συμπεριφορά του Jeffrey φυσικά και δεν αποτελεί "πρόκληση" για τις "δημοκρατικές αρχές" και το θεσμό του βουλευτή...!

«Υπόδικο» χαρακτήρισε τον πρώην πρωθυπουργό, Γιώργο Παπανδρέου, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής, Χρήστος Παππάς, κατά τη διάρκεια τοποθέτησής του κατά της χορήγησης άδειας από τη Βουλή στον κ. Παπανδρέου για απουσία του στο εξωτερικό.

Ενώ ο αντιπρόεδρος Γεώργιος Καλαντζής ανακοίνωσε ότι το Σώμα εγκρίνει την άδεια απουσίας του κ. Παπανδρέου στο εξωτερικό, ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής ζήτησε το λόγο και δήλωσε: «Εγώ προσωπικά θίγομαι και μόνο στην εκφώνηση αυτού του αιτήματος. Η Κοινοβουλευτική Ομάδα της Χρυσής Αυγής δεν.....

Ο ΠΑΣΟΚΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΒΑΛΑΣ ΔΙΑΚΟΠΤΕΙ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΝΤΙΑΚΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΕΠΕΙΔΗ Ο ΟΜΙΛΗΤΗΣ ΕΘΙΞΕ ΤΗΝ ΡΕΠΟΥΣΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΟΜΟΙΟΥΣ ΤΗΣ...!!!

Απλά δείτε το βίντεο...

(παρεμπιπτόντως έχει καταδικαστεί με ποινή φυλάκισης ο συγκεκριμένος "κύριος" )

Χωρίς κανένα σχόλιο από εμάς

Κι όμως είναι αλήθεια! "Ριζοσπάστης": Το ΚΚΕ φτιάχνει χορωδία για να ερμηνεύει τραγούδια του Κόκκινου Στρατού!!!!!

σ.σ. ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Νοσταλγός των Σοβιέτ το ΚΚΕ. Καθόλου περίεργο. Μια ζωή όργανα της Μόσχας, προδίδοντας το έθνος σε κάθε αγώνα του. Ακόμα και μετά την κατάρρευση του ανύπαρκτου σοσιαλισμού οι σταλινοτσολιάδες παραμένουν πιστοί στην μπολσεβικική σιωνιστική παρακαταθήκη τους.

Προσοχή, δε σας κάνουμε καθόλου πλάκα! Η παρακάτω είδηση είναι 100% αληθινή και την αλιεύσαμε από τον «Ριζοσπάστη» της 4ης Ιουνίου 2013, στη στήλη «Πολιτισμός». Σας τη μεταφέρουμε αυτούσια:

Τ.Ο. ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΩΝ ΤΗΣ ΚΟΑ ΤΟΥ ΚΚΕ

Πρόσκληση για χορωδία

H Τομεακή Οργάνωση Καλλιτεχνών της ΚΟ Αττικής του ΚΚΕ απευθύνει ανοιχτή πρόσκληση για...

Ψυχάρης του ΔΟΛ: "Ακίνδυνο το σφυροδρέπανο, αλλά εξαιρετικά επικίνδυνη η Χρυσή Αυγή"!!!

σ.σ. ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Νοσταλγός του ΠΑΣΟΚ ο Ψυχάρης! Ο λαός όμως πήρε χαμπάρι τους κλέφτες και τους απατεώνες του ΠΑΣΟΚ και επιζητά την παραδειγματική τιμωρία τους.

Ένα κείμενο γεμάτο… συναίσθημα δημοσιεύτηκε στο «Βήμα», της ναυαρχίδας του Μνημονίου, του αντιχρυσαυγιτισμού και του ΔΟΛ, υπογεγραμμένο από τον ίδιο τον Πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου του ΔΟΛ, Σταύρο Ψυχάρη.

Το άρθρο εκφράζει το αίσθημα της απώλειας που αισθάνεται το καθεστώς ως απόρροια της κατακόρυφης πτώσης της επιρροής που μπορεί να ασκεί το ΠΑΣΟΚ στην κοινωνία. Μία πτώση που συνεπάγεται πτώση και για τα συμφέροντα που το ΠΑΣΟΚ εκπροσωπούσε, τα οποία ονομάζονται κωδικά ως «δημοκρατική παράταξη», ενώ τελευταίως μπορεί κανείς να τα απαντήσει και ως «συνταγματικό τόξο».

Μελαγχολεί, εμφανώς, στο άρθρο του ο κ. Ψυχάρης, ενθυμούμενος τις εποχές της «αλλαγής», όταν ορθώθηκε η λαίλαπα της διαφθοράς που αργότερα κατέκαψε την Ελλάδα, διέλυσε την...

2006: Ο "δεξιός" Σαμαράς και όλο το "συνταγματικό τόξο" αρνείται να καταδικάσει τα κομμουνιστικά εγκλήματα!

Από το μαχητικό και πάντα αποκαλυπτικό Ethnikismos.Net

Τις τελευταίες ημέρες, όλα τα κόμματα του… συνταγματικού τόξου (δηλαδή του σάπιου μεταπολιτευτικού κατεστημένου), καθώς και τα καλοπληρωμένα δημοσιογραφικά παπαγαλάκια τους, σκίζουν τα ιμάτιά τους γιατί η Χρυσή Αυγή αμφισβητεί το λεγόμενο «ολοκαύτωμα». Όμως, δεν δικαιούνται να ομιλούν για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας και ολοκαυτώματα, όλοι εκείνοι οι… αστέρες του πέρα για πέρα σάπιου συστήματος, που μόλις προ ολίγων ετών ψήφισαν σύσσωμοι κατά της καταδίκης των εγκλημάτων των κομμουνιστικών καθεστώτων, στην Κοινοβουλευτική Συνέλευση του Συμβουλίου της Ευρώπης. Δηλαδή, όλα τα κόμματα του μεταπολιτευτικού κατεστημένου δέχτηκαν επίσημα ότι τα κομμουνιστικά καθεστώτα δεν διέπραξαν εγκλήματα! Και να σκεφτεί κανείς πως επρόκειτο για ένα.....

Νέα παρακρατική επίθεση αναρχοαριστερών σε δράση της Χρυσής Αυγής στην Κομοτηνή... Η κατάληξη όμως ήταν η ίδια

Την Κυριακή 9/6 οι συναγωνιστές της Τ.Ο. της Χρυσής Αυγής στην Κομοτηνή πραγματοποίησαν ενημερωτική δράση στην περιοχή Ρέμβη της Κομοτηνής, μοιράζοντας πολλά φύλλα της εφημερίδας του Κινήματος, καθώς και έντυπο ενημερωτικό υλικό με τις θέσεις του Κινήματος για διάφορα θέματα (Μεταναστευτικό - Ενεργειακή Πολιτική - Ανεργία - Αντιρατσιστικός Νόμος κ.α.).

Ενώ είχε ολοκληρωθεί η δράση της Τ.Ο. μέλη της γνωστή συμμορίας "γνωστών - αγνώστων" επιτέθηκαν με πέτρες, ξύλα ακόμη και με μπαταρίες κινητών εναντίον των συναγωνιστών που αν και πολύ λιγότεροι τους αντιμετώπισαν και τους έτρεψαν σε φυγή.

Η αστυνομία ως συνήθως έκανε αισθητή την παρουσία της αρκετά λεπτά αργότερα και.....

Παραδοχή "συνταγματικού τόξου" για Χρυσή Αυγή: "Το πρόβλημα είναι κοινό"!!!

σ.σ. ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Ελαφροδεξιά και αριστερά, τώρα που επελαύνει η Χρυσή Αυγή, αφήνουν τις ψευτοδιαφορές τους και συντάσσονται εναντίον του μόνου κινδύνου των σιωνιστικών αφεντικών τους, του Εθνικισμού.

Αποκαλυπτική ήταν η δήλωση του Γιάννη Μιχελάκη, εκπροσώπου Τύπου της ΝΔ μέχρι πρότινος, στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου, σχετικά με τα κίνητρα των κομμάτων για τα τέσσερα «αντιρατσιστικά» νομοσχέδια που κατατέθηκαν. Από την πρώτη στιγμή που τέθηκε το ζήτημα, θυμίζουμε, η Χρυσή Αυγή είχε τονίσει ότι ο σκοπός αυτών των νομοσχεδίων είναι η ανάσχεση του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος που γιγαντώνεται στην Ελληνική κοινωνία. Αυτό ακριβώς το κίνητρο αποκαλύφθηκε και επιβεβαιώθηκε στην εκπομπή αυτή.

Ας δούμε, προ του οποιουδήποτε σχολιασμού, τις δηλώσεις του κ. Μιχελάκη: «7,2% έφευγε προς...

ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΤΗΣ CIA ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ ΤΙΣ ΑΤΕΛΕΙΩΤΕΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΥΠΟΚΛΟΠΕΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ (ΒΙΝΤΕΟ)


NSAAgentL

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Εννοείται πως είμαστε "κυρίαρχο" κράτος και όχι προτεκτοράτο των Αμερικανοσιωνιστών

Η Guardian δημοσιεύει το όνομα και την φωτογραφία ενός 29χρονου τεχνικού, Έντουαρντ Σνόουντεν, πρώην εργαζόμενου στη CIA ως την πηγή για τις διαρροές, σχετικά με τις υποκλοπές τηλεφώνων κα διαδικτυακών επαφών στο εσωτερικό των ΗΠΑ, αλλά και σε όλο τον πλανήτη, από την NSA! \
Μάλιστα πηγές από την εφημερίδα αναφέρουν ότι έχουν στην διάθεσή τους τις χώρες στις οποίες γίνονται οι περισσότερες υποκλοπές από την NSA και η Ελλάδα βρίσκεται στις πρώτες θέσεις!
Άλλωστε και το.....

ΣΥΡΙΖΑ: "Ο Σημίτης χειρίστηκε σωστά την υπόθεση Ίμια"

Η μετατροπή του ΣΥΡΙΖΑ σε μπολσεβικικό ΠΑΣΟΚ, με ολίγη έλξη για τον καπιταλισμό είναι γεγονός....

Ο γνωστός και μη εξαιρετέος Μπααλάφας του ΣΥΡΙΖΑ στο δελτίο του Ν. Ευαγγελάτου στον ΣΚΑΙ δίνει άφεση αμαρτιών στον Σημίτη για την προδοσία των Ιμίων και κλείνει το μάτι στους...καπιταλιστές του ΠΑΣΟΚ.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

“ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΚΕΙΝΟΙ ΕΚ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΤΡΟΜΟΣ, ΟΣΤΙΣ ΕΧΕΙ ΤΟ ΠΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ…” ΟΧΙ… ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ, ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕΙ Ο ΤΡΟΜΟΣ! ΒΙΝΤΕΟ!!

Εν ταις ημέραις μας, εάν κάποια Κράτη διαμαρτύρονται  εναντίον μας, τούτο γίνεται προς το θεαθήναι και σύμφωνα με τήν επιθυμία μας καί τίς διαταγές μας… 
Θα κυβερνήσωμεν δια χειρός στερεάς, διότι έχομεν να κάμωμεν με συντρίμματα ενός κόσμου, άλλοτε μεν ισχυρού, σήμερον δε υποτεταγμένου εις ημάς…
Εμείς είμαστε εκείνοι εκ των οποίων προέρχεται ο τρόμος, όστις έχει το παν καταλάβει…
Έχομεν εις την υπηρεσίαν μας ανθρώπους όλων των αρχών, καί όλων των δογμάτων. Επανορθωτάς της μοναρχίας, δημαγωγούς, κοινωνιστάς, στασιαστάς και παντός είδους ουτοπιστάς. Έχομεν ζεύξει όλον τον κόσμον εις την εργασίαν. Έκαστος εξ αυτών υποσκάπτει τα τελευταία λείψανα της εξουσίας, προσπαθώντας να ανατρέψη παν ό,τι μένει ακόμη όρθιον.
Εθέσαμεν χείρα εις την.....

Η “ανάπτυξη” ήρθε στον Πύργο: Πιάτσα “ευπαθών” έξω από το… δημαρχείο!


Η “ανάπτυξη” ήρθε στον Πύργο: Πιάτσα “ευπαθών” έξω από το… δημαρχείο!

Εκτός ελέγχου η κατάσταση  με τις “ευπαθείς” εκδιδόμενες  στην πόλη του Πύργου, οι οποίες έχουν διευρύνει το πεδίο της δραστηριότητάς τους στην κεντρική πλατεία της πόλης έξω από το δημαρχείο,  όπου είναι το ορμητήριο τους. Αυτόπτες μάρτυρες καταγγέλλουν ότι “ψωνίζουν” ηλικιωμένους μπροστά από το Δημοτικό Μέγαρο της Πρωτεύουσας του νόμου, γεγονός που όπως λένε οι καταστηματάρχες και οι περίοικοι, τείνει να γίνει σύνηθες φαινόμενο το τελευταίο χρονικό διάστημα.
Την φωτογραφία μας έστειλε μια Ελληνίδα Μητέρα που......

Μυστικές συμφωνίες με την Τουρκία για Αιγαίο και ΑΟΖ παραδέχθηκε ο Α.Σαμαράς...Νέες προδοσίες εν όψει για το "καλό της πατρίδος"

Εξαιρετικά λάθος μήνυμα έστειλε ο πρωθυπουργός Α.Σαμαράς στην Τουρκία την επαύριο των διελεύσεων τουρκικών πολεμικών πλοίων - και για πρώτη φορά στολίσκου αποτελούμενου από δύο πολεμικά - σε απόσταση λίγων μιλίων από τις ακτές της ανατολικής Αττικής, μιλώντας στο προσυνέδριο του κόμματός του στην Θεσσαλονίκη.

Ένα μήνυμα που στην ουσία καταλήγει με το "Όλα καλά, δεν τρέχει τίποτα στις ελληνοτουρκικές σχέσεις".

Aλλά ταυτοχρόνως μίλησε και για "συμφωνίες" με την Τουρκία. Πού είναι αυτές οι συμφωνίες και γιατί δεν έχουν τεθεί σε γνώση των πολιτών της χώρας;

Ας δούμε ολόκληρη την αποστροφή της ομιλίας του για τα συγκεκριμένα θέματα:

"Τέλος, με την Τουρκία, δύο πράγματα είναι προφανή: Πρώτον, ότι τα προβλήματά μας δεν έχουν λυθεί. Και δεύτερον, ότι και οι δύο κυβερνήσεις θέλουν να.....