Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Ιουλίου 01, 2016

Γερμανός υπουργός σε συριζαίο: «Μη μ’ αγγίζεις βρωμιάρη Έλληνα!» - Δείτε γιατί οι Γερμανοί θέλουν τον Κασιδιάρη τους!

Ένα απίστευτο περιστατικό έλαβε χώρα χθες στο Μέγαρο Μαξίμου κατά τη διάρκεια της επισκέψεως του αντικαγκελάριου, Γκάμπριελ, μαζί με κουστωδία υπουργών και επιχειρηματιών για να αγοράσουν... κοψοχρονιά την Ελλάδα.

Όπως, λοιπόν, αναφέρει η «Αυγή», κατά τη στιγμή της φωτογράφισης του Ζίγκμαρ Γκάμπριελ με τον Αλέξη Τσίπρα, ο φωτογράφος έσπρωξε τον πρώην υπουργό, Πέτερ Ραμσάουερ, ο οποίος του επιτέθηκε, λέγοντάς του: «Μη μ' αγγίζεις βρωμιάρη Έλληνα!», στα γερμανικά αλλά και στα αγγλικά.

Αν ο ρεπόρτερ ήταν της «Αυγής», δηλαδή συριζαίος, οφείλουμε να πούμε ότι η δήλωση του γερμανού είναι κατά το ήμισυ σωστή, αφού γνωστή είναι η συνεργασία των συριζαίων με τους αναρχικούς. Όχι, όμως, και να τον αποκαλέσει... Έλληνα.

Πέραν των αστεϊσμών, πάντως, η αισχρή απόκριση του γερμανού πρώην υπουργού...

Ραγδαία άνοδος για την Χρυσή Αυγή: Άγγιξε το 10% και αύξηση μιας ποσοστιαίας μονάδας μέσα σε 1 μήνα στην συστημική δημοσκόπηση του ΣΚΑΪ


Ούτε οι συστημικοί δημοσκόποι δεν μπορούν πια να κρύψουν την ραγδαία άνοδο του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος και με ανησυχία ομολογούν ότι η Χρυσή Αυγή αγγίζει πια διψήφια ποσοστά.

Στην δημοσκόπηση του Πανεπιστημίου Μακεδονίας για τον ΣΚΑΪ που παρουσιάστηκε πριν λίγο στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων η Χρυσή Αυγή κατέγραψε νέα άνοδο και έφτασε στο 8% στην εκτίμηση πρόθεσης ψήφου.

Πριν ένα μήνα η ίδια εταιρεία κατέγραφε άνοδο μισής ποσοστιαίας μονάδας και τώρα κατέγραψε άνοδο μίας ποσοστιαίας μονάδας μέσα σε 30 μέρες, γεγονός που επιβεβαιώνει την ολοένα αυξανόμενη απήχηση των Εθνικιστών στην Ελληνική κοινωνία.

Σύμφωνα με την εν λόγω δημοσκόπηση λοιπόν τα κόμματα λαμβάνουν:...

Βασίλειος Μαρκεζίνης: Το BRexit θα ξεσηκώσει και τους Έλληνες που τώρα κάθονται στον καναπέ!

Άρθρο από την εφημερίδα "Χρυσή Αυγή" που κυκλοφορεί

Την αποδόμηση της καθεστωτικής προπαγάνδας περί της «καταστροφής» που θα βρει τους Βρετανούς εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης επέλεξε να κάνει μέσα από ραδιοφωνική εκπομπή ο Sir Βασίλειος Μαρκεζίνης. Στην ίδια εκπομπή σκιαγράφησε και τον πραγματικό τρόμο του καθεστώτος, ο οποίος αποτυπώνεται στην εξής φράση του:...

Κραυγή αγωνίας από τους κατοίκους της Λέσβου: Μπαίνουν στα σπίτια μας και κλέβουν – Ελάχιστοι είναι από την Συρία

σ.σ. ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Πανικός γίνεται! Λέτε να συνεχίσουν να ψηφίζουν φανατικά ΚΚΕ και Σύριζα στη Λέσβο; Δεν το αποκλείουμε, γιατί αν ψηφίσουν Χρυσή Αυγή θα γίνουν αυτομάτως... κακοί φασίστες!

«Οδοιπορικό» στην Λέσβο πραγματοποίησε καθεστωτική ιστοσελίδα, με σκοπό να αναδείξει την κατάσταση που επικρατεί στο νησί. Εν τέλει και παρά τις προφανείς προσπάθειες να εκμαιεύσουν καθεστωτικές απόψεις από τους συνεντευξιαζόμενους κατοίκους η όλο υπόθεση κατέληξε σε φιάσκο που αναδεικνύει την πραγματική κατάσταση, που επικρατεί στο νησί.

Όπως τονίζει ο πρόεδρος της Δημοτικού Διαμερίσματος Μόριας, Νίκος Τρακέλης, η περιοχή έχει πλημμυρίσει από λαθρομετανάστες:

«Η τοπική κοινωνία έχει χάσει την ησυχία της. Είμαστε χίλιοι κάτοικοι και οι πρόσφυγες και μετανάστες είναι...

ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ ΣΟΚ στην Αυστρία: Αποδείχτηκε η νοθεία στην καταμέτρηση - ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ!



Μετά το BRexit νέες φουρτούνες έρχονται να συγκλονίσουν τους διεθνείς τοκογλύφους.
Ο λόγος, βεβαίως, για την Αυστρία, στην οποία κατάφεραν να αποτρέψουν την αναγόρευση του πατριώτη υποψηφίου σε πρόεδρο της χώρας μέσω νοθείας στις επιστολικές ψήφους, όμως τώρα από ό,τι φαίνεται τα δεδομένα ανατρέπονται.
Συγκεκριμένα, το Αυστριακό Συνταγματικό Δικαστήριο αποφάσισε την επανάληψη των προεδρικών εκλογών στην Αυστρία.
Το εθνικιστικό Κόμμα Ελευθερίας Αυστρίας (FPÖ) είχε προσβάλει τη διαδικασία, λόγω....

ΤΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΑΪΚΗ ΘΕΛΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ… ΔΗΜΟΚΡΑΤΑΡΟΥΣ! ΟΛΑΝΤ: ΔΕΝ ΜΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ

hollande-merkel-loquesomos_b2
Ενώ εντείνεται το αίτημα για την διεξαγωγή δημοψηφίσματος προκειμένου να αποφανθεί ο ίδιος ο γαλλικός λαός αν επιθυμεί την περαιτέρω παραμονή της χώρας στην Ε.Ε. (σύμφωνα με πρόσφατη δημοσκόπηση τουλάχιστον το 45% των Γάλλων βρίσκει καλή ιδέα την διεξαγωγή δημοψηφίσματος), ο πανικόβλητος Ολάντ το απέκλεισε ρητά και κατηγορηματικά. Ιδού η απάντηση του… δημοκράταρου σε σχετική ερώτηση της Les Echos:
«Γιατί να οργανώσουμε έναν τέτοιο αναβρασμό και μια....

Λύσσαξαν Mega και Star με την απήχηση της Χρυσής Αυγής και του Παναγιώταρου... ΞΥΔΙ

panagiotaros

Δεν ήταν μόνο το mega που λύσσαξε με τον Παναγιώταρο. Τα ίδια και το star, στο βραδινό δελτίο. Αλλά, όπως φαίνεται είχαν ενοχληθεί από το πρωί, όταν κάποιος συριζαίος και κάποιος νουδούλος άρχισαν τη γνωστή κασέτα για  «αυγό του φιδιού» και –το πιο γραφικό απ’ όλα- το χιλιοπαιγμένο τροπάριο, να προσέξει –λέει- ο ελληνικός λαός τι ψηφίζει και δεν έχει δικαιολογίες. Όλο το γελοίο ρεπερτόριο ξανά, λες και είμαστε στις δεύτερες εκλογές του ’12 ή στο τέλος του ’13. Ακόμα να χωνέψουν τα ζώα ότι....

“Κέντρο φιλοξενίας” Σκαραμαγκά: Στα σκουπίδια πετούν οι λαθρομετανάστες το φαγητό που πληρώνεται με τα λεφτά του Ελληνικού Λαού!



Την στιγμή που χιλιάδες Ελληνικές οικογένειες δεν μπορούν να εξασφαλίσουν το καθημερινό φαγητό, νέες φωτογραφίες έρχονται στο φως της δημοσιότητας με πεταμένα τρόφιμα, τα οποία δεν καταναλώθηκαν από τους λαθρομετανάστες και απλά βρέθηκαν στα σκουπίδια.

Μετά τα κρούσματα σε Σχιστό και Λάρισα ήρθε η σειρά του κέντρου λαθρομεταναστών των ναυπηγείων Σκαραμαγκά όπου σύμφωνα με φωτογραφίες χρηστών του διαδικτύου...

ΕΝΟΣ BREXIT ΜΥΡΙΑ –EXIT ΕΠΟΝΤΑΙ… ΜΙΣΟΙ-ΜΙΣΟΙ ΟΙ ΑΥΣΤΡΙΑΚΟΙ ΓΙΑ AUXIT

Γράφει ο Αντίοχος

Ενώ το εθνικιστικό κόμμα των Ελευθέρων έχει δώσει διορία ενός χρόνου στην κυβέρνηση της Αυστρίας, για να κάνει λαϊκό δημοψήφισμα σχετικά με το μέλλον της χώρας στην Ε.Ε., οι Αυστριακοί ψηφοφόροι που επιζητούν το λεγόμενο «Auxit» (την έξοδο της Αυστρίας), έχουν φτάσει μια ανάσα από το 50%!

Σύμφωνα, λοιπόν, με δημοσκόπηση που έγινε, τα ποσοστά αυτή τη στιγμή είναι οριακά...