Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Ιανουαρίου 30, 2017

Εφημερίδα «Δημοκρατία»: Μόνο η Χρυσή Αυγή έκανε συγκέντρωση για τα Ίμια - Ντροπή στα υπόλοιπα κόμματα

Στην εφημερίδα «Δημοκρατία» δημοσιεύθηκε το εξής μικρό σχόλιο: «μόνον η Χρυσή Αυγή συγκέντρωση για τα Ίμια; Μόνο μια οργάνωση αριστερών της Ρηγίλλης, όπου βρίσκεται το μνημείο που έστησε ο Αβραμόπουλος για τους τρεις ήρωες; Ντροπή…»

Στα όσα αναφέρει η «Δημοκρατία» είναι απαραίτητο να προσθέσουμε τα εξής:
Α) Είναι απολύτως φυσιολογικό να πραγματοποιεί «Μόνο η Χρυσή Αυγή συγκέντρωση για τα Ίμια», καθώς για όλα τα κόμματα του λεγόμενου «Συνταγματικού Τόξου» τα Ίμια δεν αποτελούν...

Ο Γιάννης Λαγός για τις τρέχουσες εξελίξεις στην εκπομπή “Μαρτυρίες” - ΒΙΝΤΕΟ

Συνέντευξη παραχώρησε ο βουλευτής Β΄ Πειραιώς της Χρυσής Αυγής, Γιάννης Λαγός στην εκπομπή "Μαρτυρίες" στο κανάλι Αρτ σχολιάζοντας τις πολιτικές εξελίξεις.

Ο συναγωνιστής Λαγός παρέθεσε την πραγματική διάσταση των γεγονότων στο σχολείο του Νέου Ικονίου Περάματος, όπου η Χρυσή Αυγή στήριξε με την παρουσία της τους γονείς που αγωνιούν για το μέλλον των παιδιών τους και παρουσίασε παράλληλα και το κοινοβουλευτικό έργο του Λαϊκού Συνδέσμου για το συγκεκριμένο ζήτημα.

Αναφέρθηκε στην μήνυση που κατέθεσε κατά της Στεφανίδου σημειώνοντας πως προέβη σε αυτή την κίνηση...

Ηλίας Κασιδιάρης στη Βουλή: “Ελληνική Σημαία και Μνημείο για τους Ήρωες Αξιωματικούς μας στα Ίμια” - ΒΙΝΤΕΟ

Ο Λαϊκός Σύνδεσμος - Χρυσή Αυγή απάντησε στις προκλήσεις των τούρκων απαιτώντας την άμεση τοποθέτηση της Ελληνικής Σημαίας στα Ίμια, τα οποία θα αποτελούν εσαεί Ελληνικό έδαφος.

Ζητάμε επίσης την άμεση δημιουργία Μνημείου επάνω στις βραχονησίδες προς τιμήν των τριών Ηρώων Αξιωματικών μας Παναγιώτη Βλαχάκου, Χριστόδουλου Καραθανάση και Έκτορα Γιαλοψού, που θυσιάστηκαν για την Εθνική μας Κυριαρχία στο Αρχιπέλαγος.

Δείτε το βίντεο...

O πρόεδρος του παγκόσμιου Σιωνισμού παρεμβαίνει καλώντας σε συστράτευση εναντίον της Χρυσής Αυγής!

Μακροσκελή συνέντευξη του προέδρου του Παγκόσμιου Εβραϊκού Συνεδρίου, Ρόναλντ Λόντερ, φιλοξενεί σήμερα η εφημερίδα «Καθημερινή», όπου γίνεται σαφέστατη έκκληση για συστράτευση όλων των δυνάμεων (κρατικών και παρακρατικών) εναντίον της Χρυσής Αυγής.
Συγκεκριμένα, ο Λόντερ, ερωτώμενος περί του αντισημιτισμού στην Ελλάδα απευθύνει έκκληση «όλοι οι δημοκρατικοί πολίτες στην Ελλάδα...

Τι τρέχει στην Μόρια Λέσβου; Δεύτερος νεκρός από.. άγνωστα αίτια μέσα σε λίγες μέρες!

Προ ημερών, στο hot spot της Μόριας Λέσβου, βρέθηκε νεκρός ένας 22χρονος Αιγύπτιος. Το πτώμα του οποίου εξετάστηκε από ιατροδικαστή, που απεφάνθη ότι ο θάνατος του νεότατου αυτού ανθρώπου προέρχεται από… άγνωστα αίτια!

Χθες, στο ίδιο hot spot, είχαμε και δεύτερο νεκρό! Πρόκειται για έναν 46χρονο Σύριο, που βρέθηκε νεκρός έξω από τη σκηνή του. Και πάλι από… άγνωστα αίτια!

Αν και στις δύο περιπτώσεις, κυκλοφόρησε η φήμη...