Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Δεκεμβρίου 20, 2016

Μαραντζίδης στην εκπομπή του Τράγκα: Διαρκώς αυξανόμενο το ρεύμα ψηφοφόρων του Σύριζα προς τη Χρυσή Αυγή - ΗΧΗΤΙΚΟ

"Καταγράφουμε διαρκώς το φαινόμενο - Η αύξηση των ποσοστών της Χρυσής Αυγής είναι μια εικόνα από το μέλλον που έρχεται"

Ο καθηγητής του Πανεπιστημίου Μακεδονίας (και γνωστό στέλεχος του Ποταμιού και αντιχρυσαυγίτης), Ν. Μαραντζίδης φιλοξενήθηκε στην εκπομπή του Γιώργου Τράγκα όπου σχολίασε τις μετακινήσεις των ψηφοφόρων από τον Σύριζα που καταρρέει.

Ο Μαραντζίδης τόνισε πως ένα ποσοστό μόνο 2% κινείται από τον Σύριζα προς την Νέα Δημοκρατία, ενώ την ίδια στιγμή καταγράφεται για πρώτη φορά ένα σημαντικό και διαρκώς αυξανόμενο ποσοστό ψηφοφόρων που κινείται...

Η Χρυσή Αυγή στην Ρωσική Πρεσβεία τίμησε την Μνήμη του Πρέσβη Αντρέι Καρλόφ - Βίντεο

Ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής Νικόλαος Μιχαλολιάκος, συνοδεία των βουλευτών Ι.Αϊβατίδη και Η. Κασιδιάρη, επισκέφθηκε σήμερα την πρεσβεία της Ρωσικής Ομοσπονδίας στην Αθήνα για να τιμήσει την Μνήμη του Πρέσβη Αντρέι Καρλόφ.

Ο Γενικός Γραμματέας του Λαϊκού Συνδέσμου εξέφρασε την βαθιά λύπη του Ελληνικού Λαού και υπέγραψε...

Πακιστανός ή Αφγανός “πρόσφυγας” ο δράστης του χθεσινού μακελειού σε χριστουγεννιάτικη αγορά στη Γερμανία

Γράφαμε χθες για την επίθεση που σημειώθηκε σε χριστουγεννιάτικη αγορά στη Γερμανία στα πρότυπα της Νίκαιας, δηλαδή με φορτηγό που πέφτει πάνω σε πλήθος σκορπώντας τον θάνατο.

Μέχρι χθες οι "αντιρατστιστικές" υπηρεσίες της Γερμανίας φρόντιζαν να αποκρύπτουν την εθνικότητα του δράστη, προκειμένου να μην "ανέβει η ακροδεξιά". Τελικώς, χθες αργά το βράδυ αρχικώς παραδέχτηκαν, κάτω από την πίεση της κοινής γνώμης, ότι δεν επρόκειτο για δυστύχημα, αλλά...

Καθημερινή: "Γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ τροφοδοτεί την κάλπη της Χρυσής Αυγής"

Ο συντάκτης του κειμένου Νίκος Μαραντζίδης, αναρωτιέται «Πού οφείλεται αυτή η μετατόπιση ψηφοφόρων από την Αριστερά στην άκρα Δεξιά;». Ιδού ορισμένα από τα συμπεράσματα του Μαραντζίδη:

«Η πολιτικοποίηση σε εθνολαϊκιστική βάση. Οι ψηφοφόροι του ΣΥΡΙΖΑ δεν ήταν απλώς δυσαρεστημένοι πρώην ΠΑΣΟΚ (κυρίως) ή Ν.Δ. Ριζοσπαστικοποιήθηκαν κατά τη διάρκεια της κρίσης και πολιτικοποιήθηκαν εκ νέου με αξίες εθνολαϊκιστικές. Ολη η ρητορική του ΣΥΡΙΖΑ στην προ του 2015 εποχή συνιστούσε μια ανάγνωση του κόσμου βασισμένη στη συνωμοσιολογία, στην εθνική θυματοποίηση, στον ευρωσκεπτικισμό και στον αντιγερμανισμό μαζί με γερές δόσεις αντινεοφιλελευθερισμού και αντιπαγκοσμιοποίησης. Τι από αυτά είναι ξένο στην άκρα Δεξιά; Τίποτα! Το αντίθετο μάλιστα, η Χ.Α...

Η “απαγορευμένη” ομιλία του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου που έκοψε η ΕΡΤ του Τσίπρα - ΒΙΝΤΕΟ

Χωρίς καμιά αιτιολόγηση και κατά παράβαση του Συντάγματος και της αρχής της ισονομίας και της πολυφωνίας η ΕΡΤ αρνήθηκε να προβάλλει την ομιλία του Αρχηγού της τρίτης πολιτικής δύναμης στην χώρα.

Ο Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος τόνισε πως ό,τι και να κάνουν εις βάρος μας, οι Έλληνες Εθνικιστές θα αντισταθούν και στο τέλος θα νικήσουν. Αυτήν την ψευτοδημοκρατία στο τελευταίο σοβιέτ του κόσμου η Χρυσή Αυγή θα την νικήσει!

Δείτε το βίντεο...