Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Νοεμβρίου 13, 2013

Τα καθεστωτικά ΜΜΕ παραδέχονται: "Η ενίσχυση της Χρυσής Αυγής είναι δεδομένη παρά τις διώξεις"


Αυτό που αντιλαμβάνεται κάθε Έλληνας που παρακολουθεί στοιχειωδώς τις εξελίξεις με την υπόθεση της πολιτική δίωξης κατά της Χρυσής Αυγής, επιβεβαίωσε με δημοσκόπηση η οικονομική ιστοσελίδα «Banking news».
Σε δημοσκόπηση που ξεκίνησε λίγο μετά παράνομες προφυλακίσεις του Γενικού Γραμματέα της Χρυσής Αυγής, Νικολάου Μιχαλολιάκου, του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου Χρήστου Παππά και του βουλευτή Β΄ Πειραιά, Γιάννη Λαγού και ολοκληρώθηκε πρόσφατα, αποδείχθηκε περίτρανα πως.....

Κοινή κάθοδος Καμμένου με τον ΣΥΡΙΖΑ στις δημοτικές εκλογές για να αποφύγει τη συντριβή - Μαζική φυγή ψηφοφόρων προς τη Χρυσή Αυγή

Γράφει ο Αντίοχος

Σε «αντιμνημονιακό μέτωπο» (για να μην πει τον όρο «Λαϊκό Μέτωπο», που είναι ιστορικά φορτισμένος…) κάλεσε τον ΣΥΡΙΖΑ (ευθέως) και το ΚΚΕ (εμμέσως πλην σαφώς) ο αριστερός βουλευτής και κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του "κόμματος" Ν. Μαριάς, εκ μέρους του προέδρου Πάνου. Η πρόταση ισχύει για τις προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές, αλλά σε τέτοιες περιπτώσεις είναι να μη γίνει η αρχή…

Η επίσημη πρόταση έγινε μέσω του ΣΚΑΪ, ως εξής:...

Οι New York Times το παραδέχονται: "Μάχη μεταξύ της Χρυσής Αυγής και του ΣΥΡΙΖΑ στις ευρωεκλογές για την πρώτη θέση"

xrysiavgi3_553_355
Μπορεί να έχουμε να δούμε δημοσκοπήσεις εδώ και έναν μήνα περίπου (γιατί άραγε;), αλλά εκτενές δημοσίευμα των New York Times για την κατάσταση στην Ελλάδα, κάνει λόγο γι’ αυτές. Οι New York Times, λοιπόν, θεωρούν πως η Χρυσή Αυγή και ο ΣΥΡΙΖΑ θα είναι οι κερδισμένοι των προσεχών ευρωεκλογών, ενώ για ΝΔ και ΠΑΣΟΚ προβλέπουν συντριβή, που θα οδηγήσει σε πρόωρες εθνικές εκλογές. Ιδού οι εκτιμήσεις της εφημερίδας του αμερικανικού κατεστημένου:
«Η κρίση και τα μέτρα που ελήφθησαν για την καταπολέμησή της, έχουν ως αποτέλεσμα υψηλή ανεργία (28%), απότομη πτώση του ΑΕΠ (28% από το 2008), υψηλότερους φόρους, χαμηλότερα εισοδήματα, λιγότερα προνόμια, γενικευμένη ανασφάλεια και απώλεια εμπιστοσύνης στο πολιτικό σύστημα, τους δημοκρατικούς θεσμούς, ακόμα και.....

Σε διαρκή άνοδο η Χρυσή Αυγή με βάση δημοσκόπηση της Pulse

σ.σ. ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Όσο και να πετσοκόβουν τα ποσοστά των Εθνικιστών, η Χρυσή Αυγή επελαύνει!

Την τεράστια απήχηση της Χρυσής Αυγής και την εδραίωσή της στην ελληνική κοινωνία επιβεβαιώνει ακόμα μία δημοσκόπηση, η πρώτη που δημοσιεύεται τον τελευταίο καιρό μετά τις παράνομες πολιτικές διώξεις και την δολοφονία των δύο Συναγωνιστών μας στο Ν. Ηράκλειο.

Παρά την πάγια τακτική των εταιρειών να "ψαλιδίζουν" τα ποσοστά του Λαϊκού Συνδέσμου, η Αλήθεια είναι δύσκολο να κρυφτεί. Ακόμα λοιπόν και στην κατ΄ εξοχήν εχθρική για την Χρυσή Αυγή εφημερίδα "Ποντίκι" του Δελλατόλα δημοσιεύεται αύριο δημοσκόπηση της εταιρείας Pulse, στην οποία η Χρυσή Αυγή εμφανίζει άνοδο 1% σε σχέση με την τελευταία μέτρηση.

Συγκεκριμένα, στην πρόθεση ψήφου τα κόμματα λαμβάνουν:

Χείμαρρος Κασιδιάρης εξαπολύει μύδρους κατά του "συνταγματικού τόξου" με τα αιματοβαμμένα χέρια... "Δε θα σας επιστρέψουμε να διαλύσετε την ασφάλεια της Χώρας"

Δείτε το βίντεο....

Η ΓΡΑΦΙΚΟΤΗΤΑ ΠΕΡΙΣΣΕΥΕΙ – “ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΗ” ΠΟΡΕΙΑ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΑΠΟ ΤΟ ΣΚΥΛΟΛΟΪ ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ …ΤΗΣ ΜΑΡΦΙΝ…

antifathess_425x
Την ώρα που η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, μετά την άνανδρη και εν ψυχρώ δολοφονία των δύο μελών της, Γιώργου και Μάνου, και τον τραυματισμό ενός ακόμη, του Αλέξανδρου, έξω από τα πολιτικά γραφεία του Κινήματος συνιστά “ΗΡΕΜΙΑ – ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ ΚΑΙ ΕΝΟΤΗΤΑ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ” κάποιοι εξακολουθούν να πυροδοτούν το μίσος.
Συγκέντρωση διαμαρτυρίας και πορεία, έγινε απόψε στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, με αίτημα το κλείσιμο των γραφείων της Χρυσής Αυγής. Το συλλαλητήριο διοργανώθηκε από την “Κίνηση Ενωμένοι Ενάντια στο Ρατσισμό και τη Φασιστική Απειλή”, με τη συμμετοχή εκπροσώπων σωματείων, φορέων και πολιτών. (Σωματεία, φορείς, συλλογικότητες και πολίτες… Πσσσσσσσ! Λογικά μιλάμε για χιλιάδες λαού… 63 όλους και όλους μετρήσαμε…). 
Οι “διαδηλωτές” συγκεντρώθηκαν στην οδό Εγνατία, στο ύψος της......

Η ΝΔ στηρίζει Γιάννα Αγγελοπούλου για το Δήμο της Αθήνας αυτή την εβδομάδα... Την επόμενη ίσως και Λιάνα Κανέλλη

Ο μέχρι πρότινος Υπουργός της κυβέρνησης ΠΑΣΟΚ - ΝΔ α.ε. Ευρυπίδης Στυλιανίδης δηλώνει σε συνέντευξή του στην εφημερίδα "Πρώτο Θέμα" για τη διεκδίκηση του Δήμου της Αθήνας στις επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές:

«Η πρωτεύουσα σήμερα έχει ανάγκη περισσότερο από ποτέ τη λειτουργικότητα, την ασφάλεια, την ανθρωπιά και τη διεθνή ακτινοβολία, που διέθετε κατά την περίοδο των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004. Αυτό μπορεί να της το ξαναπροσφέρει μόνο μια ισχυρή προσωπικότητα, που δοκιμάστηκε με επιτυχία και απέδειξε την αποτελεσματικότητά της, όπως η Γιάννα Αγγελοπούλου».

Όλοι....Γιάννα λοιπόν στη ΝΔ..


Η πρόταση Α(ρ)μυρά - φυστίκια - δεν ευδοκίμησε στο 'σκληρό δεξιό' περιβάλλον του Σαμαρά και επιστρατεύτηκε η λύση της κυρίας Γιάννας, που σημειωτέον ήταν χορηγός της εκστρατείας του ΣΥΡΙΖΑ και mr Tsipras στις ΗΠΑ και ο υιός της είναι..

Βασικός ύποπτος, σύμφωνα με την Αντιτρομοκρατική και τα ΜΜΕ, για τον φόνο των 2 Εθνικιστών ο προστατευόμενος παρακρατικός-τρομοκράτης Ν. Μαζιώτης

Σε έναν βασικό ύποπτο καταλήγει η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία, μετά από την ανάλυση του φρικιαστικού βίντεο του μακελειού, σύμφωνα με πληροφορίες των (καλά πληροφορημένων εκ των έσω) καθεστωτικών ΜΜΕ. Ιδού το χθεσινοβραδινό ρεπορτάζ του καναλιού Star:

«Το βίντεο ντοκουμέντο που έδωσε στην δημοσιότητα η αστυνομία, περιέχει ίσως το σημαντικότερο στοιχείο των ερευνών ικανό να  οδηγήσει τις διωκτικές αρχές στην ταυτότητα του ψυχρού εκτελεστή. Το περπάτημα πρόδωσε τον δολοφόνο;

Ταυτότητα που όπως επισημαίνουν οι αστυνομικοί, αποκαλύπτεται  με ....

Ο Χρήστος Παππάς καταθέτει εξώδικο στους προβοκάτορες και ηθικούς αυτουργούς των διώξεων της Χρυσής Αυγής εφημερίδα του κομιστή "Πρώτο Θέμα"


Εξώδικο Συναγωνιστή Παππά στην εφημερίδα “Πρώτο Θέμα”

Ο Κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής, Χρήστος Παππάς έστειλε εξώδικο στην εφημερίδα "Πρώτο Θέμα" σχετικά με την στοχοποίηση βουλευτών και στελεχών του Κινήματος

Ακολουθεί το πλήρες κείμενο του εξώδικου:
ΕΝΩΠΙΟΝ ΠΑΝΤΟΣ ΑΡΜΟΔΙΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΚΑΙ ΑΡΧΗΣ
ΕΞΩΔΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ – ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ
Χρήστου Παππά του Ηλία,
Βουλευτή Επικρατείας Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή,
Πολιτικού Κρατουμένου
Προς
Την ανώνυμη εταιρεία με την επωνυμία «Πρώτο Θέμα Α.Ε.» που εδρεύει στο Μαρούσι Αττικής, επί της οδού Αγράφων αριθ. 5.
***********************
Στο φύλλο της εφημερίδας σας («Πρώτο Θέμα») νο 454 της Κυριακής 3 Νοεμβρίου 2013 στην σελίδα 16-17 με τίτλο «ΠΕΡΙΜΕΝΑΝ ΧΤΥΠΗΜΑ ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ» γίνεσθε, προφανώς εν αγνοία σας, κομιστές ψευδών ειδήσεων και ......

Τι μπορεί να σου συμβεί στην Αίγυπτο σήμερα αφού "πέτυχε" η Αραβική Άνοιξη των..."σιωνιστών-Δημοκρατών": ΒΙΑΣΜΟΙ, TRAFFICKING KAI AΚΡΩΤΗΡΙΑΣΜΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΙΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ, ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ "ΑΡΑΒΙΚΗΣ ΑΝΟΙΞΗΣ"

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Ο Τσίπρας και άλλα επιφανή στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ προέτρεπαν να γίνει η πλατεία Συντάγματος..."πλατεία Ταχρίρ"!! Βέβαια οι μουσουλμάνοι έχουν ιδιαίτερη "αδυναμία" στις γυναίκες...αλλά εκεί υπάρχει ανοχή στην...Θρησκεία τους και τα 'ανθρώπινα δικαιώματα' παύουν να ισχύουν!

Υψηλά ποσοστά ακρωτηριασμού των γυναικείων γεννητικών οργάνων, Σεξουαλική παρενόχληση, βιασμοί, αύξηση της βίας μετά τις εξεγέρσεις της Αραβικής Άνοιξης συνθέτουν το σκηνικό στην Αίγυπτο δίνοντάς της τον τίτλο της χειρότερης χώρας του αραβικού κόσμου για μία γυναίκα, σύμφωνα με δημοσκόπηση που πραγματοποιήθηκε για λογαριασμό του Ιδρύματος Thomson Reuters.

Η αύξηση των κρουσμάτων διακίνησης ανθρώπων και οι .....

Κατάσκοποι - Δήμιοι - Πρακτορες...Όλα τα έχει ο μπαξές(ή καλύτερα να πούμε η φάρμα) του ΚΚΕ...

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Ο Μίμης Ανδρουλάκης που κάνει τις αποκαλύψεις για τα απογόνους του Μπεναρόγια και του Βεντούρα (αμφότεροι "περιούσιοι" ιδρυτές του ΚΚΕ) μόνο κάποιος τυχαίος δεν είναι... Ενεργό μέλος και στέλεχος του κομμουνιστικού κόμματος επί δεκαετίες..
 
Ένα νέο μυθιστόρημα, με τίτλο «Ο Κόκκινος Κάβουρας» έγραψε ο γραφικός βουλευτής  Μίμης Ανδρουλάκης (πρώην αριστεριστής, το 1973 πέρασε στο ΚΚΕ, του οποίου έγινε ηγετικό στέλεχος, από κει στο ΠΑΣΟΚ και τώρα είναι «ανεξάρτητος»), στο οποίο αποκαλύπτει πως ένα κορυφαίο στέλεχος του ΚΚΕ, με την κωδική ονομασία «Α25-7. 18-4.21.19.19», καθώς και άλλα 17 μέλη μεσαίας κλίμακας του κόμματος ήταν στελέχη των δυτικογερμανικών μυστικών υπηρεσιών.
Άρα, η δυτικογερμανική μυστική υπηρεσία έκανε διείσδυση στο εν Ελλάδι παράρτημα της σοβιετικής υπηρεσίας (στην περίπτωσή μας φανερό κι όχι μυστικό παράρτημα…). Πόλεμος πρακτόρων, λοιπόν!

Επιπροσθέτως, ο Ανδρουλάκης αποκαλύπτει και την ύπαρξη δημίου στο ΚΚΕ, ονόματι «Αργύρη Μ.» (άγνωστο αν ήταν το πραγματικό του όνομα…), ο οποίος ήταν παλιά στέλεχος της δολοφονικής ΟΠΛΑ (της σταλινικής μυστικής αστυνομίας του ΕΑΜ/ΚΚΕ στην κατοχή), είχε απευθείας επαφή με ....

Ο "φίλος" Ερντογάν μας λέει ευθαρσώς ότι "δεν υπάρχει χώρα Κύπρος"...Ακόμη ένα succes story του Antonis


Την ίδια ώρα που η συγκυβέρνηση των φασουλήδων των Αθηνών άδειαζε τον υφυπουργό της Α. Δαβάκη και τον υποχρέωνε να πάρει πίσω αυτά που είπε στη βουλή σχετικά με την τουρκική απειλή («δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι υπάρχει ενεργός απειλή διατυπωμένη από τη γείτονα και δεν υπάρχει, επίσης, καμία αμφιβολία ότι υπάρχει υπερσυγκέντρωση στρατιωτικών δυνάμεων και στον Έβρο και στα μικρασιατικά παράλια, αλλά και σημαντική αύξηση των στρατιωτικών δαπανών της Τουρκίας»), για να μη στενοχωρηθούν οι… φίλοι μας οι Τουρκαλάδες, ο Ερνογάν Πασάς, ευρισκόμενος στην Πολωνία δήλωσε επισήμως ότι «δεν υπάρχει χώρα που ονομάζεται Κύπρος»! Η πλήρης δήλωσή του είναι η εξής: «Η ελληνοκυπριακή διοίκηση είχε γίνει δεκτή στην Ευρωπαϊκή Ένωση για πολιτικούς λόγους και όχι επειδή ήταν.....

Η ελίτ της Νέας Τάξης προωθεί τον περιορισμό της ελευθερίας έκφρασης


Η ελίτ της Νέας Τάξης προωθεί τον περιορισμό της ελευθερίας έκφρασης

Η ελίτ των ψευτοσοφών της εποχής μας, πλήρως υποταγμένη στις απαιτήσεις της σιωνιστικής Νέας Τάξης , διοργανώνει debate με ένα θέμα το οποίο καθώς ισχυρίζονται, προβληματίζει ιδιαιτέρως την ελληνική κοινωνία.
Συγκεκριμένα, το ετήσιο British Parliamentary Style Debate των συλλόγων αποφοίτων των πανεπιστημίων του Κέιμπριτζ, Χάρβαρντ, Οξφόρδης, Πρίνστον και Στάνφορντ, θα έχει το εξής θέμα: