Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Οκτωβρίου 01, 2013

Αριστερός νομικός αποκαλύπτει την σκευωρία και προειδοποιεί: "Διέπραξαν ένα τεράστιο δικαστικό και πολιτικό πραξικόπημα... Η Χρυσή Αυγή θα αποκομίσει περισσότερα πολιτικά οφέλη" - ΒΙΝΤΕΟ

Βροχή πέφτουν οι δηλώσεις έγκριτων νομικών, οι οποίοι καταδεικνύουν σε όλη της την ασχήμια την πολιτική σκευωρία που στήθηκε από καναλάρχες και πολιτικούς του μνημονίου, εναντίον της Χρυσής Αυγής. Μία σκευωρία που είχε ως στόχο της την Χρυσή Αυγή που αντιπροσώπευε την ελπίδα σε μία πολύ μεγάλη μερίδα του Ελληνικού, αλλά και τον ίδιο τον Ελληνικό Λαό, που θέλουν να υποτάξουν, προκειμένου να περάσουν τα εθνοκτόνα μέτρα που έρχονται. Σας παραθέτουμε την άποψη ενός αριστερού νομικού, για να αντιληφθείτε το μέγεθος της συμπαιγνίας:

Δικηγόρος Βασίλης Ταουξής - Ανένταχτος αριστερός κατά δήλωση του: «Σαν πολιτικοί, εάν ήθελαν να εξοντώσουν τη Χρυσή Αυγή, θα έπρεπε...

Ο δημοσιογράφος Σταύρος Λυγερός παραδέχεται: "Η Χρυσή Αυγή θα τσιμεντώσει τα ποσοστά της...Κυριαρχεί στη νεολαία"

Δεν αξίζει να σχολιάσουμε κάτι....

Δείτε το ηχητικό ντοκουμέντο με τον καθεστωτικό δημοσιογράφο με τρεμάμενη φωνή να απολογείται για την επερχόμενη συντριβή του συστήματος από το Εθνικιστικό Κίνημα που γιγαντώνεται με μπροστάρη την Ελληνική Νεολαία..

ΒΙΝΤΕΟ...

Κανένα στοιχείo από τις έρευνες στα σπίτια Κασιδιάρη και Λαγού - Στο κενό η προπαγάνδα του καθεστώτος

σ.σ. ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Πατήστε για να δείτε με τι μίσος κατέστρεψαν τις οικίες των Χρυσαυγιτών βουλευτών μπας και βρουν τίποτα...

Η αναντιστοιχία μεταξύ των πραγματικών γεγονότων και της ακατάσχετης ψευδολογίας των Μέσων Μαζικής Εξαπάτησης (ΜΜΕ) είναι προφανής τις τελευταίες ημέρες, με το σύγχρονο «κυνήγι μαγισσών», το οποίο επιχειρείται σε βάρος της Χρυσής Αυγής. Τα διάφορα «παπαγαλάκια» των ΜΜΕ, αντί να φροντίσουν να κάνουν αντικειμενικό ρεπορτάζ με εξακριβωμένα στοιχεία κάνουν την τρίχα τριχιά, δίνοντας και πάλι ένα άθλιο σόου παραπληροφόρησης. Φροντίζοντας, μάλιστα, να πάρουν και το κατάλληλο ύφος μίλησαν για...

Η στιγμή της άφιξης των διωκώμενων Εθνικιστών στα δικαστήρια εν μέσω αποθέωσης και χειροκροτημάτων - ΒΙΝΤΕΟ

Εκατοντάδες Εθνικιστές συμπαραστάθηκαν στους πολιτικά διωκώμενους Χρυσαυγίτες στα δικαστήρια της οδού Ευελπίδων.

Φώναξαν συνθήματα διατρανώνοντας ότι οι Εθνικιστές συνεχίζουν ακάθεκτοι τον αγώνα.

Διώκεται το φρόνημα και οι Ιδέες των Ελλήνων Εθνικιστών με ένα τραγελαφικό κατηγορητήριο, το οποίο είναι βασισμένο σε δυο ανώνυμες καταγγελίες ψευδομαρτύρων που δεν λένε τίποτα συγκεκριμένο, παρά μόνο αοριστολογίες. Ακόμη, απονέμεται τυχαία στους 5 συλληφθέντες συναγωνιστές - βουλευτές η διεύθυνση μιας "εγκληματικής οργάνωσης" δίχως να στοιχειοθετείται τίποτα και να συνδέεται κανένα πρόσωπο με κανένα συμβάν, ενώ τέλος ακόμα και η περιβόητη άρση τηλεφωνικού απορρήτου δεν έδειξε τίποτα.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΑΦΙΞΗΣ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ...

Ιδού οι «ανεξάρτητοι» εισαγγελείς: Χαλκευμένα εις γνώση της εισαγγελέως τα «στοιχεία» του πορίσματος


Ιδού οι «ανεξάρτητοι» εισαγγελείς: Χαλκευμένα εις γνώση της εισαγγελέως τα «στοιχεία» του πορίσματος

Είδαμε ότι στο πόρισμα που εκδόθηκε εναντίον της Χρυσής Αυγής και συνέταξε και υπέγραψε ο Αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Χαράλαμπος Βουρλιώτης, υπ' ευθύνη της Εισαγγελέως του Αρείου Πάγου, Ευτέρπης Γκουτζαμάνη, παρατίθεται ένα «καταστατικό», το οποίο ήδη αποδείξαμε ως γελοιότητα και όχι ως πειστήριο. Όμως υπάρχει και μία άλλη λεπτομέρεια.
Μία λεπτομέρεια που .....

Διεγράφη πολιτευτής της ΝΔ γιατί έκανε τη δουλειά του και το λάθος να εκπροσωπήσει τον Ηλία Κασιδιάρη

Και υπερασπιστής της κομμουνίστριας της Εκάλης
Στη διαγραφή του πολιτευτή της ΝΔ, Παύλου Σαρράκη προχώρησε 'δημοκρατικά' η Νέα Δημοκρατία καθώς ο τελευταίος έκανε το έγκλημα να κάνει τη δουλειά του και να υπερασπιστεί τον Ηλία Κασιδιάρη (αυριανό Δήμαρχο Αθηνών).

Βέβαια η επιλεκτική διαχείριση των... δικηγόρων-μελών από το κόμμα του εθνοπροδότη-μασώνου Καραμανλή φανερώνεται από το γεγονός ότι πριν κάποιους μήνες φυσικά και δεν διέγραψε την βουλευτή, Έλενα Ράπτη όταν και ο σύντροφός της, Μαρακάκης αποφάσισε να.....

Ένας καθηγητής νομικής και ακραιφνής κομμουνιστής αποκαλύπτει τη σκευωρία: "Όλα μοιάζουν στημένα"

"Δεν υπάρχει συνταγματική πρόβλεψη για απαγόρευση πολιτικού κόμματος. 
 Αρμόδιο για να θέσει τη "Χρυσή Αυγή" οριστικά και συνολικά εκτός Βουλής είναι μόνο το εκλογικό σώμα" δηλώνει σε συνέντευξή του ο καθηγητής Νομικής στο ΑΠΘ Κώστας Χρυσόγονος, ενώ σε ερώτηση πως μια εγκληματική οργάνωση μπορεί να συμμετάσχει στις ευρωεκλογές απαντά: «Την εγκληματική οργάνωση τη συγκροτούν τα πρόσωπα και όχι το κόμμα καθ’ αυτό».

Ο Κ. Χρυσόγονος επιμένει πως έπρεπε να.....

Οι Ιδέες δεν φυλακίζονται!... ΟΛΟΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΕΥΕΛΠΙΔΩΝ


Οι Ιδέες δεν φυλακίζονται!

Συγκέντρωση συμπαράστασης στα Δικαστήρια της οδού Ευελπίδων, σήμερα Τρίτη 14:00.

Financial Times: "Η Χρυσή Αυγή απολαμβάνει αυθεντική λαϊκή στήριξη....Ετοιμαστείτε να έρθει στην εξουσία αν οι κατηγορίες καταπέσουν..."

Οι Financial Times μετά τη χθεσινή τους παρέμβαση σχετικά με τους πραγαμτικούς λόγους που οι Έλληνες Εθνικιστές έχουν υποστεί διώξεις, "ξαναχτυπούν" μέσω του 'περιούσιου' αρθρογράφο τους Gideon Rachman και προετοιμάζουν την ελληνική κοινή γνώμη για το τι θα επακολουθήσει μετά την πανηγυρική αθώωση των Χρυσαυγιτών.

Γράφει:
"Κι όμως, ενώ το κόμμα είναι αναμφίβολα αυθεντικά φριχτό, αναρωτιέμαι κατά πόσον είναι πραγματικά τόσο καλή ιδέα η πάταξή του. Οι μαζικές συλλήψεις πολιτικών που έχουν εκλεγεί σύμφωνα με τον νόμο πάντα θα εγείρoυν αμφισβητήσεις."

Πρώτη έμμεση αναφορά στο κατά πόσον είναι ουσιαστική η δίωξη και αν έχει νόημα καθώς στηρίζεται σε κίβδηλα στοιχεία.

Και συνεχίζει ακόμη πιο αποκαλυπτικά:

"Πολλά θα κριθούν από ....

Ποινικοποίηση του Εθνικισμού από το καθεστώς...ΔΗΛΩΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΕΝΟΧΟΙ..

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Στις 14:00 σήμερα στα δικαστήρια της Ευελπίδων δηλώνουμε ΕΝΟΧΟΙ και ΠΙΣΤΟΙ στην ιερότερη Ιδέα.. Του Εθνικισμού 

Μέσα σε όλο αυτό το βούρκο, την πολιτική σαπίλα, την σήψη, κάτι νέο γεννήθηκε στην Ελλάδα, ένα νέο βλαστάρι, ένα νέο κύτταρο. Μέσα σε όλη αυτήν την κακοκαιρία, την συννεφιά, μια ηλιαχτίδα ολόχρυση, διασχίζει την μαυρίλα, δίνοντας ελπίδα ότι έρχονται ηλιόλουστες, καλύτερες μέρες. Όπως έχουμε πει ξανά μετά την μεγάλη σκοτεινή νύκτα της παγωνιάς, πάντα έρχεται μια αυγή ολόχρυση.
Επειδή όμως, αυτό το νέο δεν μπορούν να το καθυποτάξουν, δεν μπορούν να το χαλιναγωγήσουν, δεν μπορούν να το ελέγξουν για να συμβαδίζει με βάση τα δικά τους «δημοκρατικά» συμφέροντα, το πολεμούν.
Γιατί απειλούμε τα συμφέροντα τους επειδή είμαστε καθαροί, αγνοί, τίμιοι και.....

Ένωση Αποστράτων κατά πολιτικών..."Δημοκράταροι που φυλάκισαν βουλευτές κόμματος που ψηφίστηκε από 500.000 Έλληνες χωρίς κανένα στοχείο"


Ράπισμα κατά του συνόλου του "συνταγματικού τόξου" η ανακοίνωση της Ένωσης Αποστράτων που κάνουν λόγο για 'δημοκρατία - παρωδία' και για 'κλέφτες και απατεώνες' που με τη δίωξη ενός πολιτικού κόμματος ψηφισμένου από 500.000 Έλληνες προσπαθούν να καλύψουν τα δικά τους εγκλήματα εναντίον της πατρίδος.

Διαβάστε ολόκληρη την ανακοίνωση:

Το πραξικόπημα των εφέδρων, οι συλλήψεις βουλευτών και η τρόικα 

Ο Σύνδεσμος Εθνικής Ενότητας, όπως και το σύνολο του ελληνικού λαού, παρακολουθεί τις ....

Συνέλαβαν ακόμη δύο Χρυσαυγίτες γιατί είχαν ένα άδειο κουτί χειροπέδες και 3 κάλυκες....

Και το βασικότερο όλων έκαναν το έγκλημα να έχουν στην κατοχή τους... καπνό!!!

Τα παραπάνω δεν είναι ούτε κάποιο είδος πλάκας ούτε "ράδιο αρβύλα" αλλά η πραγματικότητα και το σκεπτικό των συλλήψεων των Εθνικιστών από το ολοκληρωτικό, ανθελληνικό καθεστώς.

2 Εθνικιστές της περιοχής του Αγρινίου λοιπόν, που όπως θα δείτε και από την οικεία τους φρόντιζαν να διατυμπανίζουν τα πολιτικά τους πιστεύω,  έκαναν το λάθος να ....