Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Απριλίου 23, 2013

Από την Πρυτανεία του ΕΜΠ εκπέμπει πλέον το Indymedia!

σ.σ. ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Και μετά αυτοί οι ανθέλληνες υπάλληλοι του Σόρος παρουσιάζονται ως αντισυστημικοί, ενώ εκπέμπουν μέσα από κρατικά κτίρια!

Δήθεν «αιφνιδιαστική» κατάληψη πραγματοποίησαν εχθές στο κέντρο διοίκησης (Πρυτανεία) του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου συμμορίες αριστεριστών επίστρατων του Σόρος και των διεθνών τοκογλύφων, που διαχειρίζονται τη γνωστή παρακρατική ιστοσελίδα του indymedia, που επί σειρά ετών εκπέμπει μέσα από server του Πολυτεχνείου, και πρόσφατα έγινε διακοπή της λειτουργίας της με παρέμβαση εισαγγελέα.

Οι ίδιες συμμορίες προσπαθούσαν...

Ούτε τα προσχήματα δεν κρατούν...Υπουργός Άμυνας των ΗΠΑ: "Θα προστατεύσουμε το Ισραήλ με κάθε θυσία"

Οι ΗΠΑ έχουν δεσμευτεί στην ενίσχυση της σχέσης τους με το Ισραήλ καθώς κλιμακώνεται η ένταση στη Μέση Ανατολή, δήλωσε σήμερα ο Αμερικανός υπουργός 'Αμυνας Τσακ Χέιγκελ, ο οποίος επισκέπτεται το Ισραήλ.
«Αυτή είναι μια δύσκολη και επικίνδυνη περίοδος κατά την οποία φίλοι και σύμμαχοι πρέπει να παραμένουν κοντά οι μεν στους δε, πιο κοντά από ποτέ. Έχω δεσμευτεί στη συνέχιση της ενίσχυσης της σχέσης αυτής, στη διασφάλισή της», τόνισε ο Χέιγκελ κατά τη συνάντησή του με τον ισραηλινό πρωθυπουργό Μπενιαμίν Νετανιάχου στην Ιερουσαλήμ.
«Πιστεύω ότι .....

“Καπνός” έγιναν τα λεφτά που δήθεν θα έδινε ο ΣΥΡΙΖΑ για κοινωνική αλληλεγγύη! Αναμενόμενο από τα σπαγγοραμμένα ορφανά του Τσαουσέσκου με τις φαρδιές τσέπες

Η κοροϊδία σε όλο της το μεγαλείο. Υποτίθεται ότι πριν από εννιά μήνες ο αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης Αλέξης Τσίπρας διαφήμισε στον ελληνικό λαό ότι το κόμμα του θα οργανώσει δομές αλληλεγγύης για την ενίσχυση των οικονομικά ασθενέστερων πολιτών (σε μια προσπάθεια αντιγραφής των δράσεων κοινωνικής αλληλεγγύης της Χρυσής Αυγής) και οι δράσεις αυτές θα χρηματοδοτηθούν σε μεγάλο βαθμό από τις βουλευτικές αποζημιώσεις. Μάλιστα όπως αποκαλύπτουν τα "Παραπολιτικά" δεκάδες βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ σε μια επίδειξη επικοινωνιακής γοητείας προέβαλλαν τη φιλανθρωπία τους στα ραδιόφωνα και τα κανάλια για να συγκινήσουν το εκλογικό σώμα. 

Έλα όμως που με λόγια του αέρα ήθελαν να κάνουν τους τζάμπα μάγκες. Διότι οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το περίφημο σχέδιο αλληλεγγύης προς τους αναξιοπαθούντες δεν βρήκε πρόσφορο έδαφος στις «τσέπες» των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ, οι οποίοι ανέπτυξαν το δικό τους αντικοινωνικό κίνημα «δεν πληρώνω - δεν πληρώνω» για τους φτωχούς. Για τη μη αλληλέγγυα στάση των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ έχει γίνει και καταγγελία προς τα όργανα του κόμματος, που υποτίθεται έχουν την ευθύνη για την τήρηση των συλλογικών αποφάσεων.
 
Την καταγγελία έχει κάνει ο βουλευτής Δράμας του ΣΥΡΙΖΑ Χρήστος Καραγιαννίδης, ο οποίος θεωρεί...

Αποστομωτική απάντηση του Χρήστου Παππά στον Μητροπολίτη Πειραιώς Σεραφείμ

Σ.Σ. ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Πολλές φορές κατά το παρελθόν έχουμε εκθειάσει τη στάση του Μητροπολίτη Πειραιώς Σεραφείμ σε φλέγοντα ζητήματα όπως το θέμα του τεμένους στο Βοτανικό, τη στάση του απέναντι στη λαθρομετανάστευση κ.α...
Δυστυχώς όμως με τις τελευταίες του πράξεις (λέτε να σχετίζεται καθόλου το γεγονός της παρουσίας του Μητροπολίτη σε ημερίδα-συνέδριο διάφορων πατριδοκάπηλων πρώην πολιτευτών του ΛΑΟΣ που ανακοίνωσαν πρόσφατα τη σύμπραξή τους με τον...Καμμένο!Και ω του θαύματος ο Καμμένος ειδικεύεται στην περιοχή του..Πειραιά λόγω εφοπλιστικού ενδιαφέροντος!) ο Μητροπολίτης Πειραιώς φανερώνει την άγνοια;! του τόσο για τους Αγώνες του Εθνικιστικού Κινήματος για την Ορθόδοξη Ελληνική Πίστη αλλά ταυτόχρονα άθελά;!;! του γίνεται ένας σημαντικός κρίκος στη Σιωνιστική αλυσίδα της σκλαβιά και της υποδούλωσης του Έθνους μας..

Ας αφήσουμε όμως τον Εθνικιστή βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Χρήστο Παππά, που καθημερινά εντός και εκτός Κοινοβουλίου δίνει τη μάχη για το Έθνος και την Πίστη μας (τελευταία του ερώτηση ήταν αν εκπληρώθηκε ποτέ το τάμα των Αγωνιστών του 21'...Όσο και να "πονάει" μερικούς χριστιανοταλιμπάν), να απαντήσει στον Μητροπολίτη Σεραφείφ..

"Με την δεύτερη ανακοίνωση του Μητροπολίτου Πειραιώς, αποκαλύπτονται οι αληθινοί εμπνευστές των ανακοινώσεών του και οι κινώντες τα νήματα της εμπλοκής του στην πολιτική ζωή με δηλώσεις εναντίον της Χρυσής Αυγής.
Δυστυχώς οι λύκοι με δορά προβάτου έχουν εισέλθει εις την Ελληνική Ορθόδοξο Εκκλησία και διδάσκουν με σημείο αναφοράς όχι το λόγο του Χριστού αλλά, άκουσον άκουσον, τους ορθοδόξους Εβραίους των ΗΠΑ!
Η δεύτερη ανακοίνωση του Μητροπολίτου Πειραιώς Σεραφείμ έρχεται να.....

Απάντηση της Χρυσής Αυγής στον ανεπάγγελτο ηγετίσκο του ΚΚΕ


Απάντηση στον ανεπάγγελτο ηγετίσκο του ΚΚΕ

Ο ανεπάγγελτος νέος ηγετίσκος του Καπιταλιστικού Κόμματος Ελλάδος (ΚΚΕ) Δημήτρης Κουτσούμπας έκρινε σκόπιμο στην παρθενική του εμφάνιση ως Γ.Γ. του απο-κόμματος να αναφερθεί, μεταξύ άλλων, και στην ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.
 
Συγκεκριμένα ο ‘‘σκληρά εργαζόμενος’’ στην… οικογενειακή επιπλοποιία οικιακών στρωμάτων ‘‘ο ξαπλόπουλος’’ και με ειδικότητα στο να δοκιμάζει φραπόγαλο (μιας και το ‘‘φρέντο εσπρέσσο’’ δεν είχε εισαχθεί ακόμη στην Ελλάδα…) είχε το απύθμενο θράσος (χαρακτηριστικό κάθε τεμπελχανά) να πει για Εμάς τα εξής: «Απομονώνουμε τους φυσικούς και πολιτικούς απογόνους της χούντας, τη ναζιστική οργάνωση της Χρυσής Αυγής, της οποίας η......

Νέο μπαράζ "ρατσιστικών" επιθέσεων... ΜΠΑΓΚΛΑΝΤΕΣΙΑΝΟΙ ΑΠΗΓΑΓΑΝ ΚΑΙ ΒΙΑΣΑΝ 16ΧΡΟΝΟ ΟΜΟΕΘΝΗ ΤΟΥΣ

Δύο αλλοδαπούς από το Μπαγκλαντές συνέλαβαν αστυνομικοί του τμήματος Κάτω Αχαϊας, μετά από καταγγελία για βιασμό ανήλικου ομοεθνή τους. Η καταγγελία έγινε στο Κέντρο Υγείας, όπου μεταφέρθηκε το θύμα.

Σύμφωνα με όσα κατείγγειλε, οι δύο ομοεθενείς του τον είχαν βιάσει κατ' εξακολούθηση, με την απειλή βίας, ενώ έφερε τραύματα σε διάφορα σημεία του σώματός του. Σύμφωνα με πληροφορίες του patrastimes.gr, οι δύο αλλοδαποί απήγαγαν τον νεαρό και αφού τον οδήγησαν σε ερημική τοποθεσία, τον βίασαν.

Ο νεαρός από το Μπαγκλαντές υπέδειξε στους αστυνομικούς ως δράστες της επίθεσης που δέχτηκε, δύο.....

Μια ημερίδα του "συνταγματικού τόξου" για τον....νεοναζισμό και η απάντηση της Χρυσής Αυγής (ΒΙΝΤΕΟ)

Με φόντο την επιγραφή "ΙΣΤΑΜΕ - Ανδρέας Παπανδρέου" συγκεντρώθηκαν στον Άλιμο όλες οι δυνάμεις του "συνταγματικού τόξου" - πλην ΑΝ.ΕΛ. - ΚΚΕ - για να στηρίξουν και άμεσα πια την πρωτοβουλία του ΠΑΣΟΚ για την κατάθεση νομοσχεδίου που θα προβλέπει την δαιμονοποίηση του Εθνικιστικού Κινήματος και νομικά/ποινικά!

Έτσι οι "δημοκράτες" του "συνταγματικού τόξου" όπως αυτοαποκαλούνται, μίλησαν για την ανάγκη να μάθει ο κόσμος τι έστι Χρυσή Αυγή και ναζισμός μέσω της προβολής της στα ΜΜΕ, αλλά από την άλλη βέβαια χαιρέτισαν και υποσχέθηκαν ουσιαστική αρωγή στην προσπάθεια του κατεστημένου, με μπροστάρη το πιο πιστό και υπάκουό του πολιτικό προϊόν (ΠΑΣΟΚ), να εξαφανίσει με οποιονδήποτε τρόπο το Εθνικιστικό Κίνημα.

Θέλετε όμως να ρίξουμε μια ματιά στους ανθρώπους που απάρτιζαν αυτή την...εκλεκτή παρέα..

Μιλτιάδης Βαρβιτσίωτης (ΝΔ)

Αρχαιοκάπηλος, πασόκος και "άνθρωπος" του Καμίνη ένας ακόμη απατεώνας....Μάλλον και για αυτό θα φταίει η Χρυσή Αυγή!

Toυ στενού περιβάλλοντος του εκλεγμένου με το ΠΑΣΟΚ και πρώην "πουλέν" του Γ.Παπανδρέου, δημάρχου της Αθήνας Γ.Καμίνη ήταν ο ένας από τους τρεις εν ενεργεία αστυνομικούς που συνελήφθησαν την Παρασκευή από άνδρες της Διεύθυνσης Εσωτερικών Υποθέσεων για συμμετοχή σε κύκλωμα αρχαιοκαπηλίας.
Πρόκειται για....

Αλβανός χτύπησε Έλληνα μαθητή και απεβλήθη ο Έλληνας !!!

Το ότι ζούμε σε ένα ανθελληνικό κράτος δεν είναι πια μια άποψη κάποιων "ακραίων", αλλά μια σκληρή πραγματικότητα. Τελευταίο δείγμα αφελληνισμού της Πατρίδας μας, ιδιαίτερα στον χώρο της Παιδείας που έχει αλωθεί από απόψεις τύπου Ρεπούση, το επεισόδιο που έλαβε χώρα την προηγούμενη εβδομάδα σε Γυμνάσιο του Ναυπλίου. Συγκεκριμένα, Έλληνας μαθητής δέχθηκε ανανδρη και ανελέητη  επίθεση με  λακτίσματα στο κεφάλι και γροθιές στον αυχένα αμέσως μετά το σχόλασμα. Η επίθεση προκλήθηκε από μαθητή Αλβανικής καταγωγής βρίζοντας παράλληλα την Ελλάδα, τον Ιησού Χριστό και την οικογένεια το θύματος που......

ΕΜΕΙΣ ΓΕΛΑΜΕ... ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ ΓΙΑ… ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΗ ΕΠΙΕΙΚΕΙΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ 21Η ΑΠΡΙΛΙΟΥ!

Όπως είναι γνωστό, εχθές η «Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία» δημοσίευσε μια έρευνα, η οποία αποκαλύπτει πως ένα πολύ σημαντικό ποσοστό Ελλήνων (ακόμα και ψηφοφόρων του ΣΥΡΙΖΑ και του ΚΚΕ!!!) θεωρεί πως τα πράγματα ήταν καλύτερα από σήμερα, επί 21ης Απριλίου. Βέβαια, αυτό είναι κοινό μυστικό, που όμως δε συμφέρει να αποκαλύπτεται στο κοινό, γιατί ξεθαρρεύουν κι άλλοι. Είναι, λοιπόν, απίστευτο κι όμως αληθινό, το ότι το κλεφτο-ΠΑΣΟΚ, σε ρόλο…

Οχετός από τον Μητσοτάκη στη Χουριέτ...."Πιστεύω ότι ο Ερντογάν θα λύσει το Κυπριακό"

Ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης έδωσε συνέντευξη στην εφημερίδα Hürriyet που έχει τίτλο «ο Ερντογάν το λύνει» και η εφημερίδα γράει  πως "ο πρωην πρωθυπουργός της Ελλάδος πιστεύει πως το Κυπριακό μπορεί να το λύσει ο Ερντογάν και αναφέρει πως το Κυπριακό είναι πιο εύκολο θέμα προς επίλυση παρά το Κουρδικό».

« Με τις αποφάσεις που παίρνει όπως οι συνομιλίες με τον Οτζαλάν για του Κουρδικό, ο Ερντογάν δείχνει πως είναι ισχυρός πρωθυπουργός που παίρνει δύσκολες αποφάσεις. Γι’αυτό και πιστευω πως μπορούμε να ελπίζουμε πως....

“Αλήτες - ρουφιάνοι - δημοσιογράφοι”: Η αυτογνωσία ενός Κού (ΚΟΥ) λογλου

Παραφράζοντας την γνωστή παροιμία «η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται» μπορούμε να πούμε ότι το ρεπορτάζ του Στέλιου Κούλογλου «Αλήτες-ρουφιάνοι-δημοσιογράφοι» αντικατοπτρίζει το ποιον του… ανδρός από τον τίτλο του. Γνωστός «ο βίος και η πολιτεία» του Στέλιου Κούλογλου. Πρώην (;)  Σταλινικός και Μαοϊκός ο Κούλογλου ακολούθησε στην συνέχεια την σιγουρεμένη  γραμμική πορεία κάθε αριστερού ψευτοεπαναστάτη:  Ενσωματώθηκε πλήρως στο σύστημα, ενδιαφερόμενος πια όχι για το περιεχόμενο των ιδεών του (ποιών;) αλλά για το περιεχόμενο του πορτοφολιού του… Αν κάτι έμεινε από τα «κόκκινα χρόνια της νιότης» αναλλοίωτο στον εν λόγω δημοσιογραφίσκο αυτό είναι ο......