Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Ιουλίου 06, 2016

ΜΑΡΙΑ ΔΑΜΑΝΑΚΗ: ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΝΕ ΣΤΗΝ ΑΥΛΗ ΤΟΥ ΠΡΙΓΚΙΠΑ ΤΟΥ ΜΟΝΑΚΟ!

Εχθές, παρουσιάσαμε το παράδειγμα της κνίτισσας Περιστέρας (Τσίπρα), που από την ΚΝΕ και τα… ταγάρια (απατραίτητο αξεσουάρ μιας καλής συντρόφισσας…), φόρεσε strapless φόρεμα και ψηλοτάκουνα και της έκαναν «παρουσιάστε» στην πλατεία του Πεκίνου.

Σήμερα το… μενού έχει Μαρία Δαμανάκη. Την κνίτισσα «εδώ Πολυτεχνείο», και κατοπινή...

Ο ΑΡΝΗΤΗΣ ΤΟΥ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΠΟΝΤΙΩΝ ΦΙΛΗΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΒΡΑΪΚΟ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ

Εκδήλωση για τους μαθητές γενικών και επαγγελματικών λυκείων της Αθήνας, της Πάτρας και της Λάρισας που συμμετείχαν στη φετινή εκπαιδευτική επίσκεψη στο Άουσβιτς (τα έξοδα της οποίας πληρώνει το υπουργείο Παιδείας, δηλαδή ο αγρίως φορολογούμενος ελληνικός λαός…) πραγματοποίησε στο υπουργείο του ο ντρούλης-χοντρούλης Φίλης.

Και με την ευκαιρία, τράβηξε κι ένα λογύδριο, για τα «προσφυγάκια»: «Στην εποχή μας επιστρέφουν τα φαντάσματα...

Ολοκληρώθηκε το νέο κοινοβουλευτικό πραξικόπημα κατά της Χρυσής Αυγής - Χάρισαν την κλεμμένη θέση αντιπροέδρου στο ανύπαρκτο Ποτάμι


Ολοκληρώθηκε το νέο κοινοβουλευτικό πραξικόπημα κατά της Χρυσής Αυγής - Χάρισαν την κλεμμένη θέση αντιπροέδρου στο ανύπαρκτο Ποτάμι

Τoν περασμένο Οκτώβριο σύσσωμο το αντισυνταγματικό τόξο υφάρπαξε την θέση του Ε’ Αντιπροέδρου της βουλής από την Χρυσή Αυγή και σήμερα όλοι μαζί ολοκλήρωσαν αυτό το κοινοβουλευτικό πραξικόπημα, χαρίζοντας την κλεμμένη αυτή θέση στο ανύπαρκτο Ποτάμι.
Με ψήφους 186 υπέρ και 25 λευκά ο βουλευτής του Ποταμιού Σπύρος Λυκούδης κατέλαβε την «κενή» θέση του προεδρείου και πλέον το καταρρέον δημοσκοπικά και έκτο κόμμα της βουλής του Στ. Θεοδωράκη θα εκπροσωπείται, παραβαίνοντας στην ουσία την λαϊκή εντολή.
Η θέση του αντιπροέδρου παρέμενε κενή, επειδή τον Οκτώβριο μετά από συνεννόηση τα κόμματα ερμήνευσαν τον κανονισμό της βουλής κατά το δοκούν και....

Η ΑΦΕΝΤΡΑ ΖΩΗ ΜΙΛΑΕΙ ΕΚ ΠΕΙΡΑΣ: ΟΤΑΝ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΡΕΜΕΙ, ΤΡΕΧΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΤΟ ΚΚΕ!

zoi_konstadopoulou

Συνέντευξη στον real fm έδωσε η αφέντρα Ζωή και μεταξύ των άλλων αναφέρθηκε και στο… τιμημένο κουκουέ, το οποίο χαρακτήρισε στυλοβάτη του συστήματος:

«Από την εμπειρία μου ως πρόεδρος της Βουλής, πείστηκα ότι το ΚΚΕ σε κάθε στιγμή που το σύστημα θα αρχίσει να τρέμει, θα τρέξει να το κρατήσει. Αυτό έκανε και στην προηγούμενη περίοδο».
Όταν τα λένε αυτά τα συντρόφια –υπό την ευρύτερη έννοια του όρου- ποιοι είμαστε εμείς να διαφωνήσουμε;
(ΥΓ): Βεβαίως, η αφέντρα δεν μπήκε σε λεπτομέρειες. Ίσως όχι με....

Ο εθνομηδενισμός είναι ο κοινός συνδετικός κρίκος ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ


Ο εθνομηδενισμός είναι ο κοινός συνδετικός κρίκος ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ

Ο αντικομμουνισμός, ο οποίος ως συστατικό της ιδεολογίας του διέπει τον Εθνικισμό, απέχει έτη φωτός από τον αντίστοιχο αντικομμουνισμό, που διέπει τον φιλελευθερισμό. Οι Εθνικιστές είναι αντικομμουνιστές γιατί πιστεύουν στην έννοια του Έθνους, ενώ η αξιοκρατική οικονομική τους θεώρηση διαφέρει πλήρως από την ισοπεδωτική πλατφόρμα του κομμουνισμού. Οι φιλελεύθεροι είναι αντικομμουνιστές μόνο και μόνο για να υπερασπιστούν το οικονομικό μοντέλο της ιδεολογίας του, τον καπιταλισμό.
Ακόμη και η φιλελεύθερη φράξια των “εθνικοφιλελεύθερων” μπορεί για...

ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΡΑΦΕΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ ΤΗΣ ΛΕΣΒΟΥ;

tourismos_lathro

Επιστολή –με κοινοποίηση στον Τσίπρα- και αποδέκτες το… μισό υπουργικό συμβούλιο, ήτοι τον αντιπρόεδρο Δραγασάκη, τον υπουργό Επικρατείας Φλαμπουράρη και τους υπουργούς Οικονομικών, Εσωτερικών, Ανάπτυξης, Εργασίας, Πολιτισμού, Μεταφορών και Ναυτιλίας απέστειλε η Ένωση Ξενοδόχων της Λέσβου.
Στην επιστολή, αναφέρουν ότι έχουν καταρρεύσει όλοι οι τουριστικοί προορισμοί της Λέσβου. Η πτώση στις πληρότητες των ξενοδοχείων του νησιού αγγίζει -αν δε ξεπερνούν- το 80% και 90%, πλήττοντας απασχόληση, κατανάλωση και τζίρους, αφού σε κάθε διανυκτέρευση αντιστοιχούν 5-6 κιλών σε ιχθυογεωργοκτηνοτροφικά προϊόντα (κατανάλωση) και 1,5 -2 ημερομίσθια (απασχόληση).
Παράλληλα, τονίζουν ότι...

Θράσος δίχως όρια! Οι νεοδημοκράτες διαμαρτύρονται, επειδή η κυβέρνηση δεν απαντά στις ερωτήσεις τους...



Οι τόσο πολύ θιγμένοι βουλευτές της ΝΔ, οι οποίοι “αγανακτούν” επειδή η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ τους αγνοεί και δεν απαντά στις ερωτήσεις τους θα έπρεπε να γνωρίζουν την διαχρονική ισχύ δύο φράσεων: “ρόδα είναι και γυρίζει” και “όποιος σκάβει τον λάκκο του αλλουνού πέφτει ο ίδιος μέσα”.
Ας γίνουμε, όμως, πιο συγκεκριμένοι, καθώς υποβάθμιση του Κοινοβουλίου από την κυβέρνηση κατήγγειλαν με επιστολή τους προς τον Πρόεδρο της Βουλής, Νίκο Βούτση, 36 βουλευτές της ΝΔ, σε συνέχεια ανάλογης επιστολής του Κυριάκου Μητσοτάκη στις 14 Ιουνίου. Όπως σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση της ΝΔ, αφορμή για την επιστολή αποτέλεσε η “άρνηση του αναπληρωτή υπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη να απαντήσει σε ερώτηση για τις προσλήψεις γιατρών και νοσηλευτών”. Υπενθυμίζεται ότι το θέμα είχε συζητηθεί στη Βουλή σε επίκαιρη ερώτηση του αντιπροέδρου της ΝΔ Άδωνι Γεωργιάδη, στις 16 Ιουνίου 2016.
Εδώ αρχίζουν τα... ωραία, καθώς μεταξύ άλλων οι βουλευτές της ΝΔ δηλώνουν “έντονο προβληματισμό για....