Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Φεβρουαρίου 03, 2017

Το τμήμα... πολιτισμού του Σύριζα διατάζει την ΕΡΤ να μην ξαναπροβάλει την Χρυσή Αυγή!

Με μια ανακοίνωση, η οποία προσβάλλει την νοημοσύνη όποιου σώφρονα Έλληνα την διαβάζει, το τμήμα πολιτισμού του ΣΥΡΙΖΑ καταφέρεται εναντίον της ΕΡΤ, λόγω της προβολής απ’ αυτήν της εκδήλωσης των Ιμίων.

Η κατάπτυστη ανακοίνωση των «πολιτισμένων» εντολοδόχων των διεθνών τοκογλύφων έχει ως εξής: “Η ζωντανή μετάδοση από τη δημόσια τηλεόραση της φιέστας της Χρυσής Αυγής με αφορμή των επέτειο των Ιμίων...

Προκαλεί και πάλι το αλβαναριό: “Είμαστε υπερήφανοι αλβανοί” - ΑΠΕΛΑΣΗ ΤΩΡΑ!

Δηλώσεις στο Star έδωσε ένας εκ των αλβανών σοβινιστών που προσέβαλλαν την στολή του Έλληνα Στρατιώτη, σχηματίζοντας τον αλβανικό «αετό» εντός του στρατοπέδου στο Μεσολόγγι.
Οι δηλώσεις του προκαλούν σοκ, αφού όπως ισχυρίζεται ο ίδιος δεν ήταν μόνο οι «7» που τιμωρήθηκαν έστω και επιεικώς. Όπως δήλωσε «Ποιοι επτά, εδώ είμασταν έτοιμοι...

Τα εθνοκτόνα αποτελέσματα των Μνημονίων: Το 8% των Ελλήνων μετανάστευσε σε ξένη χώρα!

Έναν νέο χάρτη, με στοιχεία (έως τα τέλη του 2015…) για τις μεταναστευτικές τάσεις σε κάθε χώρα της Ευρώπης, δημοσίευσε η βρετανική Daily Mail. Σύμφωνα με τα στοιχεία αυτά, η Ελλάδα βρισκόταν τότε στην 14η θέση, καθώς είχε μεταναστεύσει το 8% των Ελλήνων σε κάποια άλλη χώρα της Ευρώπης – λόγω Μνημονίων.

Πρωταθλήτρια στην μετανάστευση είναι...

Η πλειοψηφία των αμερικανών στηρίζει το διάταγμα του Τραμπ για τους ισλαμιστές λαθρομετανάστες

Παρά την λυσσαλέα προπαγάνδα όλων των καθεστωτικών ΜΜΕ, την εμπρηστική συμπεριφορά των διαφόρων βαθύπλουτων «σελέμπριτις» εναντίον του και τους πληρωμένους από τα ταμεία του Σόρος «διαδηλωτές», ο Τραμπ ενισχύει την επιρροή του στον λαό των ΗΠΑ με το διάταγμά του, το οποίο απαγορεύει την είσοδο στην χώρα στους μετανάστες επτά χωρών, να αποδεικνύεται ιδιαίτερα δημοφιλές.

Το 49% των Αμερικανών πολιτών φαίνεται να στηρίζει την απόφασή του. Αυτό καταδεικνύει δημοσκόπηση...