Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Ιουλίου 21, 2016

Παροξυσμός στο Βήμα Fm: Οι Χρυσαυγίτες ξεφτίλισαν τον Σύριζα! ΒΙΝΤΕΟ

Ακόμα δεν μπορούν να χωνέψουν οι συστημικοί δημοσιογράφοι την στάση της Χρυσής Αυγής στον εκλογικό νόμο και το γεγονός πως οι Έλληνες Εθνικιστές δεν συμβιβάζονται και δεν γίνονται υποχείριο κανενός!

Χαρακτηριστικό είναι το παράδειγμα του δημοσιογράφου Μπάμπη Παπαπαναγιώτου, ο οποίος στην χθεσινή του εκπομπή στο Βήμα FM έφτασε στα άκρα, καθώς δεν μπορούσε να διανοηθεί πως οι Χρυσαυγίτες "γλέντησαν" ένα κόμμα του ευρωπαϊκού τόξου, δηλαδή τον Σύριζα.

Με πόνο ψυχής ο γνωστός δημοσιογράφος και με υβριστικούς χαρακτηρισμούς κατά της Χρυσής Αυγής ομολόγησε πως ο Συναγωνιστής Λαγός και Κασιδιάρης έκαναν πλάκα στους συριζαίους.

Δείτε το βίντεο...

Μαρτυρία ΒΟΜΒΑ: Ο ίδιος ο Δένδιας πήγε στο Κερατσίνι για να υποκλέψει τα βίντεο της υπόθεσης Φύσσα!

ΟΙ ΑΝΑΚΡΙΤΡΙΕΣ ΚΛΑΠΑ ΚΑΙ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΥ ΔΙΕΓΡΑΨΑΝ ΤΗΝ ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΑΥΤΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΑ

Νέα συγκλονιστικά ντοκουμέντα κατατέθηκαν σήμερα στο Εφετείο Αθηνών για τις πολιτικές παρεμβάσεις από τη Χούντα Σαμαρά-Βενιζέλου στις διώξεις κατά των Βουλευτών της Χρυσής Αυγής. Στοιχεία που «κλειδώνουν» το Ειδικό Δικαστήριο για τον τότε πρωθυπουργό και την εγκληματική του συμμορία!

Πριν από λίγο κατέθεσε ο Χρήστος Χρηστίδης, ιδιοκτήτης του ζαχαροπλαστείου «Κατερίνα» επί της οδού Π. Τσαλδάρη 58 στο Κερατσίνι. Πρόκειται για το κατάστημα μπροστά στο οποίο έγινε η ανθρωποκτονία.

Ο μάρτυρας αποκάλυψε ότι το απόγευμα της μέρας μετά την ανθρωποκτονία (18-09-2013) επισκέφθηκε το κατάστημά του ο ίδιος ο Δένδιας μαζί με τον...

Ο Χρήστος Παππάς ξεφτυλίζει τον Καμμένο και τον τρέπει σε άτακτη φυγή ΒΙΝΤΕΟ

Δείτε το βίντεο....

ΟΙ ΕΦΤΑ ΠΥΛΩΝΕΣ ΤΟΥ ΣΟΡΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΛΑΜΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ

soros_islam
Τις εφτά θέσεις του για το λεγόμενο «προσφυγικό» ζήτημα, παρουσίασε ο γνωστός σιωνιστής τοκογλύφος Τζορτζ Σόρος, σε άρθρο του, στην ηλεκτρονική έκδοση του «Foreign Policy» και ουσιαστικά, οι θέσεις αυτές οδηγούν στην πλήρη ισλαμοποίηση της Γηραιάς Ηπείρου!
Τι περιέχουν οι εφτά «πυλώνες» των προτάσεών του; Να δέχεται η Ε.Ε. «έναν σημαντικό αριθμό προσφύγων από χώρες της πρώτης γραμμής» (ο ίδιος προσδιορίζει τον «σημαντικό αριθμό» στις 300.000 το χρόνο…), οι χώρες «πρώτης υποδοχής» Ελλάδα και Ιταλία, «να αναγάγουν την αναζήτηση και διάσωση και όχι την «προστασία» των συνόρων σε προτεραιότητά τους…», ήτοι να μην φυλάμε τα σύνορά μας, να δίνει η Ε.Ε. επιπλέον κονδύλια για τα «προσφυγάκια»  («Θα χρειαστούν, τουλάχιστον, 30 δισ. € ανά έτος»), να.....