Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Σεπτεμβρίου 12, 2016

ΟΧΙ ΣΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ, ΟΧΙ ΣΤΗ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ - Ομιλία Μιχαλολιάκου στη Θεσσαλονίκη

Την Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου και ώρα 20:00 στο ξενοδοχείο Capsis στην Θεσσαλονίκη, θα διεξαχθεί ανοιχτή πολιτική εκδήλωση του Λαϊκού Συνδέσμου – Χρυσή Αυγή με κεντρικό σύνθημα: Όχι στο Μνημόνιο – Όχι στη λαθρομετανάστευση.

Κεντρικός ομιλητής στην εκδήλωση θα είναι...

Βασικός στόχος του Τραμπ η καταπολέμηση της λαθρομετανάστευσης - Το κλίμα στις ΗΠΑ έχει αλλάξει, εδώ τι γίνεται;

Μια ιδιαίτερα προβεβλημένη προεκλογική υπόσχεση της καμπάνιας του Ντόναλντ Τράμπ είναι η δημιουργία ενός τείχους κατά του μήκους της συνοριακής γραμμή ΗΠΑ-Μεξικού σε περίπτωση που εκλεγεί τον Νοέμβριο του 2016. Ο κύριος στόχος είναι η καταπολέμηση της λαθρομετανάστευσης από το Μεξικό στις ΗΠΑ που στερεί θέσεις εργασίας σε Αμερικανούς ενώ παράλληλα οι μη νόμιμα αλλοδαποί εργαζόμενοι εξάγουν αφορολόγητο συνάλλαγμα στο Μεξικό. 

Επίσης είναι πασίγνωστο ότι οι παράνομοι αλλοδαποί που έρχονται από το Μεξικό ενισχύουν τον δείκτη εγκληματικότητας στις ΗΠΑ. Ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα...

Προσέλαβαν 1.030 Συριαζαίους στα hot spots, δεν έχουν δουλειά να κάνουν και καααααααθονται!

σ.σ. ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Έλληνες κορόιδα!

Ενώ η ανεργία –νέων και μεγαλυτέρων- θερίζει, η συγκυβέρνηση προσέλαβε  1.030 -δικούς της προφανώς- για τους καταυλισμούς προσφύγων και τους έχει να κάθονται!

Οι προσλήψεις έγιναν μέσω προγράμματος κοινωφελούς εργασίας του ΟΑΕΔ, και με οκτάμηνη σύμβαση, αλλά κανείς αρμόδιος δεν έχει ενημερώσει αυτούς τους τύπους για το τι θα κάνουν, με αποτέλεσμα να κάθονται και να πληρώνονται!

Σύμφωνα με την επικεφαλή της ΜΚΟ «Ιατρική Παρέμβαση», Ελπίδα Ευθυμιάτου: «Εκατοντάδες άνθρωποι περιφέρονται από δω και από κει, ακριβώς όπως οι πρόσφυγες, περιμένοντας...

Εκρηκτική κατάσταση: Εξέγερση με φωτιές στην Κω από λαθρομετανάστες ΒΙΝΤΕΟ

 σ.σ. ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Έλληνες διώξτε τους από την πατρίδα σας. Αφού πρώτα διώξετε τους ανθέλληνες αριστερούς και δεξιούς πολιτικούς.

Στη Λέσβο η κατάσταση τείνει να λάβει εκρηκτικές διαστάσεις. Σχεδόν καθημερινά λαθρομετανάστες, κυρίως από το Πακιστάν και χώρες της Αφρικής, διαδηλώνουν στους δρόμους της πόλης. Πολλοί από αυτούς, περισσότεροι από 300, έχουν εγκαταλείψει τις δομές φιλοξενίας όπου επικρατεί αδιαχώρητο και ζουν σε δημόσιους χώρους της πόλης με ότι αυτό συνεπάγεται για τον έμμεσο αποκλεισμό της χρήσης των χώρων αυτών από το ντόπιο πληθυσμό. Σε υψηλά επίπεδα κινείται η μικροεγκληματικότητα με κλοπές σε...