Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Οκτωβρίου 13, 2014

Μια από τις καλύτερες εκπομπές της Χρυσής Αυγής με τον Ηλία Κασιδιάρης - ΒΙΝΤΕΟ

Ακούστε τον άδικα προφυλακισμένο στα κελιά της Τιμής εκπρόσωπο τύπου του Εθνικιστικού Κόμματος να μιλά για την καταρρέουσα χούντα Σαμαρά, την Αμφίπολη και τη.... σβάστικα και τις επερχόμενες στιγμές που θα ζήσει η Ελλάδα με την άνθιση του Εθνικιστικού Κινήματος.

Δείτε το βίντεο...

Η αριστερή τρομοκρατία δεν πτοεί τους Εθνικιστές: Κατάμεστα τα γραφεία της Χρυσής Αυγής σε ολόκληρη την επικράτεια



Κατάμεστα τα γραφεία στη Θεσσαλονίκη στην ομιλία «Αριστερά και Τρομοκρατία»
Πέρασε περίπου ένας χρόνος από τη στυγερή δολοφονία των δύο αδερφών μας, του Γιώργου και του Μάνου… για εμάς ήταν ένα αποτρόπαιο έγκλημα, ένα γεγονός που έμελε να μείνει για πάντα χαραγμένο στη μνήμη μας και να σημαδέψει ανεξίτηλα τον Αγώνα μας. Για τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης ήταν απλά μία έκφανση στα πλαίσια της επανεμφάνισης της τρομοκρατίας στην Ελλάδα, ένα στατιστικό στοιχείο για ακόμη μία μελέτη… και πάνω από όλα ήταν....

Γιώργος Επιτήδειος στην εφημερίδα “Ακρόπολη”: Η Χρυσή Αυγή είναι η τελευταία γραμμή άμυνας των Ελλήνων!

Ο ευρωβουλευτής της Χρυσής Αυγής, Στρατηγός Γιώργος Επιτήδειος έδωσε μια εφ΄ όλης της ύλης συνέντευξη στην εφημερίδα "Ακρόπολη".
«Οι πολιτικές διώξεις δεν πρόκειται να λυγίσουν το κόμμα των Εθνικιστών, καθώς εκφράζει τους αγνούς Έλληνες πατριώτες οι οποίοι αγωνίζονται να μην αφανισθεί η χώρα», διαμηνύει ο ευρωβουλευτής της Χρυσής Αυγής και αντιστράτηγος ε.α Γεώργιος Επιτήδειος, με αποκλειστική συνέντευξή του στην «Ακρόπολη». Ο ευρωβουλευτής της Χρυσής Αυγής υπόσχεται πως θα δώσει σκληρή μάχη για την αποκατάσταση της δημοκρατίας στη χώρα μας που.....

ΤΟ ΤΡΙΟ ΣΤΟΥΤΣΕΣ: MISTER TSIPRAS, ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΑΝΟΣ ΚΑΙ ΜΠΟΜΠΟΛΑΝΘΡΩΠΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ ΜΑΣ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΣΤΙΓΜΕΣ ΑΦΘΟΝΟΥ ΓΕΛΙΟΥ!

tsipras3
Γράφει ο Αντίοχος.

Την προσεχή βδομάδα θα πραγματοποιηθούν τα… καυτά ραντεβού του mister Tsipra με τους επίδοξους συγκυβερνήτες του στη μέλλουσα (αν και όταν…) κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, δηλαδή τον υπάλληλο του Μπόμπολα και τον πρόεδρο Πάνο (που έχει… απασφαλίσει, γιατί ο Σαμαράς δεν του δίνει το υπουργείο Εθνικής Αμύνης και Εξοπλιστικών Προγραμμάτων…). Ιδού το σχετικό ρεπορτάζ καθεστωτικού μέσου:
«Όλα τα θέματα τη πολιτικής ατζέντας αναμένεται να ανοίξουν όταν περάσει το ποτάμι από την Κουμουνδούρου αφού όπως έχει πει ο Σταύρος Θεοδωράκης πριν τις επόμενες εκλογές θα πει με ποιον θα....

ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ

0fb13b27db75bb3be38b6adffcbe8bba_L
Που θα πάει ο Χ. Παναγιωτόπουλος, το χαϊδεμένο παιδί των Σαμαροβενιζέλων, που έκανε όλη την βρώμικη προπαγάνδα, που έλεγε πως ήταν η αιτία που δεν εμφανίστηκε ΠΟΤΕ χρυσαυγίτης στο Mega και εντέλει απολύθηκε από το τσοντοκάναλο;
Έλα… Σκεφτείτε… Σωστά μαντέψατε! Στην δημόσια ΝΕΡΙΤ πάει, για να συνεχίσει το “θεάρεστο” έργο του!
Δεν έχουμε μάθει ακόμη αν πηγαίνει εκεί με εντολή Σαμαρά, ή με εντολή του αναπληρωτή πρωθυπουργού, Βενιζέλο.
Η ΝΕΡΙΤ τον θέλει και....

Η επόμενη Πρόεδρος Δημοκρατίας της Ελλάδος θα είναι κάποια που θέλει να σκοτώσει 550.000 Έλληνες;! - ΒΙΝΤΕΟ

Μέσα στον κυκεώνα των άρθρων, στις κυριακάτικες εφημερίδες για τις επικείμενες πρόωρες εκλογές, που ακολουθούν ή συνοδεύουν τα άρθρα για το νέο Πρόεδρο Δημοκρατίας που θα κληθεί να εκλέξει το Κοινοβούλιο εντοπίσαμε τις ζυμώσεις για τα ονόματα που έχουν ήδη ξεκινήσει και ανάμεσα στα πολλά που διαβάσαμε είδαμε και το όνομα της "ποιήτριας" Κικής Δημουλά.

Δεν ξέρουμε ποιανού πρόταση ήταν αλλά θα ήταν "ευχής έργο" να κληθεί να είναι πρώτος πολίτης της χώρας μια γυναίκα, που αφού πρώτα λοιδόρησε τους λαθρομετανάστες που κλέβουν και χτυπούν αθώους ανθρώπους έχοντας κυριεύσει τις.....

Κατεστημένος Δημοσιογράφος: "Πολύ κακό για το τίποτε η ψήφος εμπιστοσύνης... Έρχονται πρόωρες εκλογές"

"Τελός" ή αν θέλετε αγγλιστί "Game Over" για την Κυβέρνηση Σαμαρά - Βενιζέλου. Η θνήσκουσα χούντα ΝΔ - ΠΑΣΟΚ ετοιμάζει τις βαλίτσες της για αποχώρηση από το Μαξίμου, καθώς στην ψηφοφορία που είχε εναποθέσει τις ελπίδες της για να αυξήσει το πολιτικό της χρόνο απέτυχε παταγωδώς.

Οι 155 ψήφοι (μόλις 2 ανεξάρτητων) οριοθέτησαν τον χρονικό ορίζοντα της Κυβέρνησης. Το "πολύ" μέχρι το Φεβρουάριο, καθώς οι πρόωρες κάλπες είναι πια η μόνη σωτηρία της!

Όλα αυτά δεν τα λέμε εμείς οι "τραμπούκοι, φασίστες, ναζιστές," αλλά και οι πλέον καθεστωτικοί δημοσιογράφοι που αρχίζουν να στοιχηματίζουν και για το χρόνο των εκλογών.

Ας δούμε λοιπόν πώς περιγράφει τις......

Οι επιτυχίες Γιακουμάτου - Σαμαρά... Αυξήθηκαν ΟΛΑ τα είδη πρώτης ανάγκης!!

Δεν σταματάνε τα "success stories" του Σαμαρά!!

Την ώρα που τα ελληνικά νοικοκυριά έχουν δει το εισόδημά τους να μειώνεται δραματικά καλούνται να πληρώσουν πανάακριβά τα είδη πρώτης ανάγκης.  Μάλιστα, σύμφωνα με δημοσίευμα της "Καθημερινής" τα στοιχεία της Eurostat δείχνουν ότι στην Ελλάδα σημειώθηκε την περίοδο του Μνημονίου (2009-2013) η μεγαλύτερη υποχώρηση του κατά κεφαλήν ΑΕΠ σε μονάδες αγοραστικής δύναμης και συγκεκριμένα κατά 21,5%. 

Από τον Αύγουστο του 2009 έως τον Αύγουστο του 2014, διάστημα κατά το οποίο έγιναν......

Παύλος Μελάς: Ο Έλληνας Ήρωας που ενέπνευσε το Μακεδονικό Αγώνα


“Όλα έμεναν άκαρπα χωρίς τον Ήρωα. Χρειάσθηκε ο θάνατος ενός παλικαριού για να δώσει πνοή στις πρώτες εκείνες ενέργειες και σ’ όλα τα σχέδια. Τα λόγια των Ελλήνων έμεναν λόγια ώσπου να έλθει ο θάνατος να τα ζωντανέψει. Ο Θάνατος δεν είναι λόγια, είναι αλήθεια. Ο Θάνατος είναι ζωή.”  
Ίων Δραγούμης – “Μαρτύρων και Ηρώων Αίμα”


Ο Παύλος Μελάς γεννήθηκε στη Μασσαλία, στις 29 Αυγούστου 1870, από Ηπειρώτη πατέρα και Κεφαλλονίτισσα μάνα. Αργότερα εγκαταστάθηκαν μόνιμα στην Αθήνα. Περνούν τα καλοκαίρια τους, μακριά από την Αθήνα πότε στην Οδησσό, πότε στο Φάληρο, αλλά πιο συχνά στην Κηφισιά, από τότε που κτίζουν εκεί το εξοχικό τους σπίτι. Μεγαλώνοντας ο Παύλος αρχίζει να ξεχωρίζει από τα αδέλφια του για την προθυμία του, την υποχωρητικότητά του και κυρίως για την καλοσύνη και την αγάπη σε κάθε αδύνατο πλάσμα. Η 25η Μαρτίου είναι γι΄αυτόν μεγάλη ημέρα και συμμετέχει στον εορτασμό της με ιδιαίτερη χαρά και συγκίνηση. Γενικά αγαπά με πάθος οτιδήποτε έχει σχέση με την Ελλάδα. Δεν ξεχνά την Ηπειρωτική καταγωγή του και η επιθυμία να ελευθερωθούν τα.....