Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Ιουνίου 26, 2012

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ... ΔΙΑΤΑΓΗ ΤΩΝ ΡΑΓΙΑΔΩΝ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ...!!! ΒΓΑΛΤΕ ΕΞΩ ΤΟΥΣ ΡΟΥΦΙΑΝΟΥΣ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΤΙ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΟΝ ΜΠΑΧΤΣΕΛΙ(ΑΡΧΗΓΟ ΤΩΝ ΓΚΡΙΖΩΝ ΛΥΚΩΝ)...!!!!

Ο ΣΤΟΧΟΣ ΕΧΕΙ ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΥ....ΘΑ ΔΙΑΜΕΝΕΙ ΤΟ "ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΙ" ΤΗΣ ΑΓΚΥΡΑΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ....

Η προπαγάνδα των γραικύλων των ΜΜΕ δεν έχει τελειωμό...Τους "έτσουξε" πολύ το αποτέλεσμα της 17ης Ιουνίου

Δεν την κόβουν την κακή συνήθεια…
Παρότι έχει περάσει ένα δεκαήμερο από την εδραίωση της Χρυσής Αυγής στον ελληνικό πολιτικό χάρτη –και μάλιστα με το διόλου ευκαταφρόνητο 7%-, κάποιοι… κάργα «δημοκράτες» δε μπορούν ακόμη να το χωνέψουν. Όπως π.χ. ένας αρθρογράφος του καθεστωτικού «Βήματος», ο οποίος γράφει μια ακατάσχετη…

Έχεις 24 ώρες να αποφασίσεις σε ποιο στρατόπεδο είσαι...Είμαι με τους ΕΛΛΗΝΕΣ ή με τους γραικύλους..Κάλεσμα στην Πλατεία Κολοκοτρώνη από τους Έλληνες Πατριώτες

Ώρα πραξεων....

Σφαγές Ελληνορθόδοξων Χριστιανών στη Συρία από τους ισλαμιστές - Αντίδραση της Ρωσίας


Σφαγές Ελληνορθόδοξων Χριστιανών στη Συρία από τους ισλαμιστές - Αντίδραση της Ρωσίας

Μετά την αποκάλυψη της αγαστής συνεργασίας της Αλ - Κάιντα με τις αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες, όπως η CIA, έρχεται και η παρακάτω είδηση για να δείξει εμφανώς την υποκρισία ορισμένων, οι οποίοι παρουσιάζουν το καθεστώς Άσσαντ ως το "απόλυτο κακό" και τις δυνάμεις των ανταρτών και των αμερικανοσιωνιστών ως "απελευθερωτές".
"Σφαγές χριστιανών από φανατικούς ισλαμιστές στην συνοικία Καλιντίγια της πόλης Χόμς στη Συρία καταγγέλλονται από καθολικές καλόγριες. Συγκεκριμένα περιγράφεται η συγκέντρωση σε ένα κτίριο Χριστιανών και Αλεβιτών (μουσουλμανικό δόγμα) ομήρων, η τοποθέτηση εκρηκτικών και η ανατίναξή του. εν συνεχεία καλούν ξένους δημοσιογράφους τους δείχνουν το κτίριο με τους νεκρούς και τους λένε ότι "Επεσαν θύματα των βομβαρδισμών από τον Στρατό του Άσσαντ"!
Μία μοναχή που.....

Αρχηγός ρωσικού Ναυτικού: "Δεν θα εγκαταλείψουμε την Συρία - Θα δώσουμε μάχη"...!!!

Η Ρωσία ξεκαθάρισε ότι δεν πρόκειται να εγκαταλείψει τη Συρία, αντιθέτως θα δώσει μάχη για να κρατήσει τη βάση της στην Ταρτούς, σύμφωνα με δήλωση του από τα πλέον επίσημα χείλη του ναυάρχου, Viktor Chirkov του από τις 6 Μαΐου αρχηγού του Ρωσικού Ναυτικού. 
 
Η ναυτική βάση στην Ταρτούς αποτελούσε την δεκαετία του 1970 την μόνιμη βάση του σοβιετικού Ναυτικού και εξυπηρετούσε τον στολίσκο της Μεσογείου (για την ακρίβεια αποτελούσε την βάση της 5ης επιχειρησιακής ναυτικής δύναμης). Μετά από 20 χρόνια απουσίας το ρωσικό Ναυτικό με προσωπική πρωτοβουλία του πρόεδρου Β.Πούτιν αποφάσισε να....

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ: ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΠΑΘΕΙ ΤΙΠΟΤΑ Ο ΓΚΡΙΖΟΣ ΛΥΚΟΣ...!!! ΕΚΤΑΚΤΕΣ ΔΙΜΟΙΡΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΘΕΙ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΩΝ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ ΜΠΑΧΤΣΕΛΙ...!

ΤΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΑΠΟ ΤΗΝ Α/Δ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ ΤΟ ΣΗΜΑ ΠΡΟΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ... ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΜΠΑΧΤΣΕΛΙ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΕΚΤΑΚΤΩΝ ΔΙΜΟΙΡΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ ΤΟΝ ΔΟΛΟΦΟΝΟ ΕΛΛΗΝΩΝ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΣΤΗΝ ΕΩΣ ΤΩΡΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΜΕΝΗ ΘΡΑΚΗ... ΛΕΕΙ...

Θέμα:

Ιστορικά ξεπερασμένη η αριστερά... Λαϊκά στρώματα μετακινούνται προς την εθνικιστική παράταξη

Την Μαρία Φραγκουδάκη την γνωρίζουμε από παλαιότερα δημοσιεύματα. Πρόκειται για «αριστερή» και «προοδευτική» συντρόφισσα της περιβόητης Ρεπούση (του… συνωστισμού της Σμύρνης). Στο προχθεσινό φύλλο της καθεστωτικής εφημερίδας «Τα Νέα», στην οποία τακτικά αρθρογραφεί, υπάρχει ένα ενδιαφέρον άρθρο της σχετικά με την άνοδο (σε Ελλάδα και Ευρώπη) των εθνικών κομμάτων. Ας δούμε τα κυριότερα σημεία του:

Χωρίς αριστερή πολιτική...
«Είναι ανάγκη να....

Την ίδια ώρα που ο μογγόλος Νταβούτογλου προκαλεί με δηλώσεις για "τουρκική μειονότητα" στη Θράκη και καταρρίψεις Ελλήνων πιλότων, ο Αβραμόπουλος μιλά για "συνεργασία" και "φίλους" Τούρκους..

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥΣ 
(μια τυχαία φράση του Στρατηγού Θ.Κολοκοτρώνη)

Διαβάστε την "επίθεση" φιλίας του Αβραμ-όπουλου στην Τουρκία:

Δ. ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ:  Στο περιθώριο της Διάσκεψης του....

Η Χρυσή Αυγή για τη σύνοδο του Eurogroup

Σε κάθε περίπτωση η ελληνική πλευρά οφείλει να τηρήσει στάση επιθετική έναντι των δανειστών της. 

Τα αντιλαϊκά μέτρα και οι επαχθείς όροι των δανειακών συμβάσεων πρέπει να καταγγελθούν άμεσα, σε κάθε πεδίο διαπραγμάτευσης. 

Όλα θα ήταν διαφορετικά αν....

Συνέντευξη του Ηλία Κασιδιάρη στον "ταρζάν"...Συνέντριξε τα "επιχειρήματα" και την "προπαγάνδα" τους για άλλη μια φορά..Απολαυστικός

Ο ΜΠΟΥΤΑΡΗΣ ΠΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΥΠΟΔΕΧΘΕΙ ΜΕΘΑΥΡΙΟ ΤΟΝ ΜΠΑΧΤΣΕΛΙ ΑΝΤΙΔΡΑ ΣΤΗΝ ΑΝΑΣΥΣΤΑΣΗ ΤΟΥ "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ - ΘΡΑΚΗΣ"...!!!

Την αντίθεση του στην επανασύσταση του υπουργείου Μακεδονίας - Θράκης εξέφρασε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης, μιλώντας στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου. 
 
Επισήμανε ότι....

Οι "περιούσιοι" είναι υπεράνω των νόμων σε όλο τον πλανήτη!


Ο Καναδάς κατήργησε το νόμο περί «λόγου μίσους μέσω διαδικτύου» μόλις κατηγορήθηκαν δύο Εβραίοι (τυχαίο....)


Πρόκειται για τους Εβραιο-Καναδούς συντηρητικούς σχολιαστές Mark Steyn & Ezra Levant...

Για το θέμα μεταφέρω αυτά που γράφει, κάπως παραπονούμενος, ο Bernie Farber, «υπερασπιστής των ανθρωπίνων δικαιωμάτων», στην αριστερή (κατά τα μέτρα των ΗΠΑ) Huffington Post / 

Το άρθρο 13 (S13) του καναδικού νόμου περί Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων (CHRA), το οποίο απαγόρευε την....

Ληστεία στην Αγίου Κωνσταντίνου από Αλγερινούς μαχαιροβγάλτες (βίντεο)