Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 26, 2014

ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 27/9 ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΑΚΑΤΑΒΛΗΤΟ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΠΙΣΤΗ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ! ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ Ν.Γ.ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΥΣ!

H_XRYSH_AYGH_EINAI_EDO_o
Το Σάββατο δεν είναι μια ακόμη, από τις πολλές πολιτικές συγκεντρώσεις που διοργανώνει κάθε τόσο η Χρυσή Αυγή… Το Σάββατο είναι η εκδήλωση των εκδηλώσεων! Η πολιτική συγκέντρωση διαμαρτυρίας, απέναντι σε ένα καθεστώς, που ο ιστορικός του μέλλοντος, με ντροπή θα περιγράφει, με ένα και μόνο αίτημα! ΛΕΥΤΕΡΙΑ… 

Στις 28 του Σεπτεμβρίου κλείνει ένας χρόνος από το πραξικόπημα της 28ης Σεπτεμβρίου 2013, όπου η ιστορία έχει κρατήσει χώρο στο βιβλίο με τις συνωμοσίες στις μαύρες σελίδες της ιστορίας της… Την συνωμοσία υπογράφει η....

Antinews: Πολιτικό "πτώμα" η Κυβέρνηση και το τέλος της... έρχεται!

Όταν ακόμη και οι πιστότεροι της χούντας Σαμαρά θεωρούν ότι η Κυβέρνηση από κάθε οπτική έχει...."πεθάνει" και πως κρατιέται στην εξουσία με...  ηλεκτροσόκ τότε η δική μας άποψη μάλλον περισσεύει.

Ο ισχυρότερος, διαδικτυακός, σύμμαχος - πιστός του Σαμαρά(Antinews) μέσα από τα πολιτικά δρώμενα των τελευταίων ημερών, διαβλέπει τον πολιτικό θάνατο της Κυβέρνησης που επέρχεται και μάλιστα, εμμέσως, προτρέπει να... επισπευσθούν οι διαδικασίες με "ευθανασία" (προκήρυξη εκλογών) καθώς μάλλον ήδη μιλάμε για ένα πολιτικό πτώμα!

Αν σας φαίνονται υπερβολικά αυτά που σας λέμε διαβάστε το βασικό άρθρο της ιστοσελίδας:

Μπορεί ο τάφος της Αμφίπολης να μην είναι ρωμαϊκός, αλλά σίγουρα το.....

Ε ΡΕ ΜΕΓΑΛΕΙΑ! ΚΑΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΗΝ ΕΤΗΣΙΑ ΣΥΝΟΔΟ ΔΝΤ ΚΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ!

Γράφει ο Αντίοχος.

Δεν συναγελάζονται οι συριζαίοι με τους καθεστωτικούς (ντόπιους και ξένους) μόνο στα κρυφά, αλλά πλέον και στα φανερά (αφού έχουν πέσει οι μάσκες τους…)! Έτσι, το παρών στη φετινή ετήσια σύνοδο του ΔΝΤ και της Παγκόσμιας Τράπεζας, θα δώσει ο βουλευτής και τομεάρχης Ανάπτυξης του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργος Σταθάκης.
Η σύνοδος θα πραγματοποιηθεί στην έδρα του ΔΝΤ στην Ουάσινγκτον, στις 10 με 12 Οκτωβρίου και ο σύντροφος Σταθάκης, ο οποίος προσκλήθηκε σε αυτήν, θα...

Διαμαρτυρία στην ελληνική Πρεσβεία στις Βρυξέλλες ενάντια στις πολιτικές διώξεις - Φωτορεπορτάζ

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποιήθηκε χθες, έξω από την ελληνική Πρεσβεία στις Βρυξέλλες. Ο λόγος δεν ήταν άλλος από τις συνεχιζόμενες -παράνομες και αντισυνταγματικές- διώξεις της ελληνικής, κατ' όνομα τουλάχιστον, κυβέρνησης, ενάντια στο τρίτο σε εκλογική δύναμη πολιτικό κόμμα της Ελλάδος, στο κίνημα της Χρυσής Αυγής.

Στην συγκέντρωση παρευρέθησαν Βέλγοι, τόσο Βαλλόνοι, όσο και Φλαμανδοί, Βρετανοί, Γερμανοί και -φυσικά- Έλληνες Εθνικιστές. Παρόντες ήταν επίσης ο Γερμανός Ευρωβουλευτής Udo Voigt, ο Βρετανός, πρώην Ευρωβουλευτής Nick Griffin, ο Πρόεδρος του Βελγικού Εθνικού Κινήματος NATION Jean-Pierre Demol, όπως βεβαίως και οι Ευρωβουλευτές...

ΤΟ… ΣΗΡΙΑΛ ΤΗΣ ΑΜΦΙΠΟΛΗΣ ΘΑ ΔΙΑΡΚΕΣΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ!

766868155f19921f71562135c2855afe
Όταν είδαμε ότι τι άθλιο παιχνίδι παίζεται με την ανασκαφή στην Αμφίπολη (με σκοπό τον αποπροσανατολισμό της κοινής γνώμης), προβλέψαμε ότι το… σήριαλ θα πάει μέχρι τις εκλογές!
Κι όπως ήταν αναμενόμενο, δικαιωθήκαμε ξανά! Όχι γιατί είμαστε… προφήτες, αλλά γιατί διαθέτουμε απλή λογική και αντιλαμβανόμεθα τα κουτοπόνηρα σχέδια του φον Αντωνάκη!
Έτσι, σε συνέντευξή της στην αυστραλιανή εφημερίδα της ομογένειας «Νέος Κόσμος», η αρχαιολόγος (του Σαμαρά…) Κατερίνα Περιστέρη δήλωσε ότι μέχρι τα… Χριστούγεννα, ίσως και νωρίτερα, αναμένεται να υπάρξουν νέα για τον «ένοικο» του τάφου.
(ΥΓ) 1: Και κάτι για να εξηγούμαστε: ασφαλώς και....

Οι βαρόνοι των Μίντια προωθούν ασύστολα το δημιούργημα του Θεοδωράκη


Οι βαρόνοι των Μίντια προωθούν ασύστολα το δημιούργημα του Θεοδωράκη

Όσο και όπως και αν προσπαθεί κάποιο δημιούργημα του συστήματος να αυτοπροσδιοριστεί ως κάτι «νέο», «διαφορετικό» και «ελπιδοφόρο» είναι οι ίδιες οι θέσεις του που το εκθέτουν, βγάζοντας στην επιφάνεια τις αληθινές επιδιώξεις του. Ο λόγος, επί του προκειμένου, για «Το Ποτάμι» του πρώην παρουσιαστή παρακμιακών εκπομπών Σταύρου Θεοδωράκη, του οποίου ας σταχυολογήσουμε μερικές πρόσφατες τοποθετήσεις για να δούμε τι ακριβώς ευαγγελίζεται: «Πρόεδρος πρέπει να εκλεγεί από αυτή τη Βουλή». «Ο μισθός δεν καθορίζεται με υπουργικές αποφάσεις και με .....

ΣΥΡΙΖΑ + ΚΥΠ = LOVE!

images
Με αντιπροσωπεία κυπιτζήδων συναντήθηκε ο… αντιεξουσιαστής mister Tsipras, με πρόσχημα τις… αρχαιρεσίες που γίνονται σήμερα στην ομοσπονδία τους!
Σύμφωνα με τις… διαρροές, στη συνάντηση συζητήθηκαν τα προβλήματα των… εργαζομένων της ΚΥΠ, οι μισθοί τους και διάφορα άλλα… τεχνικά θέματα. Επίσης, ο αρχισυριζαίος έκανε δεκτά τα αιτήματα των πρακτόρων για την εξαίρεσή τους από την αξιολόγηση και το ενιαίο μισθολόγιο και την θέσπιση νέου ειδικού μισθολογίου, λόγω του (δήθεν)… εθνικού έργου τους.
Στην πραγματικότητα, είναι σε εξέλιξη μια....

Τελειώνει η Χούντα Σαμαρά: Με πρόωρες εκλογές ελπίζουν να σωθούν από την λαϊκή κατακραυγή


Τελειώνει η Χούντα Σαμαρά: Με πρόωρες εκλογές ελπίζουν να σωθούν από την λαϊκή κατακραυγή

Η παραίτηση του Έλληνα πρεσβευτή στο Βερολίνο φαίνεται ότι είναι απλώς η κορυφή του παγόβουνου της επίσκεψης Σαμαρά στην Γερμανία που κατέληξε σε φιάσκο: Η αρνητική στάση της Α. Μέρκελ προς τον πρωθυπουργό, σε όλα τα αιτήματά του απλά του έδειχνε την "πόρτα της εξόδου": Η χώρα βρίσκεται ήδη σε τροχιά εκλογών!
Εκλογές οι οποίες το πιθανότερο είναι ότι θα πραγματοποιηθούν μεταξύ Οκτωβρίου και Νοεμβρίου με πιθανότερη ημερομηνία διεξαγωγής τους την 9η Νοεμβρίου. Στην Βουλή, επίσης, σήμερα είχαμε ένα "όργιο" κατάθεσης άσχετων τροπολογιών από την κυβέρνηση, φαινόμενο κάθε άλλο παρά σύνηθες, αλλά ενδεικτικό του προεκλογικού κλίματος.
Τα πηγαδάκια στην Βουλή, τα πολιτικά γραφεία, όλοι σήμερα μιλούσαν για.......

ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΞΕΦΤΙΛΑ Η ΛΑΓΚΑΡΝΤ ΜΕ ΤΑ ΚΑΜΩΜΑΤΑ ΤΗΣ ΤΟΥΤΟΙ ΔΩ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΑΚΟΥΝ ΤΙ ΣΤΟ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ;

1393241_10153354970120085_1747180056_nΘυμάστε που η Λαγκάρντ είχε αναγκαστεί να ζητήσει συγγνώμη, για τις δηλώσεις που έκανε σχετικά με τη σύγκριση των Ελλήνων με τα παιδιά του Νίγηρα; 
Σήμερα η Λαγκάρντ (μέσω του εκπροσώπου του ΔΝΤ) επιβεβαίωσε ότι το ΔΝΤ παρέλαβε την σχετική επιστολή του υπουργού Δικαιοσύνης Χ. Αθανασίου με την οποία ζητούσε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αναφορές της καθώς και πρόσθετα στοιχεία, προκειμένου οι ελληνικές αρχές να προχωρήσουν σε νόμιμες ενέργειες.
Μόνο που τα μάσησε σαν μυρικαστικό όταν έπρεπε να πει ονόματα!
Από το… facebook ήταν οι .....

ΤΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΤΗΣ 28ΗΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΒΑΘΥ ΚΡΑΤΟΣ ΣΑΜΑΡΑ

xrisi-augi-5708__article

‘Αρθρο του Ηλία Κασιδιάρη.

Η πιο βρώμικη επιχείρηση παράνομης πολιτικής καταστολής στα χρονικά της μεταπολίτευσης
Σε λίγες ημέρες κλείνει ένας χρόνος από την παράνομη επιχείρηση σύλληψης του Αρχηγού και των βουλευτών του Λαϊκού Συνδέσμου. Βρέθηκα στον πυρήνα εκείνων των γεγονότων, ακολούθως συγκέντρωσα επαρκείς πληροφορίες και μπορώ πλέον να περιγράψω με λεπτομέρειες όλο το σκοτεινό παρασκήνιο της υπόθεσης. Πρόκειται για μία άθλια συμπαιγνία με έναν οργανωτικό και δύο εκτελεστικούς βραχίονες. Οργανωτές είναι φυσικά το περιβάλλον Σαμαρά και οι υπουργοί Δένδιας, Αθανασίου, Βορίδης και Μιχελάκης. Εκτελεστές ο Άρειος Πάγος και η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία, δηλαδή η....