Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Απριλίου 11, 2011

Παναγιωτόπουλος για Αριστοτέλη Γκούμα: "Μια δολοφονία που δεν ξεχνάμε"

«Εάν αληθεύουν τα δημοσιεύματα του Αλβανικού Τύπου, που εμφανίζουν τη Δικαιοσύνη της γειτονικής μας χώρας να επιχειρεί να παρουσιάσει σαν “δυστύχημα” την αποτρόπαιη δολοφονία του Χειμαρριώτη Αριστοτέλη Γκούμα, που έγινε πέρυσι τον Αύγουστο στην περιοχή της Χειμάρρας, προκύπτει μείζον θέμα σεβασμού του Κράτους-Δικαίου και των ανθρωπίνων δικαιωμάτων στη γειτονική μας χώρα.
Το συγκεκριμένο ζήτημα...

Ο επόμενος πρωθυπουργός δεν θα εκλεγεί από το «σύστημα», αλλά από τον λαό

Αναδημοσιεύουμε από πρόσφατο άρθρο του Νίκου Κοτζιά, γνωστού αρθρογράφου και πρώην συμβούλου του Γ. Παπανδρέου:
Προσπάθειες πρόσβασης απέξω και υπονόμευσης της ΝΔ
«Οι εξωτερικές δυνάμεις και τα εγχώριο κατεστημένο προσπαθούν να πριονίσουν τον Α. Σαμαρά, διότι θέλουν να εξασφαλίσουν χρόνο και ηρεμίας στην πολιτική σκηνή προκειμένου να διασφαλίσουν την λεηλασία των 50 και άλλων τινών δισεκατομμυρίων που η κυβέρνηση τους κάνει δώρο… Ταυτόχρονα,

Η πιο μακάβρια ευχή της ημέρας

"Μακάρι να παραμείνει πρωθυπουργός ο Γιώργος Παπανδρέου και περισσότερα από 10 χρόνια..."

Ποιός το είπε το παραπάνω;
Η...

Swap μπίζνες στο Καστρί.


Γραφει ο Ενδελεχής

Ιδού η συμφωνία (μεταξύ άλλων) της Goldman Sachs με την οικογένεια Παπανδρέου. Την συμφωνία την είχαμε αποκαλύψει 1η Μαρτίου. Αυτή περιλαμβάνει τα 50 δις. Τις μπίζνες αυτές συζήτησε με τον Σόρος ο Πρωθυπουργός.

Για αυτό πέφτει το χρηματιστήριο σταθερά τον τελευταίο μήνα. Για να....

Στο παρουσιολόγιο της ιστορίας θα δηλώσεις απών;

 
Σήμανε η ώρα να γίνουμε ένα…
Σήμερα η χώρα βρίσκεται σε ένα ιστορικό σταυροδρόμι. Μέσα σε έναν πλανήτη που βιώνει τεράστιες γεωπολιτικές και οικονομικές ανακατατάξεις, η Ελλάδα έχει βρεθεί εγκλωβισμένη, με μία κυβέρνηση που μάλλον δεν έχει συναίσθηση ούτε των ευθυνών της, αλλά ούτε και της κρισιμότητας στην οποία πρέπει να ανταπεξέλθει.
Το μεγάλο δυστύχημα, όμως,

Ποιός δημοσιογράφος εκθείασε τα blogs για την συμβολή τους στην ενημέρωση τις ημέρες της απεργίας των δημοσιογράφων;

"Μεταξύ μας, πάλι καλά που αυτές τις ημέρες υπήρξε η bloggoσφαιρα και μαθαίναμε μερικά πράγματα από την ειδησεογραφία που είχε βυθιστεί στο σκοτάδι εξαιτίας της απεργίας. Από τα blogs ενημερωθήκαμε όλοι"

Ποιός το παραπάνω..;
Ο...

Περικοπές από κόυνια... ΔΝΤ για αρχάριους

Ποιός από εσάς θέλει να πει, ΣΗΜΕΡΑ, ένα "γεια" στην Αλ Σάλεχ...;

Σήμερα λοιπόν, στις 7 μ.μ., στο ξενοδοχείο Imperial (Πλατεία Καραϊσκάκη..), θα βρίσκεται η πρακτόρισσα Αλ Σάλεχ να μιλήσει για το θέμα «Μετανάστης – ο μεγάλος ανεπιθύμητος», μαζί με άλλους 'προοδευτικούς', όπως ο δικηγόρος Πέτρος Αθανασόπουλος, υπεύθυνος Επιτροπής Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του ΠΑΣΟΚ, που θα παρουσιάσει εισήγηση με θέμα: «Μετανάστευση: Πρόβλημα ανθρωπίνων δικαιωμάτων αλλά και αντοχής της κοινωνίας».

Την εκδήλωση συντομίζει ο νεοφιλελεύθερος, Ανδρέας Ανδριανόπουλος, μέσω του φόρουμ της Ντόρας Μητσοτάκη, http://www.forumgreece.gr/, που έχει υπό την αιγίδα του την εκδήλωση..


Ας τους δείξουμε πόσο φιλόξενοι είναι οι Έλληνες... και πόσο "εγκάρδια" υποδέχονται τους ανθέλληνες νεοφιλελεύθερους και τους μεταναστολάγνους...

Και μην ξεχνάτε..

Ο Αλαφούζος σε ρόλο συμβούλου του Πρωθυπουργού

Η κυβέρνηση Παπανδρέου έχει παραλύσει εδώ και μερικούς μήνες. Κάθε δυναμική μεταρρυθμίσεων και εφαρμογής των δεσμεύσεων της χώρας έχει εξανεμισθεί.(Οτι σας λέει ο  Soros και το ΔΝΤ να κάνετε)  Η κοινή γνώμη είναι δικαιολογημένα ανήσυχη(sic....) και η αγορά παγωμένη. Κανείς δεν ισχυρίζεται ότι η αποστολή της σημερινής κυβέρνησης είναι εύκολη. Δεν βοηθά όμως τον εαυτό της όταν αποκρύπτει την αλήθεια για τα όσα πρέπει να γίνουν,(τι ξέρετε και δεν μας το λέτε ρε παιδιά....;) ούτε όταν....

Οι τελευταίες επιστολές Παπαντωνίου: Μια αποκάλυψη – σοκ

Μία αποκάλυψη σοκ από τον Πέτρο Αργυρίου

Ο Λάμπρος Παπαντωνίου, ο ανταποκριτής μας στην Ουάσινγκτον, ο περίφημος Mr. Lambros, πέθανε στις 28 Μαϊου του 2009 κάτω από ασαφείς συνθήκες νοσηλευόμενος σε νοσοκομείο των ΗΠΑ. Άνθρωπος γνήσιος, ορμητικός, ασυμβίβαστος, μαχητικός αποτέλεσε μια από τις λίγες ανεξάρτητες ελληνικές φωνές στις ΗΠΑ. Οι φίλοι του τον λάτρευαν για την ανοιχτή του καρδιά και ακόμη και οι πολέμιοι του σεβόντουσαν το θάρρος του και τον αδαμάντινο χαρακτήρα του.
Οι παρακάτω επιστολές...

Τί θα κάνει ο ΓΑΠ από δω και πέρα;

Οι πληροφορίες που έρχονται από πολλές πλευρές και διακινούνται μέσω διαδικτύου αναφέρουν ότι υπάρχει μεγάλη κινητικότητα στο ΠΑΣΟΚ και μεγαλύτερη ανησυχία. Σε μια προσπάθεια να κρατήσουν όσο το δυνατόν την συνοχή της κυβέρνησης και να μην εμφανιστεί ο Παπανδρέου να έρχεται σε ρήξη με την κοινοβουλευτική του ομάδα, μετά την ανταρσία των βουλευτών, τα τηλέφωνα έχουν πάρει φωτιά στην Ιπποκράτους. Έχουν κληθεί οι...

Στειτ Ντιπαρτμεντ: Η προπαγάνδα για "Μακεδόνες", "Τούρκους", "Αρβανίτες", "αντισημιτισμό", και "καταπάτηση δικαιωμάτων λαθρομεταναστών" συνεχίζεται...

 Ρε, τι έχουμε πάθει με τους 'φιλειρηνιστές' και τους υπερασπιστές 'ανθρώπινων δικαιωμάτων'...
Τρεχάτε (Σα)Ραγκούση, Νταλάρα και Καστανίδη να κατοχυρώσετε τον 'πολυπολιτισμό'

Η κακοποίηση παράνομων μεταναστών και αθίγγανων από τις δυνάμεις ασφαλείας, όπως και ο συνωστισμός και οι άσχημες συνθήκες διαβίωσης, που επικρατούν σε μερικές ελληνικές φυλακές, είναι μεταξύ των προβλημάτων, που επισημαίνει η ετήσια έκθεση του Στέιτ Ντιπάρτμεντ για τα ανθρώπινα δικαιώματα.
Η έκθεση για...

Γιατρούς και νοσοκομεία και στην Ελλάδα «λάδωνε» η Johnson & Johnson

 Ξέρετε ποιός λούζεται με Johnson & Johnson..; 
Τα παιδιά του Καρμανλή... αυτός φταίει και για αυτό... ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ τώρα
 
Με πρόστιμο 70 εκατ. δολαρίων καταδικάσθηκε από τις αμερικανικές αρχές η Johnson & Johnson, για δωροδοκίες γιατρών στην Ελλάδα και σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες, καθώς και για «λαδώματα» στο Ιράκ στην περίοδο 2000-2003.
Έπειτα από έρευνα του...

Ο Ψωμιάδης για όλους και όλα στον Αυτιά

Ποιός πολιτικός αποκάλεσε τον Καρατζαφέρη "βλάχο"

Ο....

Είναι το ΠΑΣΟΚ νεοφιλελεύθερο; Όχι, αλλά μην το λέτε, θα ξυπνήσετε τη ΝΔ.



Ποιος κατηγορεί το ΠΑΣΟΚ για νεοφιλελευθερισμό; Ποιος νομίζετε;; Μα η ίδια η προπαγάνδα του ΠΑΣΟΚ, μέσα από τα παπαγαλάκια της στα ΜΜΕ. Ο στόχος είναι απλός. Να περάσουν τα πιο σκληρά φορολογικά και εργασιακά μέτρα, όχι με τον μανδύα μιας σοασιαλιστικής κυβέρνησης, αλλά με το μανδύα μιας εξαναγκασμένης από την τρόϊκα νεοφιλελεύθερης πολιτικής, με την οποία δήθεν δεν έχει καμία ιδεολογική συγγένεια το ΠΑΣΟΚ. Η σκέψη είναι απλή και σατανική. Θέλει το ΠΑΣΟΚ να κάνει τη βρώμικη δουλειά, λερώνοντας όχι τη δική του ιδεολογία, αλλά την ιδεολογία του αντιπάλου. Καθόσον εύκολα αύριο ο καταραμένος νεοφιλελευθερισμός θα γίνει καταραμένος φιλελευθερισμός. Ποιος θα καθίσει άραγε να συγκρίνει τις διαφορές ή ποιος απλός ψηφοφόρος γνωρίζει τις διαφορές;;

Έτσι λοιπόν...

Ο Καρατζαφέρης έπιασε δουλειά με υπερωρίες…


Από πρωί πρωί ανέλαβε «υπηρεσία» ο «λαγός»-κλόουν των «νταβάδων»!!!

Στην Εκπομπή του ΑΝΤ, «Καλημέρα Ελλάδα», η «Πυθία» έδωσε το χρησμό της, στον Παπαδάκη: «Μπορεί να πέσει η κυβέρνηση αυτή την εβδομάδα»!!!

Στη Βουλή προχθές διατύπωσε το ίδιο «σενάριο» καλώντας την κυβέρνηση σε άμεσες εκλογές!!!

Τώρα το προχώρησε το «σενάριο» στην ...

Του την έστησαν του Ψωμιάδη σήμερα αλλά δεν ψάρωσε...

Το έπαιξε έξυπνα το παιχνίδι ο Παπαδάκης...
Είχε καλεσμένο μαζί με τον Ψωμιάδη, τον Καρατζαφέρη, με σκοπό να του αποσπάσει απαντήσεις σε ερωτήσεις όπως
"Τι εννοούσε όταν μίλησε για ΄πολιτική άνοιξη'"
"Αν σκοπεύει να δημιουργήσει κόμμα;"
"Αν...

Νέες απεργίες προανήγγειλε ο Σόμπολος

Σε συνέντευξη στον Real Fm, ο πρόεδρος της ΕΣΗΕΑ, Πάνος Σόμπολος, άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο, πως σε περίπτωση που δεν υπογραφεί από τους ιδιοκτήτες, η νέα σύμβαση εργασίας, που θα προτείνει το σωματίο, τότε πάμε για "τσουνάμι απεργιών"..
Ο Χατζηνικολάου, παρά το ότι τις προηγούμενες εβδομάδες, είχε εξαπολύσει μύδρους εναντίον του προέδρου της ΕΣΗΕΑ, σήμερα φάνηκε να αντιλαμβάνεται ότι...

Στη Μέση Ανατολή η νέα ανάφλεξη... Κίνδυνος για το διεθνές status quo

 Να το δούμε και αυτό... να επιβληθεί 'ζώνη απαγόρευσης πτήσεων πάνω από το Ισραήλ' και δεν μένει τίποτε άλλο

Ο Αραβικός Σύνδεσμος κάλεσε τα Ηνωμένα Έθνη να επιβάλουν ζώνη απαγόρευσης πτήσεων, πάνω από τη Γάζα και να άρουν την ισραηλινή  πολιορκία, μετά την  έξαρση της βίας, που υποδαυλίζει τους φόβους για ευρύτερη κλιμάκωση.
 Σε συγκέντρωση των μόνιμων εκπροσώπων του Αραβικού Συνδέσμου, υπό την προεδρία του Ομάν, έγινε κάλεσμα προς τον ΟΗΕ να συγκαλέσει το Συμβούλιο Ασφαλείας του.
Η συνάντηση θα εξετάσει την...

Ο πωλητής καγιάκ από το "survivor" που πάει για σύμβουλος του Γιώργου

 Γυρίστε το όλοι στην Οικολογία, στις ΜΚΟ, την δενδροφύτευση, το τζοκιν, την ποδηλασία και παρατήστε τις σπουδές..
Περισσότερες πιθανότητες καριέρας έχετε.. Μέχρι και σύμβουλοι Πρωθυπουργού μπορεί να φτάσετε

Ο κ. Βασίλης Μπουτσoρής είναι ο άνθρωπος που διατηρεί το κατάστημα από όπου προμηθεύεται ο πρωθυπουργός όλα τα απαραίτητα για τις εξορμήσεις του στη θάλασσα. Από εκεί αγόρασε το κανό του, τον εξοπλισμό και όλα τα απαραίτητα.
Η γνωριμία του 53χρονου καθηγητή Φυσικής Αγωγής με τον κ. Γιώργο Παπανδρέου κρατάει ήδη τρία χρόνια. Τον γνώρισε όταν τυχαία πέρασε από το κατάστημά του με είδη κωπηλατικής στην Κηφισιά και έδειξε ενδιαφέρον για το άθλημα του καγιάκ....
Μετά το περιβόητο ατύχημα με το ποδήλατο, ο κ. Παπανδρέου υπέστη κάποια βλάβη στον κόκκυγα. Οι γιατροί τού συνέστησαν ότι για τη θεραπεία του βοηθά πάρα πολύ η ....

Η Κριση του Ευρώ