Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Απριλίου 09, 2016

Αυτοί είναι οι... καλοί γείτονες του Μπαλαούρα: Με χάρτη της “Μεγάλης Μακεδονίας” έκαναν εκδήλωση στον Καναδά οι σκοπιανοί

Επειδή υπάρχουν μερικοί ανθέλληνες όπως ο Μπαλαούρας που σκοπίμως υποβαθμίζουν το εθνικό ζήτημα του ονόματος της Μακεδονίας μας, το οποίο θέλουν με πλάγιο τρόπο να το χαρίσουν στο ψευδοκράτος των σκοπιανών παραθέτουμε τις ακόλουθες φωτογραφίες.

Πρόκειται για τον πρέσβη του γειτονικού ψευδοκράτους σε πρόσφατη ομιλία του στον Καναδά σε εκδήλωση των "United Macedonians".
Ο "φίλος" του Μπαλαούρα στέκεται μπροστά από έναν...

ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΟΥ ΕΙΔΟΜΕΝΙΣΤΑΝ ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ ΟΠΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥΣ!

Χρυσές δουλειές, με αύξηση του τζίρου τους κατά 300-400%, κάνουν τα οπλοπωλεία στην ευρύτερη περιοχή του Ειδομενιστάν, λόγω του φόβου ανεξέλεγκτων εξελίξεων και της δεδομένης αδυναμίας και απροθυμίας των «αρχών» να προστατεύσουν τους Έλληνες κατοίκους.

Σύμφωνα με τον δήμαρχο Παιονίας: «Υπάρχει μεγάλη ένταση, ανά πάσα στιγμή μπορεί να δημιουργηθεί έκρηξη και να ξεφύγει η κατάσταση. Δεν ξέρω που θα φτάσει. Είναι πάνω από 14.000 πρόσφυγες αυτή την στιγμή στην Ειδομένη και δεν αποκλείεται να είναι και πολλοί περισσότεροι.

Φοβόμαστε ταραχές. Οι κάτοικοι εξεγείρονται και στους πρόσφυγες τελειώνουν τα χρήματα. Πολλοί αγοράζουν όπλα, τα οπλοπωλεία...

«ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ» ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΔΟΥ ΛΑΡΙΣΗΣ-ΤΡΙΚΑΛΩΝ ΕΚΑΝΑΝ «ΠΡΟΣΦΥΓΑΚΙΑ» ΑΠΟ ΣΥΡΙΑ: ΔΕ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΦΓΑΝΟΥΣ!

Γράφει ο Αντίοχος

Την εθνική οδό Λαρίσης-Τρικάλων αλλά και όλους τους παραδρόμους (αμ πως;) απέκλεισαν περίπου 400 Σύριοι «πρόσφυγες», προερχόμενοι από τον καταυλισμό στο στρατόπεδο «Ευθυμιόπουλου» στο Κουτσόχερο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ, διαμαρτύρονται για τα κλειστά σύνορα, για τις συνθήκες διαβίωσης εν γένει, αλλά και τις συνθήκες συμβίωσης με τους Αφγανούς, που...

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ ΣΤΑΛΙΝΙΚΑ ΑΠΟΛΙΘΩΜΑΤΑ!

politischios
Σταλινίσκοι νεοταξῖτες τῆς Κουμουνδούρου ἀκοῦστε: Δὲν φτάνει ποὺ μᾶς ὁδηγεῖτε στὴν ἐξαθλίωση βῆμα-βῆμα, δὲν φτάνει ποὺ κουβαλᾶτε στὶς γειτονιές μας τὶς μουσουλμανικὲς ὁρδές, προσπαθεῖτε τώρα νὰ καταστείλετε τὶς ΔΙΚΑΙΕΣ καὶ ΝΟΜΙΜΕΣ ἀντιδράσεις τῶν γηγενῶν μὲ ξυλοδαρμοὺς καὶ τρομοκρατία.
Τὶ νομίζετε ἆραγε; Ὅτι θὰ βάλουμε τὴν οὐρὰ στὰ σκέλια; Ὅτι δὲν θὰ ὑπερασπιστοῦμε τὴν ζωή μας, τὴν Πατρίδα μας καὶ τὴν Πίστη μας; Ὅτι θὰ κιοτέψουμε μπροστὰ στοὺς παρακρατικούς σας καὶ τὶς ΜΚΟ ποὺ ἀναλαμβάνουν τὴν προστασία καὶ τὴν ὀργάνωση τῶν λαθρομεταναστῶν; Ὅτι θα φοβηθοῦμε τὰ γκλὸμπς καὶ τὰ δακρυγόνα τῶν πραιτωριανῶν σας; Πραγματικᾷ, λυπάμαι ποὺ βλέπω τοὺς ἄνδρες τῶν ΜΑΤ νὰ μετατρέπονται σὲ....

ΕΡΩΤΙΚΗ ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗ ΤΗΣ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΩΝ ΓΕΛΟΙΩΝ ΣΤΑ «ΠΡΟΣΦΥΓΑΚΙΑ»: ΕΜΕΙΣ ΣΑΣ ΑΓΑΠΑΜΕ, ΑΛΛΑ ΦΥΓΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΓΙΑΤΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ΠΑΣΧΑ

fulladio_2
Με ένα φυλλάδιο 32 σελίδων γραμμένο στα ελληνικά, τα αραβικά, τα φαρσί και στα αγγλικά (στα ελληνικά και στα αγγλικά γιατί γράφτηκε άραγε;) θα προσπαθήσει από τη Δευτέρα η συγκυβέρνηση των γελοίων να… πείσει τα «προσφυγάκια» να την κάνουν από το λιμάνι του Πειραιά, γιατί πλησιάζει το Πάσχα και… ζορίζονται.
Στο φυλλάδιο αυτό, οι γελοίοι, αφού εκφράζουν την… αγάπη τους για τα «προσφυγάκια» («σας αγαπάμε…!») και χαρακτηρίζουν τον τσαντηρομαχαλά «χρυσή σελίδα στην ιστορία του Πειραιά», τα ενημερώνουν ότι έρχεται Πάσχα και πρέπει να φύγουν, για να μην ξεσηκωθούν οι ιθαγενείς. Τέλος, οι γελοίοι ενημερώνουν τα «προσφυγάκια», ότι τα πάντα (παροχές μετακίνησης, διαμονής, σίτισης και υγειονομικής φροντίδας) είναι δωρεάν – δαπάναις των Ελλήνων φορολογουμένων.
Τι άλλο μένει για να....

Περιμένοντας τους βαρβάρους…


Περιμένοντας τους βαρβάρους…

Στην σημερινή εποχή η Γηραιά Ήπειρος  και πόσο μάλλον η Ελλάδα, απειλείται όσο ποτέ άλλοτε από τη  αθρόα εισδοχή αλλόφυλων στοιχείων, των οποίων τα ήθη, η κουλτούρα και η νοοτροπία είναι ξένα προς τον πολιτισμό μας. Μάλιστα, όσον αφορά την Ελλάδα , έχουν καταγραφεί αμέτρητα βίαια περιστατικά από την πλευρά των «φιλοξενούμενων», κατάσταση η οποία οδηγεί πολλούς πολίτες στο να χαρακτηρίζουν τα άτομα αυτά ως «βαρβάρους». Ωστόσο, η μονομερής ταύτιση του συγκεκριμένου όρου με την βιαιότητα, την αμάθεια και την αγένεια είναι τουλάχιστον αφελής.
Ανέκαθεν, δυστυχώς σήμερα σε.....