Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Μαρτίου 31, 2012

Συνέντευξη Ν.Γ.Μιχαλολιάκου στο περιοδικό Der Spiegel: "Η Λαθρομετανάστευση είναι το μεγάλο πρόβλημα στην Ελλάδα και όχι η οικονομική κρίση"..Εύγε!

31 ΜΑΡΤΙΟΥ 1822... ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΑΠΟΒΙΒΑΖΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΧΙΟ ΚΙ ΑΡΧΙΖΕΙ Η ΜΕΓΑΛΗ ΣΦΑΓΗ! ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ ΘΑ ΕΚΔΙΚΗΘΩ...

Τουρκικά στρατεύματα αποβιβάζονται στη Χίο για να καταστείλουν την επανάσταση. Οι ωμότητες που ακολούθησαν έμειναν στην ιστορία ως Καταστροφή της Χίου.

Το Μάρτιο του 1822 η Χίος επαναστάτησε, όταν ο Αντώνιος Μπουρνιάς με διακόσιους άνδρες πήγαν στη Σάμο και κάλεσαν το Λυκούργο Λογοθέτη να συμμετάσχει στην επανάσταση της Χίου.
Κατά τη διάρκεια της επανάστασης ο Μπουρνιάς διαπληκτιζόταν με το Λογοθέτη (ο οποίος κατά το διάστημα που οι Τούρκοι ήταν κλεισμένοι στο φρούριο μεταχειριζόταν τους Χιώτες σαν κατακτημένους και τους ζητούσε χρήματα) για το ποιος είναι αρχηγός και ποιος υπαρχηγός. Η φιλονικία και η απερισκεψία του Α. Μπουρνιά (μισθοφόρος του Ναπολέοντα) οδήγησε στη Σφαγή και καταστροφή της Χίου. Ο δε Μπουρνιάς κατά την υποχώρηση εφώναζε το σύνθημα που είναι γνωστό στη Χίο ... ο ΣΩΣΩΝ ΕΑΥΤΟ ΣΩΘΗΤΩ ... Είναι δε τέτοια η ντροπή για τη συμφορά αυτή που δεν υπάρχει ούτε ένα μνημείο της σφαγής στη Χίο. Οι ιστορικοί έχουν επισημάνει ότι.....

Η αθλιότητα σε όλο της το μεγαλείο: Ανώτερος στρατιωτικός ραβίνος: "Ο βιασμός επιτρέπεται στον πόλεμο "



Το παρακάτω είναι άρθρο του Yossi Gurvitz από την εβραϊκή ανεξάρτητη (για άλλους αριστερή) ειδησεογραφική ιστοσελίδα ‘+972’. Ο 40χρονος Yossi Gurvitz, είναι Εβραίος δημοσιογράφος, blogger και φωτογράφος. Όπως λέει ο ίδιος μεγάλωσε σε ορθόδοξη ιουδαική οικογένεια, πήγε σε θρησκευτικό σχολείο, Yeshiva (Nehalim), αλλά στα 17 του χρόνια έγινε άθεος. Γράφει λοιπόν:
Απαντώντας σε ερώτηση αναγνώστη σχετικά με τη θέση της Τορά για το βιασμό σε καιρό πολέμου, ο συνταγματάρχης Eyal Qarim του Στρατιωτικού Ραββινάτου, έγραψε πριν από εννέα χρόνια ότι «οι απαγορεύσεις εναντίον της ανηθικότητας» αίρονται κατά τη διάρκεια του πολέμου.
Είναι επιτρεπτό για έναν Εβραίο στρατιώτη να βιάσει μια γυναίκα κατά τη διάρκεια του πολέμου; Το ερώτημα αυτό - με βάση την βιβλική μιτσβά της 'Eshet Yefat Toar' («μια κόσμια/όμορφη γυναίκα». Αυτό αναφέρεται στο Δευτερονόμιο 21:10, σύμφωνα με το οποίο εάν ένας Ισραηλίτης πολεμιστής έβλεπε ανάμεσα στους αιχμάλωτους εχθρούς του, μια γυναίκα και του φαινόταν "αρεστή στους οφθαλμούς του" μπορούσε να την πάρει και να την "κάνει γυναίκα του") - αναφέρθηκε πριν εννέα χρόνια (στα εβραϊκά) από το ραβίνο Eyal Qarim. Εκείνος που έθεσε το ερώτημα φαινόταν ανήσυχος και.....

ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΓΕΛΙΑ !!! Τρόφιμα μοίρασε στον Αγίο Παντελεήμονα ο Γ.Καρατζαφέρης!! Υποκριτης...Τα εχει χασει εντελως...

Όποια πολιτική γνώμη και να έχεις κανείς για την πολιτική του Γ.Καρατζαφέρη αυτό που πρέπει να του αναγνωριστεί είναι η επινοητικότητά του στο να συγκεντρώνει τα φώτα της δημοσιότητας επάνω του, ακόμα και με ανορθόδοξες ενέργειες, όπως το να μοιράζει ... δωρεάν τρόφιμα!

Έτσι πήγε στον Άγιο Παντελεήμονα προπύργιο του εθνικού κόμματος της "Χρυσής Αυγής" το οποίο έχει λεηλατήσει σε δημοσκοπικό επίπεδο το ΛΑΟΣ και μοίρασε ... τρόφιμα στους κατοίκους! Μα οι κάτοικοι εκεί δεν χρειάζονται τρόφιμα.
 
Ασφάλεια χρειάζονται, καθώς έχουν μεταβληθεί σε ...

Πλήρης επιβεβαίωση: Η Public Issue για την Καθημερινή δίνει 5% στη Χρυσή Αυγή και αφήνει το ΛΑΟΣ εκτός Βουλής

Υποταγμένοι "ηγέτες"...

Δείτε τις φωτό...

Η Τουρκία πίσω από την εθνικιστική «Ερυθρόμαυρη Συμμαχία» της Αλβανίας!!

Υπό τουρκική καθοδήγηση βρίσκεται η εθνικιστική οργάνωση Ερυθρόμαυρη Συμμαχία (Aleanca Kuqezi/ΑΚ), σύμφωνα με αποκαλύψεις του αλβανικού περιοδικού MAPO, το οποίο επισημαίνει τον κίνδυνο επιστροφής της Οθωμανών στα Βαλκάνια μέσω του νέου κόμματος του Kreshnik Spahiu. Η ΑΚ εμφανίστηκε αρχικά ως οπαδική οργάνωση της Εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου και πολιτικοποιήθηκε χάρη στον αντιπρόεδρο του Ανωτάτου Δικαστικού Συμβουλίου Kreshnik Spahiu που ανέλαβε επικεφαλής, διεξάγοντας λυσσώδη αγώνα κατά της Ελληνικής Εθνικής Μειονότητας.
 
Συγκεκριμένα, σε άρθρο με τίτλο........