Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Απριλίου 21, 2016

ΑΥΤΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΩΝ «ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΩΝ» ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ, ΑΝ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥΣ ΟΙ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ!

Οι εικόνες που βλέπετε, είναι μια νέα φρικτή δολοφονία ενός υπόπτου για ομοφυλοφιλία, δια της γνωστής μεθόδου πετάγματος από την ταράτσα ενός ψηλού κτιρίου, σε κάποια περιοχή που είναι υπό τον έλεγχο των τζιχαντιστών.

Των εκ περιστάσεως συμμάχων των κομμουνιστών «αλληλέγγυων», μιας και η δράση των τζιχαντιστών...

Ο Νίκος Μιχαλολιάκος μιλά με τον Γιάννη Παπαγιάννη για την τρέχουσα επικαιρότητα - ΒΙΝΤΕΟ

Ο αρχηγός της Χρυσής Αυγής μίλησε ζωντανά στον δημοσιογράφο Γιάννη Παπαγιάννη στο δελτίο ειδήσεων του Kontra Channel.
Αναφέρθηκε στο μείζον ζήτημα του λαθρομεταναστευτικού, επισημαίνοντας πως ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ φέρουν τις ίδιες ευθύνες για το χάος που επικρατεί.
Μίλησε επίσης για τον ρόλο που πρέπει να αναλάβει ο Ελληνικός στρατός στην φύλαξη των συνόρων, τα προκλητικά προνόμια των βουλευτών, την απαξίωση του πολιτικού συστήματος, την μαφία των νταβατζήδων των ΜΜΕ και την πάγια θέση της Χρυσής Αυγής για την καταγγελία του Μνημονίου.
Τέλος, τόνισε ότι η Χρυσή Αυγή θα είναι ενισχυμένη, όποτε και να διενεργηθούν εκλογές

Δείτε το βίντεο...

ΠΕΡΙ ΤΗΣ «ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗΣ» TOY ΣΥΡΙΖΑ

Γράφει ο Αντίοχος

Φίλος αναγνώστης, καλοπροαίρετος, μας έστειλε επιστολή στην οποία διαμαρτύρεται γιατί δεν ασχολούμεθα και πολύ με την αξιολόγηση, με την διαπραγμάτευση, με τα νέα μέτρα και τα λοιπά. Οφείλουμε μια απάντηση σ’ αυτόν, όπως και σε όποιον έχει παρόμοιες απορίες.

Κατ’ αρχάς, εις ότι αφορά την «αξιολόγηση», δεν έχουμε καμιά αμφιβολία, ότι «αύριο», μεθαύριο. την επόμενη εβδομάδα, σε τρεις βδομάδες, σ’ έναν μήνα, κάποια στιγμή θα «κλείσει».

Δεν πιστεύουμε ότι γίνεται καμία διαπραγμάτευση! Και οι περί του αντιθέτου πληροφορίες,...

ΓΙΑ ΤΗΝ 21Η ΑΠΡΙΛΙΟΥ 1967

Γράφει ο Αντίοχος

Γεννήθηκα σ’ ένα μικρό ορεινό χωριό της Πελοποννήσου, στις αρχές της δεκαετίας του ’60. Άλλες εποχές τότε. Ηλεκτρικό ρεύμα δεν υπήρχε! Οπότε, ούτε φως μετά τη δύση του ηλίου, τηλεόραση, τηλέφωνο, πλυντήριο, κουζίνα, καλοριφέρ, θερμοσίφωνας κτλ. Κάποιες φορές που οι συνδικαλιστές της ΔΕΗ κατεβάζουν τους διακόπτες, ξαναθυμάμαι τα παιδικά μου χρόνια και αναρωτιέμαι πώς ζούσαμε τότε. Κατά τα άλλα, ένας άθλιος χωματόδρομος που μας συνέδεε με την πρωτεύουσα του νομού (λεωφορείο δεν υπήρχε, μόνο ένα φορτηγό, με μια τέντα της συμφοράς που έμπαζε νερό όταν έβρεχε, ανοιχτό από πίσω, το θυμάμαι και ξυλιάζω κ.τ.λ.), μπαλωμένα ρούχα, ξυπόλητα παιδιά το καλοκαίρι, πλαστικό πέδιλο με χοντρή κάλτσα το χειμώνα, ένας σωρός από κουρέλια για μπάλα, πείνα και δυστυχία, κρέας Χριστού και Λαμπρή, για τουαλέτα μια υπαίθρια «τρύπα», κι άλλα ωραία, που όσοι αναγνώστες έχουν γεννηθεί μετά το ’70 και με διαβάζουν θα τα θεωρούν απίστευτα.

Η μεγάλη αλλαγή στη ζωή μας.

Ώσπου, ήρθε η 21η Απριλίου. Και ρεύμα μας φέρανε, καινούργιοι δρόμοι άνοιξαν παντού –ας είναι καλά η ΜΟΜΑ-, ο δικός μας ασφαλτοστρώθηκε, μπήκε και λεωφορείο της γραμμής, η Χωροφυλακή υποχρέωσε...

ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ, ΛΥΣΤΕ ΜΑΣ ΤΗΝ ΑΠΟΡΙΑ: Ο ΣΤΑΛΙΝ… ΖΕΙ;

αυγη1
Γράφει ο Γ. Δημητρακόπουλος, Συνταξιούχος Εκπαιδευτικός

Με αφορμή τη χθεσινή επέτειο της γεννήσεως του κομμουνιστή ποιητή Τάσου Λειβαδίτη, τα καθεστωτικά και τα μαρξιστικά ΜΜΕ, αφού τον υμνολόγησαν δεόντως («Στις 20 Απριλίου του 1922 έρχεται στη ζωή ο μεγάλος ποιητής, Τάσος Λειβαδίτης. Με έντονη πολιτική δραστηριότητα στο χώρο της Αριστεράς, στην πρώτη φάση της καριέρας του, η ποίησή του επαναστατική… Με τα έργα του σηματοδοτεί την πρώτη μεταπολεμική γενιά των Ελλήνων ποιητών…» – δημοσίευμα επίσημης ιστοσελίδας του ΣΥΡΙΖΑ), έκαναν εκτενή αφιερώματα στο ποιητικό του έργο.
Ωστόσο, υπάρχουν δύο ποιήματά του, γραμμένα το 1953, τα οποία… ξέχασαν να....

Επετειακό: Τα... «ναζιστικά» κατάλοιπα της Αφής της Ολυμπιακής Φλόγας - Να σπεύσουν άμεσα οι «σύντροφοι» του Σύριζα!


Επετειακό: Τα... «ναζιστικά» κατάλοιπα της Αφής της Ολυμπιακής Φλόγας - Να σπεύσουν άμεσα οι «σύντροφοι» του Σύριζα!

Νωρίτερα μεταδόθηκε από σύσσωμα τα ΜΜΕ ζωντανά η Αφή της Ολυμπιακής Φλόγας, μίας τελετής που σηματοδοτεί την έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων, η οποία παραμένει συγκλονιστική ακόμα και σήμερα που η εμπορευματοποίηση, η ντόπα και η παρακμή έχουν καταρακώσει αυτή την καθαρά Ελληνική Εορτή.
Η Ολυμπιακή Φλόγα θυμίζει σε όλους τον αρχαίο ελληνικό μύθο του Προμηθέα και της κλοπής της φωτιάς από τον Δία, με την οποία οι άνθρωποι, λαμβάνοντάς την ως δώρο και ύψιστη ευεργεσία, μπόρεσαν να ελέγξουν την Φύση και να δημιουργήσουν Πολιτισμό. Συν τοις άλλοις, η Ολυμπιακή Φλόγα αποτελεί τον...

Εκτός ελέγχου οι λαθρομετανάστες: Άγριες συμπλοκές με στυλιάρια στην Ειδομένη - Μαχαιρώματα στο Πολύκαστρο - Φωτιές στα Διαβατά!


Εκτός ελέγχου οι λαθρομετανάστες: Άγριες συμπλοκές με στυλιάρια στην Ειδομένη - Μαχαιρώματα στο Πολύκαστρο - Φωτιές στα Διαβατά!

Δεν υπάρχει μέρα που να περνά χωρίς επεισόδια στα οποία πρωταγωνιστούν φυσικά λαθρομετανάστες.
Σήμερα λοιπόν κατά την διάρκεια του συσσιτίου στον καταυλισμό της Ειδομένης, δεκάδες λαθρομετανάστες συνεπλάκησαν και επιδόθηκαν σε έναν ανηλεή πετροπόλεμο και σε σκληρές μάχες σώμα με σώμα με ξύλα και στυλιάρια.
Αιματηρή συμπλοκή σημειώθηκε και χθες το βράδυ στο κέντρο φιλοξενίας στο Πολύκαστρο (Νέα Καβάλα), με έναν.....

ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΑΡΣΗΣ ΑΣΥΛΙΩΝ, ΓΙΑ ΝΑ ΦΙΜΩΘΟΥΝ ΟΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ!

fimosi-425x287-e1336760301873


Η σημερινή εικόνα του κυνο-βουλίου, παραπέμπει σε ένα χώρο όπου συνωστίζονται διεφθαρμένοι, μιζαδόροι, αλκοολικοί, ναρκομανείς, κίναιδοι, κηφήνες και προδότες.
Άτομα ανίκανα και άχρηστα, μολύνουν με την παρασιτική παρουσία τους τον αποκαλούμενο ναό της δημοκρατίας. Εκατοντάδες ανεπάγγελτοι πολιτικάντηδες, παιδιά του κομματικού σωλήνα, εναποθέτουν καθημερινά την μπόχα και την δυσωδία τους στα έδρανα της ντροπής. Η σαπίλα που αναδύεται από την βρωμερή τους παρουσία είναι ανυπόφορη και αηδιαστική.
Φωτεινή εξαίρεση σε αυτό το αισχρό συνονθύλευμα, αποτελούν οι 18 βουλευτές του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή. Η παρουσία τους και μόνο, προκαλεί πανικό και....

ΦΡΙΚΗ ΣΤΗΝ ΜΥΤΙΛΗΝΗ! ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΚΟΤΩΝΑΝ ΚΑΙ ΕΤΡΩΓΑΝ ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΣΚΥΛΙΑ – ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

lesbos_skylia
Υπάλληλοι του δήμου Λέσβου καταγγέλλουν μπροστά στην κάμερα ότι λαθρομετανάστες στο νησί έτρωγαν αδέσποτα σκυλιά.
Συγκεκριμένα στο βίντεο φαίνεται υπάλληλος της καθαριότητας του Δήμου να βγάζει από τη σκηνή ένα σκυλί -δεμένο και σκοτωμένο- και να απαντά ότι το κρατούσαν οι λαθρομετανάστες εκεί για να το φάνε.
Το περιστατικό συνέβη στην πλαζ Τσαμάκια, μετά την αστυνομική επιχείρηση το πρωί, προκειμένου να αποχωρήσουν περί τους 400 λαθρομετανάτεστες και εθελοντές της «No border kitchen» που βρισκόταν εκεί πάνω από 8 μήνες.
Ακολουθεί το ρεπορτάζ τοπικού μέσου για το αποτρόπαιο γεγονός: “Δεν πίστευαν στα μάτια τους οι....