Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Δεκεμβρίου 12, 2014

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Έτσι στήνονται οι μαϊμού δημοσκοπήσεις! - ΒΙΝΤΕΟ

Στο τηλεφωνικό κέντρο των κεντρικών γραφείων της Χρυσής Αυγής, έφτασε η παρακάτω καταγγελία η οποία αποκαλύπτει σε όλο της το βάθος τη μεθόδευση των εταιρειών δημοσκοπήσεων προκειμένου να επιτύχουν τα προσδοκώμενα προς αυτούς αποτελέσματα, ήτοι να τα μαγειρέψουν, ώστε να ικανοποιηθεί ο πελάτης-κόμμα, που πλήρωσε για την διεξαγωγή της έρευνας.
Εντούτοις, η μέθοδος που ακολουθείται και αποκαλύπτεται κατωτέρω, κρίνεται ως κάθε άλλο παρά επιστημονική. Τουναντίον, επιβεβαιώνει πλήρως τις καταγγελίες του Λαικού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή και ανεξάρτητων φωνών από το δημοσιογραφικό και επιστημονικό κόσμο, που χλευάζουν τα κίβδηλα αποτελέσματα των δήθεν «ερευνών».
Η καταγγελία προς τη Χρυσή Αυγή έγινε από γυναίκα, η οποία ζει στα....

Αιμίλιος Λιάτσος: Τα συστημικά ΜΜΕ έθαψαν το ηχητικό ντοκουμέντο ενοχής του Σαμαρά - ΒΙΝΤΕΟ

Ο δημοσιογράφος Αιμίλιος Λιάτσος στην εκπομπή του στο Kontra channel αναφέρθηκε στην αποσιώπηση από τα μεγάλα και συστημικά ΜΜΕ του νέου ηχητικού ντοκουμέντου στο οποίο ακούγεται ο ίδιος ο Σαμαράς να δίνει εντολές στον Ντογιάκο - Παναθηναϊκάκια να φυλακίσει τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής.

«Αν το είδατε αυτό σε καμιά εφημερίδα γράψτε μου» είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε το βίντεο από το Kontra channel...

Bankingnews: Ο Σαμαράς θα πληρώσει την συνεργασία με το ΠΑΣΟΚ και την απαράδεκτη στάση του στην Χρυσή Αυγή

Ο Σαμαράς αν δεν είχε συνεργαστεί με το ΠΑΣΟΚ και αν δεν είχε εκδιώξει την Δεξιά από την ΝΔ....θα είχε άλλη πολιτική τύχη.... Γιατί η ΝΔ και ο Αντώνης Σαμαράς βρίσκονται πίσω από τον ΣΥΡΙΖΑ; Ευθύνεται η κυβίστηση μεταξύ πρώτου και δεύτερου μνημονίου;

Το πρώτο μνημόνιο το αποδοκίμασε και το δεύτερο μνημόνιο το θεσμοθέτησε και εφάρμοσε. Ναι, ευθύνονται η ΝΔ και ο Σαμαράς.  Η ΝΔ και ο Σαμαράς, συνεργάστηκαν με το ΠΑΣΟΚ, σχημάτισαν κυβέρνηση και άφησαν το ΠΑΣΟΚ να κυβερνά και να ελέγχει μηχανισμούς, τράπεζες και δημόσιο τομέα. Οι αλληλοκατηγορίες 40 ετών πετάχτηκαν στο καλάθι των αχρήστων, για το καλό της Ελλάδος οι δύο αιώνιοι αντίπαλοι συνεργάστηκαν.

Το ΠΑΣΟΚ σήμερα συνεργάζεται με την ΝΔ και αύριο με πολύ άνεση θα συνεργαστεί με τον ΣΥΡΙΖΑ. Το ΠΑΣΟΚ είναι ο θεματοφύλακας της εξουσίας. Ναι ευθύνονται η ΝΔ και ο Σαμαράς. Η ΝΔ και ο Σαμαράς παρουσίασαν σχέδια εξόδου από τα μνημόνια, success story, ανάπτυξη….αλλά πάλι η Ελλάδα που και καλά γύρισε σελίδα, βρίσκεται σε αδιέξοδο. Η Ελλάδα βρέθηκε το 2011-2012 σε αδιέξοδο και πάλι βρίσκεται σε αδιέξοδο τέλος του 2014. Ναι, ευθύνονται η ΝΔ και ο Σαμαράς.

Η ΝΔ και ο Σαμαράς, υιοθετώντας μια αμφίρροπη και αμφίσημη στρατηγική έδιωξαν τον δεξιό ψηφοφόρο από την ΝΔ. Το αποκάλεσαν λαϊκοδεξιό, το αποκάλεσαν ακροδεξιό...

Ζωή Κωνσταντοπούλου του ΣΥΡΙΖΑ σε ραδιοφωνική εκπομπή: Κρύβεται ο Σαμαράς! Πρέπει να δώσει εξηγήσεις για το ηχητικό ντοκουμέντο - 2 ΒΙΝΤΕΟ

Την συνωμοσία της σιωπής, την ένοχη σιγή όλων όσων υπηρετούν όχι τα συμφέροντα του Ελληνικού Λαού αλλά εκείνα της εγχώριας ολιγαρχίας του πλούτου μετά τη συγκλονιστική αποκάλυψη από τη δημοσιοποίηση ηχητικού ντοκουμέντου στο οποίο ο Σαμαράς δίνει εντολή στον εισαγγελέα Ισίδωρο Ντογιάκο να γ@@@σει τρεις βουλευτές της Χρυσής Αυγής, έσπασε βουλευτής της αξιωματικής αντιπολίτευσης!

Πρόκειται για την βουλευτή του Σύριζα, Ζωή Κωνσταντοπούλου, η οποία έπραξε το αυτονόητο: απαίτησε...

Ο Ηλίας Κασιδιάρης εν μέσω αποθέωσης έξω από τα δικαστήρια: "Αυτές τις χειροπέδες σύντομα θα τις φορέσει o Σαμαράς" - ΒΙΝΤΕΟ

Αποθεωτική υποδοχή στα δικαστήρια από εκατοντάδες μέλη και φίλους της Χρυσής Αυγής 

Αποθέωση επεφύλαξαν στον Ηλία Κασιδιάρη εκατοντάδες μέλη και φίλοι της Χρυσής Αυγής σήμερα στα Δικαστήρια της Ευελπίδων, όπου εκδικαζόταν το «χαστούκι» στην Κανέλλη.
Φτάνοντας στο κτίριο ο Βουλευτής της Χρυσής Αυγής δήλωσε εμφατικά: «Τις χειροπέδες που φοράω συντόμως θα τις φορέσει ο Σαμαράς και ο Βενιζέλος και όσοι έχουν ξεπουλήσει τη χώρα».
Για πρώτη φορά στα χρονικά σε αίθουσα Μονομελούς Δικαστηρίου βρίσκονταν ακροβολισμένοι πάνοπλοι αστυνομικοί με αυτόματα. Κατά την έξοδο του κατήγγειλε τα ΜΜΕ και τους δημοσιογράφους γιατί αποκρύπτουν το νέο ηχητικό ντοκουμέντο ενοχής του Σαμαρά για τις παράνομες προφυλακίσεις των βουλευτών της  Χρυσής Αυγής.
Τα συνθήματα «Αίμα Τιμή Χρυσή Αυγή» και......

ΠΕΡΙ ΣΕΝΑΡΙΩΝ Ο ΛΟΓΟΣ…

VOULI_EKLOGES
Γράφει ο Αντίοχος

Τις τελευταίες ώρες, κρυφο-παπαγαλάκια της Συγγρού κυκλοφορούν διάφορα σενάρια. Βεβαίως, ο… πεινασμένος έχει το δικαίωμα να ονειρεύεται καρβέλια, αλλά εμείς σας τα μεταφέρουμε:
Σενάριο 1ο: Ο Σαμαράς λέει και ξαναλέει ότι ο Δήμας θα είναι υποψήφιος και στις τρεις ψηφοφορίες. Αν όμως ο Δήμας αποσυρθεί μετά τη δεύτερη ψηφοφορία τι γίνεται; Δε στέκει το σενάριο. Διότι, ο Σαμαράς σίγουρα γνώριζε εκ των προτέρων ότι ο Δήμας δεν τραβάει, αλλά δεν εύρισκε άλλον πρόθυμο να στραπατσαριστεί. Αν είχε κρυφό άσσο στο μανίκι του τον… Σούπερμαν, γιατί δεν τον έβγαζε από την αρχή να τελειώνουμε;
Σενάριο 2ο: Με πρόσχημα το…

Antinews: "Δεν βρίσκονται με τίποτα οι 180... Πάμε για εκλογές και πτώση της Κυβέρνησης"

Όταν η ομολογία της ανικανότητας της Κυβέρνησης των επίορκων να βρουν 180 για την εκλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας, εκφράζεται από το διαδικτυακό σαμαρικό ιστότοπο ίσως κάθε άλλο ρεπορτάζ να μην έχει καμιά αξία.

Το antinews λοιπόν που εργολαβικά τα τελευταία 5 χρόνια - με το αζημίωτο βέβαια - έχει αναλάβει την στήριξη του ανθρώπου που έχει καταλύσει κάθε συνταγματικό νόμο και "δημοκρατικό θεσμό", παραδέχεται σε άρθρο ότι η αυτή τη στιγμή δεν υπάρχουν ούτε 170 βουλευτές, έστω και ντεμί - ντεμί για την Κυβέρνηση και "τα κουκιά δεν βγαίνουν...".

Μια "λαϊκή" έκφραση - σαν αυτή που χρησιμοποίησε ο Πρωθυπουργός για να.....

Βιασμοί γυναικών και κοριτσιών, ξυλαδαρμοί και βασανισμοί υπό την υψηλή εποπτεία του....Αλλάχ! Αυτά προβλέπει το Κοράνι και ο... εισαγόμενος πολιτισμός από Ανατολάς!

Ας διαβάσουμε προσεκτικά το εγχειρίδιο ενός καλού "πολεμιστή του Αλλάχ" και του ISIS - μουσουλμάνων τζιχαντιστών - για να διαπιστώσετε ποιους προστάτευαν και υποστήριζαν οι του "Συνταγματικού τόξου" και ποιους ακόμη και σήμερα οι αριστεριστές αναφέρουν ως "ταξικούς αδερφούς" και θέλουν να τους δώσουν "ελληνική ιθαγένεια".

Ερώτηση 1: Τι είναι η al-sabi; 
Η Al sabi είναι μια γυναίκα, την οποία κρατούν αιχμάλωτη οι Μουσουλμάνοι.

Ερώτηση 2: Γιατί μια al-sabi κρατείται αιχμάλωτη; 
Οι Μουσουλμάνοι έχουν δικαίωμα να την κρατούν αιχμάλωτη γιατί είναι άπιστη. Στις απίστες γυναίκες που αιχμαλωτίστηκαν και κρατούνται στα βάθη του Ισλάμ έχουμε “πρόσβαση”, μιας και ο ιμάμης μάς της μοιράζει. 

Ερώτηση 4: Επιτρέπεται να έχουμε σεξουαλική επαφή με αιχμάλωτη; 
“Είναι επιτρεπτό να κάνουμε σεξ με αιχμάλωτη. Ο Αλλάχ ο Παντοδύναμος είπε: (Επιτυχημένοι είναι οι πιστοί) που κρατούν την αγνότητά τους, εκτός από....

Τα σενάρια για τις εκλογές και η ενδυνάμωση της Χρυσής Αυγής


Τα σενάρια για τις εκλογές και η ενδυνάμωση της Χρυσής Αυγής

Όσο πλησιάζουμε προς τη διαδικασία της ψηφοφορίας για την εκλογή του ΠτΔ, τόσο θα πληθαίνουν τα σενάρια (υπαρκτά και μη) γύρω από τις διεργασίες στην πολιτική σκακιέρα.
Το πρώτο σενάριο έχει να κάνει με τα όσα διέρρευσε η  BNP Paribas. Η επενδυτική τράπεζα εκτιμά ότι είναι πολύ πιθανόν ο Σαμαράς να δεσμευθεί ότι θα προχωρήσει σε πρόωρες εκλογές το φθινόπωρο, εφόσον εκλεγεί ΠτΔ. Ελπίζει  ότι με μια τέτοια δέσμευση θα στρέψει αρκετούς βουλευτές να υπερψηφίσουν τον Δήμα. Ενδιαφέρον παρουσιάζει επίσης και το ότι η τράπεζα αυτή θεωρεί ότι με μια τέτοια προοπτική θα επωφεληθεί και ο ΣΥΡΙΖΑ, αφήνοντας σαφώς να εννοηθεί ότι.....

ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΤΗΣ CIA ΓΙΑ ΤΟΝ… ΜΥΣΤΙΚΟ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ

europe-russia
Γράφει ο Αντίοχος

 Μετά τους εν Ελλάδι αριστερούς, που κατόπιν… ωρίμου σκέψεως κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι οι Έλληνες εφοπλιστές… χρηματοδοτούν την Χρυσή Αυγή, το αμερικανικό Business Insider (δηλαδή η CIA) προχώρησε ένα βήμα παραπέρα και ανακάλυψε ότι ο Πούτιν είναι ο… μυστικός χρηματοδότης της Χρυσής Αυγής!
Σ’ ένα ευφάνταστο δημοσίευμα, λοιπόν, το Β.Ι. «αποκαλύπτει» ότι η Ρωσσία χρηματοδοτεί όχι μόνον την Χρυσή Αυγή, αλλά και εθνικιστικά κινήματα έξι χωρών της Ευρώπης, προκειμένου να «εισβάλει» στην Γηραιά Ήπειρο και να καθορίζει τις πολιτικές και οικονομικές εξελίξεις.
Επιπλέον, εμφανίζει κι ένα......