Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Σεπτεμβρίου 08, 2014

Μια ακόμη πολιτική εκπομπή της Χρυσής Αυγής με τον Ηλία Κασιδιάρη να δίνει ρεσιτάλ - ΒΙΝΤΕΟ

Απολαυστικός ο Ηλίας Κασιδιάρης σχολιάζοντας τα πολιτικά δρώμενα των τελευταίων ημερών:
- Η παρουσία του Σαμαρά του ΔΕΘ
- Η δυναμική παρουσία της Χρυσής Αυγής σε όλες τις περιφέρειες και δήμους της χώρας!
- Η Δίκη της Χρυσής Αυγής και η πανηγυρική της αθώωση
- Ο τρομονόμος - έκτρωμα (αντιρατσιστικό) και άλλα πολλά...

Δείτε το βίντεο....

Φωτορεπορτάζ από την συγκέντρωση στη Θεσσαλονίκη ενάντια στη χούντα Σαμαρά


Η Χρυσή Αυγή πράττει όλες τις νόμιμες διαδικασίες και προγραμματίζει συγκέντρωση στην πλατεία Ελευθερίας, ενάντια στη χούντα Σαμαρά εν όψει της επίσκεψης του πρωθυπουργού στην πόλη στα πλαίσια της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης. Μία ημέρα πριν την εκδήλωση οι αστυνομικοί παρακαλούν έντρομοι να αλλάξουμε το προγραμματισμένο σημείο… αρνούμαστε… και λίγες ώρες μετά καταφθάνει ένα χαρτί που απαγορεύει μόνο την εκδήλωση της Χρυσής Αυγής την ημέρα του Σαββάτου, από τις δεκάδες ανακοινωμένες συγκεντρώσεις στην πόλη.
Η συγκέντρωση όμως πραγματοποιήθηκε κανονικά σε...

Μεγάλη ενημερωτική δράση στο κέντρο της Αθήνας


Με αφετηρία τα γραφεία της τοπικής οργάνωσης Αθηνών Συναγωνιστές της τοπικής μαζί με κλιμάκιο μελών του Μετώπου Νεολαίας πραγματοποίησαν με απόλυτη επιτυχία ενημερωτική δράση στα Κάτω Πατήσια.
Οι κάτοικοι της Περιοχής υποδέχθηκαν θερμά τους Συναγωνιστές και έσπευσαν να λάβουν...

Ξεμπροστιάστηκαν οι “αντιφασίστες”: Προσέτρεξαν να υπερασπιστούν τα σιωνιστικά αφεντικά τους - ΒΙΝΤΕΟ

σ.σ. ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Κάποιοι αριστεροί έχουν ξυπνήσει και έχουν αντιληφθεί ότι οι σιωνιστές κινούν τα νήματα στην Ελλάδα και ότι οι "αντιφασίστες" είναι όργανά τους.

Εμφύλια διαμάχη έχει ξεσπάσει στους κόλπους της ανθελληνικής αριστεράς

Ομάδα αριστεριστών πήγε να συμπαρασταθεί στην διαμαρτυρία παλαιστινιακών οργανώσεων έξω από το Ίδρυμα Κακογιάννη, οι οποίοι συγκεντρώθηκαν για να απαιτήσουν τον τερματισμό της προκλητικής συνεργασίας του με το Εβραϊκό Πανεπιστήμιο της Ιερουσαλήμ. Άμεσα όμως οι γνωστοί «αντιφασίστες» έστειλαν αντιπροσωπεία, όχι για συμπαράσταση όπως περίμεναν οι συγκεντρωμένοι, αλλά για να πραγματοποιήσουν αντισυγκέντρωση ενάντια στους Παλαιστίνιους.

Ξεδίπλωσαν μια ισραηλινή σημαία(!) και ένα πανό που έγραφε...

Δημοσιογράφοι και ΜΜΕ “αθωώνουν” τους ληστοτρομοκράτες του Βελβεντού πριν καν βγει η απόφαση!

Στα μαλακά ετοιμάζονται να ρίξουν τους ληστοτρομοκράτες του Βελβεντού - Πανηγυρικό κλίμα στα καθεστωτικά μέσα από την πρόταση του εισαγγελέα

Για όσους δεν θυμούνται αναφερόμαστε στα Golden Boys της Αριστερής Τρομοκρατίας, γόνους πλούσιων και εύπορων οικογενειών που έστησαν εγκληματική οργάνωση και διέπρατταν ληστείες με καλάσνικοφ παίρνοντας παράλληλα ομήρους τυχαίους περαστικούς που έβρισκαν στον δρόμο ενώ έκαιγαν τα αυτοκίνητα για να μην βρουν αποτυπώματα ή γενετικό υλικό οι αστυνομικές αρχές.
Σύμφωνα λοιπόν με τον εισαγγελέα οι δράστες δεν είναι τρομοκράτες, είναι απλά ληστές! Μάλιστα ζητήθηκε να τους αναγνωριστούν τα ελαφρυντικά...

Εμετική προπαγάνδα: Παρανοϊκή απόπειρα σύνδεσης της Χρυσής Αυγής με φιλοσιωνιστή μακελάρη


Εμετική προπαγάνδα: Παρανοϊκή απόπειρα σύνδεσης της Χρυσής Αυγής με φιλοσιωνιστή μακελάρη

Τελείωσαν τα «στοιχεία» και το νέο εύρημα των «νταβατζήδων» είναι η εκμετάλλευση άσχετων περιστατικών για να λασπολογήσουν την Χρυσή Αυγή. Είδαμε όλους αυτούς τους μήνες την λασπολογική επίθεση που εξαπολύθηκε εναντίον του Κινήματός των Ελλήνων Εθνικιστών, με σκοπό την διατήρηση της κλεπτοκρατίας, των απευθείας αναθέσεων δημοσίων έργων, της παραβίασης του άρθρου 14 του Συντάγματος από εργολάβους - καναλάρχες, την μίζα, την ρεμούλα, την κλεψιά και τα θαλασσοδάνεια.
Στην αισχρή αυτή προσπάθεια χειραγώγησης της κοινής γνώμης χρησιμοποιήθηκαν όλες οι...

ΤΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΣΚΥΛΙΑ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!

patra_6
Γράφει ο Αντίοχος.

Την «αντίσταση και πάλη» με το «καλημέρα» άρχισε το… τιμημένο κουκουέ στο νέο Περιφερειακό Συμβούλιο Δυτικής Ελλάδας. Όχι βέβαια κατά των εκπροσώπων των κομμάτων της μνημονιακής συγκυβέρνησης (αυτοί έχουν ασυλία…), αλλά κατά της Χρυσής Αυγής.
Έτσι, ο επικεφαλής της (αντι) Λαϊκής Συσπείρωσης Δυτικής Ελλάδας και βουλευτής του ΚΚΕ Ν. Καραθανασόπουλος, την ώρα της διαδικασίας για την εκλογή των μελών της Οικονομικής Επιτροπής, δήλωσε ότι δεν θα συμμετάσχει σε μια διαδικασία που μπορεί να βρεθεί στο ίδιο τραπέζι μέλος της παράταξής του με κάποιον «από την εγκληματική οργάνωση της Χρυσής Αυγής». Για να πάρει αμέσως την πληρωμένη απάντηση από τον συναγωνιστή Χρήστο Ρήγα: Προσβάλετε το 10% του ελληνικού λαού και τον....

Έτισι σκοπεύει να εκλέξει Πρόεδρο Δημοκρατίας ο Σαμαράς.....Θυμίζοντας παλιές "υποθέσεις" των βουλευτών...!!

mika_iaridi_8765456765
Γράφει ο Αντίοχος.

Για διαβάστε το παρακάτω «παραπολιτικό» του «Βηματοδότη»:

«Δημόσιος υπάλληλος ετών 16!
Θυμάστε την καταγγελία ότι μία βουλευτής είχε προσληφθεί στο Δημόσιο από την εποχή που ήταν μαθήτρια στη δεύτερη τάξη του λυκείου; Την είχε προσλάβει, σύμφωνα με την τότε καταγγελία, ο πατέρας της ο οποίος ήταν δήμαρχος σε έναν δήμο της Δωδεκανήσου. Ήταν μόλις 16 ετών και η ίδια είχε δικαιολογηθεί ότι προσέφερε εθελοντική εργασία. Είναι όμως έτσι τα πράγματα; Γιατί, όπως πληροφορούμαι, ο φάκελος της πρόσληψής της άνοιξε και πάλι και διεξάγονται έρευνες για να διαπιστωθεί αν υπήρξε ζημιά του Ελληνικού Δημοσίου. Όσο για.....

Ένας πασόκος προβλέπει: "Το ΠΑΣΟΚ θα εξατμιστεί εκλογικά και πολιτικά σύντομα...Ταπεινώθηκε και τώρα πεθαίνει"

Με αφορμή τα γενέθλια της εγκληματικής οργάνωσης του ΠΑΣΟΚ - υπό το πρίσμα του οικονομικού οφέλους πολλών στελεχών του που τώρα ήδη βρίσκονται στη φυλακή (βλέπε Τσοχατζόπουλος, Μαντέλης κτλ) - διάφοροι δημοσιολογούντες και πρώην ευεργετημένοι από τη "μεγάλη δημοκρατική παράταξη" αναπολούν τις στιγμές δόξας του και ομολογούν ότι το μέλλον του δημιουργήματος των Αμερικανοσιωνιστών είναι στα πρόθυρα της οριστικής κατάρρευσής του, καθώς το μόνο που του έχει απομείνει είναι να γίνει το δεκανίκι της...δεξιάς!

Ας αφήσουμε όμως καλύτερα να περιγράψει το τέλος του πιο άθλιου κομματικού τέρατος των τελευταίων ετών, η ακραιφνής πασοκική ιστοσελίδα matrix24, με μια νοσταλγική νότα του συγγραφέως που αντιλαμβάνεται ότι και τα οφίτσια του ίδιου - ως μέρος του σύστηματος ΠΑΣΟΚ - τείνουν προς τη λήξη τους..


«Τα πιο σημαντικά ελαττώματα της οικονομίας στην οποία ζούμε είναι τόσο η.....

Ο "υπερδεξιός" Πολύδωρας τα έχει βρει με το ΣΥΡΙΖΑ; Τους - ελάχιστους - ψηφοφόρους του τους ρώτησε ή έχουν πάει όλοι στη Χρυσή Αυγή;!

Καλεσμένος στην εκπομπή του Αιμίλου Λιάτσου και στο Kontra Channel ήταν ο Βύρων Πολύδωρας, ως αρχηγός κόμματος, και μίλησε για όλους και όλα για μια περίπου ώρα.

Δεν έχει ιδιαίτερη σημασία να σταθούμε στα χιλιοειπωμένα και πομπώδη συνθήματα περί πατρίδας και Έθνους από τους... στυλοβάτες του μασωνοδεξιάς, αλλά αρκεί να αναφέρουμε τη φράση του...."υπερπατριώτη" - "δεξιού" Πολύδωρα στην ερώτηση του δημοσιογράφου για την οικονομική πολιτική που πρέπει να ασκηθεί στην Ελλάδα:
"Ότι λέει ο ΣΥΡΙΖΑ" η αποστομωτική και χωρίς......

Ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος αναγνωρίζει "μακεδονικό έθνος";!

Ο Οικουμενικός Πατριάρχης, Βαρθολομαίος, έχει συμφωνήσει να γυρισθεί ταινία των Αγίων Κυρίλλου και Μεθοδίου, στην οποία θα μιλά για το «μακεδονικό έθνος» , χωρίς καμία αναφορά στη Βουλγαρία, σημειώνει το βουλγαρικό Focus, επικαλούμενο τη σκοπιανή εφημερίδα Βέτσερ.
Σύμφωνα με την εφημερίδα, οι Βούλγαροι ιστορικοί και εθνικιστές έχουν εξεγερθεί, μετά τη συνειδητοποίηση ότι ο Βαρθολομαίος έχει συμφωνήσει να κινηματογραφηθεί οι Κύριλλος και Μεθόδιος, αντιπροσωπεύοντας τους «Μακεδόνες» και όχι τους Βουλγάρους.
Η παραγωγή της ταινίας είναι από την τσεχική εθνική τηλεόραση και το στούντιο «Barrandov» της Πράγας και ο τίτλος της είναι....

Gustave Le Bon: Η Ψυχή των Φυλών

Του Γουσταύου Λε Μπον* (1841 – 1931)
Η ταξινόμηση των ειδών στηρίζεται, από τους φυσιοδίφες, σε αποδεδειγμένα ανατομικά χαρακτηριστικά, τα οποία αναπαράγονται κανονικώς και μονίμως βάσει της κληρονομικότητας. Είναι γνωστό πλέον σήμερα, ότι τα διάφορα χαρακτηριστικά μεταβάλλονται βραδέως με την κληρονομική συσσώρευση αδιόρατων μεταβολών, εάν δε αποβλέψουμε σε βραχέα χρονικά διαστήματα, μπορούμε να πούμε πως τα είδη είναι αμετάβλητα.
Η εφαρμογή των.....