Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Σεπτεμβρίου 12, 2015

Η Χρυσή Αυγή εγκαινίασε ακόμη ένα κάστρο της στη Σκάλα Λακωνίας υπό την παρουσία εκατοντάδων Εθνικιστών... Κασιδιάρης: "Η Νίκη στις εκλογές έρχεται..."


Με τον καθιερωμένο αγιασμό και με μια δυναμική εθνικιστική εκδήλωση εγκαινιάστηκε το πολιτικό γραφείο του Λαϊκού Συνδέσμου στην Σκάλα Λακωνίας.



Ακόμα ένα κάστρο του Εθνικισμού πήρε σάρκα και οστά στην Λακωνία και δεν ήταν τυχαία η....

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΚΙ ΟΜΩΣ ΑΛΗΘΙΝΟ: 39.200 ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΠΡΟΤΙΜΗΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΒΔΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ… 4.900 ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ!

λαθρομετανάστευση
Γράφει ο Αντίοχος

Ανακοινώσεις σχετικά με τον συνολικό αριθμό των λαθρομεταναστών που έχουν διαπλεύσει μέχρι  τη Μεσόγειο από τις αρχές του 2015, έκανε από την Γενεύη ο Ντάνιελ Σάμπο, εκπρόσωπος του Διεθνούς Οργανισμού Μετανάστευσης (ΔΟΜ). Ο αριθμός είναι εφιαλτικός: 432.761!!!
Κύρια πύλη εισόδου, η Ελλάδα από την οποία πέρασαν σχεδόν 310 χιλιάδες λαθρομετανάστες μέχρι τις 8 Σεπτεμβρίου (τα στοιχεία για τις άλλες χώρες είναι μέχρι την 10η Σεπτεμβρίου). Στην Ιταλία (που άλλοτε ήταν μακράν πρώτη σε εισόδους λαθρομεταναστών – τον Ιούνιο 2015 αρχίσαμε σιγά-σιγά να την ξεπερνάμε…) έφτασαν 121.139, στην Ισπανία μόλις 2.166 και στη Μάλτα 100.
Όμως, από τους αριθμούς που παραθέσαμε παραπάνω, προκύπτει και ο....

Το Ινστιτούτο Brookings που "βάφτισε" τον μνημονιακό Τσίπρα αναλύει: "Συγκυβέρνηση ΝΔ - ΣΥΡΙΖΑ όποιο και αν είναι το αποτέλεσμα των εκλογών και.... στο βάθος Χρυσή Αυγή"


Ινστιτούτο Brookings: Έτοιμη η μεγάλη συγκυβέρνηση Σύριζα - ΝΔ μετά τις εκλογές!

Μία εξόχως σημαίνουσα πολιτική ανάλυση βγήκε από το καπιταλιστικό αμερικανικό ινστιτούτο Brookings, το οποίο – θυμίζουμε – είχε αποτελέσει το εφαλτήριο για την αναρρίχηση του Τσίπρα στην εξουσία. Σύμφωνα με την ανάλυση που υπογράφει ο καθηγητής Οικονομικών του Πανεπιστημίου του Πειραιά, Θεόδωρος Πελαγίδης, η συγκυβέρνηση ΝΔ – Σύριζα είναι ουσιαστικά αναπόφευκτη.
Σύμφωνα με την ανάλυση, το ποσοστό του Σύριζα έχει μειωθεί, αφού όλοι πλέον καταλαβαίνουν ότι πρόκειται για το νέο Πασόκ. Έτσι θα γίνει απαραίτητος ο συνασπισμός ΝΔ – Σύριζα. Αν βγει πρώτος ο Σύριζα τότε αναγκαστικά θα πρέπει να συγκυβερνήσει με τη ΝΔ. Αν βγει πρώτη η ΝΔ, τότε ο Σύριζα θα βρεθεί σε αδιέξοδο, αφού δεν θα θέλει να πάρει το πολιτικό κόστος της εφαρμογής του μνημονίου του, αλλά από την άλλη θα έχει μεγαλύτερο πολιτικό κόστος άμα δεν το κάνει.
Έτσι και αλλιώς το μνημόνιο 3 του Τσίπρα θα....

"Πρόσφυγας" μαχαίρωσε Έλληνα εργαζόμενο που τόλμησε να του ζητήσει να στήσει αλλού το τσαντίρι του... Αυτή την Ελλάδα θέλετε;!

lathro_mouseio
Ιδιοκτησιακά δικαιώματα επί κάθε σημείου του ελληνικού εδάφους, έχουνε αποκτήσει… τ’ αδέρφια μας, τα «προσφυγάκια» και δε σηκώνουνε παρατηρήσεις του τύπου «φύγε από δω και πήγαινε παραπέρα», από τους πρώην ιδιοκτήτες αυτού του τόπου.
Έτσι, όταν θρασύτατος (και… ρατσιστής στα σίγουρα!) υπάλληλος καθαριότητας του Αρχαιολογικού Μουσείου, στο κέντρο της πολυπολιτισμικής πόλης Αθηνιστάν, πρωτεύουσας του αθλίου μνημονιακού προτεκτοράτου Ελλαδιστάν (πρώην Σαμαροβενιζελιστάν, Τσιπροκαμμενιστάν και μελλοντικώς πιθανότατα Τσιπρομεϊμαρακιστάν…) ζήτησε από....

Και ο Κου(κού)λογλου το παραδέχεται.. Η Χρυσή Αυγή ξεκάθαρα τρίτη με τάση για διψήφια αποτελέσματα.. Δημοσκόπηση Palmos


Τρίτη πολιτική δύναμη με διαφορά και ανεβασμένα ποσοστά και σε δημοσκόπηση της Palmos Analysis

Άλλη μία δημοσκόπηση είδε το φως της δημοσιότητας μόλις σήμερα. Αυτή τη φορά η εταιρεία που τη διενήργησε ήταν η Palmos Analysis με εντολέα την ιστοσελίδα του Ευρωβουλευτή του Σύριζα και σκληρού αντιχρυσαυγίτη, Κούλογλου.
Σύμφωνα με τα αποτελέσματα που δημοσιεύει η εταιρεία, η Χρυσή Αυγή είναι ξεκάθαρα τρίτο κόμμα, με τάσεις ανόδου και μεγάλη διαφορά από τον τέταρτο. Συγκεκριμένα, η....

«ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΙΔΕΙΑ» ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΡΙΣΤΕΡΩΝ Η ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ!

sxoleio_xil
Γράφει ο Αντίοχος

Είναι γνωστή από παλιά η τάση των αριστερών πολιτικάντηδων να στέλνουν τα αβροδίαιτα τέκνα τους στα ιδιωτικά σχολεία και πανεπιστήμια (η Παπαρήγα έστελνε την κορούλα της στο ξακουστό αμερικάνικο Deree της Αγίας Παρασκευής, ο Κωνσταντόπουλος τη δικιά του –τη σημερινή αφέντρα Ζωή- στα αμερικανικά πανεπιστήμια και πάει λέγοντας…) και ταυτοχρόνως να φωνάζουν για «δημόσια και δωρεάν παιδεία»!
Από τον κανόνα δεν ξέφυγε ούτε ο mister Tsipras, ο οποίος έστειλε τον...

Η Χρυσή Αυγή στο πλευρό των Βορειοηπειρωτών: Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην αλβανική πρεσβεία


Η Χρυσή Αυγή στο πλευρό των Βορειοηπειρωτών: Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην αλβανική πρεσβεία

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην αλβανική πρεσβεία από τους Έλληνες της Βορείου Ηπείρου. Η Χρυσή Αυγή πάντα δίπλα στους Βορειοηπειρώτες αδελφούς μας.

Πολυμελές κλιμάκιο της Τ.Ο.Βορείων Προαστίων με επικεφαλής τον Γραμματέα Μιχάλη Μπέλλο παρευρέθηκε και συμπαραστάθηκε στα αδέρφια μας της Βορείου Ηπείρου το απόγευμα της Παρασκευής έξω από πρεσβεία της Αλβανίας στην Αθήνα, ενάντια στις....

Λαθρομετανάστευση: Η χαρά των πλουτοκρατών και η δυστυχία των λαών


Λαθρομετανάστευση: Η χαρά των πλουτοκρατών και η δυστυχία των λαών

Γράφει ο Αθανάσιος Βασιλόπουλος

Εντύπωση σε πολλούς προκαλεί η άρδην αλλαγή της στάσης της άσπλαχνης φράου Μέρκελ, καθώς επίσης και του Ολάντ, στο θέμα της λαθρομετανάστευσης. Ενώ, λοιπόν, δεν ήθελαν να τους βλέπουν και να τους ακούν, εφαρμόζοντας το «μακριά από μας κι όπου θέλουν ας πάνε», τώρα ξαφνικά τους… αγάπησαν και τους καλοδέχονται!
«Η Γερμανία θα αλλάξει από τη μαζική εισροή των προσφύγων και εμείς θα εργαστούμε ώστε οι αλλαγές αυτές να είναι θετικές για τη ζωή των Γερμανών και τη χώρα», δήλωσε η φράου, κάνοντας λόγο για ένα «συγκινητικό» Σαββατοκύριακο, στη διάρκεια του οποίου περίπου 20.000 λαθρομετανάστες κατέφτασαν στη Γερμανία, κρατώντας στα χέρια τους… φωτογραφίες της και αποκαλώντας την....

Ιδου οι ρατσιστικές δολοφονίες: Γεωργιανός της “αποσυμφόρησης” των φυλακών ο φονιάς του κοσμηματοπώλη στην Θεσσαλονίκη


Ιδου οι ρατσιστικές δολοφονίες: Γεωργιανός της “αποσυμφόρησης” των φυλακών ο φονιάς του κοσμηματοπώλη στην Θεσσαλονίκη

Μια από τις τελευταίες πράξεις της απελθούσης μνημονιακής συγκυβέρνησης των Τσιπροκαμμένων, ήταν και η «αποσυμφόρηση» των φυλακών, που σήμανε την πρόωρη έξοδο ακόμα και πωρωμένων εγκληματιών. Που βγαίνοντας από τη φυλακή, ξαναπιάνουν αμέσως «δουλειά»!
Όπως για παράδειγμα ο «κατατρεγμένος οικονομικός μετανάστης» από την Γεωργία, Ρομπέρτο Σοχακιάν, ο οποίος την Τρίτη το πρωί σκότωσε έναν 27χρονο κοσμηματοπώλη στη Νεάπολη Θεσσαλονίκης, κατά τη διάρκεια ληστείας.
Ο λεγάμενος, που εξέτιε ποινή πολυετούς κάθειρξης για ληστείες, κλοπές, ναρκωτικά κ.τ.λ., αποφυλακίστηκε πριν ένα μήνα, κάνοντας....

Πόλωση για το... τίποτε!



Κανένας δεν πρόκειται να κάνει αυτοδύναμη κυβέρνηση - Τα προεκλογικά ψέματα της Ν.Δ. για λαθρομετανάστευση και αγρότες

Συνεχίζεται η προεκλογική περίοδος συνοδευόμενη από πλήθος δημοσκοπήσεων. Είναι τόσες πολλές οι δημοσκοπήσεις, οι οποίες βλέπουν το φως της δημοσιότητας, ώστε ο λαός και οι αναποφάσιστοι ψηφοφόροι, εάν είναι αναποφάσιστοι και δεν… δηλώνουν αναποφάσιστοι, δεν γνωρίζουν τι τελικά θα συμβεί και ποια θα είναι η τελική τους επιλογή. Αυτό γιατί πάντοτε ένα μέρος του λαού και όχι μόνον στην Ελλάδα, αλλά σε όλες τις χώρες πηγαίνει κατά κανόνα με τον πρώτο.
Φυσικά και θα είχαν να δώσουν λόγο οι εταιρείες δημοσκοπήσεων, οι οποίες πριν μόλις ένα σχεδόν μήνα έδιναν μπροστά τον ΣΥΡΙΖΑ με 20 ολόκληρες μονάδες! Αλλά δεν πρόκειται κανείς να...