Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Ιανουαρίου 07, 2011

ΕΛΙΑΜΕΠ: Έργα και ημέραι

ΕΛΙΑΜΕΠ: Έργα και ημέραιΦορντ και Μάρσαλ; Και ο Παναγής Βουρλούμης; Και ο Αλέξης Παπαχελάς; Τη γνωστή διαφήμιση ιδιωτικού ΙΕΚ, με την οποία προμοτάρει τους επιτυχημένους αποφοίτους του, θυμηθήκαμε, όταν κληθήκαμε, εντυπωσιασμένοι από τα «ηχηρά» ονόματα που συναντήσαμε κατά την έρευνά μας, να γράψουμε ένα «δυνατό» πρόλογο για το ρεπορτάζ που ακολουθεί και αφορά το Ελληνικό Ίδρυμα Ευρωπαϊκής και Εξωτερικής Πολιτικής (ΕΛΙΑΜΕΠ).

Πρόκειται, άλλωστε, για...

Οι Τούρκοι χωρίζουν το Αιγαίο στη μέση και το GIORGO τους απευθύνει 'χέρι φιλίας'


Σοκ προκαλεί ο Τουρκικός χάρτης που με κόκκινο μελάνι χωρίζει το Αιγαίο στην μέση.  Πρόκειται για χάρτη, τον οποίο η Τουρκία έχει καταθέσει στο ΝΑΤΟ, κατά τη διάρκεια διαπραγματεύσεων για τη νέα δομή της Συμμαχίας.

Οι κόκκινες γραμμές αποκαλύπτουν  το...

ΣΚΑΙ εναντίον Καρατζά

Εφιάλτης το 2010,κόλαση το 2011!

Του Γιώργου Δελάστικ

Nα πάει στον αγύριστο και να μην ξανάρθει ποτέ χρονιά φριχτή σαν το 2010 είναι η ευχή που θα ήθελαν να ανταλλάξουν οι Έλληνες. Πέρσι τέτοιες μέρες, ούτε στους χειρότερους εφιάλτες τους δεν μπορούσαν να φανταστούν ότι η κυβέρνηση του Γιώργου Παπανδρέου, την οποία με τόσες ελπίδες για καλύτερη ζωή είχαν εκλέξει θριαμβευτικά, θα οδηγούσε την Ελλάδα στη μεγαλύτερη εθνική ταπείνωση και στο μεγαλύτερο διεθνή διασυρμό της σύγχρονης ιστορίας της και τον ελληνικό λαό στη μεγαλύτερη οικονομική μιζέρια μετά τη ναζιστική Κατοχή.

Δυστυχώς, η οικονομική πολιτική της κυβέρνησης Παπανδρέου μάς ετοιμάζει ένα 2011 ακόμη χειρότερο και από το απεχθές 2010. Αν το 2010 ήταν εφιαλτικό, το 2011 θα αποδειχτεί κόλαση, αν η κυβέρνηση κατορθώσει να περάσει πάλι την πολιτική της!

Αναμφίβολα, ο Γιώργος Παπαν δρέου ηγείται της....

Πράκτορας, γερμανικής καταγωγής, συνέληφθη στον Έβρο

Γερμανός δημοσιογράφος συνελήφθη το πρωί στον Έβρο γιατί φωτογράφιζε οχυρωματικές θέσεις του στρατού στη περιοχή. Σύμφωνα με ανακοίνωση των αστυνομικών αρχών Ορεστιάδας “Συνελήφθη στην παραμεθόριο περιοχή Καστανέων – Ν. Βύσσας, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Ορεστιάδας, 46χρονος Γερμανικής καταγωγής δημοσιογράφος, ο οποίος εισήλθε σε στρατιωτική απαγορευμένη περιοχή.Ειδικότερα,

Δείχνει το «τυρί» κρύβει τη «φάκα»

Γράφει ο Κλεισθένης.

Μετά την παταγώδη αποτυχία των εξεταστικών επιτροπών, που λειτούργησαν σε λογικές, «κόρακας κοράκου μάτι δεν βγάζει», «αν τιμωρήσουμε κάποιον αυτός θα μιλήσει και θα συμπαρασύρει το πολιτικό σύστημα στην καταστροφή» και «ή θα σωθούμε όλοι μαζί ή θα χαθούμε απ’ τον πολιτικό χάρτη όλοι μαζί», ο Ραγκούσης μας ανακοίνωσε ότι θα αλλάξει ο τρόπος χρηματοδότησης των κομμάτων και ο...

Τίποτε από αυτά δεν έπαιξε ρόλο στην κρίση του λαού

Μέχρι στιγμής δεν έχουμε επισήμως πληροφορηθεί ποια η σκοπιμότητα της συμμετοχής του πρωθυπουργού Γ. Παπανδρέου στη Σύνοδο των Τούρκων πρέσβεων στον Ερζερούμ. Προφανώς, η παρουσία του εκεί δεν αποτελεί τμήμα της μυστικής διπλωματίας και επομένως (και στο πλαίσιο της «επιχείρησης διαύγεια» που υποτίθεται ότι έχει εγκαινιασθεί στη χώρα), είχαμε το δικαίωμα να γνωρίζουμε εκ των προτέρων με τι επιχειρήματα πηγαίνει η Ελλάδα σε μια διάσκεψη με θέμα «Η τουρκική οπτική για την παγκόσμια και την περιφερειακή τάξη, μια διπλωματία με όραμα».

Υπάρχει τίποτε το καινούργιο που...

Ο Ερντογάν είπε:

"Στο Αιγαίο έχουμε τα πρώτα θετικά αποτελέσματα από τις διαπραγματεύσεις με την Ελλάδα"
και στη συνέχεια ο ΓΑΠ δήλωσε
"Έχει έρθει η ώρα να λύσουμε τις διαφορές μας"
"Κάναμε βήματα για να...

Ο ΓΑΠ και ο Σορος σχεδίασαν τη χρεωκοπία... Το παζλ συμπληρώνεται

 Της πολύ καλής μας φίλης Στεφανίας Λυγερού

“Τα πιο φλογερά  μέρη στην κόλαση προορίζονται για εκείνους που, σε καιρούς μεγάλης ηθικής κρίσης, διατήρησαν την ουδετερότητά τους”
Δάντης “Κόλαση” (εκδ.Ζαχαρόπουλος)
Απεχθάνομαι τις συνομωσίες, Νεφελίμ και λοιπά. Οπου υπάρχει χρήμα δεν υπάρχουν συνομωσίες, Μπίλντεμπεργκ κι άλλα αφελή. Δεν ξυπνάνε κάποιοι και θέλουν το κακό μας, τα πάντα είναι το χρήμα. Υπάρχουν φυσικά σχέδια και τρόποι να βγάλει κάποιος λεφτά από το μηδέν (CDS) αλλά πρέπει να θέλει και το θύμα να είναι…

Ο νέος ιδιοκτήτης του Sex.com δεν θα φτιάξει τσοντο site

Τον περασμένο Οκτώβριο το sex.com άλλαξε ιδιοκτήτη, περνώντας από την Escom, που κήρυξε πτώχευση, στην Clover Holdings, που κατέβαλε 13 εκατομμύρια δολάρια για να το αποκτήσει! Πώς σκοπεύει όμως να το αξιοποιήσει ο νέος ιδιοκτήτης και να αποσβέσει σύντομα το ποσό που πλήρωσε για την απόκτηση του πιο hot domain name;
Ο ιδιοκτήτης του sex.com παραχώρησε συνέντευξη στο TechCrunch και μίλησε σχετικά....

Πάμε για εκλογές το Σεπτέμβρη;Το λέει το καλεντάρι του Reuters

Γνωρίζουν κάτι ή χτύπησε ο «δαίμονας» του διαδικτύου; Εκλογές τον Σεπτέμβριο, βλέπει το Reuters.

Περίοπτη θέση στο ετήσιο ημερολόγιο των εκλογικών αναμετρήσεων παγκοσμίως καταλαμβάνει η Ελλάδα σύμφωνα με το ειδησεογραφικό πρακτορείο Reuters.

Οι εκλογές έχουν μάλιστα....

Συνεχίζεται ο εμπαιγμός της κυβέρνησης στους αγρότες του Νομού Έβρου

► Δεν έχουν καταβληθεί ακόμα οι αποζημιώσεις για τις μεγάλες πλημμύρες του χειμώνα και της άνοιξης του 2010, παρά τις διαβεβαιώσεις υπηρεσιακών και πολιτικών παραγόντων

► Δείτε βίντεο με τις υποσχέσεις του αντιπροέδρου του ΕΛΓΑ τον Σεπτέμβριο του 2010
► Επιστολή διαμαρτυρίας του Αγροτικού Συλλόγου Τυχερού
► Σε απόγνωση έχουν περιέλθει οι αγρότες του ακριτικού νομού

Επιστολή προς τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων Κώστα Σκανδαλίδη, απέστειλε ο Αγροτικός Σύλλογος Τυχερού Έβρου, επισημαίνοντας ότι παρά τις διαβεβαιώσεις των υπηρεσιακών και πολιτικών παραγόντων για καταβολή αποζημιώσεων για την μείωση παραγωγής των καλλιεργειών στον Έβρο, μετά από τις μεγάλες πλημμύρες του χειμώνα και της άνοιξης του 2010, των έντονων βροχοπτώσεων του Ιουνίου 2010, του καύσωνα του Αυγούστου 2010, αλλά και...

Αποκάλυψη: Η προκλητική αναφορά των Γερμανοτσολιάδων στην οικογένεια Μητσοτάκη.

Όπως είχαμε προαναγγείλει, αποκαλύπτουμε σήμερα το σημείο των Intelligence Reports των συνεργατών της Siemens που γράφτηκε τον Ιούνιο του 2006. Η αναφορά στην οικογένεια Μητσοτάκη είναι πραγματικά προκλητική.
Διαβάστε από το πρωτότυπο χωρίς καμια παρέμβαση. Στην αρχή του κειμένου υποτίθεται ότι μιλάει ο Καραμανλής....

Και "κότα" και "τσάμπα" μάγκας ο Κωστάκης ο Χαρδαβέλας

Όλοι όσοι μετέδωσαν την είδηση έγραψαν ότι το ΑΕΠ μειώθηκε 4,6% σε ετήσια βάση... αντίθετα η "κότα" Χαρδαβέλας προτίμησε να μας ενημερώσει στον τίτλο ότι μειώθηκε μόνο 1,4% σε σχέση με το περασμένο τρίμηνο... προφανώς το έκανε για την προστασία μας μιας και δεν ήθελε να μας πέσει βαρύ το νέο ΠΑΣΟΚικό ρεκόρ

Είναι πολλά τα λεφτά από...

Δείγμα υποτέλειας...

Το να μιλήσει Τουρκικά ο Έλληνας πρωθυπουργός επισκεπτόμενος τη γειτονική χώρα, δεν θα ήταν κάτι το τραγικό, ως ένδειξη καλών προθέσεων πάντα, αν αυτό δε γινόταν στο ΑΟΥΣΒΙΤΣ των Ποντίων! Το τραγικό Ερζερούμ!
Με την κίνησή του αυτή ο Έλληνας πρωθυπουργός, έδειξε πως δεν σέβεται τους
χιλιάδες νεκρούς προγόνους των προσφύγων που ήρθαν στην Ελλάδα και ποδοπατά την αιματοβαμμένη ιστορία τους.
Τα υπόλοιπα είναι αναλύσεις για τους ...

Τι σημαίνει πραγματικά η «μάχη για το Ευρω-ομόλογο»…

Αυτή τη στιγμή υπάρχει μια πολιτική μάχη που βρίσκεται σε εξέλιξη, εκτός Ελλάδος. Αφορά, όμως, άμεσα τις πολιτικές εξελίξεις, στην Ελλάδα και όχι μόνο…
Όταν τον περασμένο Μάιο ο Σαμαράς είπε «όχι» στο Μνημόνιο, ήταν ο μόνος σε όλη την Ευρώπη. Το Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα (ΕΛΚ), που βρίσκεται στη διακυβέρνηση στις περισσότερες χώρες-μέλη της Ένωσης (και της ευρωζώνης) παρακολουθούσε αμήχανο τις εξελίξεις σχετικά με την επικείμενη πτώχευση της Ελλάδας. Οι Σοσιαλιστές εξ ίσου αμήχανοι.
Μόνη ως τότε αντίρρηση σε τέτοια πολιτική, από την πλευρά του Κεντροδεξιού ηγέτη της Ουγγαρίας, Ούρμπαν, αλλά αυτός ήταν τότε νεοεκλεγείς Πρωθυπουργός σε μια χώρα που είχε ήδη εφαρμόσει τις συνταγές του ΔΝΤ επί τρία χρόνια.
Και τότε εμφανίστηκε ο Σαμαράς, ως...

Νέο ανθελληνικό παραλήρημα Πάγκαλου: "Ο Ιουστινιανός, ο Τσιμισκής και ο Παλαιολόγος δεν ήταν Έλληνες"..

"Ο Ιουστινιανός δεν ήταν Έλληνας, ο Τσιμισκής δεν ήταν Έλληνας και οι Παλαιολόγοι μόλις είχαν αρχίσει να πιστεύουν ότι είναι Έλληνες.."
Ούτε τα πήραμε από "φοιτητές του κ…ου στην Οξφόρδη..", ούτε τα έγραψε ο Ελεύθερος τύπος..

Είναι ηχητικό απόσπασμα από την επίσημη ιστοσελίδα του κ. Αντιπροέδρου.
Ακούστε το... 

Η "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ" μας επιβεβαιώνει...

Γράφαμε χθες "Καρχιμάκης κατά Πάγκαλου".
Στο δημοσίευμα κάναμε λόγο για ευθεία αντιπαράθεση Βαρτζελή, Ραγκούση και Καρχιμάκη με τον Αντιπρόεδρο της Κυβέρνησης, Πάγκαλο.
Η εφημερίδα "Δημοκρατία" έρχεται να....

Θα γελάσουμε πάρα πολύ...

Η Σοφία Καλατζάκου, πρώην βουλευτής της ΝΔ, νυν μέλος του ΔΗ.ΣΥ., ανέλαβε θεσμική θέση στην οργανωτική επιτροπή του νεοσύστατου κόμματος της κόρης του Αποστάτη...
Μεγάλη αξία της δίνουμε που καθόμαστε και ασχολούμαστε μαζί της αλλά έχει μεγάλο θράσος να μας στέλνει και ενημερωτικό δελτίο τύπου για τις νέες τις αρμοδιότητες.
Τέλος πάντων. Καλή επιτυχία να ευχηθούμε...
Για να μην ξεχνιόμαστε τα....

Πάμε ένα στοιχηματάκι;

Τι σου κάνουν οι ηλίθιες διαρροές ορισμένων ανεγκέφαλων τύπων στη Ρηγίλλης...
Δείτε ένα δημοσίευμα για τα εσωκομματικά της ΝΔ...

Η ατάκα του μήνα από την Νίκη Λυμπεράκη στο “Κόντρα”!

Η Νίκη εκτός από συμπαθής, δεν μασάει τα λόγια της. Η χθεσινή της ατάκα λοιπόν ήταν όλα τα λεφτά:
Το Κόντρα μετέδωσε πλάνα των δηλώσεων του Παπανδρέου στο Παρίσι (στα Αγγλικά) και κάποιων δηλώσεων του Ερντογάν (στα Τουρκικά). Ακολουθεί ο διάλογος:
Κουίκ (εξοργισμένος): Μα είναι δυνατόν; Να βλέπουμε παντού τον Ερντογάν, ακόμα και σε Αμερικανικα κανάλια και να κάνει δηλώσεις στα Τουρκικά; Πάντα στου Τουρκικά! Και να έχουμε έναν Έλληνα πρωθυπουργό που κάνει δηλώσεις μονίμως στα Αγγλικά. Πείτε μας κύριε Παπανδρέου, γιατί κάνετε δηλώσεις στα Αγγλικά;
Νίκη Λυμπεράκη (ατάκα του μήνα):

Ποίοι ευθύνονται για την βράβευση του αρχιρατσιστή Ε. Μπαγίς;

Να ονομαστούν οι υπεύθυνοι
Στις 18 Νοεμβρίου 2010 με πρωτοβουλία κάποιων (ή κάποιου) επιτήδειων στις ΗΠΑ βραβεύθηκε στις Βρυξέλλες, ειρωνικά σε συνέδριο για «θρησκευτικές ελευθερίες», ο Τούρκος υπουργός Επικρατείας Εγκεμέν Μπαγίς.
Δύο στελέχη της Ελληνοαμερικανικής κοινότητας ο πρόεδρος της ΠΣΕΚΑ κ.Φίλιπ Κρίστοφερ και ο κ. Π. Παπανικολάου της Ομοσπονδίας Κυπρίων Αμερικής διαχώριζαν την θέση τους κάνοντας γνωστή την διαφωνία τους με την απόφαση αυτή και ζητούν δημόσια εξηγήσεις από ....

EKTAKTO OI ΠΡΩΤΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΑΠΟ ΕΡΖΕΡΟΥΜ

erdogan%20-11.jpg
spacer.gif

spacer.gif
Ο Ταγίπ Ερντογάν με φόντο τους Τούρκους αλπινιστές υποδέχεται τον φοβισμένο Έλληνα πρωθυπουργό στο χιονισμένο Erzurum της Τουρκίας, με το διάσημο χιονοδρομικό κέντρο.
Erdoğan ile Papandreu kahvaltılı toplantı yaptı
Η Ιστορία στο κοντινό μέλλον, θα φέρει στη δημοσιότητα-οι ίδιοι οι Τούρκοι θα το κάνουν-τα...

Μισθοί… εξόντωσης

OΤΑΝ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ του 2009 ο σημερινός πρωθυπουργός υποσχόταν ότι θα βάλει τέλος στον «εργασιακό μεσαίωνα» που καθιερώθηκε, δήθεν, επί Νέας Δημοκρατίας (ξεχνώντας σκόπιμα πως οι πιο αντιεργατικές ρυθμίσεις των τελευταίων 15 ετών έχουν προωθηθεί από το ΠΑΣΟΚ), ακόμη και ο πλέον κακοπροαίρετος πολίτης δεν μπορούσε να πιστέψει ότι ο κ. Γιώργος Παπανδρέου θα άνοιγε την «Κερκόπορτα» για να επιστρέψουν τα εργασιακά δικαιώματα στην περίοδο του Μεσοπολέμου. Σήμερα, πλέον, η αγορά...

Απάτη τα "μαγικά" βραχιολάκια του Γεωργίου Ανδρέα Παπανδρέου... για τέτοιο βλάκα μιλάμε!!! Τα αποσύρουν-αποζημιώνουν όσους τ αγόρασαν στην Αυστραλία!


Μια εντυπωσιακή εξέλιξη έχουμε στο θέμα που έχουμε αναδείξει από εδώ και δείχνει την ανισορροπία του ανθρώπου που κυβερνάει μια ολόκληρη χώρα σε μια από τις σημαντικότερε στιγμές της ιστορίας της: του Γιωργάκη Παπανδρέου που νομίζει ότι...