Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Φεβρουαρίου 20, 2014

Κασιδιάρης στο zougla.gr: Με εντολή Σαμαρά-Βενιζέλου οι νέες πολιτικές διώξεις

Ο εκπρόσωπος τύπου της Χρυσής Αυγής μίλησε στον Τριανταφυλλόπουλο για τις νέες προαναγγελθείσες διώξεις της χούντας του μνημονίου. Σαμαράς-Βενιζέλος προβαίνουν σε διώξεις γιατί τα αποκόμματά τους διαλύονται και η Χρυσή Αυγή επελαύνει.


ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ...


Η πολιτική εκπομπή της Χρυσής Αυγής ΖΩΝΤΑΝΑ - Η προέλαση της Χρυσής Αυγής και οι νέες διώξεις


O Ηλίας Κασιδιάρης θα παρουσιάσει απόψε υποψηφίους με τον συνδυασμό «Ελληνική Αυγή». Παράλληλα, θα σχολιαστούν όλα τα ζητήματα της τρέχουσας επικαιρότητας:
  • ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΚΑΙ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ: Θέλουν να κλείσουν στη φυλακή όλους τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής!
  • Άγριο κράξιμο σε Μιχελάκη και Σηφουνάκη από βουλευτές της Χρυσής Αυγής
  • Συνεχίζονται οι παρουσίασες των νικηφόρων αυτοδιοικητικών ψηφοδελτίων της Χρυσής Αυγής σε ολόκληρη τη χώρα
  • Τέλος τα «οπλοστάσια»: Τα πήρε πίσω όλα ο Δένδιας... και δυο μέρες μετά έκαναν "κωλοτούμπα" οι ανακρίτριες
  • Οι αμαρτωλές ΜΚΟ της Νέας Πασοκρατίας
  • Οργή λαού για τις νέες πολιτικές διώξεις κατά της Χρυσής Αυγής
ΔΕΙΤΕ ΖΩΝΤΑΝΑ...


Ο Ευαγγελάτος (newsit) προαναγγέλει τις νέες τραγελαφικές διώξεις εναντίον της Χρυσής Αυγής και εισπράττει τη χλεύη των αναγνωστών στα σχόλια!

Νέες διώξεις εναντίον εναντίον της Χρυσής Αυγής προαναγγέλουν τα παπαγαλάκια των νταβατζήδων. Το ξενόδουλο καθεστώς, αναμασώντας τις κατηγορίες περί "εγκληματικής οργάνωσης" θέλει να φυλακίσει όλους τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής, ακόμα και αυτούς που δεν "κατηγορούνται" για κάτι, μόνο και μόνο επειδή είναι βουλευτές του κόμματος!

Ο Ευαγγελάτος μέσω του newsit, κάνει λόγο για έγγραφο... "κόλαφος" με νέα γελοία "στοιχεία" εναντίον της Χρυσής Αυγής. Τους τελείωσαν τα τανκς, οι ρουκέτες και τα αμνοερίφια και οι Εθνικιστές βουλευτές πλέον κατηγορούνται για βιβλία, φωτογραφίες, ομιλίες και άλλες φαιδρότητες.

Οι κατηγορίες εναντίον της Χρυσής Αυγής όμως έχουν καταπέσει στη συνείδηση του Ελληνικού λαού. Οι Έλληνες έχουν καταλάβει ότι οι διώξεις είναι πολιτικές και γίνονται επειδή η Χρυσή Αυγή ανεβαίνει ραγδαία. Οι αναγνώστες του Ευαγγελάτου τον λούζουν πραγματικά στα σχόλια!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ...

Ν. Μιχαλολιάκος - Σταλινικές διώξεις κατά της Χρυσής Αυγής

Όπως μετέδωσαν τα ΜΜΕ σήμερα το μεσημέρι οι ανακρίτριες, οι οποίες έχουν αναλάβει την υπόθεση της Χρυσής Αυγής, ζητούν την άρση ασυλίας ΟΛΩΝ των βουλευτών της Χρυσής Αυγής, προκειμένου να τους απαγγείλουν κατηγορίες για διεύθυνση και συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση.

Εάν υπήρχε και η ελάχιστη αμφιβολία ότι ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΙΩΞΗ η δίωξη της Χρυσής Αυγής, έρχεται τώρα αυτή η ενέργεια, η οποία βασίζεται στην αντισυνταγματική λογική της ΣΥΛΛΟΓΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ, η οποία δείχνει καθαρά...

Επιχείρηση «σώστε την κλεπτοκρατία»: Από το παραδικαστικό στα σαλόνια του Λευκού Οίκου

Η Χρυσή Αυγή πληρώνει την αντίθεση της στους δυνάστες της Ελλάδας

Ανατρέχοντας γοργά την επικαιρότητα μπορούμε να δούμε την απαρχή των αποκαλύψεων του σκανδάλου με την χρηματοδότηση των ΜΚΟ, το σκάνδαλο του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου, το σκάνδαλο με τις μίζες στα εξοπλιστικά και πολλά άλλα. Η αποκάλυψη ενός πολύ μικρού τμήματος της εγχώριας διαφθοράς ήδη αναδύει μία οσμή βόθρου, την οποία απλώς επικύρωσε η αθωωτική απόφαση των δικαστηρίων για τους κατηγορούμενους για το σκάνδαλο του Χρηματιστηρίου.

Από την άλλη μεριά υπάρχει κοινή παραδοχή ότι η χώρα ουδέποτε υπήρξε πραγματικά Εθνικά Ανεξάρτητη. Από τα δάνεια του Αγώνα έως την επέμβαση του ΔΝΤ και το σήμερα, η χώρα...

ΠΡΟΣΟΧΗ! ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΣΤΑ PARAPOLITIKA (ΠΙΑΤΣΑ ΣΥΓΓΡΟΥ): ΣΤΟ 35% Ο Η. ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ!

images
Γράφει ο Αντίοχος.

Σε όλες τις δημοσκοπήσεις που γίνονται για το δήμο Αθηναίων – φανερές και κρυφές – ο Η. Κασιδιάρης σαρώνει! Βέβαια, οι φανερές τον εμφανίζουν… τέταρτον, νομίζοντας ότι έτσι μπορούν να κόψουν τη μεγάλη δυναμική του. Δυστυχώς, όμως, για τις εταίρες των δημοσκοπήσεων που πουλάνε παραμύθι στον κοσμάκη, υπάρχουν και οι διαδικτυακές δημοσκοπήσεις, οι οποίες τις εκθέτουν ανεπανόρθωτα. Μια διαδικτυακή δημοσκόπηση, λοιπόν, βρίσκεται σε εξέλιξη στα parapolitika, γνωστό και μη εξαιρετέο παπαγαλάκι της πιάτσας Συγγρού. Κι εκεί ακόμα, στη «φωλιά του κούκου», σαρώνει ο Η.Κασιδιάρης με ποσοστό 35%! Ιδού πως είχαν διαμορφωθεί τα αποτελέσματα μέχρι σήμερα τα ξημερώματα:

Ποιον ψηφίζετε για Δήμαρχο Αθηναίων;

Kourdistoportocali: Συντριπτική υπεροχή Κασιδιάρη σε κάθε δυάδα υποψηφίων Δημάρχων Αθηνών.

Μπορεί οι χαλκευμένες δημοσκοπήσεις των άθλιων προπαγανδιστών των ΜΜΕ να φέρνουν τον υποψήφιο με τη Χρυσή Αυγή, Ηλία Κασιδιάρη, στην 4η και 5η θέση ωστόσο ο... δρόμος και η πιάτσα του διαδικτύου βοά για το ποιος κυριαρχεί στην Αθήνα.

Η Ελληνική Αυγή για την Αθήνα είναι ο συνδυασμός που σε κάθε περίπτωση θα είναι παρών στο δεύτερο γύρο και το παραδέχονται ακόμη και οι πιο ακραιφνείς πολέμιοι μας - όπως οι αριστερίζουσες ιστοσελίδες.

Ας δούμε τα αποτελέσματα των αριστερών ιστοσελίδων kourdistoportocali και lycavitos.gr 


Ποιο θα είναι το «δίδυμο» της Β΄Κυριακής στην Αθήνα;
  • Σακελλαρίδης – Κασιδιάρης (50%)
  • Καμίνης –

ΔΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΑΝΑΚΡΙΤΡΙΕΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΑΝ ΤΙΣ ΔΙΩΞΕΙΣ ΚΑΤΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ!

1385865_225071424324981_1452231351_n

Το σύστημα για άλλη μια φορά ρίχνει στάχτη στα μάτια του Ελληνικού λαού και αποπροσανατολίζει από αυτά που τον απασχολούν και βρήκαν “αλαφρύ γομάρι” το σήριαλ Χρυσαυγιάδα. Μόνο που δεν θα τους κάτσει καλά αυτή τη φορά! Έτσι λοιπόν αποσιωπούν τα αίσχη που συμβαίνουν στις Σκουριές. Οι κάτοικοι της Ιερισσού λένε ότι τα ΜΑΤ επιτέθηκαν με αγριότητα στον κόσμο, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν οι πολίτες.  Σύμφωνα με τoν εκπρόσωπο των κατοίκων της Ιερισσού Τόλη Παπαγεωργίου, “είναι τώρα 3 με 4 μέρες που ο κόσμος ζητάει από τον εισαγγελέα να διακοπούν οι εργασίες της ‘Ελληνικός Χρυσός στο δρόμο από το Χονδρό Δένδρο γιατί από τις αναλύσεις που κάναμε στα υλικά που ρίχνουν διαπιστώσαμε υψηλές περιεκτικότητες σε αρσενικό και μόλυβδο και ως εκ τούτου όλη η περιοχή μολύνεται από τα υλικά αυτά”.
 Εκτός από του ότι η συγκυβέρνηση έχει ναυαγήσει και θα ψάχνει την ψήφο του…

Το προδοτικό καθεστώς θέλει τους βουλευτές της Χρυσή Αυγής φυλακή...Δε μας λυγίζει τίποτε και κανείς... Και σε αυτή τη δίωξη θα τους συντρίψουμε! - ΒΙΝΤΕΟ

Ένα τρομοκρατημένο καθεστώς υπό το βάρος του φρενήρη ρυθμού του Εθνικιστικού Κινήματος που απειλεί - και θα το κάνει οσονούπω - να συντρίψει συθέμελα το εκφυλιστικό οικοδόμημα φθάνει στην έσχατη λύση...

Καταλύει το Σύνταγμα και κάθε θεσμό προκειμένου να απαλλαχθεί από το μεγαλύτερο του φόβο.
Έτσι λοιπόν οι αλήτες που έχουν καταστρέψει τον Ελληνικό λαό και τον έχουν οδηγήσει στο θάνατο - πνευματικό και σωματικό - μέσω των άθλιων αριστερών εισαγγελέων Κλάπα και Δημητροπούλου ζητούν την άρση της ασυλίας όλων των βουλευτών μας και εν τέλει την προφυλάκιση τους νομίζοντας οι μιαροί χαχόλοι ότι......

Ελληνική Αυγή σε όλη την Ελλάδα για τη Χρυσή Αυγή του Ελληνισμού....


Ελληνική Αυγή σε ολόκληρη την χώρα

του υποψηφίου Δημάρχου με την «Ελληνική Αυγή για την Αθήνα», Ηλία Κασιδιάρη για την εφημερίδα "Χρυσή Αυγή"

Τον τελευταίο μήνα διανύσαμε στην κυριολεξία όλα τα μήκη και τα πλάτη της Ελλάδος. Με μαζικές πολιτικές εκδηλώσεις παρουσιάσαμε τους υποψηφίους της Χρυσής Αυγής για τις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου σε ολόκληρη τη χώρα. Από τον Έβρο μέχρι την Κρήτη οι Χρυσαυγίτες έδωσαν και δίνουν δυναμικό παρόν αποδεικνύοντας πως είμαστε η ανερχόμενη πολιτική δύναμη. Την ίδια ώρα στην Αθήνα το Σύστημα έχει αφηνιάσει βλέποντας πως το Εθνικιστικό Κίνημα θριαμβεύει στην πρωτεύουσα, γεγονός που προσδίδει τεράστιο ειδικό βάρος στον αγώνα μας. Βρισκόμαστε στο επίκεντρο μίας τεράστιας πολιτικής μάχης, η έκβαση της οποίας θα κρίνει εν πολλοίς το μέλλον της Πατρίδας μας.
Οι "νταβατζήδες" θέλουν δήμαρχο Καμίνη! Μυστική συνάντηση Μιχελάκη-δημοσκόπων...
Το περασμένο Σαββατοκύριακο οργίασαν οι.....

Ο "δεξιός" Νικήτας παίρνει τις ευλογίες του... κομμουνιστή Γλέζου... Ε, ρε γλέντια - για να μην πούμε κάτι άλλο - στο συνταγματικό τόξο!

590_75b352b73339140cfb442156d8076bde
 σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Ο Γλεζος δεν γνωρίζει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ κατεβάζει υποψήφιο στην Αθήνα ή... "το γύρισε" και αυτός στην... εσωκομματική αντιπολίτευση στον Τσίπρα;

Προ ολίγων ημερών, σε σειρά συνεντεύξεων που έδωσε σε καθεστωτικά ΜΜΕ, ο Νικήτας Κακλαμάνης δήλωνε της «λαϊκής δεξιάς» και ως εκ τούτου ο μόνος που μπορεί να πάρει ψήφους πρώην ψηφοφόρων της ΝΔ που έχουν πάει ή θα πάνε στην Χρυσή Αυγή, άρα και ο μόνος που μπορεί αντιμετωπίσει αποτελεσματικά τον Η. Κασιδιάρη. Διαβάστε τώρα και την παρακάτω είδηση:

«Τι είπε ο Γλέζος στον Κακλαμάνη  
Με τον Μανώλη Γλέζο συναντήθηκε στο περιστύλιο της βουλής ο Νικήτας Κακλαμάνης. Η συνάντηση σύμφωνα με πληροφορίες έγινε σε πολύ καλό κλίμα, καθώς οι δύο άνδρες διατηρούν άριστες σχέσεις. Όπως αναφέρουν αυτήκοοι μάρτυρες, ο βουλευτής Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ τον χαρακτήρισε καλή υποψηφιότητα για την Αθήνα…».

Να χαρώ εγώ «λαϊκούς δεξιούς» που έχουν την… ευλογία των κομμουνιστών! Βρε το Νικήτα, ψάχνει κι αυτός για κορόιδα… Αλλά δε θα βρει! Γιατί τα κορόιδα μας… τελείωσαν!

Λαϊκή διαπόμπευση Φ. Κρανιδιώτη και ψοφοδεξιάς: Ήρθε η ώρα των Εθνικιστών!


Λαϊκή διαπόμπευση Φ. Κρανιδιώτη και ψοφοδεξιάς: Ήρθε η ώρα των Εθνικιστών!

Όταν επιχειρείς με ξεπερασμένα πατριδοκάπηλα κολπάκια του περασμένου αιώνα να εξαπατήσεις τον Ελληνικό Λαό και να προσβάλλεις κατά τρόπο βάναυσο το πατριωτικό του αίσθημα, τότε είναι φυσικό κι επόμενο να θέτεις μόνος σου το πλαίσιο του δημόσιου εξευτελισμού σου.
Τούτη ακριβώς την κατάσταση βίωσε ο ινστούχτορας του φιλελεύθερου ψευδοπατριωτισμού και εις εκ των στενών συμβούλων του πρωθυπουργού, Φαήλος Κρανιδιώτης, ο οποίος επιχείρησε μεν να περιορίσει την αθρόα και μαζική ροή ψηφοφόρων από τη ΝΔ προς της Χρυσή Αυγή, παρά ταύτα όμως πέτυχε να πέσει ο ίδιος στο λάκκο τον οποίο έσκαβε για αφελείς ψηφοφόρους.
Χαρακτηριστικό της.....

Το Όραμα για Ελευθερία, η αιτία των διώξεων μας


Το Όραμα για Ελευθερία, η αιτία των διώξεων μας

Στην Ελλάδα του 2014, δεν βλέπει σχεδόν τίποτε κάποιος από την  αίγλη του ένδοξου παρελθόντος. Αντ’ αυτής υπάρχει ένας λαός που μόλις αφυπνίσθηκε από τον λήθαργο και την αδράνεια και προσπαθεί να σταθεί στα πόδια του. Παλεύει να ορθοποδήσει μέσα από την καταστρεπτική λαίλαπα της πολυεπίπεδης εθνοκτόνας δράσης των εξουσιαστών του. Την αιτία της αφυπνίσεώς του την διεκδικούμε με Θάρρος εμείς, τα παιδιά της Χρυσής Αυγής και πάνω απ' όλους ο Αρχηγός μας, ο Άνδρας που μας δίδαξε τον ανυποχώρητο Αγώνα, τον Αγώνα για Ελευθερία. Ήμασταν εμείς, οι Χρυσαυγίτες, που αγωνιζόμασταν ενάντια στην.....