Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Μαρτίου 22, 2013

25η Μαρτίου: ΟΧΙ στα τουρκοσήριαλ - ΟΛΟΙ MEGA!


25η Μαρτίου: ΟΧΙ στα τουρκοσήριαλ - ΟΛΟΙ MEGA!

Η Χρυσή Αυγή καλεί όλους τους Έλληνες σε ανοικτή συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από τον τηλεοπτικό σταθμό Mega - Λ. Μεσογείων 117 την Δευτέρα 25η Μαρτίου στις 18:30. Χωρίς κανέναν απολύτως σεβασμό στην εθνική μας εορτή οι ιθύνοντες του σταθμού αποφάσισαν να προβάλουν τουρκική τηλεοπτική εκπομπή ανήμερα 25ης Μαρτίου. Η πράξη αυτή αποτελεί βάναυση προσβολή της Ιστορίας μας και της Μνήμης εκατοντάδων χιλιάδων ηρωικών προγόνων μας.
Δευτέρα 25η Μαρτίου, ώρα 18:30 ΟΛΟΙ MEGA!
ΟΧΙ ΣΤΑ ΤΟΥΡΚΟΣΗΡΙΑΛ! -ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΒΟΛΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ!
ΛΑΪΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ - ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 

Το είχε καταστήσει σαφές ο Ηλίας ο Κασιδιάρης από χθες το βράδυ για το τι θα επακολουθούσε σε περίπτωση που βεβήλωναν την μνήμη και το αίμα των ηρώων του 21' κάποιοι καναλάρχες...

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ από το 22:30 και μετά..

ΚΩΜΩΔΙΑ: Ετοιμάζεται ο (πολιτικός) γάμος της χρονιάς Καμμένου με Τσίπρα...

....η πρόφαση θα είναι το υποτιθέμενο κοινό μέτωπο για το θέμα της Κύπρου
 
Φαρσοκωμωδία με πρωταγωνιστές δύο πολιτικούς (;) αρχηγούς(;)
Πώς θα μπλέξουν οι συνιστώσες του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ ;
Προβλέπεται πολύ γέλιο.

Οι ανεξάρτητοι Έλληνες του λεγομένου ‘’πατριωτικού χώρου ‘’θα συμπορευθούν με αυτούς που.....

Δυναμική παρουσία εκατοντάδων εθνικιστών έξω από τη Γερμανική Πρεσβεία...Φωτογραφίες και Βίντεο


Με την συμμετοχή χιλιάδων Έλληνων Εθνικιστών πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση διαμαρτυρίας και συμπαράστασης στον Κυπριακό Λαό στην γερμανική πρεσβεία. Το συγκεντρωμένο πλήθος έφτανε μέχρι τον σταθμό μετρό του Ευαγγελισμού. Εθνικιστικά συνθήματα δονούσαν την ατμόσφαιρα όπως: "Η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες", "ΟΧΙ στην εκχώρηση της Εθνικής κυριαρχίας" και "Κύπρος - Αιγαίο - Μέτωπο Ενιαίο". Παρούσα στην εκδήλωση ήταν σύσσωμη η κοινοβουλευτική ομάδα της Χρυσής Αυγής. Ο χώρος γύρω από....

Έτσι παρουσιάζουν οι "φίλοι" μας οι τούρκοι την Επανάσταση του 1821 στα σχολικά τους βιβλία..


TOURKOI-EPANASTASI

"Οι Έλληνες είχαν περισσότερες ελευθερίες απ'όλους τους χριστιανικούς λαούς, ενώ στην Πελοποόννησο και στα νησιά του Αιγαίου ζούσαν αυτόνομοι"!!!


Το κείμενο που ακολουθεί είναι μετάφραση του τουρκικού σχολικού εγχειριδίου (Emin Oktay, Tarih, Lise: III, έκδ. 1988, σσ. 237-240) και καταδεικνύει τον τρόπο που διδάσκονται οι γείτονες την κοινή μας Ιστορία. Τα σχόλια και οι υποσημειώσεις είναι των συγγραφέων Κατσουλάκου Θ.,Τσαντίνη Κ. από το βιβλίο τους "Προβλήματα Ιστοριογραφίας στα Σχολικά Εγχειρίδια των Βαλκανικών Κρατών. Επανάσταση του. ΄21, Βαλκανικοί Πόλεμοι. εκδ. Εκκρεμές".
Η Ελληνική Επανάσταση και η ίδρυση του ελληνικού κράτους (1820-1829), κατά το Τουρκικό εγχειρίδιο.

Οι Έλληνες1, οι οποίοι είχαν περισσότερα προνόμια2 απ' όλους τους χριστιανικούς λαούς που τελούσαν υπό οθωμανική κυριαρχία, ζούσαν κυρίως στην Ελλάδα3, στην Πελοπόννησο, στα νησιά του Αιγαίου, στη.....

Η συμβολή του βορειοηπειρωτικού Ελληνισμού στην εθνεγερσία του 1821

Οι Βορειοηπειρώτες στον πανελλήνιο ξεσηκωμό του ’21 δεν έμειναν αμέτοχοι. Αρκετοί ήταν αυτοί από τις περιοχές της Χειμάρας, του Αργυροκάστρου, της Μοσχόπολης, της Πρεμετής, που είχαν μυηθεί στα σχέδια της Φιλικής Εταιρείας.

Αναφέρουμε μερικά ονόματα φιλικών, όπως τα κατέγραψαν στα βιβλία τους οι: Α. Παπακώστας και Ν. Πατσέλης: Ο Μιχαήλ Λαζάρου Στέλιος, ο Ελευθεριάδης Βενιαμίν από τη Σέλτση Αργυροκάστρου, ο Επίσκοπος Ευρίπου Γρηγόριος ο Αργυροκαστρίτης (ο κυριότερος εμπνευστής της εξέγερσης της Εύβοιας), οι Στέφανος και Αδάμ. Δούκας από την Πρεμετή, ο Δρύσης, ο Γούλας και ο Κανούσης από το Λεσκοβίκι και πολλοί άλλοι. Τολμηροί μαχητές ξεκίνησαν από τις προφυλακές του έθνους και κατέβηκαν στην επαναστατημένη Ελλάδα. Στη Ρούμελη συμμετείχαν Σουλιώτες και Βορειοηπειρώτες.

Ο Χειμαριώτης Σπυρομήλιος με.....

Το ethnikismos.net ξεφτλίζει τους μπολσεβίκους-σταλινοτσολιάδες του Περισσού..

PAPARHGA89
Μια απάντηση παρωδία, έδωσαν στο άρθρο της ιστοσελίδας μας «Η ΑΕΚ, η αριστερά και η προσφυγιά» οι… τσελιγκάδες του κόκκινου μαντριού, στην επίσημη ιστοσελίδα τους, με τον… παιχνιδιάρικο τίτλο: «Άνθρακες ο θησαυρός (ή τα αβγά του φιδιού φίδια βγάζουν. Ας είναι και …χρυσομπογιατισμένα)».
Σας παραθέτουμε παρακάτω τα πιο βασικά σημεία του κόκκινου παραληρήματος:
«Για διάφορους λόγους, δε θέλουμε να κρίνουμε την υπόθεση του νεαρού (20χρονου) ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ Γ. Κατίδη».

Έτσι ξεκινάει η προχθεσινή (18/3) χρυσαυγίτικη ανακοίνωση στο ethnikismos.gr, με τίτλο.....

Όργιο ψευδολογίας και προπαγάνδας από τον Ευαγγελάτο εναντίον της Χρυσής Αυγής...Τσούζει πολύ το σύστημα η αγάπη του λαού για τους βουλευτές του Εθνικιστικού Κινήματος (περίπτωση ομολογιούχων-Παναγιώταρος)


Σύσσωμη η κοινοβουλευτική ομάδα της Χρυσής Αυγής βρέθηκε στο πλευρό των Ελλήνων μικροομολογιούχων, οι οποίοι εξαπατήθηκαν από την κυβέρνηση και έχασαν τις οικονομίες τους. Από το πρωί ο Συναγωνιστής Ηλίας Παναγιώταρος βρέθηκε στο ΣτΕ όπου.....

Δυναμική παρουσία του Ηλία Κασιδιάρη στο Extra3..."Η Χρυσή Αυγή ως μόνη εγγυήτρια δύναμη της ενότητας του Ελληνικού Λαού"

Δείτε το βίντεο..

Ξέσπασμα του Μητροπολίτη Αμβρόσιου για τη ρυπαρή προπαγάνδα των κομμουνιστών καθηγητών στα σχολεία και το 1821

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Ο Ιερώνυμος θα πει κάτι ή ετοιμάζει το δεύτερο συνέδριο Αριστερά και Εκκλησία τώρα που ο ΣΥΡΙΖΑ ετοιμάζεται για την εξουσία..;
Με αφορμή το φυλλάδιο - έκτρωμα των συνδικαλιστών καθηγητώ του ΠΑΜΕ ο ελληνόψυχος ορθόδοξος Ιεράρχης έγραψε την εξής επιστολή:
 
ΕΞ ΕΠΟΨΕΩΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΩΣ “ΔΥΣΤΥΧΩΣ… ΕΠΤΩΧΕΥΣΑΜΕΝ”

Δανείζομαι, αγαπητοί μου φίλοι, αυτή την περιώνυμη φράση του Χαριλάου Τρικούπη για να αναφερθώ όχι βέβαια στην οικονομική κρίση, η οποία μαστίζει σήμερα τη Χώρα μας και της οποίας τα καταστροφικά αποτελέσματα λιγότερο ή περισσότερο όλοι μας τα βιώνουμε, αλλά για να θίξω μια άλλη -πιο σημαντική κατά την ταπεινή μου άποψη- κρίση, η οποία ταλανίζει επίσης την Ελλάδα μας, αυτή τη Χώρα της σοφίας, της.....

Σήμερα δηλώνουμε ΠΑΡΩΝ στη διαδήλωση που οργνώνει η Χρυσή Αυγή και το ΕΛΑΜ εναντίον των τοκογλύφων...



σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Αναγκαία σημείωση προς νοήμονες...Η Μέρκελ εξακολουθεί να θεωρείται από το Εθνικιστικό Κίνημα ως η μαριονέτα των διεθνών τοκογλύφων.
 
Η Γερμανία της Μέρκελ οργάνωσε και στήριξε:
Την τοκογλυφική επίθεση και τους στυγνούς εκβιασμούς κατά της Κύπρου και της Ελλάδας
Τη διάλυση του κυπριακού τραπεζικού τομέα και τη μεταφορά των κεφαλαίων του σε τράπεζες δικών της συμφερόντων
Τα αιματηρά μέτρα εις βάρος του ελληνικού λαού που οδήγησαν στην αυτοκτονία χιλιάδες συμπολίτες μας
Την οικονομική καταστροφή της χώρας μας, το .....

"Οι εβραίοι είναι αδέρφια μας" (τάδε έφη Σαμαράς)...Ορισμένες φορές όμως γίνονται και "αδερφοκτόνοι".Οι θάνατοι Ελλήνων ρασοφόρων το 1821 με "περιούσια χροιά" (Αφιέρωμα νο.3)

Αναρίθμητοι ήσαν οι ιεράρχες της Ορθοδοξίας για τον φόνο των οποίων ευθύνονται οι Ιουδαίοι. Επώνυμοι και ανώνυμοι Ελληνες ίερείς σκοτώθηκαν από τους έβραίους, με βασανιστήρια φριχτά.

Προς περαιτέρω αποκάλυψη, άν και δεν χρειάζεται, της εβραϊκής συμπεριφοράς κατά την Τουρκοκρατία, επικαλούμαι τις διαπιστώσεις του Μητροπολίτου Κορίνθου Παντελεήμονος, ο όποιος στο βιβλίο του « Εβραίοι και Χριστιανοί » {εκδ. «Πνοή» Κόρινθος 1980, σελ. 26} σημειώνει: « Οι Εβραίοι συκοφαντούσαν αλύπητα και συνεχώς τους Χριστιανούς στους Τούρκους, έπαιρναν μέρος στους βασανισμούς των Χριστιανών από τους Τούρκους, αποτελείωναν τους Χριστιανούς νεομάρτυρες και εθνομάρτυρες και προέβησαν σε εξευτελισμούς, γενικά των νεκρών σωμάτων τους. Ενδεικτικά μέσα στα πολλά αυτά γεγονότα αναφέρω τις......

Έχει χαθεί κάθε ίχνος ντροπής...Εκφέρει γνώμη για τον χαιρετισμό του Κατίδη το κάθε τσόλι..

"Μέγα" θέμα έγινε ο χαιρετισμός του Κατίδη με τεταμένη τη δεξιά τις τελευταίες ημέρες από κόμματα, ΜΜΕ, πνευματικούς και μη ταγούς..
Όλο το σύστημα έσπευσε να καταδικάσει την κίνηση του νεαρού ποδοσφαιριστή αλλά το τελειωτικό χτύπημα δεν είχε έρθει ακόμη..

Μύδρους εναντίον του παίκτη της ΑΕΚ εξαπέλυσαν και οι δύο εξέχουσες προσωπικότητες της ελλαδικής κοινωνία, με πλούσια...δράση σε πορνοπεριοδικά!
Αναφερόμαστε στην Αλ Σαλεχ που έγραψε ένα περισπούδαστο άρθρο στο newsbomb.gr για τις....φασίζουσες νοοτροπίες που τείνουν να κυριαρχήσουν ΚΑΙ στον αθλητισμό, και στην......εθνική μας ΠΟΡΝΟΣΤΑΡ, Τζούλια Αλεξανδράτου, που έγραψε το εξής στον προσωπικό της λογαριασμό στο twitter:
"Τα γερμανικά κανάλια για ακόμα μια φορά αναφέρθηκαν στην ξεφτίλα της χώρας αυτής, για τη ναζιστική αυτή χειρονομία! ΝΤΡΟΠΗ"

Ο θυμόσοφος λαός πολύ εύστοχα για τέτοιες περιπτώσεις αναφέρει: