Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Σεπτεμβρίου 14, 2013

Μελιγαλάς 1944 - Το χρονικό της μεγάλης σφαγής

Είναι Σεπτέμβριος του 1944. Στις 4 του μηνός, τα γερμανικά στρατεύματα αποχωρούν από την Μεσσηνία και τους γειτονικούς νομούς Λακωνίας και Ηλείας, με κατεύθυνση την Τρίπολη και την Κόρινθο. Την πόλη των Καλαμών υπεράσπιζε δύναμις 600 ανδρών των Ταγμάτων Ασφαλείας και 200 της Ε.Β. Χωροφυλακής, υπό την διοίκηση του Νομάρχου Δημητρίου Περρωτή. Την επομένη ημέρα, οι κομμουνισταί ζώνουν την πόλη. Επικεφαλής τους είναι ο απεσταλμένος του κόμματος από την Αθήνα, Νίκος Μπελογιάννης, που ζητά επιτακτικά την παράδοση της πόλεως. Ο Νομάρχης, με την συναίνεση των υπολοίπων τοπικών παραγόντων...

Ο Συριζα δεκανίκι της μνημονιακής ΝΔ - Έδωσαν τα χέρια Τσίπρας με Τζιτζικώστα "Να διευρύνουμε το μέτωπο της συνεργασίας, γιατί όχι και της συμπαράταξης"!

Συμφωνήθηκε η συνεργασία σε αυτοδιοικητικό επίπεδο και έπεται μνημονιακή συγκυβέρνηση ΝΔ με Σύριζα

Την στιγμή που τα παπαγαλάκια του Μαξίμου και της Κουμουνδούρου επιχειρούν να ρίξουν στάχτη στα μάτια του ελληνικού λαού, καλλιεργώντας σενάρια επιστημονικής φαντασίας για σύμπραξη της Χρυσής Αυγής με τους μνημονιακούς, το σχέδιο για την μελλοντική μετεκλογική σύμπραξη ΝΔ με Σύριζα προχωρά με γοργά βήματα.

Οι δήθεν αντιμνημονιακές κορώνες από τον Τσίπρα και η συνεχιζόμενη ρητορεία από τον Σαμαρά για τα "δύο άκρα" σε σύντομο χρονικό διάστημα θα πάνε περίπατο, επειδή όλοι τους ξέρουν τα...

Κασιδιάρης στο Kontra: “H Χρυσή Αυγή θα συγκυβερνήσει μόνο με την Χρυσή Αυγή! Πάνω από 20% το ποσοστό μας” - ΒΙΝΤΕΟ

Παρέμβαση του εκπροσώπου Τύπου της Χρυσής Αυγής στην εκπομπή "Κόντρα στο μνημόνιο". Οι θέσεις της Χρυσής Αυγής για την δήθεν... "συγκυβέρνηση Χρυσής Αυγής-ΝΔ", τις δημοσκοπήσεις και τα πραγματικά ποσοστά του Λαϊκού Συνδέσμου.
 
Πλέον τα δημοσκοπικά ποσοστά της Χρυσής Αυγής την καθιστούν σημαντικό παίκτη στη διεκδίκηση της εξουσίας.


ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ...

Guardian και Ριζοσπάστης λένε ακριβώς τα ίδια ψέμματα ενάντια στην Χρυσή Αυγή!

σ.σ. ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Καθόλου περίεργο για όσους κατανοούν ότι καπιταλισμός και κομμουνισμός έχουν κοινή μήτρα, τον Σιωνιστικό υλισμό.

Μετά τις διόπτρες νυχτερινής όρασης του Κουτσούμπα που δήλωσε "επιτέθηκαν νύχτα με κουκούλες και καλυμμένα πρόσωπα. Εμείς βέβαια αναγνωρίσαμε κάποιους...", τώρα  έχουμε και… τους δορυφόρους της καθεστωτικής “Guardian”, η οποία κάνει «ανάλυση» επί των γεγονότων στο Πέραμα υιοθετώντας πλήρως τις ανυπόστατες κατηγορίες εναντίον του Λαϊκού Συνδέσμου, γεγονός που αποδεικνύει ότι πλουτοκρατία και αριστερά πάνε χέρι – χέρι για να σώσουν το καθεστώς του μνημονίου.

Η βρετανική εφημερίδα φτάνει μέχρι του σημείου να κάνει λόγο για...

Ανδρουλάκης (Γραμματέας ΠΑΣΟΚ): "Συνεργαζόμαστε με όλους....εκτός από τη Χρυσή Αυγή"

Υπό το βλέμμα του..."μεγάλου αδερφού"
Σε ακόμη μια παραδοχή προχώρησε Γραμματέας του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Ανδρουλάκης, όσο αναφορά τις... "διαφορές" που έχουν τα κόμματα που απαρτίζουν το "συνταγματικό τόξο".
Έτσι σε ένα ρεσιτάλ ειλικρίνειας στο κατά πόσο θα συμμαχούσε το ΠΑΣΟΚ σε μελλοντικές εκλογικές μάχες με.... αντίπαλους πολιτικούς φορείς ήταν ξεκάθαρος:

"Ο πρόεδρος Ευάγγελος Βενιζέλος, πέρυσι, μετά τις πρώτες εκλογές, είχε πει ότι οποιοδήποτε κόμμα του φιλοευρωπαϊκού προσανατολισμού πιστεύει ότι η χώρα πρέπει να προχωρήσει σε ένα πλαίσιο μεταρρυθμίσεων, μπορεί να συμμετέχει στην κυβέρνηση. Το μόνο κόμμα που αποκλείεται είναι η Χρυσή Αυγή". 

Για να διευκρινίσει πώς....

Ανθελληνικό μίσος: Έβγαλαν το εθνόσημο από τις εμφανίσεις της εθνικής ομάδας καλαθοσφαίρισης!

Αλγεινή εντύπωση προκαλεί η εικόνα της επίσημης εμφάνισης της εθνικής ομάδος καλαθοσφαίρισης, η οποία και αγωνίζεται στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα το οποίο διεξάγεται στη Σλοβενία, δίχως το εθνόσημο!

Είναι πραγματικά απορίας άξιο, ποια η σκοπιμότητα αυτής της ενέργειας και κυρίως...

Στα σκουπίδια το σήμα του Πασόκ - Τα αλλάζουν όλα για να πιάσουν το 3%

σ.σ. ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Αγώνας για να θαφτεί το πτώμα αυτού του ανθελληνικού κόμματος που διέλυσε την Ελλάδα.

Η δημοφιλία ενός κόμμματος και συνεπαγωγικά το ποσοστό που αυτό αναμένει να λάβει σε μία εκλογική αναμέτρηση, εξαρτάται σε μεγάλο ποσοστό από την αναγνωρισιμότητα του ψηφοδελτίου του, όπως αυτό εκφράζεται από το σήμα και το όνομα κόμματος. Συνεπώς είναι υψηλό το ρίσκο της πτώσης της σημαίας ενός κόμματος, αφού μία τέτοια ενέργεια θα το έθετε σε ευθύ ανταγωνισμό με άλλα μη αναγνωρίσιμα κόμματα που παλεύουν για να φτάσουν το 1%.

Στο ΠΑΣΟΚ από το συνέδριο και μετά συζητιέται εντόνως η προοπτική να κατέβουν στις εκλογές (αυτοδιοικητικές και ευρωεκλογές) με άλλο όνομα και χωρίς τον «ήλιο» του ΠΑΣΟΚ, που έχει μετατραπεί σε διαχρονικό σύμβολο της...

Real.gr: "Η Χρυσή Αυγή...διαλύει τη ΝΔ"

Μεταφέρουμε αυτούσιο το κείμενο της real.gr σχετικά με τη δημοσκοπική έκρηξη της Χρυσής Αυγής και την καθίζηση της Νέας Δημοκρατίας, που ο αρθρογράφος του υπονοεί όχι μόνο την απορρόφηση του υγιούς κομματιού της Νέας Δημοκρατίας από το Εθνικιστικό Κίνημα, αλλά και τον...εφιάλτη της επόμενης ημέρας του καθεστώτος που δεν είναι άλλος από την έλευση στην εξουσία της Χρυσής Αυγής!

"Αμηχανία σε ΝΔ και Μαξίμου για τη Χρυσή Αυγή"

"Σε συμπληγάδες βρίσκεται και πάλι η κυβέρνηση του Αντώνη Σαμαρά που βλέπει μπροστά της και πάλι τον εφιάλτη του φαινομένου της Χρυσής Αυγής, χωρίς να δείχνει ότι έχει κάποιο έτοιμο σχέδιο για την ανάσχεση της δημοσκοπικής της εικόνας.
Η κυβέρνηση και κυρίως η ΝΔ αντιμετώπισε με.....

Πρόκληση του Χατζηνικολάου...Ανήμερα της σφαγής του Μελιγαλά από τον αρχιεγκληματία Βελουχιώτη, δωρίζει βιλίο - ύμνο για το πρόσωπό του στην εφημερίδα του..

Σε ακόμη μια εγκληματική και άκρως ανθελληνική κίνηση προχωρά ακόμη ένας...."δεξιός" εκδότης-δημοσιογράφος.
Ο Νίκος Χατζηνικολάου αποφάσισε την Κυριακή 15/9 με την εφημερίδα του (Real News) να προσφέρει στους αναγνώστες του το...best seller - αριστούργημα, όπως το χαρακτηρίζει,  "Άρης Βελουχιώτης: Ο Αρχηγός των ατάκτων".

Ανήμερα λοιπόν της σφαγής Ελλήνων, ανδρών - γυναικών, ακόμη και παιδιών και βρεφών από τα στίφη του "μιζέρια" στο Μελιγαλά (και του άλλου μιασματικού ανθέλληνα Μπελογιάννη για να μην ξεχνιόμαστε) ο...αντιμνημονιακός-πατριώτης δημοσιογράφος/εκδότης φροντίζει  να ασελγήσει στα....

Εισβολή αστυνομικών του καθεστώτος στην Τ.Ο. Περάματος τα μεσάνυχτα...Μηνύσεις από τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής


Παράνομη εισβολή δυνάμεων καταστολής στα γραφεία της Τ.Ο. Περάματος – ΧΟΥΝΤΑ ΣΑΜΑΡΑ - ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 2:29:

Αυτή τη στιγμή Βουλευτές του Λαϊκού Συνδέσμου βρίσκονται στην Εισαγγελία Πειραιά, όμως η αρμόδια εισαγγελέας υπηρεσίας, που έδωσε την εντολή για την διάρρηξη στην Τ.Ο. Περάματος έχει εξαφανιστεί. Αυτή τη στιγμή τα δικαστήρια του Πειραιά λειτουργούν χωρίς εισαγγελέα υπηρεσίας. Εκτός των άλλων μηνύουμε την.....