Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Ιουλίου 03, 2012

Τα αναρχοάπλυτα μαζί με τους λαθρομετανάστες κάνουν πορεία για να κλείσει η Τ.Ο. της Χρυσής Αυγής στη Νίκαια....Η απάντηση θα είναι και πάλι συντριπτική

Δείτε την αφίσα της....."εκδήλωσης" των ανθελλήνων....

Πέφτουν οι μάσκες του Σιωνιστικού ΟΗΕ..«Υπονομεύστε την εθνική ομοιογένεια των κρατών της ΕΕ», λέει ο εκπρόσωπος του ΟΗΕ για τη μετανάστευση!!!

Φανταστείτε έναν ηγέτη των Ηνωμένων Εθνών και γίγαντα στις οικονομικές και ενεργειακές βιομηχανίες να υποστηρίζει την είσοδο δεκάδων εκατομμυρίων μη-Ασιατών μεταναστών στην Κίνα ή την Ιαπωνία για να υπονομεύσουν την εθνική τους ομοιογένεια. Ή φανταστείτε εάν ένας τέτοιος άνθρωπος υποστήριζε την είσοδο δεκάδων εκατομμυρίων μη Αφρικανών στη Νιγηρία για να υπονομεύσουν την εθνική της ομοιογένεια. Και φανταστείτε να έκανε μια τέτοια "σύσταση" δημοσίως στον κόσμο, χωρίς ντροπή, υποστηρίζοντας ότι η διαδικασία αυτή θα ήταν για το «καλό» των Κινέζων ή των Νιγηριανών. Τι είδους αντίδραση θα μπορούσαμε να περιμένουμε από τους Κινέζους ή τους Νιγηριανούς; Φυσικά, θα εξοργίζονταν - και δικαίως – που ένας παγκόσμιος ηγέτης, ανοιχτά υποστήριζε την υπονόμευση του λαού τους. Αυτό είναι ακριβώς που συνέβη πρόσφατα, εκτός, φυσικά, από το ότι τα έθνη που είχε ως στόχο για την υπονόμευσή τους, ο κύριος αυτός, ήταν όλα τα λευκά ευρωπαϊκά έθνη. Αναφέρει σχετικά με αυτό, ο Brian Wheeler για το BBC:

.... Η ΕΕ θα πρέπει να....

Συνέντευξη του Ηλία Κασιδιάρη στο extra 3.."Θα κάνουμε τα πάντα για να καταργηθούν τα εκτρώματα των προηγούμενων αντεθνικών κυβερνήσεων.."

Έχουν χάσει κάθε μέτρο και όριο προπαγάνδας οι Εβραίοι...Εξέλεξαν τώρα και την "Μις Ολοκαύτωμα"..!!

σ.σ,ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ : Αναμένουμε επίσης να μεταφραστεί το Νόμπελ Λογοτεχνίας σε "Άννα Φρανκ"
Ενώ θεωρείται δεδομένο πως θα γίνουν και αντίστοιχα καλλιστεία για άνδρες όπως το "πετσί και κόκκαλο", για τους επιζήσαντες των "θαλάμων αερίων"
Η ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΚΑΛΑ ΚΡΑΤΕΙ


Δεν είναι η πρώτη φορά που καλλιστεία ομορφιάς προκαλούν θόρυβο. Αλλά τα καλλιστεία για τη Μις Ολοκαύτωμα που διοργανώθηκαν στις 28 Ιουνίου στο Ισραήλ ξεπέρασαν, μάλλον τα όρια του ηθικώς αποδεκτού.

Η τελετή διοργανώθηκε στην πόλη Χάιφα, στα πλαίσια της ετήσιας γιορτής της οργάνωσης Yad Ezer L'Haver που στηρίζει τους επιζώντες του Β' Παγκοσμίου Πολέμου. Η κριτική επιτροπή αποτελείτο από....

Δεν θέλουν να βλέπουν εκκλησίες στον ΣΥΡΙΖΑ!!

Οι συνιστώσες του ΣΥΡΙΖΑ έδωσαν από την πρώτη μέρα εισόδου τους στο Κοινοβούλιο το στίγμα τους ως αξιωματική αντιπολίτευση. 
Ζήτησαν από τους υπαλλήλους της βουλής να αποσύρουν από τα γραφεία τους τις γκραβούρες που εικονίζουν ελληνορθόδοξους ναούς. Πιθανότατα θα ήθελαν να κρεμάσουν πορτραίτα του Στάλιν, του Μάο ή του Τρότσκι, αλλά σίγουρα θα....

Μηνύματα …αγάπης σε πολιτιστικές (;) εκδηλώσεις στην Θράκη: “Μόνο Τούρκοι και Γκιαούρηδες υπάρχουν στα Βαλκάνια”


Στή Φιλύρα τῆς Ροδόπης ὀργανώθηκε τό 8ο Παιδικό Φεστιβάλ πού γίνεται πλέον ἐτησίως ἀπό τόν παράνομο «Σύλλογο Τούρκων Δασκάλων Δ. Θράκης». Δίπλα στόν Τοῦρκο Πρόξενο Μουσταφά Σάρνιτς ἦταν ὅλοι οἱ ἐκλεχθέντες μειονοτικοί βουλευτές – ἀκόμα καί ὁ Ζεϊμπέκ ἦρθε ἀπό τήν Ξάνθη! Τί πνεῦμα εἶχε ἡ γιορτή δέν θά σᾶς πῶ, ἀρκεῖ νά δεῖτε τίς φωτογραφίες στό tourkikanea.gr ἀπ’ ὅπου ἀναδημοσιεύουμε καί τήν παραπάνω:

Πάλι πρώτη είδηση η Ελλάδα στο εξωτερικό....Διαβάστε γιατί...

Πρώτη είδηση στο.....

ΒΙΝΤΕΟ ΣΟΚ! ΒΑΣΑΝΙΣΤΗΡΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΜΕ ΣΑΡΙΑ... ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΤΟΥΣ...!!!

Αυτός είναι ο πολιτισμός που προωθούν στην Ευρώπη του 2025 η Άννα Νταλάρα η Άννα Καραμάνου η Ρεπούση και ο Τσίπρας. Η δημοκρατία είναι ένα καταραμένο πολιτικό σύστημα όταν αυτό περάσει χέρια ανίκανων να το προστατέψουν. Η Ευρώπη και η Ελλάδα πρέπει τώρα που ακόμη υπάρχουν αυτιά πρόθημα να ακούσουν την φωνή της Δημοκρατίας να αποφασίσει, θα επεκταθεί η δημοκρατία και η αξίες του δυτικού πολιτισμού στην ανατολή, ή θα επεκταθεί η Σαρία της ανατολής στην Ευρώπη.

Αυτό το δίλλημα πρέπει τώρα να....

Το Παλίμψηστο του Αρχιμήδη


Στις 28 Οκτωβρίου του 1998, η Ελλάδα έχασε την ευκαιρία να αποκτήσει σε δημοπρασία στη Νέα Υόρκη το Παλίμψηστο του Αρχιμήδη - το αγόρασε ανώνυμος συλλέκτης για 2.000.000 δολάρια.
Αυτό που έχασε, δυστυχώς, η ελληνική Πολιτεία, το κέρδισε ευτυχώς η ανθρωπότητα. Το σημαντικότερο επιστημονικό χειρόγραφο που πουλήθηκε ποτέ σε δημοπρασία αποκαλύπτει 13 χρόνια αργότερα, χάρη στη σύγχρονη τεχνολογία και την αφοσίωση των ερευνητών ενός αμερικανικού μουσείου, τα μυστικά της μεγαλύτερης μαθηματικής ιδιοφυΐας του αρχαίου κόσμου.
«Lost and Found: The Secrets of Archimedes» είναι ο.....

"Στριμωξίδι" ενεργειακών κολοσσών για Δ.Ελλάδα!!! Είναι που δεν υπήρχε πετρέλαιο...!!

Τι έγινε; Ανακαλύψαμε ότι η Ελλάδα είναι ενεργειακό "ελντοράντο"; Πέρα από κάθε προσδοκία είναι σύμφωνα με πληροφορίες οι προσφορές για την εξερεύνηση τριών περιοχών της Δυτικής Ελλάδας (Ιωάννινα, Κατάκολο και Πατραικός Κόλπος) με σκοπό την ανακάλυψη κοιτασμάτων πετρελαίου και φυσικού αερίου. 
 
Ειδικότερα μέχρι και την λήξη της προθεσμίας, σήμερα το μεσημέρι, οι ίδιες πληροφορίες ανέφεραν ότι κατατέθηκαν 9 προσφορές από κοινοπρακτικά σχήματα αποτελούμενα από ελληνικούς και ξένους ομίλους από τις ΗΠΑ, την Βρετανία, τον Καναδά και την Ιταλία.
Οι ιθύνοντες της αγοράς ,αναφέρουν ότι την μεγαλύτερη έκπληξη προκάλεσε η συμμετοχή της Schlumberger, που είναι η κορυφαία εταιρία γεωτρήσεων σε παγκόσμιο επίπεδο . Μάλιστα αναφέρουν ότι η είσοδος της Schlumberger στο ελληνικό ενεργειακό "παιχνίδι" θα αποτελέσει “κράχτη” και για άλλες παρόμοιου βεληνεκούς εταιρίες να ενδιαφερθούν για κοιτάσματα και σε άλλες περιοχές της Ελληνικής επικράτειας .Πάντως αν τέτοιο στριμωξίδι γίνεται για τα αποθέματα της Δυτ. Ελλάδας που να μπει στο χορό και το τμήμα νότια της Κρήτης.
Ειδικότερα οι προσφορές που κατατέθηκαν είναι οι εξής:
. Ιωάννινα :

Το μεγαλύτερο "όπλο" της Νέα Τάξης..Η διατροφική μας φυλακή. Ο Codex Alimentarius

Ο σιδερένιος χαλκάς σφίγγει όλο και περισσότερο γύρω από το λαιμό μας.Η μία εξουσία μετά την άλλη με απίστευτη ταχύτητα και χωρίς πλέον κανένα πρόσχημα πετούν τις δημοκρατικές τους μουτσούνες για να περάσουν στα χέρια των "αγορών", των ιδιωτικών εταιρείων.

Το "αναγκαίο κακό" της παραγωγής μανιπουλαρισμένης πολιτικής σκέψης έπαψε να είναι "αναγκαίο". Η ολιγαρχία που ετοιμάζεται, βλέπει τις κοινωνίες ακόμα να ροχαλίζουν και να ονειρεύονται "καλύτερες ημέρες" και νοιώθει ακόμα πιο ισχυρή .Τόσο ισχυρή ώστε να απαιτεί να της παραδώσει ο καθένας χωριστά και οικειοθελώς ακόμα και το αυτεξούσιό του.


Ποιός π.χ είδε τι κρύβεται πίσω από αυτήν την ξαφνική απαίτηση της καταγραφής όλων των γεωτρήσεων και πηγαδιών που αρδεύουν καλλιεργήσιμα χωράφια;

Ποιός εκτός από....