Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 21, 2012

Τσίπρας εν κρυπτώ με τους εφοπλιστές...!!


Βαθιά υπόκλιση στην Ενωση Ελλήνων Εφοπλιστών πραγματοποίησε -εν κρυπτώ- ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ Αλ. Τσίπρας, τρέχοντας να προσεγγίσει το «κακό κεφάλαιο» και κοροϊδεύοντας τις αριστερές συνιστώσες του. 
Μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ο κ. Τσίπρας συναντήθηκε με τον πρόεδρο της ένωσης Θ. Βενιάμη και τα μέλη του προεδρείου, για τους οποίους έκρινε, μια εβδομάδα πριν από τις εκλογές, ότι δεν έχουν στοιχειώδη πατριωτική συνείδηση. Οι εφοπλιστές είχαν ενημερώσει, νωρίτερα την Τετάρτη, τον πρωθυπουργό Αντ. Σαμαρά για τις πρωτοβουλίες τους σχετικά με τη στήριξη οικονομικά αδύναμων ομάδων.
Σε αντίθεση όμως με...

Ezra Pound: Τοκογλυφία

Με την τοκογλυφία κανείς δεν έχει σπίτι πέτρινο
με κάθε πέτρα να σμιλεύεται σωστά και τέλεια να δένει
έτσι ώστε ένα σχέδιο να είναι δυνατό να περαστεί πάνω στην πρόσοψή του,
με την τοκογλυφία
κανείς δεν....

Όταν η Τσανακλίδου ζητούσε την κατάλυση; του κράτους..!!!Τώρα βέβαια το υπερασπίζεται λόγω του "μπαμπούλα"

ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ

Η "κυρία" Τσανακλίδου που τολμά να ζητά τη δικαστική διερεύνηση και ουσιαστικά στοχεύει στη "φίμωση" του Εθνικιστικού Κινήματος (εδώ) είναι η ίδια που τον προηγούμενο Απρίλιο ζητούσε να καταλυθεί το Κράτος και να γίνει επανάσταση (προαφνώς του προλεταριάτου).

Η αοιδός-ηθοποιός, κοινώς "καλλιτέχνης", είχε γράψει στο λογαριασμό της στο twitter:

Η ομιλία-κεραυνός του Νίκου Μιχαλολιάκου στην κ.ο. της Χρυσής Αυγής: "Τρέμουν με τη Χρυσή Αυγή όλοι"

"Τρεις λαλούν και δυο χορεύον": ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΡΑΣΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΖΗΤΑΕΙ Η ΤΑΝΙΑ ΤΣΑΝΑΚΛΙΔΟΥ

...Φέρτε και το FBI, τη Mossad και τη CIA...να μας σώσουν από τους Εθνικιστές!!!
 
Η Τάνια Τσανακλίδου μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο facebook, ζητά από τους διαδικτυακούς φίλους της να υπογράψουν όλοι, ώστε να ελεγχθεί δικαστικά η δράση της Χρυσής Αυγής στην Ελλάδα. «Ας κάνουμε μια αρχή για να αναλάβουν οι διεθνείς αρχές, μια και οι δικές μας καλύπτουν τη δράση αυτών των εγκληματιών», ήταν το σχόλιο που ανήρτησε στο facebook η ερμηνεύτρια.
Στη συνέχεια, δημοσίευσε και την σχετική σελίδα....
Για τη σχετική σελίδα που δεν είναι άλλη από τη.....

Η "εκλεκτή" των Μπόμπολα-Βαρδονογιάννη, Όλγα Κεφαλογιάννη σε ακόμη μια συνέντευξη σε τουρκική εφημερίδα...

Θέμα: Πρόσκληση στους "φίλους" τούρκους να επισκεφτούν τη χώρα μας, με σκοπό τον επόμενο χρόνο να έχουμε 1εκ μογγολοτουρίστες και να συσφιχθούν οι σχέσεις μας σε διεθνές επίπεδο, καθώς δεν έχουμε να χωρίσουμε τίποτα...

Βέβαια δεν περιμέναμε κάτι καλύτερο από την Υπουργό με τις ιδιαίτερες σχέσεις με τα κανάλια που έχουν βαλθεί να μας κάνουν γενίτσαρους, και με την αθλιότητα που διέπραξε σε προηγούμενη συνέντευξή της σε μογγολοφυλλάδα να αναφερθεί στην Κωνσταντινούπολη με το όνομα "Istanbul"..

Θυμηθείτε:

Προπαγάνδα για ηλίθιους από τη ΝΕΤ...

Να θεωρήσουμε δηλαδή τυχαίο το "ντοκιμαντέρ" που έβαλε σε επανάληψη η ΝΕΤ σήμερα στην εκπομπή "Ανταποκριτές"..

Δείτε και κρίνετε..

Αποκάλυψη της προδοσίας από το πρώην στέλεχος της ΕΛΣΤΑΤ, Ζωή Γεωργαντά.."Το 2009 το έλλειμμα ήταν 3,9%"

 Η Ελληνίδα που αποκάλυψε τον ρόλο της ΕΛΣΤΑΤ στο πραγματικό και όχι το πλασματικό έλλειμα του κράτους, που οδήγησε δια χειρός Γιώργου Παπανδρέου και Γιώργου Παπακωνσταντίνου, τη χώρα μας στο ΔΝΤ και τον ελληνικό λαό στην φτώχεια και την απόγνωση, σε συνέντευξή της κάνει μια αποκάλυψη που θα ταράξει και τους εδώ υπηρέτες του ΔΝΤ, αλλά και το ίδιο το ΔΝΤ.
Η ΖΩΗ ΓΕΩΡΓΑΝΤΑ, η Καθηγήτρια Οικονομικών και Κοινωνικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Μακεδονίας και πρώην Μέλος της ΕΛΣΤΑΤ, πριν από ένα χρόνο περίπου, είχε αποκαλύψει τρομακτικά στοιχεία για την ΕΛΣΤΑΤ και τον ρόλο της.

Αποκαλύπτει το πραγματικό έλλειμμα του 2009 και αυτό. Με έλλειμμα όπως αυτό που ....

Η Χρυσή Αυγή στο πλευρό των πολύτεκνων οικογενειών, διαψεύδει τα περί γιουχαϊσματος από όλους τους συγκεντρωμένους

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Η Χρυσή Αυγή είναι η μόνη πολιτική δύναμη του Κοινοβουλίου που μίλησε ξεκάθαρα υπέρ των δικαιωμάτων των ΕΛΛΗΝΩΝ πολυτέκων, ενώ έκανε και αποκαλύψεις για την καταβολή του επιδόματος σε λαθρομετανάστες
http://paspartoy.blogspot.gr/2012/09/blog-post_5168.htm
Ακολουθεί η ανακοίνωση της Χρυσής Αυγής για το σημερινό περιστατικό.

Διαδίδεται ψευδώς στο διαδίκτυο(ένα παράδειγμα εδώ) ότι η αντιπροσωπεία της Χρυσής Αυγής δεν έγινε δεκτή από τους τρίτεκνους. Το γεγονός αυτό ουδέποτε συνέβη, ο εκπρόσωπός μας - ως μέλος τρίτεκνης οικογένειας - συνομίλησε με τους εκπροσώπους των φορέων και αντάλλαξαν απόψεις. Κατά την αποχώρησή μας κάποιοι άγνωστοι, οι.....

Ακραίοι Σιωνιστές πίσω από την ταινία "Innocence of Muslims” που προκάλεσε την έκρηξη των κατά τόπους μουσουλμάνων...


Άρθρο του Kurt Nimmo (Infowars.com) / ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ
Σε ένα άρθρο που αποκαλύπτει τις διασυνδέσεις πίσω από το βίντεο “Innocence of Muslims” που έχει ξεσηκώσει τους μουσουλμάνους, ο δημοσιογράφος Justin Raimondo (που έχει την ιστοσελίδα Antiwar.com) στο άρθρο του με τίτλο Το φιλοισραηλινό δίκτυο πίσω από το “Innocence of Muslims” σημειώνει ένα γράφημα από την ιστοσελίδα The Flower Throwers που είναι το παρακάτω (αν κάνετε δεξί κλικ στην εικόνα και άνοιγμα δεσμού σε νέα καρτέλα μπορείτε να την μεγενθύνετε):

Αγωγή του Ηλία Κασιδιάρη κατά Άννας Παναγιωταρέα για συκοφαντική δυσφήμηση

Ζητείται η καταβολή αποζημίωσης 300.000 ευρώ, η οποία θα διατεθεί εξ ολοκλήρου στη χρηματοδότηση των κοινωφελών δράσεων της Χρυσής Αυγής.
Με αφορμή την συκοφαντική επίθεση της Άννας Παναγιωταρέα από τις στήλες του Ελεύθερου Τύπου, ο εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής Ηλίας Κασιδιάρης κατέθεσε αγωγή κατά της δημοσιογράφου και της εφημερίδας. Το επίμαχο υβριστικό κείμενο έχει ως εξής:
« …Όποιος άκουσε τον παραλογισμό του εκπροσώπου της Χρυσής Αυγής- ωρυόμενος κατά του έντιμου και ικανού υπουργού Προστασίας του Πολίτη Νίκου Δένδια τον είπε «εκπρόσωπο εβραϊκών συμφερόντων ως δικηγόρο των Ρότσιλντ» καταλαβαίνει ότι διακατέχεται από ψυχοπάθεια η οποία εκτρέφεται από άρρωστη μήτρα που δεν έχει σχέση με την ελληνική παιδεία, τις ελληνικές παραδόσεις, το χριστιανικό ήθος. Είναι καταγγελίες με τις οποίες στάλθηκαν στα κρεματόρια χιλιάδες αθώοι…»  .
Και ακολουθεί το αιτιολογικό της αγωγής:

Η απάντησή μας σε έναν θολοκουλτουριάρη...

Ο μύθος του σπηλαίου του Πλάτωνα..Μαντέψτε ποιός είναι ο "σκλάβος"

"Πολυμαθίη νόον ου διδάσκει."
Ηράκλειτος

Μετάφραση: Η πολυμάθεια δε διδάσκει να έχεις νου

Γράφαμε προ ημερών:

Η απαξίωση του Εθνικιστή από τους "δημοκράτες" και η πραγματική μόρφωση

Σήμερα λοιπόν έτυχε να διαβάσουμε ένα κείμενο στο site (εδώ)του γνωστού κομμουνιστή(από τα νεανικά του χρόνια) Στ. Θεοδωράκη ένα έρθρο με τίτλο "Η Γλώσσα του Κασιδιάρη"

Ο αρθρογράφος, στα πλαίσια της προπαγάνδας, σκιαγραφεί τον....μέσο Χρυσαυγίτη
" Στη γραφική τους αποτύπωση τα μέλη της Χρυσής Αυγής μοιάζουν με  γειτονόπουλα του διπλανού σπιτιού• παιδιά που με το ζόρι κατάφεραν να πάρουν το χαρτί του Τεχνικού Λυκείου αλλά «τώρα να! έφτασαν μέχρι βουλευτές». Σε τίποτε λοιπόν δε διαφέρουν από τις χιλιάδες ιδιόρρυθμες περσόνες που αναζητούν την τύχη τους στα γνωστά ριάλιτι των καναλιών."

Τα λέγαμε στο άρθρο μας σε τι συνίσταται με τέτοια συμπεριφορά και νοοτροπία από τους οσφυοκάμπτες του διεθνισμού και της θολοκουλτούρας, παρ'όλου που ανταποκορίνεται στην πραγματικότητα.

Προχωρώντας όμως στο άρθρο βλέπουμε να "σκηνοθετεί" και τον...λόγο του Ηλία Κασιδιάρη αλλά και τις τακτικές διαλόγου.
Διακρίνεται μια ικμάδα "συμπάθειας" προς την ιδεολογία του βουλευτή των Ελλήνων Εθνικιστών όσο αναφορά την σταθερότητα των επιχειρημάτων, αλλά απαξιώντας(sic..)να αναφερθεί σε αυτή επικεντρώνεται σε πιο "σοβαρά" θέματα, όπως η...γλώσσα του βουλευτή.

Γράφει λοιπόν:

Ακόμη μια ένδοξη σελίδα στην Ιστορία μας..Ο Ελληνικός Στρατός προελαύνει στην Ιταλία. Η μάχη του Ρίμινι


Η μάχη του Ρίμινι: Στρατιωτική αναμέτρηση του Β' Παγκοσμίου Πολέμου, κατά την οποία δοξάστηκαν  τα ελληνικά όπλα. Διεξήχθη από τις 13 έως τις 21 Σεπτεμβρίου 1944 επί ιταλικού εδάφους, στο πλαίσιο της συμμαχικής Επιχείρησης Ελαία (Operation Olive). Είχε ως αντικειμενικό σκοπό τη διάσπαση της λεγόμενης «Γοτθικής Αμυντικής Γραμμής», που είχαν συμπήξει οι υποχωρούντες Γερμανοί.
Μετά την κατάληψη της Ρώμης από τα συμμαχικά στρατεύματα (4 Ιουνίου 1944), οι γερμανικές δυνάμεις που στάθμευαν στην Ιταλία συμπτύχθηκαν επί της «Γοτθικής Αμυντικής Γραμμής», που εκτεινόταν από την Πίζα έως το Ρίμινι στις ακτές της Αδριατικής. Την εκτέλεση της Επιχείρησης Ελιά ανέλαβαν η......

Ελλάς – Τουρκία: Δρόμοι αντιπαράλληλοι...


Ελλάς – Τουρκία: Δρόμοι αντιπαράλληλοι...

Από το site της Χρυσής Αυγής

Η ελληνοτουρκική φιλία αποτελεί σίγουρα το πιο σύντομο ανέκδοτο όλης της μεταπολιτευτικής περιόδου, για να μην πούμε ολοκλήρου του 20ου αιώνα
Μόνο που το ανέκδοτο αυτό δεν παράγει καθόλου γέλιο για εμάς τους Έλληνες. Αντιθέτως, οι Τούρκοι μπορούν να γελούν χαιρέκακα με την ψυχή τους. Παρενθετικά αναφέρω ότι, η φιλία δύο ή περισσοτέρων μερών απαιτεί αυτεξούσια υποκείμενα (ατομικά ή συλλογικά), τα οποία, προσέρχονται αυτοβούλως και με καλή πίστη σε μια αμοιβαία σχέση σεβασμού, όπου τηρούνται κάποιες αναγκαίες ισορροπίες και δεν παραβιάζονται τα δικαιώματα και τα κεκτημένα ενός ή περισσοτέρων από τα εμπλεκόμενα μέρη. Στοιχεία της......

Ίων Δραγούμης: "Έθνος εκλεκτόν"

"Το Ελληνικόν Έθνος είναι εκλεκτόν.
 Έχει παρελθόν πλήρες πολιτισμών, είναι και....