Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Αυγούστου 02, 2015

ΤΟ ΜΕΓΑΛΟΣΤΕΛΕΧΟΣ ΤΗΣ ΝΟΥΔΟΥΛΑΣ ΚΑΙ Η ΠΡΟΤΙΜΗΣΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΕΩΦΟΡΟ ΣΥΓΓΡΟΥ

erotimatiko

Γράφει ο Αντίοχος

Οριστική φαίνεται πως είναι η απόφαση του… βαρύμαγκα Βαγγέλα, για επιστροφή της νουδούλας στα… πάτρια εδάφη της οδού Ρηγίλλης. Αλλά και υποχρεωτική, καθώς τα νοίκια στη λεωφόρο Συγγρού είναι ψηλά και το κομματικό ταμείον είναι μείον!
Ωστόσο, υπάρχει ένα μεγαλοστέλεχος (και βουλευτής) της νουδούλας που αντιδρά σφόδρα στη μετακόμιση (την οποία αποκαλεί «αναπαλαίωση») και απειλεί ότι αν γίνει, θα κάνει μεγάλη… φασαρία.
Οι… κακές γλώσσες, λένε πως η αντίδρασή του δεν οφείλεται στον....

Θρήνος στην τουρκία: Εκατόμβες για τα “παλικάρια του Ερντογάν” - Σαρώνουν οι Κούρδοι σε όλα τα μέτωπα!


Θρήνος στην τουρκία: Εκατόμβες για τα “παλικάρια του Ερντογάν” - Σαρώνουν οι Κούρδοι σε όλα τα μέτωπα!

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Αυτούς.... φοβόνται οι Έλληνες πολιτικοί!
 
Σημαντικές απώλειες Τούρκων κομάντος από Κούρδους 

Συγκεκριμένα 11 Τούρκοι μέλη ειδικών δυνάμεων του Στρατού σκοτώθηκαν και 11 ακόμη τραυματίστηκαν σε ενέδρα του ΡΚΚ στην πόλη Bazid του βόρειου Ιράκ. Η ενέδρα στήθηκε σε μια ομάδα που είχε διεισδύσει σε περιοχές στο όρος Καντίλ και "φώτιζε" με ειδικές συσκευές λέιζερ τους στόχους που έπληξαν τα τουρκκά μαχητικά χθες.
Η ομάδα, αποτελούμενη από περίπου 20 άτομα, χωρισμένη σε τέσσερις υποομάδες εντοπίστηκε να κινείται γύρω από τις θέσεις του ΡΚΚ και εστάλησαν περίπου 50 μαχητές για να τους αποκόψουν τις οδούς διαφυγής, Τους εγκλώβισαν σε μία χαράδρα και τους "θέρισαν" με RPG-7 και τυφέκια ελεύθερων σκοπευτών Dragunov των 7,62 λστ.
Σε δήλωση συμπαράστασης προς το ΡΚΚ προχώρησε ο διοικητής του....

Η Χρυσή Αυγή στο δελτίο ειδήσεων του Russia-24 - ΒΙΝΤΕΟ


Η Χρυσή Αυγή στο δελτίο ειδήσεων του κρατικού ρωσικού δικτύου Russia-24 - ΒΙΝΤΕΟ

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Μπορεί τα ελληνικά ΜΜΕ πεισματικά να αρνούνται να προβάλλουν την τρίτη πολιτική δύναμη του τόπου και οσονούπω Αξιωματική Αντιπολίτευση της Χώρας, εντούτοις τα ξένα μέσα, ειδικά τα μη πλήρως χειραγωγούμενα από τα Σιωνιστικά κέντρα δίνουν τηλεοπτικό χρόνο στη Χρυσή Αυγή.

Το κρατικό τηλεοπτικό δίκτυο της Ρωσίας "Russia-24" αφιέρωσε εκτενές ρεπορτάζ στην ελληνική κρίση και το νέο, αριστερό μνημόνιο. Πέρα από την καταγγελία της πολιτικής Τσίπρα και του "ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ" που είπε στους τοκογλύφους, το μοναδικό κόμμα στο οποίο αναφέρθηκε το ρωσικό κανάλι, είναι η Χρυσή Αυγή. Όλοι οι ξένοι ανταποκριτές έχουν αναγνωρίσει πώς ο Λαϊκός Σύνδεσμος είναι η μόνη γνήσια αντιμνημονιακή φωνή στην Ελλάδα.
Οι βασικότερες αναφορές του δελτίου είναι οι εξής:
  • Η Ελλάδα τέθηκε τελικά υπό....

Εφημερίδα “Παραπολιτικά”: Καταιγίδα αποκαλύψεων για τις παρανομίες του «Παναθηναϊκάκια» - Ξηλώνεται το παραδικαστικό Σαμαρά


Εφημερίδα “Παραπολιτικά”: Καταιγίδα αποκαλύψεων για τις παρανομίες του «Παναθηναϊκάκια» - Ξηλώνεται το παραδικαστικό Σαμαρά

Το «αφιέρωμα» του περιοδικού «Hot Doc» στα έργα και τις ημέρες του προϊσταμένου της Εισαγγελίας Εφετών Αθηνών, Ισίδωρου Ντογιάκου, διεύρυνε τον κύκλο της ενασχόλησης μαζί του και από άλλα έντυπα.
Η εφημερίδα «Παραπολιτικά», αναφερόμενη στα όσα έγραψε το «Hot Doc» και κάνοντας μια σύνοψη στο «αφιέρωμα» του περιοδικού για τον Ντογιάκο, σχετικά με την δικαστική σκευωρία του Σαμαρά κατά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, στην οποία ο Ντογιάκος ήταν επικεφαλής, γράφει τα εξής:«Το πόρισμα των 700 σελίδων βάσει του οποίου δικάζονται σήμερα με βαρύτατες κατηγορίες οι βουλευτές και τα μέλη του Λαϊκού Συνδέσμου αμφισβητείται εντόνως από δικαστικούς και νομικούς κύκλους. Άλλωστε, για την πλειονότητα αυτών έχουν αρθεί πολλοί περιοριστικοί όροι, κάτι που αποδυναμώνει το αρχικό κατηγορητήριο.
Πέρσι τον Απρίλιο, μετά τη δημοσιοποίηση του βίντεο με τον.....

Συμμορία από "ρομά" - γύφτους τους αποκαλεί ο λαός - (με στολές αστυνομικών!) καταλήστευε την Δυτική Αττική - Να τους υιοθετήσει η κυρα-Τασία...


Συμμορία από ρομά (με στολές αστυνομικών!) καταλήστευε την Δυτική Αττική - Να τους υιοθετήσει η κυρα-Τασία...

Εμφανίζονταν στα θύματά τους ως αστυνομικοί και χρησιμοποιούσαν οχήματα που προσομοίαζαν με αστυνομικά, στα οποία είχαν προσαρμόσει φάρο και σειρήνα

Στη δημοσιότητα, έδωσε η Αστυνομία,τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες τριών ημεδαπών ΡΟΜΑ, ηλικίας 27, 32 και 41 ετών, μελών εγκληματικής ομάδας που διέπραττε ληστείες, κλοπές και απάτες σε περιοχές της Δυτικής Αττικής και συνελήφθησαν πρωινές ώρες της 24-7-2015 στην Αττική Οδό (θέση Ρουπάκι).
Οι συγκεκριμένοι εμφανίζονταν στα θύματά τους ως....

Βαράει διάλυση ο ΑΝΤ1: Μαύρο στο δελτίο ειδήσεων και δεκάδες απολύσεις! Περαστικά στους υβριστές της Χρυσής Αυγής...

Ο ΑΝΤ1 είναι και αυτός ένα από τα τηλεοπτικά κανάλια, που κουβάλησε και εκτόξευσε τόνους λάσπης κατά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. Και σ' αυτή την περίπτωση, όμως, η λάσπη τού γύρισε μπούμερανγκ, καθώς ο σταθμός του Κυριακού αντιμετωπίζει τεράστια οικονομικά προβλήματα.
Την Παρασκευή είδαν την έξοδο περισσότεροι από 50 εργαζόμενοι, με αποτέλεσμα να κηρυχθεί στάση εργασίας, ενώ κόσμος συγκεντρώθηκε στα στούντιο του καναλιού, στα Σπάτα, προκειμένου να διαμαρτυρηθεί.

Την ίδια μέρα δεν μεταδόθηκε το βραδινό δελτίο ειδήσεων των 8, για πρώτη φορά στα 26 χρόνια λειτουργίας του, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι ...

ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΟΙ ΒΡΕΤΑΝΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ – «ΠΟΛΕΜΟΣ ΒΡΕΤΑΝΙΑΣ – ΓΑΛΛΙΑΣ»

stratos_aglia_lathrometanastes
σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Στην Ελλάδα τους δίνουμε "οδηγούς" εγκατάστασης στην Ελλάδα και νομοθετούμε για την απόδοση ιθαγένειας!
 
Γράφει ο Νικογιάννης

«Σκοτώνονται» καθημερινά Βρετανοί και Γάλλοι εξαιτίας της απόπειρας χιλιάδων λαθρομεταναστών να περάσουν από τη γαλατική γη στη γηραιά Αλβιώνα μέσω του υποθαλάσσιου τούνελ της Μάγχης!
Ο Βρετανός πρωθυπουργός Ντέιβιντ Κάμερον δήλωσε ότι...

ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΚΚΕ ΚΡΥΒΕΙ ΤΗΝ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ ΤΟΥ ΖΑΧΑΡΙΑΔΗ;

zaxariadhs

Γράφει ο Αντίοχος

Διαβάσαμε χθες στην επίσημη ιστοσελίδα των σπαγκοραμμένων του Περισσού:
«Για τα 42 χρόνια από το θάνατο του Ν. Ζαχαριάδη
Με μια σεμνή εκδήλωση, η Κομματική Οργάνωση Αττικής του ΚΚΕ και η Οργάνωση Αττικής της ΚΝΕ τίμησαν σήμερα Παρασκευή 31 Ιούλη τον κομμουνιστή ηγέτη Νίκο Ζαχαριάδη, στον τάφο του, στο Α’ Νεκροταφείο Αθήνας, με αφορμή τα 42 χρόνια από το θάνατό του, την 1η Αυγούστου του 1973».
Θα αφήσουμε στην άκρη τα υπόλοιπα και θα....

120 ευρώ με έκπτωση η γελοία, εμπριμέ πουκαμίσα Βαρουφάκη! “Λιτός βίος” ή αντιγραφή του Γιάν(ν)η Φλωρινιώτη;


120 ευρώ με έκπτωση η γελοία, εμπριμέ πουκαμίσα Βαρουφάκη! “Λιτός βίος” ή αντιγραφή του Γιάν(ν)η Φλωρινιώτη;

Επειδή η "Βαρουφακειάδα" ατόνησε το τελευταίο 24ωρο και τα κανάλια έπαιζαν πρώτο θέμα τον Τσίπρα, ο γνωστός νάρκισος και πισινάτος Συριζαίος έκανε την κίνηση-ματ, κλέβοντας την παράσταση στη βουλή. Έσκασε μύτη με το πουκάμισο του γνωστού ρομά-κλαρινίστα Γιώργου Μάγκα (ή μήπως ήταν το τελευταίο απόκτημα της γκαρνταρόμπας του Γιάννη Φλωρινιώτη;).
Έτσι τα κανάλια έβαλαν τον Αλέξη σε δεύτερη μοίρα και όλοι έτρεξαν να φωτογραφίσουν την εμπριμέ πουκαμίσα του Γιάνη. Ας δούμε πώς...

Λαός χωρίς αγρότες είναι λαός χωρίς ψυχή, χωρίς ΠΑΤΡΙΔΑ



Ένα άρθρο στην "Χρυσή Αυγή" του... 1989 για το μέλλον των Ελλήνων Αγροτών στην Ευρωπαϊκή Ένωση

Το μεγάλο θέμα των ημερών είναι η φορολόγηση ως ελευθέρων επαγγελματιών και η κατάργηση όλων των φορολογικών ελαφρύνσεων στους αγρότες. Το νομοσχέδιο επρόκειτο να έλθει στις 22 Ιουλίου, αλλά μετατέθηκε, όπως είπανε για τις αρχές Αυγούστου. Μάλιστα εγράφη ότι δεν πρόκειται να εφαρμοστεί όπως περιγραφότανε στα προαπαιτούμενα του νέου αριστερού μνημονίου.
Απόλυτα τυχοδιωκτική η πολιτική από ΠΑΣΟΚ, Ν.Δ. και Ποτάμι, τα κόμματα που στηρίζουν τα...