Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Μαΐου 29, 2013

ΕΒΡΑΙΟΙ ΟΙ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΕΣ, ΕΒΡΑΙΟΙ ΚΑΙ ΟΙ «ΠΟΛΕΜΙΟΙ» ΤΟΥ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΥ – ΜΟΝΑ-ΖΥΓΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ!

Την… τιμητική της είχε τις τελευταίες ημέρες στην Ελλάδα, η Ναόμι Κλάϊν, η οποία δηλώνει «ακτιβίστρια» και είναι συγγραφέας του βιβλίο «Δόγμα του Σοκ». Κατ’ αρχάς συμμετείχε στις εκδηλώσεις του αναρχοκομμουνιστικού φεστιβάλ...

Συγκλονιστική η παρουσία εκατοντάδων Εθνικιστών στο Σύνταγμα...

Με μια μεγαλειώδη συγκέντρωση και με μια ακόμη πιο δυναμική πορεία ολοκληρώθηκε πριν από λίγο η εκδήλωση της Χρυσής Αυγής που τίμησε τον τελευταίο Αυτοκράτορα της Βασιλεύουσας, Κωνσταντίνο Παλαιολόγο.

Ο πύρινος λόγος των ομιλητών, με την ταυτόχρονη συγκλονιστική παρουσία εκατοντάδων Εθνικιστών από όλη την Αττική έστειλε μήνυμα στους εγχώριους και ξένους ανθέλληνες πώς η φυλετική ψυχή του Έλληνα χτυπά ακόμη δυνατά και προκαλεί ρίγος στους εχθρούς μας.

Εύσημα θα πρέπει να δοθούν και.....

ΟΙ ΚΟΥΒΑΝΟΙ ΤΟ’ ΡΙΞΑΝ ΣΤΟ ΓΚΟΛΦ ΚΑΙ ΤΟ ΚΚΕ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΜΕ ΤΗ… ΓΚΟΛΦΩ; ΝΑ ΓΙΝΕΙ Ο ΠΕΡΙΣΣΟΣ… ΓΚΟΛΦ ΚΛΑΜΠ!

Δε χρειάζεται να είναι κάποιος κομμουνιστής για να ξέρει πως το γκολφ είναι το σπορ της «καπιταλιστικής ελίτ». Ε, λοιπόν, αυτή την καπιταλιστική ελίτ θέλει να προσελκύσει στην κομμουνιστική (για πόσο ακόμα;) Κούβα ο… αδελφόθεος Ραούλ Κάστρο, ο οποίος προ ημερών ανακοίνωσε την κατασκευή σειράς πολυτελών και ιδιωτικών γκολφ κλαμπ, σε συνεργασία με...

Μαύροι λαθρομετανάστες οργανώνουν τους 'μαύρους Πάνθηρες' και απειλούν με αίμα τους Εθνικιστές....Κανείς εισαγγελέας ακούει (ΒΙΝΤΕΟ)

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: "Τάγματα εφόδου" με.....μαύρες μούρες!
Επιμένει άραγε ο ανθελληνικός πολιτικός συρφετός για την ανάγκη ψήφισης του "αντιρατσιστικού" νόμου;!

Μετά την ανακοίνωση της Μουσουλμανικής Ένωσης Ελλάδας, ότι «Κάθε Μουσουλμάνος είναι ανά πάσα στιγμή έτοιμος και άφοβος να υπερασπιστεί την πίστη του αδιαφορώντας για τη ζωή του", επειδή απλά οι πολίτες της χώρας ζητούν να ισχύσουν οι νόμοι, τώρα έχουμε και τους έγχρωμους που αυτοαποκαλούνται "Μαύροι Πάνθηρες" οι οποίοι συκοφαντούν πλέον ανοικτά την χώρα που τους φιλοξενεί και απειλούν να οργανώσουν ομάδες που θα επιτίθενται κατά των πολιτών που επιζητούν την τήρηση της νομιμότητας και της απομάκρυνσης των λαθρομεταναστών.

Έτσι λοιπόν ένας Κενυάτης με το όνομα Michael Chege ανακοίνωσε στο βρετανικό Channel 4 ότι "Ιδρύσαμε τους «Μαύρους Πάνθηρες» για να κτυπήσουμε τους ρατσιστές στην Ελλάδα"!
"Είμαι μέλος των "Μαύρων Πανθήρων" κα.....

Νέος τηλεμετός από τον ΣΚΑΙ και τηνδημοσιογράφο Ακριβοπούλου κατά της Χρυσής Αυγής..."Τα παιδιά με τα μαύρα δολοφούν λαθρομετανάστες" (ΒΙΝΤΕΟ)

Δεν φαίνεται ότι πτοείται το "προπαγναδιστικό τόξο" των δημοσιοΚάφρων, παρά τις μηνύσεις και τις αγωγές, και συνεχίζει ακάθεκτο την ανελέητη συκοφαντία του Εθνικιστικού Κινήματος.

Χθες στο δελτίο του Ευαγγελάτου στον ΣΚΑΙ, η δημοσιογράφος Ακριβοπούλου, που είχε αγανακτήσει προ μηνών με τον Ηλία Παναγιώταρο καθώς την είχε κυριολεκτικά ξεφτιλίσει, και με αφορμή τη συζήτηση περί του "αντιρατσιστικού" τρομονόμου δήλωσε απευθυνόμενη στον καλεσμένο βουλευτή Μαρκόπουλο, που ειρήσθω εν παρόδω προανήγγειλε την επάνοδό του στην ελαφροδεξιά του Σαμαρά:

"Τα παιδιά με μαύρα αποκεφαλίζουν και δολοφονούν μετανάστες....Θυμηθείτε τι έγινε τον Αύγουστο κύριε βουλευτά...Σκοτώνουν"

Ας ανατρέξουμε λίγο στον περασμένο Αύγουστο:

3/5 Σύλληψη του πακιστανού παρ' όλιγον δολοφόνου της Μυρτώς που ακόμη είναι κατάκοιτη στον Ευαγγελισμό
      Αιγύπτιος επιτίθεται σε Έλληνα με σπασμένο μπουκάλι για να τον ληστέψει

8/5 Κάτοικοι στέλνουν επιστολή στα "αριστερά" κόμματα για την εγκληματικότητα των λαθρομετανστών στο κέντρο της Αθήνας

9/5 Πακιστανός επιτίθεται σε Έλληνα στη λαϊκή με μαχαίρι για να τον ληστέψει

10/5

Ο JEFFREY ΑΡΧΙΖΕΙ ΠΕΡΙΟΔΕΙΕΣ ΑΝΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ – ΜΗΝ ΠΕΤΑΤΕ ΤΙΣ ΣΑΠΙΕΣ ΝΤΟΜΑΤΕΣ, ΘΑ ΣΑΣ ΧΡΕΙΑΣΤΟΥΝ…

Αν και η είδηση προέρχεται από ένα καθαρά και ξάστερα καθεστωτικό, άρα καλά πληροφορημένο εκ των έσω ΜΜΕ («Τα Νέα» και τη στήλη «Μικροπολιτικός»), σας τη μεταφέρουμε με κάθε επιφύλαξη, γιατί μας φαίνεται απίστευτη:

«Αφήνει το εξωτερικό και ετοιμάζει περιοδείες σε διάφορα μέρη της χώρας ο πρώην Πρωθυπουργός και πρώην Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Παπανδρέου. Σύμφωνα με όσα φέρεται να είπε ο ίδιος σε.....

Nέα ξεφτίλα της ΝΔ: “Την 29η Μαΐου εορτάζουμε την είσοδό μας στην ΕΟΚ” - Η απάντηση της Χρυσής Αυγής

Σήμερα το πρωί, ανήμερα της επετείου της 29ης Μαΐου, η πρόεδρος της Βουλής κα. Κόλλια-Τσαρούχα υπενθύμισε το τραγικό γεγονός της Άλωσης της Κωνσταντινούπολης. Ευθύς αμέσως πήρε τον λόγο ο υπουργός της ΝΔ Λυκουρέντζος για να πει επί λέξει: "Ευχαριστούμε που μας το θυμίσατε, σήμερα όμως είναι η μεγάλη επέτειος εισόδου της χώρας στην ΕΟΚ με ηγέτη τον Κωνσταντίνο Καραμανλή". Έφτασαν σε τέτοιο σημείο κατάντιας οι νεοδημοκράτες, ώστε να παραλληλίζουν τον μέγιστο Έλληνα Αυτοκράτορα Κωνσταντίνο Παλαιολόγο με τον κουφό ψευτοεθνάρχη.

Την πρέπουσα απάντηση τους έδωσε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής συναγωνιστής Χρήστος Παππάς.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Η Ρεπούση αρνείται τη Γενοκτονία των Ποντίων αλλά δίνει συνέντευξη τύπου για του κίναιδους και τις τρανσέξουαλ

 σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Όλο το αφάντ γκατέ του εκφυλισμού και ανθελληνισμού θα μαζευτεί για του κίναιδους.....

Η Ρεπούση, μαζί με την επίσης βουλευτή της ΔΗΜΑΡ Μαρία Γιαννακάκη και την βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Βασιλική Κατριβάνου θα μιλήσουν την Πέμπτη στον Ιανό, για τα δικαιώματα που έχουν οι λεσβίες, οι τρανς, οι αμφί, οι γκέι και οι intersex.
 
Σύμφωνα με τον Βηματοδότη, οι τρεις κυρίες θα αναπτύξουν τις πολιτικές τους θέσεις και τις .....

560 χρόνια μετά την Άλωση το Έθνος προσδοκά την απελευθέρωση της Αιώνιας εκκλησιάς μας


"Σώπασε κύρα Δέσποινα και μην πολυδακρύζεις, πάλι με χρόνια με καιρούς, πάλι δικά μας θα' ναι.."
 
"Της Αγια Σοφιάς οι πόρτες, δεν ανοίγουν με κλειδιά μον....

Σύριζα και ΔΗΜΑΡ σε τουρκοσύναξη για τον εκτουρκισμό της Θράκης


Ανήμερα της επετείου της ημέρας της Γενοκτονίας του Ποντιακού Ελληνισμού επέλεξαν οι πράκτορες της Άγκυρας στην Θράκη να πραγματοποιήσουν τη γενική συνέλευση του ανθελληνικού «συλλόγου αλληλεγγύης Τούρκων δυτικής Θράκης».

Η συνάντηση έγινε στην Κωνσταντινούπολη και σ’ αυτή συμμετείχαν και μουσουλμάνοι βουλευτές, εκλεγμένοι με «ελληνικά» κόμματα της Αριστεράς, τα οποία μάλιστα πρωτοστατούν στην καθεστωτική απόπειρα να τεθεί εκτός νόμου ο Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή και να φιμωθούν εκατομμύρια Έλληνες.

Ο «σύλλογος αλληλεγγύης Τούρκων δυτικής Θράκης» είναι μια οργάνωση χρηματοδοτούμενη κυρίως από.....

Νέες συκοφαντίες Ευρωπαίων κατά των Ελλήνων και της Χρυσής Αυγής και υποδείξεις για τον "αντιρατσιστικό" νόμο!

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Τα "προτερήματα" του πολυφυλετισμού μπορεί τα δει η επίτροπος από τη Σουηδία στη χώρα της που την προστασία της έχουν αναλάβει οι εθνικιστικές πολιτοφυλακές, που έχει το θράσος να μας εγκαλεί για "ρατσισμό".
 
Όσο για τον Σούλτς έχει εντολές κατευθείαν από τις.....στοές και τις συναγωγές που είναι τακτικός πελάτης!
 
H επίτροπος της Ευρωπαϊκής Ένωσης για Εσωτερικές Υποθέσεις, Σεσίλια Μάλμστρεμ, ζήτησε από την ελληνική κυβέρνηση την ψήφιση νόμου για την καταπολέμηση του ρατσισμού και της ξενοφοβίας ενώ ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Μάρτιν Σουλτς κάλεσε τους πολιτικούς να δώσουν πρώτοι το παράδειγμα στη μάχη εναντίον της ακροδεξιάς.
 
Μιλώντας σε εκδήλωση που οργάνωσε χθες το βράδυ το Ίδρυμα «Φρίντριχ Έμπερτ» του γερμανικού Σοσιαλδημοκρατικού Κόμματος στο Βερολίνο, με τίτλο «Εμείς είμαστε οι άλλοι», η κ. Μάλμστρεμ, αναφερόμενη στην.....