Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Αυγούστου 14, 2016

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ – «ΠΡΩΤΗ/ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ» – ΤΡΙΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΣΤΗ ΣΕΙΡΑ, ΜΕ ΟΛΙΓΗ ΑΠΟ ΨΟΦΟΔΕΞΙΑ!

politikoi_arxhgoi
Σήμερα είναι η πρώτη μαύρη επέτειος του τρίτου Μνημονίου! Του αριστερού και… αντιμνημονιακού!
Που πέρασε νύχτα από τη βουλή, με τη διαδικασία του κατεπείγοντος, σε κείνη την αξέχαστη συνεδρίαση, με 222 «ναι σε όλα».

Και για να μην ξεχνιόμαστε, δεν το πέρασαν μόνοι τους οι κομμουνιστές του ΣΥΡΙΖΑ.  Από κοντά βεβαίως το ελεεινό και τρισάθλιο ελαφροδεξιό μόρφωμα του Καμμένου, αλλά και η νουδούλα (και μάλιστα ομοφώνως), το κλεφτο-ΠΑΣΟΚ και το Ποτάμι. Το κόμμα του Λεβέντη δεν το ψήφισε, γιατί δεν ήταν ακόμα στη βουλή… Και το ΚΚΕ δεν το ψήφισε, αλλά διευκόλυνε την ψήφισή του τη.....

ΝΥΧΤΕΣ ΤΡΟΜΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΣΤΑ HOT SPOT ΤΩΝ «ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΩΝ» ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΙ ΚΑΜΜΕΝΟΥ!

prosfugopoula-630x380
Την ίδια ώρα που τα «αλληλέγγυα» συριζοψεκασμένα ανδρείκελα της Μέρκελ κόπτονται για να στείλουν στα ελληνικά σχολεία τα χιλιάδες «προσφυγόπουλα» που βρίσκονται στη χώρα, αδιαφορούν προκλητικά για την σεξουαλική εκμετάλλευση πολλών εξ’ αυτών στα hot spot.
Σύμφωνα λοιπόν με εκτενές αφιέρωμα του βρετανικού Guardian, ακόμα και παιδιά ηλικίας 7 ετών κακοποιούνται σεξουαλικά από… ξαναμμένα «προσφυγάκια», ενώ οι ανήλικοι και οι γυναίκες φοβούνται ακόμα και να πάνε τουαλέτα, όταν πέφτει η νύχτα!
Όπως αναφέρει το άρθρο, με τίτλο «Σεξουαλικές επιθέσεις σε παιδιά στα ελληνικά κέντρα προσφύγων», φιλανθρωπικά ιδρύματα και οργανώσεις ανθρωπίνων δικαιωμάτων υποστηρίζουν πως....

Οδυρμός στο «Βήμα»: Λαθρομετανάστευση και εγκληματικότητα εκτινάσσουν την Χρυσή Αυγή!


Οδυρμός στο «Βήμα»: Λαθρομετανάστευση και εγκληματικότητα εκτινάσσουν την Χρυσή Αυγή!

Στην κατάσταση που επικρατεί με τους λαθρομετανάστες στη Χίο έχει αφιέρωμα η ναυαρχίδα του ΔΟΛ, «Το Βήμα», όπου περιγράφεται με κάθε «πολιτικά ορθή» λεπτομέρεια το δράμα που περνάνε οι κάτοικοι, τις συνεχείς εξεγέρσεις, την αύξηση της εγκληματικότητας και την υπονόμευση της ίδιας τους της ζωής.
Φυσικά δεν υπάρχει ανησυχία από το καθεστώς για την υποβάθμιση της ζωής των Ελλήνων. Έτσι κι αλλιώς η «κονόμα» και τα κονδύλια έρχονται από τους ταγούς της παγκοσμιοποίησης για τους λαθρομετανάστες. Και εκεί όλοι, ΜΚΟ, Κόμματα, «αλληλέγγυοι», δουλέμποροι και απλοί ηλίθιοι, όλο και κάτι παίρνουν. Αλλού είναι η ανησυχία που πυροδότησε το ολοσέλιδο αφιέρωμα της εφημερίδας.
Σας παραθέτουμε το σχετικό κομμάτι του άρθρου: «Χρυσές δουλειές από Χρυσή Αυγή. Η αίγλη της έχει ανέβει κατακόρυφα τις τελευταίες εβδομάδες, οι παρόλες της κατά των προσφύγων κερδίζουν όλο και περισσότερο έδαφος.
Η ξενοφοβία επανέρχεται όμως και στα μεσαία «διαφωτισμένα» στρώματα. Λέξεις που....

Όχι στον ισλαμικό εξτρεμισμό από τον Δήμαρχο Καννών: Απαγόρευσε τα “μπουρκίνι” από τις παραλίες


Όχι στον ισλαμικό εξτρεμισμό από τον Δήμαρχο Καννών: Απαγόρευσε τα “μπουρκίνι” από τις παραλίες

Εγκεφαλικά στους ισλαμολάγνους προκάλεσε η απόφαση του απόφαση του δημάρχου των Καννών, Νταβίντ Λινάρ, να απαγορεύσει στις πλαζ του δήμου τα ισλαμιστικά «μπουρκίνι», δηλαδή τα γυναικεία μαγιό που αφήνουν ακάλυπτο μόνο το πρόσωπο.
Ο δήμαρχος των Καννών αποφάσισε στα τέλη του Ιουλίου να απαγορεύσει «την πρόσβαση στις παραλίες οποιουδήποτε δεν έχει την σωστή περιβολή, η οποία δεν σέβεται τις ηθικές αρχές και την αρχή της κοσμικότητας». Όπως δήλωσε χαρακτηριστικά ο Λινάρ, καθώς η Γαλλία έχει πέσει πολλές φορές θύμα ισλαμιστικών τρομοκρατικών επιθέσεων με τελευταία αυτή στην Νίκαια, "μια ενδυμασία λουομένου που δηλώνει επιδεικτικά τη συμμετοχή σε μια θρησκευτική κοινότητα, την ώρα που η Γαλλία και οι τόποι λατρείας της αποτελούν στόχο τρομοκρατικών επιθέσεων, μπορεί να....

Οι κυβερνήσεις πέφτουνε, οι “νταβατζήδες” μένουν!


Οι κυβερνήσεις πέφτουνε, οι “νταβατζήδες” μένουν! Άρθρο του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου

“Κλέφτες φτωχοί και άρχοντες με άμαξες και άτια,
κλέφτες χωρίς μία πήχη γη και κλέφτες με παλάτια,
ὁ ένας κλέβει όρνιθες και σκάφες για ψωμί
ο άλλος το έθνος σύσσωμο για πλούτη και τιμή.”
ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΣΟΥΡΗΣ

Είκοσι ολόκληρους μήνες κυβερνά η αριστερά, η οποία υποτίθεται ότι θα κτυπούσε το τέρας της διαπλοκής! Όπως όλοι γνωρίζετε, δεν έκανε και όπως πιστεύουμε δεν πρόκειται να κάνει τίποτε. Απλά, την θέση κάποιων από τους “νταβατζήδες”, όπως είχε αποκαλέσει τα αφεντικά της διαπλοκής πρώην πρωθυπουργός, θα παραμεριστούν και την θέση τους θα πάρουν άλλοι. Λόγια του αέρα λοιπόν και ψέματα προεκλογικά οι μεγαλοστομίες των νεομπολσεβίκων.
Χαρακτηριστικό σημάδι για το ποιος κυβερνά αυτόν τον τόπο τα όσα....

ΟΙ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΟΥ ΔΡΑΜΑΤΟΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ

23
Άρθρο του Γιώργου Μάστορα στην εφημερίδα «Χρυσή Αυγή» στην στήλη «Το Μυστικό του Ατσαλιού

Πρώτη πράξη του Δράματος: 29 Μαΐου 1453, ημέρα Τρίτη. Η Κωνσταντινούπολη πέφτει στα χέρια των οθωμανών, αφού χρειάστηκαν περίπου 200 χρόνια για να φτάσουν στον Ελλήσποντο από τις στέπες της Ασίας. Τα τείχη της Βασιλεύουσας, που πάνω τους συνετρίβησαν επί αιώνες αμέτρητες στρατιές βαρβάρων, βαριά τραυματισμένα από τα κανόνια του Ουρβάνου, δεν άντεξαν την....

Αττίλας 2: Ο χρόνος σταμάτησε στις 14 Αυγούστου


Αττίλας 2: Ο χρόνος σταμάτησε στις 14 Αυγούστου

Ήταν παραμονή της Παναγιάς, 14 Αυγούστου. Οι τριμερείς διαπραγματεύσεις είχαν ναυαγήσει από τα ξημερώματα στις 3:30 π.μ.. Mία μόλις ώρα μετά, τα τουρκικά αεροσκάφη θα βομβαρδίζουν την Λευκωσία, την Αμμόχωστο και άλλα μέρη της Κύπρου. Λίγες ώρες μετά τα τουρκικά τεθωρακισμένα θα ανελάμβαναν δράση.
Η αντίδραση των Αθηνών μοναχά ως μηδενική μπορεί να χαρακτηριστεί, αφού ο Καραμανλής είναι αποκλειστικά απασχολημένος να μετακινεί μονάδες μακριά από την Αθήνα, φοβούμενος τους στρατιωτικούς. Αρχηγοί των Ένοπλων Δυνάμεων ήταν οι ίδιοι όπως και τότε στην πρώτη εισβολή στην Κύπρο. Οι ίδιοι άνθρωποι της....