Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Ιουλίου 23, 2013

Νέα 'επαναστατική" δήλωση Τ(Σ)ατσόπουλου..."Ζήτω οι Μπουτάρης-Καμίνης-Gay...Κάτω η Χρυσή Αυγή"

Ο "επαναστάτης του Facebook" σε ακόμη μια...."προκήρυξή" του μέσω του δημοφιλούς κοινωνικού δικτύου επιτίθεται κατά της Χρυσής Αυγής, με σκοπό την υπεράσπιση των δημάρχων Μπουτάρη - Καμίνη για το.....σθένος τους να τα 'βάλουν' με τη Χρυσή Αυγή και να συνταχθούν με τον "αγώνα" των gay!!!

Για όσους θέλετε να γελάσετε απολαύστε το παραλήρημα του.....'έχω πηδήξει τη μισή Αθήνα'!

Η σημαία - λάφυρο των Ελλήνων από την εισβολή του Αττίλα...Δεν είναι "αριστεροί" (Γλέζος) όμως για να γίνουν 'εθνικά σύμβολα'


Τουρκική σημαία, λάφυρο πολέμου από την εισβολή στην Κύπρο το 1974, την κρατάει ο ελδυκαριος βετεράνος Αντώνης Δούλας. 
ΠΗΓΗ

Ο Γλέζος τη σημαία που κατέβασε που να την έχει άραγε..;

Φωτο: MantatoForos.com

Έτσουξε την καθεστωτική εφημερίδα “Μακεδονία” το μπλόκο ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ στα σύνορα

Κυριολεκτικά πόνο και θλίψη έχει προκαλέσει στην καθεστωτική εφημερίδα "Μακεδονία" η πετυχημένη διπλή δράση της Χρυσής Αυγής στους συνοριακούς σταθμούς της Νίκης και των Ευζώνων, την περασμένη Κυριακή. Φαίνεται πως τους ενοχλεί πάρα πολύ να διατρανώνεται η ιστορική αλήθεια και να κυματίζουν αναρίθμητες Ελληνικές σημαίες στα σύνορά μας. Με το σημερινό πρωτοσέλιδό της λοιπόν, η καθεστωτική εφημερίδα αναφέρει πως η Χρυσή Αυγή “στήνει σκηνικό σύγκρουσης στα σύνορα», «απειλεί τον τουρισμό» και ότι «θέλει να υποκαταστήσει τους τελωνειακούς». Χαρακτηριστικά το πρωτοσέλιδο αναφέρει:

«Δεν θα επιτρέψουν την είσοδο σε...

Αγχωμένος ο Δελαστίκ στο «Έθνος»: Αν δεν μπορέσει ο ΣΥΡΙΖΑ ο λαός θα πάει στη Χρυσή Αυγή!

Το ότι ο ΣΥΡΙΖΑ «δεν τραβάει» αποτελεί μια πολιτική πραγματικότητα, η οποία γίνεται διάχυτη ολοένα και περισσότερο στην Κοινωνία. Την ώρα που αυτή ακριβώς η Κοινωνία βράζει, που δέχεται απανωτά χτυπήματα από την αναισθησία και την αναλγησία της μνημονιακής συγκυβέρνησης, που τα νοικοκυριά γονατίζουν κάτω από τα αλλεπάλληλα χτυπήματα των ντόπιων υπαλλήλων των διεθνών τοκογλύφων ο ΣΥΡΙΖΑ τρώγεται με τα ρούχα του, χαμένος στον κόσμο των συνιστωσιακών παραισθήσεων και τις συνεχείς εναλλαγές στην διατύπωση των απόψεών του.

Ένα κόμμα το οποίο αποδεικνύει καθημερινά ότι διαθέτει ψηφοφόρους, δεν διαθέτει όμως...

ΑΠΟΔΟΚΙΜΑΣΑΝ ΤΟ ΠΡΩΪ ΤΟΝ ΠΑΠΟΥΛΙΑ ΣΤΗ ΣΧΟΛΗ ΕΥΕΛΠΙΔΩΝ...!!! ΕΙΧΕ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΣΤΕΙ ΣΕ ΤΕΛΕΤΗ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΥΠΑΜ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΚΥΠΡΟΥ...

Ένα πρωτοφανές συμβάν συνέβη σήμερα το πρωί κατά τη διάρκεια της τελετής της ορκωμοσίας των νέων ανθυπολοχαγών του Στρατού Ξηράς στη Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων, με την λεκτική επίθεση που έκανε ένας εκ των πολιτών παρευρισκομένων στην τελετή προς τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια, την ώρα που αυτός προσήρχετο στο χώρο της τελετής.

«Πρόσεχε που βάζεις την υπογραφή σου» ήταν η «λεκτική επίθεση» κατά του Προέδρου της Δημοκρατίας, και το συμβάν αυτό έγινε .....

Η Χρυσή Αυγή φτύνει στα μούτρα τη..."μεταπολίτευση" και δίνει αγώνα υπέρ των Ελλήνων...Η πλατεία Αττικής θα βαφτεί αύριο στα γαλανόλευκα...


Ενάντια στην αισχρή επίδειξη μίσους του αντεθνικού Καθεστώτος των υποτακτικών της Τρόικα και του ΔΝΤ προς τον Ελληνικό Λαό, με μέτρα άδικα τα οποία τον εξαθλιώνουν, ο Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή με υψηλό το αίσθημα της εθνικής ευθύνης, συνεχίζει παρά την πολεμική των εχθρών του Λαού μας, τις δράσεις κοινωνικής αλληλεγγύης.

Στα πλαίσια αυτά, το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα θα οργανώσει την Τετάρτη 24 Ιουλίου και ώρα 18.00, μεγάλη διανομή τροφίμων στην πλατεία Αττικής. Οι Χρυσαυγίτισσες και οι Χρυσαυγίτες, θα......

Για ποια Ευρώπη επιτέλους θέλουν να θυσιάσουμε την Ελλάδα; - Άρθρο του Ν.Γ. Μιχαλολιάκου

«Το χέρι όπου προσφέρετε
ως προστασίας σημείον
εις ξένον έθνος έπνιξε
και πνίγει τους λαούς
πάλαι και ακόμα!»
ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΑΛΒΟΣ
 
Εδώ και τέσσερα χρόνια, με την πολιτική του μνημονίου, η Ελλάδα όλο και περισσότερο οδηγείται προς τον γκρεμό, αλλά όλα αυτά γίνονται για το… καλό μας, έτσι μας λένε, για να «σώσουν» την Πατρίδα και γιατί πρέπει να μείνουμε στην Ευρώπη. Γιατί διαφορετικά δηλαδή τι θα συμβεί; Θα γίνει η Ελλάδα χώρα ασιατική ή αφρικανική; Δεν γνωρίζουν επιτέλους ότι δεν είναι η Ελλάδα ευρωπαϊκή, αλλά στην πραγματικότητα η Ευρώπη ήταν κάποτε Ελληνική. Και λέω ήταν κάποτε, γιατί σήμερα δεν είναι.
Γιατί είναι ολοφάνερο ότι.....

Ρεπορτάζ του Extra3 για την επέλαση της Χρυσής Αυγής στη νεολαία..2ο κόμμα με τάση ανόδου στις ηλικίες 18-45!

Δείτε το βίντεο

Η AEGEAN (Ο ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΟΣ ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΕΡΟΜΕΤΑΦΟΡΕΑΣ) ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΩΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ...

ΜΕΤΡΑΜΕ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΠΑΝΟΡΘΩΣΗ ΣΗΜΕΡΑ ΟΧΙ ΑΥΡΙΟ ΑΠΟ ΤΑ "παιδιά" ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ AEGEAN...

http://taxalia.blogspot.com

Επιστολή ΣΕΒ υπέρ Σύριζα - Οι “προλετάριοι” παίρνουν συγχαρητήρια από το κεφάλαιο



Έχουμε γράψει πολλά κατά καιρούς για τα φλερτ και την κρυφή "παράλληλη" σχέση της αριστεράς με τους κεφαλαιοκράτες. Από την διάσημη εφοπλίστρια με την "Αυγή" στο χέρι δίπλα στην επώνυμη δερμάτινη τσάντα αξίας πολλών εκατοντάδων ευρώ, μέχρι τον υιό Αγγελόπουλο στην προεκλογική συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ στην Ομόνοια.

Ουδέν κρυφόν υπό τον ήλιο, αυτή την φορά με επιστολή που έστειλε ο πρόεδρος του Συνδέσμου Ελλήνων Βιομηχάνων (ΣΕΒ) Δημήτρης Δασκαλόπουλος στον "πρόεδρο" πλέον του ΣΥΡΙΖΑ Μr. Tsipra, με την οποία χαιρετίζει την διάλυση των συνιστωσών και την μετάλλαξη του ΣΥΡΙΖΑ σε ενιαίο κόμμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες στην επιστολή αυτή υπάρχει μια....

Οι ψηφοφόροι της Χρυσής Αυγής και οι μύθοι του συστήματος


Οι ψηφοφόροι της Χρυσής Αυγής και οι μύθοι του συστήματος

Γράφει ο Αντίοχος

Το τελευταίο… σουξέ του συστήματος

Μέσα στην απελπισία του για τη ραγδαία άνοδο της Χρυσής Αυγής, το σύστημα προβαίνει σε συνεχείς δοκιμές τρόπων προσέγγισης των ψηφοφόρων της. Έτσι, αφού δοκίμασε χίλιους δυο διαφορετικούς τρόπους, τώρα τελευταία λανσάρει το καινούργιο… σουξέ: άλλο η ηγετική ομάδα, τα στελέχη και τα μέλη της Χρυσής Αυγής, κι άλλο οι ψηφοφόροι της. Οι μεν είναι «νεοναζί» κ.τ.λ., οι δε είναι… απελπισμένοι. Το συγκεκριμένο άσμα το άδουν κυρίως οι νεοδημοκράτες, που έχουν και τις περισσότερες απώλειες προς το κίνημα των Ελλήνων εθνικιστών, άρα και το μεγαλύτερο… σφίξιμο.
Ορίστε τι λένε τα «Μουρουτάκια».
Ας παρακολουθήσουμε ένα .....

Ο Στράβων για τη φυλετική μίξη - "Λαοί σχηματισθέντες από ανάμειξη αργότερα εξαφανίζονται τελείως "

"τὸ συλλέκτους γεγονέναι τινὰς ἐκ παλαιοῦ καὶ μιγάδας αἰνίττεσθαί μοι δοκεῖ καὶ διὰ τοῦτο ἐκλελοιπέναι τὸ γένος"

Γεωγραφικά (322 ή 7.7.2)

ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ - αναφερόμενος σε έναν λαό:

"μου φαίνεται ότι....