Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Οκτωβρίου 16, 2017

Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ: Δεν ανταποκρίνεται στα σημερινά δεδομένα το «Φονιάδες των λαών Αμερικάνοι»... Κορόιδα!

Ως απόλυτα φυσιολογική εξέλιξη των πραγμάτων παρουσιάζουν στον ΣΥΡΙΖΑ την αμερικανική στροφή τους. Έτσι, εμφανισθείς στον ΣΚΑΪ ο βουλευτής του παρδαλού αμερικανοκομμουνιστικού συνονθυλεύματος, δήλωσε για το ταξίδι Τσίπρα στην Αμέρικα: 

«Θεωρώ ότι ένα ενδεικτικό στοιχείο της εξωτερικής πολιτικής της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ είναι ότι...

Τι Ελλάδα, τι Γερμανία... Ίδιο είναι το παρακράτος των ακροαριστερών παντού

Το έχουμε επισημάνει και σε άλλες περιπτώσεις και το επαναλαμβάνουμε και σήμερα: τσογλανοκομμουνιστικό παρακράτος που στρέφεται κατά των εθνικιστών δεν υπάρχει μόνο στην Ελλάδα των Σαμαράδων και των Τσιπροκαμμένων, αλλά σ’ ολόκληρη την Ευρώπη, καθώς επίσης και στις ΗΠΑ. Βλέπετε, είναι κοινά τ’ αφεντικά του (Σόρος και CIA)…

Έτσι, επεισόδια δημιούργησαν αναρχοκομμουνιστικά σκουπίδια της φράου Μέρκελ και του χερ Σόιμπλε στην Διεθνή Έκθεση Βιβλίου στην Φρανκφούρτη, λόγω της παρουσίας εκπροσώπων του πατριωτικού κόμματος AfD.

Τα επεισόδια ξέσπασαν όταν ο Μπγιορν Χέκε, ένα από τα ηγετικά στελέχη του AfD...

Αχόρταγοι! Οι ΚΚΕδες, ενώ τα παίρνουν από παντού, γυρεύουν παράδες και από τους φουκαράδες!

Τα παίρνουν από την κρατική χρηματοδότηση. Τα παίρνουν από τις δεκάδες καπιταλιστικές επιχειρήσεις που έχουν στήσει ανά την χώρα, αλλά και έξω απ’ αυτήν. Τα παίρνουν από τις δωρεές που τους έχουν αφήσει αποθανόντες κομμουνιστές. Και στο τέλος, ζητάνε και οικονομική ενίσχυση από τους φουκαράδες!

Οι αχόρταγοι, είναι οι σπαγκοραμμένοι του Περισσού, οι οποίοι δεν αφήνουνε ούτε πενηνταράκι τσακιστό να πέσει κάτω, με τη λογική «μάζευε κι ας είναι ρώγες».

Έτσι, παρά τον πακτωλό χρημάτων που εισρέει στα ταμεία τους, αλλά και την οικονομική κρίση, οι αχόρταγοι κουκουέδες καλούν...