Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Δεκεμβρίου 29, 2015

Άρθρο του Μιχαήλ Αρβανίτη για το σύμφωνο συμβίωσης των πάσης φύσεως ανωμάλων

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ! Οι πολύχρονοι αγώνες, οι θυσίες και τα ευγενή οράματα του Λαού μας, για μια πανίσχυρη και ανεξάρτητη Ελλάδα των Ελλήνων, δικαιώθηκαν και με το παραπάνω! Κι’ αυτό το οφείλουμε στη γενναιότητα, στον αλύγιστο πατριωτικό φρόνημα, τη βαθιά Εθνική συνείδηση και την ακλόνητη Ορθόδοξη πίστη των αδούλωτων και υπερήφανων πωλητικών μας, οι οποίοι με ανιδιοτέλεια και αυταπάρνηση υπηρετούν το Λαό και το Έθνος!

ΕΝΑ μόνο μας έλειπε, που χρόνια τώρα μας κρατούσε σε αγωνία και μας προκαλούσε δυσβάσταχτο ψυχικό πόνο:...

Διευθυντής Κ.Ο. του Σύριζα: Να καταργηθεί η υποχρεωτική θητεία

Ενώ την προσοχή της κοινής γνώμης έχει τραβήξει η πρόταση Καμμένου για εθελοντική στράτευση των γυναικών, ο διευθυντής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Ζαχαριάδης θέτει ζήτημα κατάργησης της θητείας για τους… άνδρες!

Πιο συγκεκριμένα γράφει στο twitter του: “Είναι ώρα, μετά από...

Η Τοπική Οργάνωση Αθηνών δίπλα στα Ελληνόπουλα - Φωτορεπορτάζ από την εορταστική εκδήλωση

Για μια ακόμη χρονιά στέφθηκε με επιτυχία η καθιερωμένη Χριστουγεννιάτικη γιορτή για τους μικρούς μας φίλους από την Τ.Ο. Αθηνών.

Χριστουγεννιάτικα τραγούδια, παραμύθια, παιδικές λιχουδιές, καθώς και ....

ΣΟΥΗΔΙΑ: Αναξιοπαθούντες μουσουλμάνοι «πρόσφυγες» σκότωσαν ομοφυλόφιλο που πήγε να τους προσφέρει «ανθρωπιστική» βοήθεια (μετά τους πήγε σπίτι του), αφού του τύλιξαν φίδι γύρω από τον λαιμό του


Άλλη μία καθημερινή είδηση από τον πολυπολιτισμικό μας παράδεισο που αποδεικνύει πόσο γερά δίνει την μάχη η Ευρώπη για να μην χαθούν οι ανθρωπιστικές της αξίες.
Δύο νεαροί μουσουλμάνοι μετανάστες στην Σουηδία, κατηγορούνται για την δολοφονία με κίνητρο το «μίσος»* ενός ομοφυλόφιλου, τον οποίον αφού τον έντυσαν με γυναικεία ρούχα, του τύλιξαν ένα φίδι γύρω από τον λαιμό και τον κακοποίησαν μέχρι θανάτου.
Οι δύο δράστες - ο ένας 16 χρονών και ο άλλος 19 χρονών – είναι.....

Πόσοι απρόσκλητοι ασιάτες και αφρικανοίο μας προτιμούν καθημερινά...;! Θα μάθουμε ποτέ άραγε την αλήθεια...;!


Κρύβουν τον αριθμό των απρόσκλητων που μας... προτιμούν καθημερινά, γιατί είναι τεράστιος!

Γράφει ο Αντίοχος

Καθημερινά, τα ΜΜΕ δεν παραλείπουν να μας ενημερώσουν για τον αριθμό των εξ’ Ανατολών απρόσκλητων επισκεπτών μας, που καταφτάνουν στο λιμάνι του Πειραιά από τα νησιά μας, με τα πλοία της γραμμής. Για παράδειγμα, χθες κατέφτασαν περίπου 4.000!
Επίσης, πληροφορούμαστε ότι είναι «αμείωτες οι αφίξεις στα νησιά του Αιγαίου» (όπως γράφει η επίσημη ιστοσελίδα του κυβερνώντος συνονθυλεύματος…) και πως «συνεχίζονται ολοένα αυξανόμενες οι ροές στη Λέσβο», όπου για πρώτη φορά φέτος, εκτός τις ανατολικές και βόρειες ακτές του νησιού, αποβιβάστηκαν απρόσκλητοι ακόμα και στη....

Φρειδερίκος Νίτσε - «Για τον Πόλεμο και τους Πολεμιστές»


Φρειδερίκος Νίτσε - «Για τον Πόλεμο και τους Πολεμιστές»

Δε θέλουμε να μας λυπούνται οι χειρότεροι εχθροί μας, ούτε κι εκείνοι που από καρδιάς αγαπούμε. Αφήστε με, λοιπόν, να σας πω την αλήθεια!
Αδελφοί μου εν πολέμω, σας αγαπώ από καρδιάς, είμαι και ήμουν όμοιος σας.
Και είμαι επίσης κι ο χειρότερος εχθρός σας. Αφήστε με, λοιπόν, να σας πω την αλήθεια!
Ξέρω το μίσος και τον φθόνο που... έχετε στην καρδιά σας. Δεν είσαστε αρκετά μεγάλοι, ώστε να μη γνωρίζεται το μίσος και τον φθόνο. Ας είστε, λοιπόν, αρκετά μεγάλοι, που να μη ντρέπεστε γι’ αυτό!
Κι αφού δεν....