Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Δεκεμβρίου 24, 2013

Οι Έλληνες πεινάνε και το κράτος χαρίζει εκτάσεις στο ΚΙΣ για εβραϊκό μουσείο...

σ.σ. ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Το "Ελληνικό" κράτος είναι στην πραγματικότητα πλήρως Ιουδαιοκρατούμενο. Εβραίοι χαρίζουν εκτάσεις σε εβραίους, χωρίς να λογαριάζουν κανέναν.

Την ίδια ώρα που το μνημονιακό ψευδοκράτος Σαμαριστάν-Γραικυλιστάν δηλώνει ότι αναζητά «επενδυτές» για να ξεπουλήσει όσο-όσο την εθνική περιουσία, από την άλλη μεριά χαρίζει τεράστιες εκτάσεις- φιλέτα! Όχι βέβαια στους δυστυχισμένους εξ’ αιτίας του Μνημονίου Έλληνες, αλλά στην Ισραηλιτική Κοινότητα Θεσσαλονίκης, για να φτιαχτεί… Μουσείο για το ολοκαύτωμα. Όλα τ’ άλλα τα’ χαμε, αυτό μας έλλειπε! Ιδού η σχετική είδηση, από την σελίδα του ΚΙΣ:

«Μετά από συζητήσεις μεταξύ...

Kontra news: Τα ανύπαρκτα "ενοχοποιητικά" στοιχεία οδηγούν τη Χρυσή Αυγή σε δημοσκοπική εκτόξευση

Ένα πολύ ενδιαφέρον άρθρο δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα Kontra news που αναλύει την προσπάθεια της κυβέρνησης και των ΜΜΕ να προκαταβάλουν με συνεχείς διαρροές τις δικαστικές αποφάσεις. Παραθέτουμε αυτούσιο το άρθρο με την επισήμανση ότι οι δύο δράστες στα Πετράλωνα δεν είχαν την παραμικρή σχέση με την Χρυσή Αυγή.

Άρχισαν οι  ''διαφωνίες'' μεταξύ ανακριτών και εισαγγελέων. Αφέθηκαν ελεύθεροι  δύο χρυσαυγίτες με απόφαση του Δικαστικού Συμβουλίου

ΟΥΤΕ ΟΙ δικαστές πείθονται από...

Η έννοια του έθνους υπήρχε στην αρχαιότητα

Πολλοί είναι λοιπόν αυτοί -κι ανάμεσά τους και αρκετοί «μορφωμένοι»- που υποστηρίζουν πως δεν υπήρχε το έθνος ως έννοια στους αρχαίους Έλληνες. Ένα ακλόνητο «επιχείρημα» είναι πως ο χώρος της Ελλάδος ήταν χωρισμένος σε πόλεις-κράτη που ενίοτε πολεμούσαν το ένα το άλλο.

Δυστυχώς όμως γι’ αυτούς, τους διαψεύδει η ίδια η ιστορία…
Ο όρος «έθνος» (αλλά και «γένος»), δεν ήταν άγνωστος στον αρχαίο κόσμο. Ο Ηρόδοτος...

ΗΧΟΥΝ ΟΙ ΣΑΛΠΙΓΓΕΣ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ: ΑΝΤΩΝΑΚΗ, ΤΟΝ ΜΑΪΟ ΝΑ ΜΑΣ ΑΔΕΙΑΣΕΙΣ ΤΗ ΓΩΝΙΑ!

Μπορεί ο φον Αντωνάκης να λέει και να ξαναλέει πως εθνικές εκλογές θα γίνουν το… 2016, αφού η συγκυβέρνησή του βγάλει… τετραετία, αλλά άλλες είναι οι «συμβουλές» (και οι βουλές) των «νταβατζήδων», οι οποίοι του «συνιστούν» τριπλές εκλογές στις 25 Μαΐου του 2014, γιατί τον… συμφέρουν. Και βέβαια, όλοι γνωρίζουν πως ότι κι αν κάνει ο φον εκλογές δεν ξαναπαίρνει ούτε στα πιο τρελά του όνειρα. Όλοι με πρώτους τους «νταβατζήδες», οι οποίοι μελετούν καθημερινά τις κυλιόμενες δημοσκοπήσεις (τις κρυφές κι όχι αυτά τα σαπάκια που βγάζουν στη δημοσιότητα…). Γιατί, λοιπόν, οδηγούν τον μέχρι πρότινος εκλεκτό τους στην πρόωρη πολιτική αυτοκτονία; Προφανώς θέλουν να τον ξεφορτωθούν, διότι βλέπουν πως δεν τραβάει πλέον, οπότε τους είναι άχρηστος. Ιδού το σχετικό άρθρο του κυριακάτικου «Βήματος» και βγάλτε τα συμπεράσματά σας:

«Οι σάλπιγγες ηχούν, ο αγώνας αρχίζει. Το νέο έτος θα μας φέρει...

Η Χρυσή Αυγή εύχεται καλά Χριστούγεννα σε όλους τους Έλληνες... (Το απαγορευμένο περσινό ΒΙΝΤΕΟ από το youtube ως "ρατσιστικό")

Δημοσιεύτηκε στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως η αναστολή της χρηματοδότησης της Χρυσής Αυγής... Χριστουγεννιάτικος "μποναμάς" των πολιτικάντηδων στους Σιωνιστές

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Δεν χρειαζόμαστε τα λεφτά σας για να βοηθήσουμε τον Έλληνα. Ακούραστα και από το υστέρημά μας θα συνεχίσουμε τον Αγώνα. Και θα αφήσουμε εσάς τα μιαρά ανθρωπάκια να δωρίζεται τα λεφτά σε ημέτερους - νταβατζήδες και λαθρομετανάστες.

Υ.Γ.Δηλαδή όταν εκπέσει το κατηγορητήριο και η σκευωρία θα πάρει όλο το... χρήμα η Χρυσή Αυγή;!;! 
 
Δημοσιεύθηκε στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης η απόφαση για την αναστολή της κρατικής χρηματοδότησης στη Χρυσή Αυγή, την οποία υπογράφουν ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας, ο υπουργός Εσωτερικών Γιάννης Μιχελάκης και ο υπουργός Δικαιοσύνης Χαράλαμπος Αθανασίου, ορίζει ότι αναστέλλεται η καταβολή κάθε είδους κρατικής οικονομικής ενίσχυσης.

Επίσης, στην κοινή υπουργική απόφαση σημειώνεται πως η αναστολή αίρεται αναδρομικά, σε περίπτωση εκδόσεως αμετάκλητου απαλλακτικού βουλεύματος ή αμετάκλητης αθωωτικής απόφασης, με την έκδοση νέας Κοινής Υπουργικής Απόφασης και καταβάλλονται άτοκα στο δικαιούχο τα παρακρατηθέντα ποσά.

Διαβάστε την άθλια - κατάπτυστη απόφαση:

ΟΙ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΕΣ ΤΟΥ ΨΕΥΔΟΥΣ, Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΚΑΙ ΜΙΑ ΒΡΑΒΕΥΣΗ


mixaloliakos
Άρθρο του Ν.Γ. Μιχαλολιάκου.

Ξεπερνά κάθε όριο ψευδολογίας η εικονική πραγματικότητα με την οποία διαστρεβλώνουν βάναυσα την ΑΛΗΘΕΙΑ τα ΜΜΕ του καθεστώτος, κανάλια και φυλλάδες. Οι τρεις εξουσίες μαζί με την 4η εξουσία, τον Τύπο, είναι προφανές ότι εις ό,τι αφορά τουλάχιστον την Χρυσή Αυγή είναι μία.  
Η κατάσταση στην οποία ευρίσκεται σήμερα η Χώρα ζοφερή. Εκατομμύρια Έλληνες ζουν κάτω από.....

Ο Καμίνης ντύνει τα... δέντρα: Σε πλήρη παράκρουση ενόψει εκλογικής συντριβής ο λαθροδήμαρχος


Ο Καμίνης ντύνει τα... δέντρα: Σε πλήρη παράκρουση ενόψει εκλογικής συντριβής ο λαθροδήμαρχος

Το ότι ο «ανθρωπισμός» των πολιτικών ανδρείκελων του συστήματος είναι κίβδηλος και δόλιος, το έχουμε τονίσει πολλές φορές. Πίσω από αυτόν τον ψευδεπίγραφο «ανθρωπισμό» κρύβονται πολλά σκοτεινά συμφέροντα με φανερό το συμφέρον των δυνάμεων της παγκοσμιοποίησης.
Ένα τέτοιο πολιτικό ανδρείκελο του πρώην ΠΑΣΟΚ είναι και ο λαθροδήμαρχος Καμίνης, που συνέδεσε την θητεία του με σκάνδαλα και αυταρχισμό, όπως κάθε καλός πασόκος, είτε κρυφός, είτε φανερός. Η είδηση που έχουμε να σας.....

Υπάρχουν και καλά νέα.... Πλήρης διάλυση του ΠΑΣΟΚ σε αποσύνθεση η ΝΔ που οι βουλευτές δεν τολμούν ούτε τα γραφεία τους να αανοίξουν

Τα δύο τελευταία νομοσχέδια, για το φόρο ακινήτων και τους πλειστηριασμούς, που ψήφισε στη Βουλή η κυβέρνηση προκαλούν την οργή του λαού και ρίχνουν λάδι στη… φωτιά της κοινωνικής δυσαρέσκειας, που πλησιάζει τα όρια της έκρηξης, αφού στο στόχαστρο δανειστών και εγχώριων εκφραστών τους, των funds που εξυπηρετεί ο υπουργός Οικονομικών, όπως είπε ο Β. Πολύδωρας, έχει μπει ξεκάθαρα πλέον το κεραμιδί του Έλληνα που έφτιαξε με αίμα. Θέλουν να του το πάρουν και να τον πετάξουν στο δρόμο.
Οι βουλευτές της Ν.Δ., που εμφανίζονται «κότες», αφού από τη μία δήθεν ετοιμάζουν αντάρτικο, εκφράζουν τις αντιρρήσεις και τις αντιδράσεις τους στα νομοσχέδια της συγκυβέρνησης αλλά εν τέλει ψηφίζουν με χέρια και με πόδια, προχωρούν στο κλείσιμο των γραφείων τους, φοβούμενοι τις κοινωνικές αντιδράσεις.
Ολοένα και....

Χριστουγεννιάτικο δώρο στον Μπόμπολα: 45 εκατ. ευρώ για τα σκουπίδια της Δυτ. Μακεδονίας


Χριστουγεννιάτικο δώρο στον Μπόμπολα: 45 εκατ. ευρώ για τα σκουπίδια της Δυτ. Μακεδονίας

Σε ειδική εκδήλωση η οποία διοργανώθηκε σήμερα στην Κοζάνη και στην οποία παρευρέθη ο υπουργός Ανάπτυξης Κωστής Χατζηδάκης, ανακηρύχτηκε ανάδοχος για το έργο της ολοκληρωμένης διαχείρισης απορριμμάτων της περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας. Και -τι πρωτότυπο!- το έργο ανατίθεται στην εταιρεία ΑΚΤΩΡ Παραχωρήσεις-ΗΛΕΚΤΩΡ, του Μπόμπολα!
«Το έργο της διαχείρισης απορριμμάτων της Δυτικής Μακεδονίας είναι επένδυση της τάξεως των 45 εκατομμυρίων ευρώ και θα υλοποιηθεί με ιδιωτικούς πόρους. Θα δημιουργηθούν περισσότερες από 120 μόνιμες θέσεις εργασίας κατά την 25ετή τουλάχιστον λειτουργία του, ενώ κατά την.....

Ο ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ MISTER TSIPRAS, Η ΠΑΝΤΙΕΡΑ ΡΟΣΑ ΚΑΙ ΤΟ… NEW DEAL

7aed15c0eec6780801cf15fe872dd63a_L
Γράφει ο Αντίοχος.

Τελικά, τραγούδησε ο… leader of SYRIZA, mister Tsipras, την «παντιέρα ρόσα» (ιταλιστί «κόκκινη σημαία»), πολύ διαδεδομένο ύμνο προς τον κομμουνισμό την δεκαετία του ’70, και μάλιστα με την αριστερή γροθιά του υψωμένη, στο πέρας των εργασιών της συνόδου του Κόμματος της Ευρωπαϊκής Αριστεράς (ΚΕΑ), με την υποστήριξη των οποίων θα είναι υποψήφιος πρόεδρος της Ε.Ε.; Το έψαξα το θέμα και διαπίστωσα ότι.....