Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Ιανουαρίου 04, 2012

ΕΚΤΑΚΤΟ: Σε ανεξέλεγκτη πορεία σύγκρουσης ΗΠΑ-Ιράν !!

Σε οριστική ένοπλη ρήξη φαίνεται πως βαίνει το Ιράν με ΗΠΑ-Ισραήλ και πιθανώς και με ευρωπαϊκές χώρες ύστερα από την καταρχήν συμφωνία που κατέληξαν οι ευρωπαϊκές κυβερνήσεις, για την επιβολή εμπάργκο στο ιρανικό πετρέλαιο

Στην είσοδο των Στενών του Χορμούζ έχει συγκεντρωθεί μια εντυπωσιακή αμερικανική αεροναυτική δύναμη, η οποία είναι βέβαιο ότι δεν πρόκειται να συναντήσει καμία σοβαρή αντίσταση από τις αντίστοιχες ιρανικές δυνάμεις σε περίπτωση που έχουμε "θερμή" κλιμάκωση.


Η Ομάδα Μάχης Αεροπλανοφόρου CVN USS John C. Stennis αποτελούμενη από....

Κύπρος: ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΓΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ

Ο Άνθιμός ζητά την παραμονή Παπαδήμα και ο Καρατζαφέρης του ετοιμάζει πρόταση για το ψηφοδέλτιο επικρατείας...Κάτω από τη Ντόρα, φυσικά!

Φωτογραφία από τα περυσινά Θεοφάνεια....DejaVu
Διαβάζουμε ότι ο Μητροπολίτης Θεσσαλονίκης ζήτησε την παραμονή της νεοταξικής Κυβέρνησης Παπαδήμου για όσο χρόνο χρειαστεί....για το "καλό"μας...

Να φανταστούμε ότι την ημέρα των Φώτων ο πολιτικός αρχηγός που θα παρευρεθεί στη Θεσσαλόνικη για τη ρίψη του Σταυρού στο Θερμαϊκό θα είναι ο .....Καρατζαφέρης;

Ο ΓΑΠ ανακοίνωσε ότι....μένει, μέχρι να φύγει!

Αναμένουμε σε λίγο "σκληρές" τοποθετήσεις από τους..."κορυφαίους"!

Ζήτω ο πολυπολιτισμός!Στους 35 οι νεκροί από…ελονοσία στην Λακωνία λογω λαθρομεταναστων!!

Σύμφωνα με επίσημη παραδοχή του υπουργείου υγείας η ελονοσία είναι μια ασθένεια που έχει εισαχθεί από τους πακιστανούς λαθρομετανάστες και η οποία εδώ και καιρό κυριολεκτικά θερίζει στον νομό Λακωνίας. Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία που δίνει το υπουργείο υγείας ο απολογισμός ανέρχεται σε 35 νεκρούς και 101 άτομα που διαγνώστηκαν με την λοίμωξη, μεταξύ των οποίων ένα βρέφος 20 μηνών.

Ο φριχτός αυτός απολογισμός δεν μας προκαλεί έκπληξη, αφού είχαμε πει από τον Σεπτέμβριο για τον πρώτο Έλληνα νεκρό, από αυτή την.....

ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΣΤΡΑΒΕΛΑΚΗ ΓΙΑ ΤΟ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΟ! ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΚΑΙ ΓΙΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΕΦΟΡΙΑΚΟΣ ΚΑΙ...ΕΧΕΙ ΤΑΛΕΝΤΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΗ!!

ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΣΤΡΑΒΕΛΑΚΗ ΤΗΝ ΕΙΔΑΜΕ ΣΤΟ ΤΑΧΑΛΙΑ ΚΑΙ ΑΞΙΖΕΙ ΤΟΝ ΚΟΠΟ ΝΑ ΤΗΝ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ. Ο ΣΤΡΑΒΕΛΑΚΗΣ ΤΑ ΞΕΡΕΙ ΟΛΑ. ΚΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΕΙ...

Γράφω οργισμένος, όχι ως δημοσιογράφος αλλά- για πρώτη φορά- ως πατέρας.

Αποφασίζω να δημοσιοποιήσω μια προσωπική μου περιπέτεια, με παρολίγον θύμα τον πεντάχρονο γιο μου, για να αυτοπροστατευθώ από μια εμετική, ανθρωποφαγική ζούγκλα, που δεν σου επιτρέπει πλέον ούτε τα αυτονόητα.

 Μια ζούγκλα διαδικτυακή, που αναπαράγει, χωρίς την παραμικρή επιβεβαίωση, ένα παρολίγον τραγικό περιστατικό, με παντελώς διαστρεβλωμένο τρόπο, με υβριστικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς, μόνο και μόνο για να ξεσκίσεικυριολεκτικά , ως άγριο σαρκοβόρο, τον ανθρώπινο στόχο του.

Χωρίς να νοιάζεται αν ο πραγματικός στόχος είναι ένα πεντάχρονο παιδί

Ιδού τα πραγματικά περιστατικά:

Επειδή οι μέρες φτάνουν και κανείς δεν πρέπει να ξεχνά...Ίμια 1996: ΓΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ

Τι υποσχέθηκε άραγε ο ΓΑΠ στη μουσουλμανική μειονότητα...;

Ο Τσετίν Μάτατζη, γνωστός ανθέλληνας βουλευτής του ΠΑΣΟΚ που αυτοπροσδιορίζεται ως "Τούρκος", σε ομιλία του σε συγκέντρωση μουσουλμάνων στη Θράκη είπε τα εξής:
"Ο Παπανδρέου δεν τήρησε ότι υποσχέθηκε στη μειονότητα..Δεν τα έβαλε με το εθνικιστικό κομμάτι του κόμματός του και δεν κράτησε τις υποσχέσεις του"
και συνέχισε,

"Πρέπει η μειονότητα να βρει άλλους τρόπους για να εκφραστεί πολιτικά...", προαναγγέλοντας όχι μόνο την αποχώρησή του από το ΠΑΣΟΚ αλλά ίσως και τη δημιουργία κόμματος "μειονότητας"..

Το κυρίαρχο ερώτημα όμως παραμένει....

ΤΙ ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΕ Ο ΑΡΧΙΓΡΑΙΚΥΛΟΣ ΓΑΠ στους μουσουλμάνους;

O "ΦΡΟΥΤΑΚΙΑΣ" ΤΟΥ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΠΗΓΕ ΝΑ ΣΠΕΙΡΕΙ.. ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ ΣΤΑ ΙΩΑΝΝΙΝΑ...!!!

ΕΔΩΣΕ  ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΜΑΓΝΗΤΟΣΚΟΠΗΜΕΝΗ και ΟΠΟΥ... "ΦΥΓΕΙ--ΦΥΓΕΙ"...!!!

Ημέρες όπως τότε πού κρυβόταν όταν έπαιζε λάθρα τα "φρουτάκια" και τον κυνήγησαν από το Πασοκ, θύμισε η επισκεψη του Βουλευτή του ΛΑΟΣ  Αλ. Χρυσανθακόπουλου στα Ιωάννινα...
Πήγε στα κρυφά και έφυγε σαν κυνηγημένος...!!!
Συνέντευξη έδωσε στα κρυφά και μάλιστα μαγνητοσκοπημένη, κατ'εντολή του αρχηγού του, προφανώς γιά....