Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Ιουνίου 26, 2015

Στέφανος Χίος: “Δεν το γουστάρουμε το λαθρονομοσχέδιο σας! Καλά έκανε ο Χρήστος Παππάς και το έσκισε! Η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες” - ΒΙΝΤΕΟ


Δείτε το ξέσπασμα του Στέφανου Χίου στο “ΜΑΚΕΛΕΙΟ” αναφορικά με την Ελλάδα και τους λαθρέποικους…

Βούτσης: Με ένα Νόμο κι ένα άρθρο θα περάσουμε το Νέο Μνημόνιο! ΒΙΝΤΕΟ

Αντί του προεκλογικού «με ένα Νόμο κι ένα άρθρο θα καταργήσουμε το Μνημόνιο»!

Από τις συχνότητες των καναλιών τα οποία κατηγορούσαν ως υπηρέτες του εγχώριου και διεθνούς κεφαλαίου, αλλά στα οποία σήμερα παίρνουν σβάρνα για να συνεχίσουν να εξαπατούν τον Ελληνικό Λαό, οι υπουργοί της μνημονιακής συγκυβέρνησης Σύριζα-ΑΝΕΛ προεξοφλούν πως η συμφωνία με τους δανειστές θα επιτευχθεί και επιπρόσθετα θα ψηφιστεί δίχως προβλήματα από τη Βουλή! Ο υπουργός Εσωτερικών, Ν. Βούτσης, υπήρξε ξεκάθαρος κατά τη διάρκεια συνέντευξής του σε τηλεοπτικό σταθμό: «δεν θα υπάρξουν σοβαρά προβλήματα στο εσωτερικό του Σύριζα και η Πρόεδρος της Βουλής δεν θα δημιουργήσει εμπόδια στη συμφωνία που θα έρθει στη Βουλή»!

Είπε αυτολεξεί: "Η πρόεδρος της Βουλής σε συζήτηση με την κυβέρνηση και τον πρωθυπουργό θα συνομολογήσει...

Στη Γαλλία οι τζιχαντιστές παίρνουν κεφάλια - Στην Ελλάδα μπορεί να πάρουν και ιθαγένεια!

Σοκ προκαλεί η είδηση που έρχεται από τη Γαλλία, καθώς, όπως μεταδίδει το RTL πραγματοποιήθηκε νέα επίθεση με άρωμα τρομοκρατίας και ΙSIS. 

Το RTL αναφέρει ότι ένας άντρας που κρατούσε τη σημαία του Ισλαμικού Κράτους έκανε έφοδο σε εργοστάσιο αερίου στην Saint-Quentin-Fallavier στην Κραινόμπλ της Γαλλίας.
Το αποτέλεσμα είναι ένας νεκρός (ξένα ΜΜΕ γράφουν για αποκεφαλισμό, ενώ φήμες αναφέρουν...

ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΣΥΜΦΩΝΙΑ, ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΤΗΣ ΔΥΣΤΥΧΙΑΣ ΜΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟ

mnhmonio_samaras-tsipras__article

Γράφει ο Αντίοχος

Φαίνεται πως ξεκαθάρισε το πράμα και –κατά πάσα πιθανότητα- το Σάββατο πέφτει η αυλαία του θεατρικού έργου «σκληρή διαπραγμάτευση με κόκκινες γραμμές». Έτσι, βέβαιος ότι θα επέλθει συμβιβασμός, δήλωσε ο… σκληρός mister Tsipras
«Η Ευρωπαϊκή ιστορία είναι γεμάτη από διαφωνίες και διαπραγματεύσεις που στο τέλος επέρχεται συμβιβασμός. Μετά τις συνολικές ελληνικές προτάσεις είμαι πεπεισμένος ότι θα φτάσουμε σε συμβιβασμό που θα βοηθήσει την Ελλάδα και την ευρωζώνη να ξεπεράσουν την κρίση».
Η δε φράου Μέρκελ, έθεσε το....

ΕΚΤΑΚΤΟ: Απαγορεύτηκε η εκδήλωση της Χρυσής Αυγής για τον Μέγα Αλέξανδρο στη Θεσσαλονίκη!


ΕΚΤΑΚΤΟ: Απαγορεύτηκε η εκδήλωση της Χρυσής Αυγής για τον Μέγα Αλέξανδρο στη Θεσσαλονίκη!

ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ - ΝΕΟΣ ΧΩΡΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ (26ης Οκτωβρίου)

Η φίμωση των εθνικιστών συνεχίζεται, αυτή τη φορά με τη σφραγίδα της κυβέρνησης «πρώτη φορά αριστερά»

Για τέταρτη συνεχόμενη φορά και με την ίδια ακριβώς αστεία δικαιολογία ο Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Θεσσαλονίκης αποφάσισε και διέταξε την απαγόρευση της εκδήλωσης της Χρυσής Αυγής στο άγαλμα του Μ. Αλεξάνδρου, επιβεβαιώνοντας πως μοναδικός φόβος του σάπιου κατεστημένου είναι οι Έλληνες εθνικιστές. Με αφορμή την ανακοίνωση ΠΑΡΑΝΟΜΩΝ αντισυγκεντρώσεων από ομάδες και οργανώσεις που....

ΤΩΡΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΓΙΑΤΙ ΗΘΕΛΑΝ ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ;

mixaloliakos_kasidiarhs
Γράφει ο Ευάγγελος Καρακώστας

Η αποδοχή εκ των διεθνών τοκογλύφων της πρότασης Τσίπρα και η επικείμενη συμφωνία η οποία αποτελεί όχι μόνο de facto αναγνώριση των Μνημονίων αλλά συνέχιση των μνημονιακών πολιτικών, καταρρίπτει όλους τους «δημοκρατικούς» μύθους που κατασκευάσθηκαν εντέχνως προκειμένου να δικαιολογήσουν την δίωξη της Χρυσής Αυγής από την Δικαιοσύνη.
Τον Σεπτέμβριο του 2013, οπότε και εξαπολύθηκε η αντισυνταγματική πολιτική σκευωρία εις βάρος της, η Χρυσή Αυγή βρισκόταν σύμφωνα με τις δημοσκοπήσεις στο 15-18% και απειλούσε ανοιχτά τόσο τη ΝΔ όσο και....

Ο "Αρκάς", ο Τσίπρας ως.... σεξουαλικό παιχνίδι της Λαγκάρντ και η "ελευθερία λόγου"".

Γράφει ο Αινείας

Ο γνωστός και έμπειρος σκιτσογράφος "Αρκάς" εδώ και μεγάλο χρονικό διάστημα επιδεικνύει το ταλέντο του στο Facebook μέσω μιας συγκεκριμένης ιστοσελίδας.

Την παρούσα χρονική συγκυρία, που μονοπωλεί το ενδιαφέρον η "διαπραγμάτευση της Τρόικας και της Ελλάδος", όλοι οι σκιτσογράφοι, εγχώριοι και ξένοι", εμπνέονται από αυτό το γεγονός.

Ο ψύχραιμος "Αρκάς", που γενικώς δεν προκαλεί, εξέθεσε το σκίτσο του... στο Facebook, όπως το βλέπετε στην εικόνα, που και ο πλέον υποκειμενικός ή καχύποπτος αντιλαμβάνεται ότι κάνει μια επιεική κριτική στην συγκυβέρνηση.

Επειδή όμως τη "δημοκρατία" στην Ελλάδα και την "ελευθερία γνώμης" την κατανοούμε μέχρι εκεί που...

Ιερά οργή για το επαίσχυντο σύμφωνο συμβίωσης στα ομόφυλα ζευγάρια


Ιερά οργή για το επαίσχυντο σύμφωνο συμβίωσης στα ομόφυλα ζευγάρια

Με μια επιστολή - κόλαφος ο Μητροπολίτης Αιτωλίας και Ακαρνανίας και ο ιερός κλήρος της Μητρόπολης κατακεραύνωσαν την συγκυβέρνηση Σύριζα- Ανέλ, αλλά και συλλήβδην το αντισυνταγματικό τόξο που προωθεί επίσημα την ομοφυλοφιλία με την επέκταση του συμφώνου συμβίωσης και για τα ομόφυλα ζευγάρια.
Ολόκληρη η επιστολή:
Πρός τήν Γενικήν Γραμματείαν τῆς Ἑλληνικῆς Κυβερνήσεως

Ὁ Μητροπολίτης Αἰτωλίας καί Ἀκαρνανίας Κοσμᾶς καί ἃπαντες οἱ Πρεσβύτεροι, Διάκονοι καί Μοναχοί τῆς Ἱερᾶς Μητροπόλεως Αἰτωλίας καί Ἀκαρνανίας, κατά τήν Γενική Ἱερατική Σύναξη ἡ ὁποία πραγματοποιήθηκε σήμερα 22 Ἰουνίου 2015 στόν Ἱερό Ναό Ζωοδόχου Πηγῆς Ἀγρινίου, ἀποφασίσαμε καί συνυπογράφουμε τό κάτωθι ΨΗΦΙΣΜΑ:
Μέ βαθύτατη θλίψη καί....

ΟΡΓΗ..Γελάνε με τον πόνο των Ελλήνων Τσίπρας - Μέρκελ και λοιποί τοκογλύφοι...ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Αυτή είναι "σκληρή" και "επώδυνη" διαπραγμάτευση του.... Τσίπρα και του Βαρουφάκη...

Καφενειακές συζητήσεις και γέλια μέχρι δακρύων με τους ΔυΝάσΤες μας, που ζητούν με την πλήρη υποστήριξή τους, την καταδυνάστευση και τον οικονομικό και βιολογικό μαρασμό των Ελλήνων...

Ότι και να πούμε είναι λίγο..

Δείτε τους και φτύστε τους να μην τους.... ματιάσετε!

Παρέμβαση Χρήστου Παππά στην εκπομπή του Παπαγιάννη στο Kontra: "Το σκίσιμο του λαθρονομοσχεδίου είχε συμβολικό και ουσιαστικό χαρακτήρα" - ΒΙΝΤΕΟ

Έστω και αυτές οι λίγες φορές που οι Εθνικιστές έχουν τηλεοπτικό βήμα, κερδίζουν χιλιάδες λαού με τις πράξεις και τα λόγια τους.

Ο Χρήστος Παππάς εξηγεί γιατί η Χρυσή Αυγή είναι η ανατέλλουσα εθνική πολιτική δύναμη, ενάντια στην ανθελληνική λαίλαπα της "πρώτης φοράς Αριστερά"....

ΦΥΛΛΑΔΑ ΤΩΝ ΙΩΝ: ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ!

psarras-3
Γράφει ο Αντίοχος

Παρά την αρχική παγωμάρα που επικράτησε στις τάξεις των συριζομούρηδων και των συνοδοιπόρων τους, για το νέο ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ, η καλολαδωμένη προπαγανδιστική μηχανή άρχισε πάλι να δουλεύει στο φουλ.
Όπως σας ενημερώσαμε από χθες, την αρχή έκανε ο «Ιός» Ψαρράς (γνωστός και ως «φον Δημητράκης», καθότι το πιο πρόσφατο λιβελογράφημά του κατά της Χρυσής Αυγής χρηματοδοτήθηκε από το υπουργείο Εξωτερικών της φράου Μέρκελ…), που έσπευσε πρώτος απ’ όλους τους υπόλοιπους παπαγάλους, να απαριθμήσει τα…