Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Φεβρουαρίου 23, 2017

Η απαγορευμένη από τον Καραμανλή ταινία “1922” και οι «ρατσιστικές» δηλώσεις για τους λαθρομετανάστες του Νίκου Κούνδουρου

Ο σκηνοθέτης Νίκος Κούνδουρος, ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή το μεσημέρι της Τετάρτης, δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να θεωρηθεί ως «δικός μας». Είναι γνωστή η πολιτική του συστράτευση με την Αριστερά, κάτι το οποίο του στοίχισε την εξορία στην Μακρόνησο.

Τόσο σ’ αυτό το γεγονός όσο και στην γενικότερη αριστερή τοποθέτησή του σταθήκαν όλες οι εκδοχές του πολιτικού, κοινωνικού και καλλιτεχνικού κατεστημένου, με τις δηλώσεις και τα αφιερώματα προς το πρόσωπό του. Σε δύο πράγματα, όμως, δεν αναφέρθηκαν.

Το ένα, αφορά την εξαιρετική ταινία του “1922”, η οποία γυρίστηκε το 1978 και δείχνει ξεκάθαρα την τουρκική...

Γιάννης Λαγός: Εχθρικό το κράτος απέναντι στον Έλληνα - ΒΙΝΤΕΟ

Ο βουλευτής Β΄ Πειραιώς, Γιάννης Λαγός τοποθετήθηκε στην Ολομέλεια για το νομοσχέδιο του υπ. Εσωτερικών. Αρχικά σχολίασε τον κανονισμό περί ευρωπαϊκών πολιτικών κομμάτων, μια οδηγία από το κατευθυντήριο των Βρυξελλών, η οποία επιβάλλει την φίμωση όσων αντιδρούν στα σχέδια της Νέας τάξης Πραγμάτων.

Στην συνέχεια αναφέρθηκε στο οικονομικό σκάνδαλο Ψυχάρη και Λαμπράκη στο Μέγαρο Μουσικής, του οποίου τα χρέη κατ΄ ουσίαν χαρίζονται και τον λογαριασμό θα τον πληρώσει για ακόμη μια φορά ο ελληνικός λαός.

Ιδιαίτερη μνεία έκανε ο Συναγωνιστής Λαγός στα επεισόδια που προκάλεσαν οι αναρχικοί στο Ωραιόκαστρο...

Γιατί όλες οι μαθήτριες και οι καθηγήτριες των «αλληλέγγυων σχολείων» φοράνε μπούρκα;

Γράφει ο Αθανάσιος Βασιλόπουλος

Τις προηγούμενες μέρες, η φυλλάδα των Ιών παρουσίασε ένα ενθουσιώδες ρεπορτάζ για τα «αλληλέγγυα σχολεία» των λεγόμενων «προσφυγόπουλων» στην Ελλάδα, με το σύνθημα «ένα, δύο, τρία πολλά αλληλέγγυα σχολεία» – σύμφωνα με τα πρότυπα του αριστερίστικου συνθήματος της μεταπολίτευσης «ένα, δύο, τρία, πολλά Πολυτεχνεία», που στην Ελλάδα της «πρώτης φοράς αριστερά» έγινε «ένα, δύο, τρία, πολλά Υπερταμεία»!

Τέλος πάντων, άλλο είναι το θέμα… Στην συγκεκριμένη ανάρτηση υπάρχει και μια φωτογραφία από εν λειτουργία «αλληλέγγυο σχολείο», στην οποία διακρίνουμε...

Ποινή χάδι σε Ισραηλινό στρατιώτη που δολοφόνησε αβοήθητο Παλαιστίνιο (ΒΙΝΤΕΟ)

Οι νόμοι του σιωνιστικού κράτους του Ισραήλ, προβλέπουν ποινή κάθειρξης 20 ετών για τους δολοφόνους. Αλλά όπως φαίνεται, η παραπάνω ποινή ισχύει μόνο όταν το θύμα της δολοφονίας ανήκει στην «εκλεκτή φυλή». Όταν το θύμα ανήκει σε «κατώτερη φυλή», 18 μηνάκια είναι αρκετά!

Έτσι, ένας ισραηλινός στρατιώτης, ο οποίος πυροβόλησε και σκότωσε έναν Παλαιστίνιο που κείτονταν τραυματισμένος στο έδαφος...

ΣΟΚ στην Θεσσαλονίκη: “Αλληλέγγυος” ασελγούσε σε παιδιά λαθρομεταναστών

Έχουμε προκαλέσει πολλές φορές τα «αλληλέγγυα» κομμούνια να πάρουν στα σπίτια τους «πρόσφυγες» και «προσφυγόπουλα», αφού τους αγαπάνε και νοιάζονται γι’ αυτούς-ά. Αυτοί βεβαίως κάνουν το κορόιδο…

Ωστόσο, υπάρχουν και κάποιοι που το έχουν κάνει, αλλά όχι για λόγους «συμπαράστασης» και «αλληλεγγύης».

Όπως ένα 52χρονο «αλληλέγγυο» κομμούνι από την Γαλλία, ο οποίος «βρισκόταν στην Ελλάδα στο πλαίσιο...