Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Αυγούστου 11, 2012

Φωτο - Αυτό είναι το κτήνος της Πάρου!! Ισχύει οτι τον κούρεψαν;;; Γιατί τόση περιποίηση...;;


Αυτά να ακούν οι "ελληνόφωνοι" πολιτικοί... Η Τουρκία απαγορεύει σε Έλληνες πωλήσεις ακινήτων...!!

Η Τουρκία απαγορεύει τις πωλήσεις ακινήτων σε Ελληνες υπηκόους στα μικρασιατικά παράλια, όπως και σε Ρώσους στη Μαύρη Θάλασσα! Κάνοντας μια ακόμα πιο συντηρητική στροφή που την απομακρύνει από τα ευρωπαϊκά δεδομένα, η Τουρκία θέτει σειρά φραγμών στην οικονομική δραστηριότητα για την οποία η ηγεσία της περηφανεύεται και "προβάλλει" ως...

Ζήτω η ελληνική δημοκρατία... ΑΦΗΣΑΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΤΟΝ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΕΙ ΓΙΑ ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΒΙΑΣΜΟΥ 20ΧΡΟΝΗ ΒΡΕΤΑΝΙΔΑ....!!!

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε ο 26χρονος Πακιστανός που οδηγήθηκε το μεσημέρι στην Εισαγγελία για απόπειρα βιασμού νεαρής Βρετανίδας στα Μάλια.

Σύμφωνα με την 20χρονη από την Μ. Βρετανία, ενώ εκείνη διερχόταν από απομονωμένο σημείο στη παραλία στα Μάλια του Δήμου Χερσονήσου, σταμάτησε για να ζητήσει οδηγίες από τον νεαρό για το πώς θα «βγει» στο δρόμο για το ξενοδοχείο που διέμενε και ο 26χρονος την πλησίασε επικίνδυνα θωπεύοντας διάφορα σημεία του σώματός της.

Τότε η....

Ο Λαϊκός Εθνικισμός ως Βιοθεωρία

Η Ιδεολογία μας αποτελείται από μερικά πολύ βασικά συστατικά, που όμως της επιτρέπουν να επεκταθεί σε όλους τους τομείς του ζειν και να επεκτείνει τον εαυτό της στο επίπεδο της Βιοθεωρίας, της Κοσμοθεάσεως. Μακριά από ρηχούς «πατριωτισμούς» και θολούς ορισμούς του Εθνικισμού, ορθώνεται ο δικός μας Λαϊκός Εθνικισμός, σαφής, καθαρός, φωτίζοντας τον ανηφορικό δρόμο που έχουμε να ανέβουμε με δύο μόνο λέξεις: Αίμα και Τιμή. Δύο φάροι φωτός, οι οποίοι επάγουν και συνεπάγουν, μια ολόκληρη Στάση Ζωής, τον Μοναδικό δρόμο Ανάστασης και Ανάτασης του Έθνους από τον διεθνιστικό φιλελευθερομαρξιστικό νεοκομμουνιστικό βούρκο που έχει βυθιστεί εδώ και χρόνια. Έναν βούρκο αδιαφορίας και ατομικισμού που είναι η πηγή όλων των δεινών μας, που είναι η δυστυχία μας.
 
Για χρόνια ο.....

Γραικύλοι, έρμαια της σιωνιστικής προπαγάνδας δηλώνουν ότι ο δολοφονηθείς Έλληνας της Πάρου από Αλβανούς ήταν Χρυσαυγίτης και "καλά να πάθει"

Η Πάρος τελικά έχει καλούς ανθρώπους αλλά έχει και αποβράσματα. Τους συναντάς παντού. Στις υποτίθεται κοσμικές ταβέρνες που πουλάνε τα σάπια κρέατα, στα καλντερίμια με άθλιους μαγαζάτορες που κλέβουν το κόσμο, στα cafe που πληρώνεις τον cafe πάνω από 4 ευρώ, σε σπίτια υποτίθεται πλουσίων που το γαμήσι μεταξύ τους πάει "γόνα" με πληρωμένους νταβραντισμένους λαθραίους.

Κάποια από αυτα τα αποβράσματα προσπαθούν να διαδώσουν ότι ο δολοφονηθείς Δημήτρης Μίχας που έπεσε νεκρός από τις σφαίρες των δολοφόνων του(που είναι αδίστακτοι Αλβανοί φονιάδες), ένας υποδειγματικός οικογενειάρχης, ήταν "Χρυσαυγίτης και την έψαχνε και πήγε να κάνει τον ήρωα. Έλα μωρές δεν έγινε και τίποτα φοβερό. Πήγαινε γυρεύοντας ο τύπος".

Κάντε μια βόλτα σε....

Τι άλλο θα ήταν οι ληστές - δολοφόνοι της Πάρου...Αλαβανοί φυσικά..!!

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες από πλευράς της Αστυνομίας για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των πέντε κακοποιών που λήστεψαν το κατάστημα και στη συνέχεια δολοφόνησαν ταξιτζή στη Νάουσα της Πάρου.

Από την έρευνα διαπιστώθηκε ότι....

Ηχηρό «όχι» της Θράκης στα κέντρα κράτησης παράνομων μεταναστών!!

Eκτακτη σύσκεψη με ανοικτό το ενδεχόμενο νέων κινητοποιήσεων έχουν προγραμματίσει σήμερα, Τετάρτη, οι φορείς της Θράκης, μετά τη χθεσινή άκαρπη συνάντησή τους με τον υπουργό Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη, για το ζήτημα που έχει ανακύψει με τη μετατροπή των σχολών της Αστυνομίας σε Ξάνθη και Κομοτηνή σε κέντρα κράτησης παράνομων μεταναστών. Οι τοπικοί φορείς της Θράκης απάντησαν με ένα ηχηρό «όχι» στα όσα είπε ο κ. Δένδιας και ξεκαθάρισαν πως δεν έμειναν ικανοποιημένοι από τις υπουργικές διαβεβαιώσεις. Χαρακτηριστική είναι η φράση που χρησιμοποίησε ο δήμαρχος Αλεξανδρούπολης, Ευάγγελος Λαμπάκης, ο οποίος είπε: