Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Σεπτεμβρίου 01, 2011

Η δημιουργία πολέμων είναι η μεγαλύτερη βιομηχανία στις ΗΠΑ


Δύο ζωτικής σημασίας ειδήσεις χάθηκαν πρόσφατα, μέσα σε μια χιονοθύελλα από ιστορίες για την γυροσκοπική χρηματιστηριακή αγορά και τον σεισμό στην Ανατολική Ακτή.
Η πρώτη ήρθε από τον υπουργό Άμυνας των ΗΠΑ Λέον Πανέτα, (Leon Panetta) ο οποίος ανακοίνωσε ότι επετεύχθη μια συμφωνία που θα κρατήσει τις αμερικανικές δυνάμεις στο Ιράκ πέρα ​​από την συχνά – προβαλλόμενη προθεσμία της 31ης Δεκεμβρίου, σε αντίθεση με τις υποσχέσεις του Ομπάμα. Λίγο μετά,

Η ανακωχή των Μουδανιών και η παράδοση της Ανατολικής Θράκης στους τούρκους (20 - 29 Σεπτεμβρίου 1922)


Οι βασικές προτεραιότητες της "επαναστατικής επιτροπής" Πλαστήρα - Γονατά (διακρίνονται στο κέντρο με τον Χατζηκυριάκο) όταν ανέλαβε πραξικοπηματικά την διακυβέρνηση της Χώρας, αποτέλεσε η ενίσχυση του μετώπου της Θράκης και η αποκατάσταση της εύνοιας των Συμμάχων (Αγγλίας - Γαλλίας) που είχε διασαλευτεί από τις μετανοεμβριανές κυβερνήσεις. Τις δύο αυτές προτεραιότητες τις ανέφερε ρητά η "επαναστατική επιτροπή" σε διάγγελμα της προς τον ελληνικό λαό.

Προς την κατεύθυνση αυτή, ο Νικόλαος Πλαστήρας και οι συνεργάτες του όρισαν την κυβέρνηση που θα στήριζαν, υποβάλλοντας ένα κατάλογο με ονόματα στον Άγγλο πρέσβη Λίντλει και ζητώντας του να διαλέξει τα ονόματα που ήταν αρεστά στην Μ. Βρετανία. Ταυτόχρονα ορίστηκε ο Ελευθέριος Βενιζέλος που βρισκόταν στο Παρίσι ως αντιπρόσωπος της "επαναστατικής επιτροπής" έναντι των Συμμάχων.

Η κατάσταση στο μέτωπο της Ανατολικής Θράκης δεν ήταν καθόλου αποθαρρυντική. Ο Ελληνικός στρατός ήταν...

Μάθημα εθνικής αξιοπρέπειας από την Ιρλανδία...


Ιρλανδία: «Ζήτημα εθνικής αξιοπρέπειας η απόρριψη των εγγυήσεων»…
 Την ίδια ώρα που οι ενταύθα πολιτικοί μας και οι κυβερνώντες και οι δήθεν αντιπολιτευόμενοι είναι έτοιμοι να ξεπουλήσουν τα πάντα, ξεκινώντας από τα λιμάνια και τα αεροδρόμια, όπως πρότεινε η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, οι Ιρλανδοί όχι μόνον δεν...

Διακοπές στο εξοχικό της κυρίας Ρεπούση έκανε ο Καμίνης! Ρε δεν θα πλήξουμε ποτέ σ’ αυτή την χώρα!!


Γράφει το egersis
Άλλωστε είναι εδώ και χρόνια γνωστές οι σχέσεις του με την βασική συγγραφέα του αποσυρθέντος εκτρώματος του βιβλίου της ΣΤ’ Δημοτικού.Καλά έκανε βέβαια ο άνθρωπος και ξεκουράστηκε γιατί τον περιμένει δύσκολη χρονιά στο δήμο της Αθήνας. Αν και δεν φανταζόμαστε τι διαφορετικό μπορεί να κάνει, από το… τίποτα που προηγήθηκε σε ότι αφορά τη πρόοδο της πόλης. Όπως μας πληροφορεί η ”Ελευθεροτυπία” ο ίδιος συζήτησε τα θέματα του δήμου της Αθήνας με τον διορισμένο από τον ίδιο διευθύνοντα σύμβουλο στην ”Τεχνόπολη” Κώστα Μπιτζάνη καθώς οι αιρετοί τον δυσκολεύουν με τις απόψεις τους! Εμ βέβαια…Λίγο είναι λίγους μήνες μετά την ανάληψη των καθηκόντων σου να….

Μήπως ο Δήμαρχος Παλλήνης μισεί τα παιδιά?


 Η κεντρική πλατεία του Γέρακα θα πρεπει να μπει στο βιβλίο Γκίνες. Γιατί κύριε Ζούτσο, πρέπει να είναι η μοναδική στο κόσμο, την οποία σαν Δήμαρχος παραχωρήσατε για εκμετάλευση σχεδόν 100%, στους ιδιοκτήτες καφέ. Δεν ξέρω αν έχετε κάποια απέχθεια προς τα παιδιά, αλλά με την περίεργη απόφαση του Δημοτικού συμβουλίου να παραδώσει και τα τελευταία ελέυθερα τετραγωνικά στην...

NTOKOYMENTO: Μακεδόνες=΄Έλληνες. Τι άλλη απόδειξη θέλουν οι Σλάβοι γείτονές μας;


Το 1631 τυπώθηκε από τον Ιωάννη Αντωνίω τω Ιουλιανώ, “Βιβλίον ιστορικόν περιέχον εν συνόψει διαφόρους και εξόχους ιστορίας “. θεωρείται ως ένα από τα πιο σπάνια διασωζόμενα Ιστορικά βιβλία του 17ου αι. και το οποίο περιέχει την ιστορία από “κτίσεως κόσμου” μέχρι της “αλώσεως Κωνσταντινουπόλεως“.


Το βιβλίο στηρίχθηκε σε χειρόγραφο του "Απόστολου Τζηγαρά εξ Ιωαννίνων" και σώζεται στο πανεπιστήμιο Κρήτης.

Στη σελίδα 145 (ρμε΄), ο Ιωάννης γίνεται αναφορά και στην βασιλεία του Μεγάλου Αλεξάνδρου για την οποία αναφέρεται:

Ποιός είναι ο "Τούρκογλου" ρε παιδιά... Έλληνας Υπουργός;

Διαβάστε τη συνέχεια....

Στρατιωτική παρέλαση των Τούρκων στην Τραπεζούντα και την παρακολούθησαν μόνο 10 άτομα... Μάλλον κάποιους άλλους περιμένουν...!

Σ.σ. Πασπαρτού: Αμφιβάλλει κανείς πως αν γινόταν εορατασμός για την επανάσταση του 1821 θα είχε την μισή και παραπάνω Τραπεζούντα στους δρόμους και Ελληνικές σημαίες στα σπίτια των σπιτιών;

Διαβάζουμε στο onalert...
"Δεν μπορούσαν να πιστέψουν στα μάτια τους οι αξιωματικοί αλλά και ο νομάρχης της Τραπεζούντας όταν διαπίστωσαν πως στην σημερινή (σ.σ. χθεσινή) εθνική γιορτή της Τουρκίας, στο δρόμο είχαν συγκεντρωθεί μόλις 10 άτομα!

Σήμερα οι γείτονες μας γιορτάζουν τη νίκη τους απέναντι στον ελληνικό στρατό το 1922. Σε κάθε πόλη της Τουρκίας διοργανώνονται παρελάσεις. Όμως η...

“Το κακό θα σας έρθει από τους διαβασμένους”

Γράφει ο Νατσιός Δημήτρης, δάσκαλος.
Ίσως ο λόγος μου, σήμερα, να είναι επιτάφιος, επικήδειος επάνω στο άταφο σώμα της Παιδείας μας, της πάλαι ποτέ Εθνικής και νυν νεοταξικής και καλύτερα δαιμονικής. “Το κακό θα έρθει από τους διαβασμένους” έλεγε ο Πατροκοσμάς… και το κακό ήρθε!
Η παιδεία… “Παιδεία, εστί ου την υδρίαν πληρώσαι, αλλά ανάψαι αυτήν.” (Πλάτωνας.) Η Παιδεία είναι, όχι το γέμισμα του άδειου δοχείου (ο εγκέφαλος του παιδιού) , αλλά άναμμα ψυχής, είναι φώς. Η παιδεία με αξίες, η σπουδαιότητα της αγωγής που πρέπει να λαμβάνει ο άνθρωπος στη παιδική ηλικία. Ο λόγος του Πατροκοσμά είναι αδυσώπητος:

Άσε μεγάλε δεν τρώμε κουτόχορτο... Παπανδρέου: «Σε λίγο θα είμαστε στις 30 πλουσιότερες χώρες του κόσμου»!

Σ.σ. Πασπαρτού: Αν ρίξουμε όμως μια ματιά στα στοιχεία του κατ' κεφαλήν ΑΕΠ θα δούμε ότι οι Έλληνες είναι ήδη μέσα στοιυς 30 "πλουσιότερους" λαούς... Τώρα τι ακριβώς εννοούσε ο "ποιητής" Jeffrey δυσκολευόμαστε να κατανοήσουμε!



«Βάλτε πλάτη και σε λίγο καιρό θα είμαστε στις τριάντα πλουσιότερες χώρες του κόσμου» είπε χθες ο πρωθυπουργός στους παραγωγικούς και κοινωνικούς φορείς…
Διαβάζοντας κάτι τέτοια είναι λογικό να απορεί κανείς: Μα τί πίνει και δεν μας δίνει το άτομο;
Δεν ξέρω αν πίνει κάτι και τα λέει αυτά, αλλά αν διαβάσουμε πίσω από τις λέξεις μπορεί και να χει και δίκιο!
Ο ορυκτός πλούτος της Ελλάδας αξίζει τρισεκατομμύρια ευρώ και φυσικά η εκμετάλλευσή του μπορεί να κάνει την χώρα πανίσχυρη οικονομικά. Το θέμα είναι...

Η απίστευτη εξαπάτηση του Ελληνικού λαού για τις “πράσινες θέσεις εργασίας”. Δείτε τα συντριπτικά στοιχεία…




Οι τράπεζες στερούν ρευστότητα από την πραγματική οικονομία οδηγώντας επιχειρήσεις στην εξαθλίωση και ανθρώπους στην ανεργία.
Θα μπορούσαμε να θεωρήσουμε κακόγουστο αστείο τις προεκλογικες εξαγγελλιες για την πράσινη ανάπτυξη, εάν δεν είχε μεσολαβήσει η αποκάλυψη της εμπλοκής του Ανδρέα Α. Παπανδρέου, αδελφού του πρωθυπουργού με το περιβόητο Fund από το 2009.
Επειδή έχουμε μάθει να μιλάμε με στοιχεία, δείτε τους...