Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Φεβρουαρίου 14, 2013

Σύμπραξη ελληνών ευρωβουλευτών από ΟΛΑ τα κόμματα εναντίον της Χρυσής Αυγής...Κατέθεσαν και ερώτηση στο ευρωκοινοβούλιο!!!!

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Είδαπε πως συνασπίζονται αριστερο-πράσινοι-σοσιαλΗστές-νεοφιλελεύθεροι και δεξιούληδες εναντίον του..."κακού φασισμού" για μην χάσουν τα προνόμια τους...;
Βέβαια η κίνησή τους μόνο τυχαία δεν ήταν....Εντάσσεται και αυτή στα πλαίσια της ευρωπαϊκής;;;; προπαγάνδας εναντίον της ανόδου των...ακροδεξιών!
 
Οι Ευρωβουλευτές κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου για την άνοδο εξτρεμιστικών, ρατσιστικών και μισαλλόδοξων ακροδεξιών δυνάμεων στην Ευρώπη και ρωτούν την Ευρωπαϊκή Επιτροπή αν παρακολουθεί την άνοδο των δυνάμεων της άκρας δεξιάς και εκφράζουν έντονη ανησυχία για την εκπροσώπηση πολιτικών ομάδων που δεν διστάζουν να χρησιμοποιήσουν βία για να επιβάλλουν τις απόψεις τους. 

Κύκλοι του Ευρωκοινοβουλίου συζητούσαν σύμφωνα με πληροφορίες ακόμα και την πιθανότητα να......

Νέο ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ έγκλημα...Πακιστανός ληστής και βιαστής συνελήφθη στο Λασίθι

Πακιστανός ληστής και επίδοξος βιαστής συνελήφθη από την αστυνομία στον Άγιο Νικόλαο Λασιθίου. Μάλιστα ένα από τα θύματα που επιχείρησε να βιάσει ήταν ανήλικη!
Ο 21χρονος δράστης πετάχτηκε ξαφνικά μπροστά σε μια 16χρονη κοπέλα, την ακινητοποίησε με τη χρήση βίας και ασέλγησε πάνω της χωρίς να ολοκληρώσει το βιασμό! Και ενώ το ανήλικο κορίτσι είχε υποστεί σοκ, έφυγε αναζητώντας τον......

Χρήστος Παππάς στη Βουλή απαντά στις συκοφαντίες και τα ψεύδη για τα περι ψήφισης νομοσχεδίων πώλησης/ενοικίασης βραχονησίδων και νήσων

Δείτε το βίντεο.....

Συμβαίνει ΤΩΡΑ: Δονείται ο Πειραιάς από τα συνθήματα 1000+ Εθνικιστών

Φωτορεπορτάζ ΕΔΩ

Σαρώνει η εγκληματικότητα των αλλοδαπών-λαθρομετναστών...Πρωτεία για Αλβανούς, Ιρακινούς, Πακιστανούς

Στη Βουλή διαβίβασε ο υπουργός Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Δένδιας τα στοιχεία, που τηρούνται στη Διεύθυνση Δημόσιας Ασφάλειας του Αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ για την εγκληματικότητα αλλοδαπών.

Τα στοιχεία έφτασαν στη Βουλή μετά από ερώτηση του βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Ηλία Παναγιώταρου. Τα στοιχεία αφορούν την περίοδο από το 1998 έως και το 2012 και δείχνουν τον αριθμό αλλοδαπών δραστών ανά την επικράτεια σε βάρος Ελλήνων και αλλοδαπών θυμάτων.

Από αυτά τα στατιστικά στοιχεία προκύπτει ότι.....

Συνεχίζεται η ψευδολογία και η λάσπη: Τώρα λένε ότι υπερψηφίσαμε το άρθρο για τις βραχονησίδες!

Μία ψευδής είδηση κυκλοφόρησε προ ολίγου στα μέσα ενημέρωσης, με πηγή το ΑΠΕ (Aθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων). Πιο συγκεκριμένα διαδόθηκε ότι η Χρυσή Αυγή υπερψήφισε την τροπολογία της κυβέρνησης για την πολυετή μίσθωση δημοσίων νησίδων. Στην πράξη μιλάμε για εκχώρηση εθνικού εδάφους και στην απόφαση αυτή αντέδρασε δυναμικά η Χρυσή Αυγή. ΟΙ 18 ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΜΑΣ ΑΣΦΑΛΩΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΑΝ ΤΗΝ ΕΝ ΛΟΓΩ ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ!


Ένα ακόμη... "λάθος" όμως του....

ΜΑΖΑΟΥΕΡ: ΜΟΝΟΣ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!

Δε μας έφταναν οι ντόπιοι «αναλυτές» (εκ του προχείρου…) του φαινομένου Χρυσή Αυγή, πλακώσανε κι οι ξένοι. Στα πλαίσια αυτά, λοιπόν, έγινε διάλεξη με θέμα την Χρυσή Αυγή, στο Αμερικανικό Κολλέγιο Αθηνών (από το οποίο έχουν περάσει όλες οι… μεγάλες μορφές του ντόπιου κατεστημένου, καθώς και τα… βλαστάρια τους), από τον «διάσημο ιστορικό» Μαρκ Μαζάουερ, Βρετανό (επισήμως…), κατοικοεδρεύοντα εις Νέα Υόρκη και καθηγητή του ξακουστού πανεπιστημίου Κολούμπια.
Ο «διάσημος» καθηγητής (και γνωστός «ναζιστολόγος»…) επισήμανε –μεταξύ των άλλων- ότι....

Παραλήρημα Τσίπρα στο BBC: "Θα διαλύσουμε-φυλακίσουμε τη Χρυσή Αυγή"

Συνέντευξη, για ακόμη μια φορά, έδωσε ο....διωκόμενος του συστήματος Αλέξης Τσίπρας στο BBC News και ανάμεσα στα άλλα ασχολήθηκε επί μάκρον με τη Χρυσή Αυγή.

Σε ερώτηση του δημοσσιογράφου για το πώς σκοπεύει να αντιμετώπισει το Εθνικιστικό Κίνημα, ο αγαπημένος των σιωνιστικών media ήταν ξεκάθαρος!

"Θα έχουμε μηδενική ανοχή στη Χρυσή Αυγή..Είναι συμμορία και όχι κόμμα"
"Χρησιμοποεί βια και παραβιάζει το νόμο..Θα παταχθεί αυτή και οι πυρήνες που έχει δημιουργήσει στην Αστυνομία και τη Δημόσια Διοίκηση".

Και συνέχισε το συκοφαντικό του παραλήρημα ως εξής:

Ποια είναι η αλήθεια για τους τούρκους κομάντος στα Ίμια;


Ποια είναι η αλήθεια για τους τούρκους κομάντος στα Ίμια;

Τα τελευταία χρόνια μεγάλη συζήτηση έχει γίνει με την τύχη των τούρκων κομάντο που επιχείρησαν τη νύχτα στην κρίση των Ιμίων. Κάποιες πληροφορίες τους θέλουν όλους νεκρούς από ύποπτα ατυχήματα, όπως έχουν χαρακτηρισθεί από στρατιωτικούς αναλυτές. Στον αντίποδα αυτών υπάρχουν αυτοί που τα αρνούνται κατηγορηματικά και ισχυρίζονται ότι οι τούρκοι στρατιωτικοί ζουν και βασιλεύουν και ότι όλα περί θανάτου είναι μια καλοστημένη προπαγάνδα.
Ας κάνουμε μια ιστορική αναδρομή στα γεγονότα, προσπαθώντας να......

ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ "Ξεφουσκώνει" η κυβέρνηση - Μέργος, ανεργία & κατάρρευση εσόδων την αποδομούν πλήρως

"Γυρίζει" και πάλι αρνητικά το κλίμα για την κυβέρνηση, μετά την δίμηνη "ανάσα" που πήρε από την πρόσκαιρη ευφορία σε ορισμένα κοινωνικά στρώματα λόγω της λήψης ττων δόσεων των δανείων.
Η επίσημη πρόβλεψη του Κέντρου Προγραμματισμού και Οικονομικών Ερευνών για την πορεία της οικονομίας, δείνει ότι μεσα στην χρονιά η ανεργία στην Ελλάδα θα σκαρφαλώσει στο 30%, ενώ εξαιρετικά βαρύ είναι το κλίμα που έχει δημιουργηθεί γύρω από την δήλωση του γενικού γραμματέα του υπουργείου Οικονομικών Γιώργου Μέργου για "ακόμα υψηλό κατώτατο μσθό" - ο οποίος βρίσκεται στα 586 ευρώ - και τώρα αποκαλύπτεται ότι ο ίδιος εισπράττει από τις κρατικές θέσεις του 7.500 ευρώ μηνιαίως!!
Στην έκθεση του ΚΕΠΕ η πρόβλεψη ότι.....

Βόμβα στα γραφεία της Τ.Ο. Πειραιά - Συγκέντρωση διαμαρτυρίας σήμερα Πέμπτη 6 μ.μ.!!

Τρομοκρατική επίθεση σημειώθηκε απόψε στα γραφεία της Τ.Ο. Πειραιά. Σήμερα Πέμπτη στις 18:00 θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από τα γραφεία της Τ.Ο. Πειραιά (Καραΐσκου 111) και πορεία.

Αυτοί είναι οι "τουρκοπράκτορες" βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ...

Τι νομίζατε...;
Ότι μόνο ο Χατζηοσμάν του ΠΑΣΟΚ φωτογραφίζεται μπροστά σε σημαία της "δυτικής Θράκης" και στον σφαγέα του Ελληνισμού, Κεμάλ..;

Για δείτε τις παρακάτω φωτογραφίες των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ...

Νέα πρόκληση από τον ΕΜΕΤΙΚΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ Θεοδωρίδη του ΣΥΡΙΖΑ (ακόμη έχει κάρτα μέλους)..: "Οι Πόντιοι ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ"

Διαβάστε τι έγραψε πάλι αυτό το ανθελληνικό ερπετό για τους Ποντίους σε "τουρκοφυλλάδα"..