Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Νοεμβρίου 23, 2015

Τα σενάρια οικουμενικής κυβέρνησης και ο φόβος του διεφθαρμένου πολιτικού συστήματος για την Χρυσή Αυγή

Ο πρόσφατος κλυδωνισμός της κυβέρνησης , με την παραίτηση Σακελλαρίδη και την ανεξαρτητοποίηση των Νικολόπουλου και Παναγούλη, δείχνει ότι αρχίσαν τα «παρατράγουδα». Μπορεί οι υπόλοιποι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ να διστάζουν να κάνουν βήμα ανεξαρτητοποίησης ή παραίτησης, ενθυμούμενοι το κάζο της Λαϊκής Ενότητας και προσέχοντας πάνω από όλα τα ατομικά τους πολιτικά και βιοποριστικά συμφέροντα, αλλά επειδή η πολιτική εμπεριέχει το απρόβλεπτο, τίποτα δεν μπορεί να αποκλειστεί.

Δεδομένου ότι στα τέλη του μηνός θα τεθεί προς ψήφιση μια ακόμη δέσμη επώδυνων μέτρων, μεταξύ των οποίων δραστικές περικοπές σε συντάξεις και ασφαλιστικές παροχές, όλα είναι πιθανά. Αναμφίβολα, η κοινοβουλευτική πλειοψηφία απέχει πολύ από το να χαρακτηριστεί αρραγής. Το να πέσει όμως η κυβέρνηση στους 150 βουλευτές...

Χαλάστηκαν οι Τουρκοκύπριοι από την αντικατοχική δράση του ΕΛΑΜ και βγάζουν χολή! Ξυδάκι!

Στον απόηχο των επεισοδίων της 16ης Νοεμβρίου, φάνηκε και η τραγική αλήθεια – Δείτε τι γνώμη έχουν για εμάς τα »αδέρφια» μας και θα την διαπιστώσετε και εσείς …
 
Ας δούμε περιληπτικά σε μετάφραση τους πηχυαίους τίτλους των τ/κ εφημερίδων της επόμενης ημέρας, 17/11/2015.
 
1. AFRIKA – Το μόρφωμα του ΕΛΑΜ σκορπά το φόβο. Στην Κύπρο οι φασίστες ποτέ δεν θα μπορούσαν να διώκονται και δεν θα το κρίνουμε περισσότερο! Ο Γρίβας ζει στην καρδιά σας; Δεν έχετε...

Γελάει ο κόσμος: Ο θίασος της ΝΔ σε... νέες περιπέτειες - Το μνημονιακό απόκομμα οδεύει προς λουκέτο!

Ούτε εκλογές δεν είναι ικανοί να διεξάγουν οι ψοφοδεξιοί της Νέας Δημοκρατίας. Η προγραμματισμένη εκλογή του νέου προέδρου της ΝΔ αναβλήθηκε χωρίς να καθοριστεί νέα ημερομηνία, ως γνωστόν.

Η εκλογική διαδικασία, η οποία κόστισε στον Ελληνικό Λαό εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ, αποδείχτηκε ένα τεράστιο φιάσκο, αφού τα διάφορα συστήματα δεν μπόρεσαν να λειτουργήσουν και έτσι οι ψηφοφόροι φεύγανε από τα κέντρα αγανακτισμένοι και χωρίς να μπορέσουν να επιλέξουν το ποιος θα είναι αυτός που διαλύσει οριστικά τη ΝΔ. Αχρείαστη, βεβαίως, η ψήφος τους, αφού η ΝΔ διαλύεται και μόνη της.

Έτσι από νωρίς χθες άρχισαν να σφάζονται οι νεοδημοκράτες, αλληλοκατηγορώντας ο ένας το άλλο για...

Nέα «ανδραγαθήματα» των Ισραηλινών: Σκότωσαν εν ψυχρώ Παλαιστίνιο επισκέπτη νοσοκομείου

σ.σ. ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Το ακούσατε πουθενά στα κανάλια;

Κανέναν ενδοιασμό ως προς την συνεχιζόμενη δολοφονία Παλαιστινίων δεν έχουν οι ισραηλινές δυνάμεις κατοχής. Οι αδίστακτοι σιωνιστές δεν δίστασαν, αυτή την φορά να δολοφονήσουν εν ψυχρώ έναν Παλαιστίνιο, ο οποίος πήγε απλώς να επισκεφτεί τον νοσηλευόμενο αδερφό του στο νοσοκομείο της Χεβρώνας.

Η επιχείρηση αυτή παρέπεμπε, όπως εξελίχθηκε, σε τακτικές μαφιόζικων ενεργειών. Είκοσι πράκτορες εισέβαλαν...

ΑΛΗΘΕΙΑ, ΠΟΙΟ… ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟ ΚΟΜΜΑ ΔΕ ΘΑ ΨΗΦΙΖΕ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑΣ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ;


kke_magazi_gonia


Γράφει ο Αθανάσιος Βασιλόπουλος

Από γκάφα σε γκάφα πέφτουν οι σπάγκοι του Περισσού, στην προσπάθειά τους να επιβιώσουν πολιτικά για να συνεχίσουν τη μάσα με τα δισεκατομμύρια που κρύβουν στα θησαυροφυλάκιά τους!
Έτσι, με δημοσίευμά τους που απευθύνεται σε ΗΛΙΘΙΟΥΣ (διόλου περίεργο, πάντα σε τέτοιους απευθύνονται…) εμφανίζουν την Χρυσή Αυγή έτοιμη να… συγκυβερνήσει (!!!) σε «κυβέρνηση ειδικού σκοπού». Που το στηρίζουν αυτό; Σε συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό CRASH ο Αρχηγός του Κινήματος, στην οποία αναφέρει  ότι μπορεί στο μέλλον να δώσει ψήφο εμπιστοσύνης σε κυβέρνηση ειδικού σκοπού. Συμπληρώνοντας, ότι ο «εδικός σκοπός» θα είναι η ξεκάθαρη καταγγελία των Μνημονίων και μόνον!
Αλήθεια, το…

ΜΕΪΜΑΡΑΚΗΣ: Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΕΓΓΥΗΘΗΚΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ, Ο ΒΟΡΙΔΗΣ ΕΙΧΕ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΑΖΙ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΙΧΕ ΔΩΣΕΙ ΔΟΥΛΕΙΕΣ…


ÂÏÕËÇ - ØÇÖÏÖÏÑÉÁ ÃÉÁ ÔÏÍ ÐÑÏÛÐÏËÏÃÉÓÌÏ ÔÏÕ 2014
(EUROKINISSI/ÁÍÔÙÍÇÓ ÍÉÊÏËÏÏÕËÏÓ)

Μια δήλωση με πολύ νόημα, που εξηγεί το πρωτοφανές φιάσκο στην νουδούλα, έκανε ο Βαγγέλας, για την εταιρεία που τους έκανε ρεζίλι των σκυλιών. Ιδού και τα συμπεράσματα δικά σας:  “Θέλω να ενημερώσω ότι όλοι γνώριζαν τη συγκεκριμένη εταιρία. Βρίσκω πολύ υποκριτικό να δείχνουν ότι δεν γνώριζαν και να ζητούν την παραίτησή μου ενώ δεν έχω καμία ανάμειξη με το τεχνικό ζήτημα. Μάλιστα όλοι συμφώνησαν ότι....

Οι τζιχαντιστές δημιουργούν και στην Ελλάδα πυρήνες έτοιμους για δράση - 2 ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ


Οι τζιχαντιστές δημιουργούν και στην Ελλάδα πυρήνες έτοιμους για δράση - 2 ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ

Οι πρόσφατες τρομοκρατικές επιθέσεις τζιχαντιστών στο Παρίσι δεν αποτελούν μια μεμονωμένη περίπτωση. Οι σουνίτες μουσουλμάνοι τρομοκράτες προγραμματίζουν και άλλες επιθέσεις, καμία δε πόλη της Ευρώπης δεν μπορεί να εξαιρεθεί από τρομοκρατικά χτυπήματα. Αναλύσεις μυστικών υπηρεσιών κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου, ενώ ήδη πολλές κυβερνήσεις κρατών της Ευρώπης αυστηροποιούν στο έπακρο την μεταναστευτική τους πολιτική, με εξαίρεση βέβαια την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ της Ελλάδας.
Για να πραγματοποιηθούν τρομοκρατικές επιθέσεις όπως αυτές των Παρισίων απαιτείται μεγάλη προετοιμασία. Προετοιμασία η οποία σύμφωνα με....

O ISIS ΤΩΝ ΒΡΥΞΕΛΛΩΝ


vryxeles
Άρθρο του Ευάγγελου Καρακώστα στην εφημερίδα «Χρυσή Αυγή»
 
Το τρομοκρατικό χτύπημα των ισλαμιστών στο Παρίσι και η εκατόμβη νεκρών που αφή­νει πίσω αποδεικνύουν αφενός την εγκλημα­τική πολιτική της Ευρωπαϊκής Ένωσης εις ότι αφορά τα ζητήματα της Μέσης Ανατολής και αφετέρου την βαθύτατη υποκρισία του Δυτι­κού κόσμου ο οποίος αντιδρά ωσάν τώρα να αντιλήφθηκε την βαρβαρότητα των σφαγέων του Ισλαμικού Κράτους.
Κι όμως! Είναι αυτή η Ευρωπαϊκή Ένωση και οι ΗΠΑ εκείνοι που....

Αλήθεια, ποιος έκανε παντοδύναμο τον Σύριζα; Η... Χρυσή Αυγή ή μήπως ο Σαμαράς;


Αλήθεια, ποιος έκανε παντοδύναμο τον Σύριζα; Η... Χρυσή Αυγή ή μήπως ο Σαμαράς;

Γράφει ο Αντίοχος

Τις προάλλες, με αφορμή την υπόθεση Κουμουτσάκου, ο γνωστός γραφικός υποψήφιος… μνηστήρας της νουδούλας, είπε τα εξής… κουφά: «Εγώ πιστεύω ότι η Χρυσή Αυγή εδώ και πάρα πολλά χρόνια, εδώ και τουλάχιστον 2-3 χρόνια έχει μια συνειδητή προσπάθεια βοήθειας στον ΣΥΡΙΖΑ. Θεωρεί ως πολιτικό στόχο τη ΝΔ, υβρίζει και κατηγορεί παντού τη ΝΔ».
Τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής προ διώξεων
Εδώ να σταθούμε λίγο, γιατί κάμποσα σαμαρόσκυλα παπαγαλίζουν ξεδιάντροπα το ίδιο παραμύθι. Θα γυρίσουμε λίγο πίσω το χρόνο και θα πάμε στον Σεπτέμβριο του 2013, λίγο πριν από...

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΝΕΟΛΑΙΑ ΕΓΕΡΣΟΥ...

neolaia5__article__article

 Ο ραγιαδισμός στην άλλοτε περήφανη γη των Ελλήνων έδωσε για άλλη μια φορά δείγματα γραφής με το νέο μνημόνιο της σκλαβιάς και της δυστυχίας που ψήφισαν και καλούνται πλέον να εφαρμόσουν η συγκυβέρνηση των Σ.ΑΝΕΛ. Ο άλλοτε γαλάζιος ψευτοπατριωτικός ραγιαδισμός της ΝΔ και ο πράσινος δοσιλογικός ψευτοπροοδευτισμός του ΠΑΣΟΚ αντικαταστάθηκε από τους ροζ υπερεπαναστάταρους, του χαβιαριού, του ΣΥΡΙΖΑ και τους γιαλαντζί,  αεροψεκασμένους, πατριώτες των ΑΝΕΛ, Το αποτέλεσμα ίδιο.
 Μετά από ένα ωκεανό ψεμάτων και οι νέοι κυβερνώντες πιστοί στους.....