Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Ιουλίου 27, 2013

Την τεράστια απήχηση της Χρυσής Αυγής στην ελληνική νεολαία επιβεβαιώνει ίδρυμα πολιτικών ερευνών


Την τεράστια απήχηση της Χρυσής Αυγής στην ελληνική νεολαία επιβεβαιώνει ίδρυμα πολιτικών ερευνών

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: 

"Ο Εθνικισμός είναι η νιότη του κόσμου" 

Χρήστος Παππάς 15/5/2013


Έρευνα, με τίτλο «Νεολαία και Άκρα Δεξιά», η οποία δημοσιεύθηκε στην «Εφημερίδα των Συντακτών» και προήλθε από το Ίδρυμα Fridrich-Ebert δείχνει την αυξημένη απήχηση που έχει η  ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ από την Ελληνική Νεολαία. Σύμφωνα μ΄αυτήν την έρευνα «η ακροδεξιά κατεύθυνση ενός μέρους της νεολαίας δεν αποτελεί νέο φαινόμενο, όπως δεν αποτελεί νέο φαινόμενο η ευρύτερη απήχηση που έχουν ακροδεξιοί λόγοι και πρακτικές στη νεολαία τα τελευταία χρόνια».
Το όλο οπτικό πεδίο, μέσα από το οποίο η έρευνα του συγκεκριμένου ιδρύματος βλέπει την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, είναι διεθνιστικής (αριστερού τύπου) κατεύθυνσης. Γι΄αυτό, άλλωστε, τους.....

«ΒΗΜΑ»: ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΕΠΑΓΡΥΠΝΕΙΤΕ, ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΤΑ… ΤΕΘΩΡΑΚΙΣΜΕΝΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ! (Και ένα βίντεο αφιερωμένο από εμάς)

Μεγάλο στραπάτσο έπαθε το σάπιο μεταπολιτευτικό σύστημα -και μάλιστα ανήμερα της… γιορτής του- από την κοινωνική εκδήλωση διανομής τροφίμων της Χρυσής Αυγής προς τους ανθρώπους που το σύστημα αυτό εξαθλίωσε με τα Μνημόνια της προδοσίας. Κατανοητή, λοιπόν, η λύσσα τους πριν από την εκδήλωση –με τις απαγορεύσεις, την κρατική τρομοκρατία και την απειλή της παρακρατικής τρομοκρατίας- αλλά και μετά απ’ αυτήν. Και δικαιολογημένες οι εκκλήσεις που κάνουν τα παπαγαλάκια του συστήματος από τα ΜΜΕ – το τελευταίο απόρθητο κάστρο- για… επαγρύπνηση προς τους «δημοκράτες», γιατί πράγματι το καντήλι το συστήματος τρεμοπαίζει κι όπου να’ ναι σβήνει. Σας παρουσιάζουμε, λοιπόν, σήμερα ολόκληρο το παραληρηματικό κύριο άρθρο του καθεστωτικού «Βήματος», υπό τον τίτλο «Η φασιστική πρόκληση Μιχαλολιάκου», για να εξαγάγετε τα συμπεράσματά σας. Ιδού:

Σε πανικό τα παπαγαλάκια του Μαξίμου - Παραπολιτικά: Στο 20% η Χρυσή Αυγή


Σε πανικό τα παπαγαλάκια του Μαξίμου - Παραπολιτικά: Στο 20% η Χρυσή Αυγή
Σε μία μεγάλη αποκάλυψη - και σε έναν οχετό λάσπης και συκοφαντιών - προχώρησε σήμερα η εφημερίδα "Παραπολιτικά". Σε τετρασέλιδο άρθρο με τίτλο "Έσκασε το αυγό του φιδιού", παρουσιάζονται στοιχεία για μυστική δημοσκόπηση που παρήγγειλε ο Σαμαράς και τα αποτελέσματά της τον άφησαν άφωνο. Η Χρυσή Αυγή ξεπερνά το 18% και εκτίμηση των δημοσκόπων είναι πως - λόγω κρυφής ψήφου - το πραγματικό μας ποσοστό είναι αρκετά μεγαλύτερο από 20%.

Αυτή την είδηση είχε αποκαλύψει από χθες το....

Για 3η φορά ο διαγωνισμός του ελληνόφωνου κράτους για την ανέγερση του τεμένους στο Βοτανικό αποτυγχάνει....

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Όσο πλησιάζουν οι δημοτικές εκλογές τόσο θα....απομακρύνεται και το ενδεχόμενο να χτιστεί το άνδρο των φονταμενταλιστών του Ισλάμ. Διαφορετικά η Χρυσή Αυγή θα πάρει την Αθήνα από την πρώτη Κυριακή.

Κι όμως, σύμφωνα με το protothema.gr, «οι 25 κατασκευαστικές εταιρείες που έχουν λάβει τα τεύχη δημοπράτησης δεν κατέθεσαν προσφορές. Για την ακρίβεια, ούτε ένας κατασκευαστής δεν δήλωσε διατεθειμένος να «χτυπήσει» το έργο της κατασκευής του τεμένους στον Βοτανικό και σήμερα, κλείνοντας έτσι 'άδοξα' τον πρώτο κύκλο προσπαθειών της Γενικής Γραμματείας Δημοσίων Έργων να υλοποιήσει την διεθνή δέσμευση του πρωθυπουργού πως 'το τέμενος θα χτιστεί'. Σήμερα πραγματοποιήθηκε η.....

Συνεχίζουν την "προσφορά" στην πατρίδα μας οι 'οικονομικοί μετανάστες' από την Αλβανία....4 κατσαπλιάδες είχαν ρημάξει όλη την Άρτα με κέρδη πα΄νω από 220.000 ευρώ!

Στο πλαίσιο της έρευνας, ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία των τεσσάρων μελών της συμμορίας (Αλβανοί ηλικίας 25, 29, 34 και 33 ετών) ενώ διευκρινίστηκαν οι ρόλοι τους και τα μέλη που τοποθετούνται στον εκτελεστικό πυρήνα – βραχίονα της οργάνωσης. 

 Παράλληλα, συνελήφθησαν επ΄ αυτοφώρω δύο από τα μέλη της σπείρας, τη στιγμή που μετέφεραν κλοπιμαία κρυμμένα σε αυτοκίνητο, με σκοπό να τα πουλήσουν στην Αλβανία.



Η επιλογή των σπιτιών που χτυπούσαν
Πρόκειται για....

ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ

Με τη διανομή τροφίμων σε απόρους, ανέργους, πολυτέκνους και λοιπούς Έλληνες που έχουν ανάγκη από την Χρυσή Αυγή, δεν ασχολήθηκαν μόνο τα εγχώρια (ταιριάζει καλύτερα η λέξη από το να τα αποκαλέσουμε «ελληνικά»…) ΜΜΕ, αλλά και τα ξένα.

Όπως η ναυαρχίδα του αμερικανικού και παγκόσμιου καπιταλιστικού τέρατος, η Washington Post. Ιδού οι εντυπώσεις των εδώ ανταποκριτών της:

Γελειοποιήθηκε ο Ευαγγελάτος για τα ψέματά του περί της διανομής τροφίμων της Χρυσής Αυγής


Απάντηση στις αθλιότητες Ευαγγελάτου για το κοινωνικό μας έργο
Διαβάσαμε σε ανάρτηση του newsit.gr ένα άρθρο με τίτλο "Πείνα καταραμένη στο συσσίτιο της Χρυσής Αυγής". Εκεί ο πανέξυπνος δημοσιογραφίσκος με την πονηρή σκέψη (προφανώς επηρεασμένος από την φιλοσοφία του αφεντικού Ευαγγελάτου) παραθέτει την...... κάτωθι φωτογραφία και αναφέρει:

Στην Βουλγαρία δεν έχουν τα ΚΝΑΤ να φυλάνε τη Βουλή...


Στην Βουλγαρία δεν έχουν τα ΚΝΑΤ να φυλάνε τη Βουλή...

Πρωτοφανείς σκηνές στην ιστορία της χώρας, διαδραματίστηκαν από το βράδυ της Τρίτης μέχρι τα ξημερώματα της Τετάρτης, έξω από το κοινοβούλιο της Βουλγαρίας. Πιο συγκεκριμένα, αγανακτισμένοι διαδηλωτές είχαν περικυκλώσει το κτίριο και εμπόδιζαν την έξοδο βουλευτών και υπουργών (συνολικά 109 άτομα) μέχρι τα ξημερώματα. Όταν έφτασε λεωφορείο που...

Κυκλοφορεί σήμερα το 6ο φύλλο της εφημερίδας "ΕΜΠΡΟΣ"...."Εμπρός" να συντρίψουμε τα ανθελληνικά τους σχέδια


Διαβάστε στο έκτο φύλλο της εφημερίδας "Εμπρός":
  • Χιλιάδες Λαού στη διανομή τροφίμων της Χρυσής Αυγής. Ελπίδα στους Έλληνες - Τρόμος στο σύστημα
  • Μπλόκο των Ελλήνων Εθνικιστών στους σκοπιανούς
  • Έρευνα: