Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Ιουλίου 15, 2012

Δεν έχουν απλά τρομοκρατηθεί αλλά χάσει και κάθε μέτρο τα τσιράκια των Σιωνιστών..Έρχονται στην Ελλάδα από την Ε.Ε. για να περιορίσουν τη Χρυσή Αυγή!

Το "Βήμα" φιλοξενεί το παραλήρημα του Επιτρόπου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων της Ευρώπης

Μετά τις δηλώσεις Μπαρόζο για την ανάγκη κήρυξης εκτός νόμου της Χρυσής Αυγής και τις σκοπιανές και τουρκικές κορώνες κατά των Ελλήνων Εθνικιστών, ήρθε η ώρα του  Επιτρόπου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων της Ευρώπης να επισημάνει τον "κίνδυνο" της Χρυσής Αυγής. Σε συνέντευξη του στο "Βήμα" ο Νιλς Μούιζνιεκς δηλώνει πως σχεδιάζει να επισκεφθεί σύντομα την Αθήνα για να συζητήσει με τις Αρχές την αύξηση των κρουσμάτων αυτών που τον ανησυχούν ιδιαίτερα. «Παρακολουθούμε την κατάσταση στην Ελλάδα πολύ προσεκτικά και συλλέγουμε πληροφορίες» μας λέει τηλεφωνικά από το Στρασβούργο όπου βρίσκεται η έδρα του Συμβουλίου της Ευρώπης.
Ο κ. Μούιζνιεκς, 48 ετών, γόνος......

ΒΟΥΛΙΑΞΕ ΣΗΜΕΡΑ Η ΦΛΩΡΙΝΑ... ΣΤΑ ΓΑΛΑΝΟΛΕΥΚΑ Η ΠΟΛΗ, ΚΡΥΜΜΕΝΟΙ ΟΙ ΓΕΝΙΤΣΑΡΟΙ


Μεγαλειώδης η σημερινή εκδήλωση- θεσμός πλέον- των Ελληνόψυχων και Εθνικιστών στην πόλη της Φλώρινας. Σήμερα απο νωρίς η πόλη ντύθηκε στα Γαλανόλευκα, για να σταλεί το μήνυμα στους γενίτσαρους γυφτοσκοπιανούς που νομίζουν πως στις 20 Ιουλίου θα προωθήσουν την προπαγάνδα τους... Περισσότερες φωτογραφίες και βίντεο....

Στο club των....προοδευτικών και "περιούσιων" και η Σερβία!Ανοίγει το πρώτο μασονικό πανεπιστήμιο στο Βελιγράδι

Κατά την ετήσια διάσκεψη των Ηνωμένων Μεγάλων Στοών της Σερβίας (UVLS) στο Βελιγράδι, παρουσία 400 ατόμων, εγκρίθηκε η κατασκευή του πρώτου Μασονικού Πανεπιστημίου και η έναρξη της διαδικασίας για τη «ενοποίηση» της Μασονίας στη Σερβία.
Πρόκειται για μια κίνηση που έχει ως κύριο στόχο την.....

Η μισθοδοσία της ντροπής του ΔΕΡΑ 9.84!! -Δείτε ''ταπεινούς'' μισθούς μεγαλοδημοσιογράφων...!!

Διαβάστε ολόκληρη την λίστα που σύμφωνα με το ramnousia.com/ όλατ τα ονόματα των μεγαλοδημοσιογράφων που "δούλευαν"!! Δείτε και πόσα λεφτά έπαιρναν, πόσο δούλευαν -όσοι δούλευαν!
 
Η οικονομική κατάσταση του ΔΕΡΑ 984 είναι τραγική. Το κόστος μισθοδοσίας των 384 εργαζομένων εκ των οποίων περίπου 250 δημοσιογράφοι ανέρχεται σε περίπου 9.5 εκατομμύρια το χρόνο. Τα έσοδα του σταθμού ανήλθαν το 2010 στις 400.000 ευρώ, και η επιχορήγηση από τον Δήμο... περίπου στα 15 εκατ. Ο Δήμος αποφάσισε να επιχορηγήσει τον 9.84 με 5 εκατ. Ευρώ για το 2011.
Έτσι κρίθηκε απαραίτητο ένα πρόγραμμα εξυγίανσης που περιλαμβάνει:

Η σύγχρονη γενοκτονία κατά των Ελλήνων


Η σύγχρονη γενοκτονία κατά των Ελλήνων
Η οικονομική κρίση που μαστίζει την πατρίδα μας κατά τα τελευταία τρία χρόνια, πέραν της πλήρους απαξιώσεως του, ούτως ή άλλως, σαθρού πολιτικού μας συστήματος και της συνεχώς αυξανομένης καταστροφής της χώρας, έγινε αφορμή να αποκαλυφθεί και ένα, πιθανώς οργανωμένο, σχέδιο γενοκτονίας των Ελλήνων. Δεν ανήκουμε στην κατηγορία των μυθοπλαστών, ούτε σε όσους αρέσκονται να υιοθετούν σενάρια συνομωσίας. Δυστυχώς όμως η πραγματικότητα, με τα τραγικά και αναμφισβήτητα γεγονότα που μας παρουσιάζει, μας υποχρεώνει να εξετάζουμε σοβαρά και αυτή την εκδοχή. Κατ΄ αρχάς, η....

Απίστευτη αθλιότητα από τους κομμουνιστοσυμμορίτες του ΠΑΜΕ στη Χαλυβουργία..Φαγητό μόνο για τους "καλούς προλετάριους μπολσεβίκους..."..Οι υπόλοιποι ας πεινάσουν!

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Αδέκαστοι "μακελάρηδες" θα βγείτε να πείτε τίποτα για αυτή την αθλιότητα..;
Αυτές είναι οι πρακτικές του μπολσεβικισμού.. 
Στήνουν "γκουλάγκ" όπου μπορούν...

Δεν το χωράει ο ανθρώπινος νους
Το ΠΑΜΕ ζητάει "πιστοποιητικό φρονημότητας" από τους απεργούς της Χαλυβουργίας,για να τους δώσει τρόφιμα και χρήματα που προσφέρουμε όλοι εμείς για τους εργαζόμενους που εδώ και 9 μήνες απεργούν.Αυτό καταγγέλουν οι ίδιοι οι εργαζόμενοι στο ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ.Οι άνθρωποι δεν έχουν ούτε ένα ευρώ στην τσέπη τους να πάρουν τυρόπιτα στα παιδιά τους και εξέφρασαν τις αντιρρήσει τους πλέον για το "καπέλωμα" της απεργίας τους από το ΠΑΜΕ.Και τότε σταμάτησε κάθε βοήθεια.όπως καταγγέλει η Ελένη Καταβάτη κάποιοι δεν έχουν να πάρουν τυρόπιτα και άλλοι στήνουν γιορτές και τσιμπούσια στην πύλη.Ο Παύλος Λογγινίδης,που....

Αυτή είναι η προσφορά των λαθροεποίκων στη χώρα μας...

Μεγάλο αριθμό προϊόντων «μαϊμού», που επρόκειτο να πλημμυρίσουν τις παραλίες της Χαλκιδικής, κατέσχεσε η αστυνομία, μετά από επιχείρηση «σκούπα» στα κοντινά στη Θεσσαλονίκη παραθαλάσσια χωριά των Νέων Φλογητών και των Νέων Πλαγίων.
 
Επίσης, το Τμήμα Δίωξης Λαθρομεταναστών προχώρησε στην προσαγωγή 59 ατόμων, μικροπωλητών, κυρίως από το Πακιστάν, το Μπαγκλαντές και τη Νιγηρία, εκ των οποίων συνελήφθησαν οι 13 για παράβαση του νόμου περί αλλοδαπών, καθώς διαπιστώθηκε ότι δεν κατείχαν τα έγγραφα νόμιμης παραμονής στην Ελλάδα.
Σύμφωνα με...

Σε επίπεδα τρόμου η εγκληματικότητα στη χώρα μας...!! Οι αλλοδαποί τα ηνία..

.σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Στο ρεπορτάζ ξεχνούν βέβαια να μας πουν ότι το 70% των εγκλημάτων έχουν θύτες....ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ
 
Εκτός ελέγχου βρίσκεται η εγκληματικότητα στη χώρα μας καθώς για ακόμα μια φορά τα στοιχεία σοκάρουν. Μόνο στην Αττική, η Αστυνομία κατέγραψε τον προηγούμενο μήνα 1.079 διαρρήξεις δηλαδή περίπου 35 την ημέρα.
 
Σύμφωνα με στοιχεία του υπουργείου Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη, το....

Φόβος και τρόμος οι «ευπαθείς κοινωνικές ομάδες» και «οικονομικοί μετανάστες»

Στην Δυτική Αττική
Σαν ποντικοί στη φάκα πιάστηκαν δυο «ευπαθείς», ηλικίας 23 και 29 ετών αντίστοιχα, στην Αγία Βαρβάρα, για ληστείες εις βάρος ανυποψίαστων γυναικών. Πιο συγκεκριμένα, οι δύο «ευπαθείς» που συνελήφθησαν, μαζί με τρίτον όμοιό τους που διαφεύγει τη σύλληψη, πλησίαζαν –κυρίως- ηλικιωμένες γυναίκες και δια της βίας αποσπούσαν τις τσάντες, τα χρυσαφικά τους κ.α. Με αυτόν τον τρόπο, είχαν πραγματοποιήσει τον τελευταίο καιρό οχτώ (8) ληστείες, στις περιοχές του Μενιδίου, των Λιοσίων, του Χαϊδαρίου κ.τ.λ. Στην δε έρευνα που έγινε στο σπίτια τους, βρέθηκε....

A/ ΓΕΕΘΑ: Κανείς δεν θα μπεί στο σπίτι μας...!! Μήνυμα με πολλούς αποδέκτες απο τη ΣΜΥ!!!

Α/ΓΕΕΘΑ: H ΣΜΥ είναι «μονάδα παραγωγής ηρώων». Καθυστερημένος αλλά "πετώντας" έφθασε στα Τρίκαλα και στις εγκαταστάσεις της Σχολής ο Α/ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Μιχαήλ Κωσταράκος.

Με καθυστέρηση αφίχθη στα Τρίκαλα ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Μιχάλης Κωσταράκος, καθώς...παρουσιάστηκε τεχνικό πρόβλημα στο ελικόπτερο της Ε.Α και ήρθε οδικώς για να παραστεί στην σημερινή τελετή ορκωμοσία των σπουδαστών της Σχολής Μονίμων Υπαξιωματικών Τρικάλων.

Στην τελετή στις εγκαταστάσεις της ΣΜΥ στο πρώην στρατόπεδο «Καβράκου», τελέστηκε η ....