Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Οκτωβρίου 10, 2014

ΚΑΝΕΙΣ ΔΕ ΞΕΧΝΑ ΤΟΥΣ ΗΡΩΕΣ... ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΜΕΤΑ ΣΤΟ ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΩΝ...

«Ας γνωρίζουν ότι μετά την 1η Νοεμβρίου του 2013 τίποτε πλέον δεν είναι ίδιο. Για Εμάς ο Αγώνας μέχρι την Τελική Νίκη είναι μονόδρομος»!

Ν.Γ.Μιχαλολιάκος

Γιώργος Φουντούλης: ΠΑΡΩΝ!
Μάνος Καπελώνης: ΠΑΡΩΝ!

Ο ΚΑΚΛΑΜΑΝΗΣ ΔΕΝ ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ ΣΤΗ ΝΟΥΔΟΥΛΑ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΦΥΓΕ ΠΟΤΕ!

Πανηγυρίζουν τα παπαγαλάκια της νουδούλας, για την επανένταξη του… ασώτου Νικήτα στο «μαντρί». Του Νικήτα, που έχει πάρει πολύ ψηλά τον αμανέ κι εμφανίζεται τώρα ως… ιστορικό στέλεχος της ψοφοδεξιάς: «Βλέποντας την ανταπόκριση όλων των ιστορικών στελεχών της ΝΔ στο προσκλητήριο ενότητας του Προέδρου του κόμματος, Αντώνη Σαμαρά, κατάλαβα ότι δεν δικαιούμαι να είμαι απών».

Και βέβαια, η περίπτωση Κακλαμάνη είναι μια μεγάλη πολιτική απάτη. Ο χαριτόβρυτος Νικήτας στην πραγματικότητα δεν επέστρεψε στη νουδούλα, γιατί πολύ απλά δεν έφυγε ποτέ. Σε μυστική αποστολή με εντολή Σαμαρά βρισκόταν ο άνθρωπος!

Ποια ήταν η αποστολή του; Ο Σαμαράς πήρε εντολή από τους ξένους αφέντες του να βοηθήσει την επανεκλογή Καμίνης, για τους γνωστούς λόγους. Αλλά αν έβγαινε και υποστήριζε δημοσίως τον Καμίνη, οι περισσότεροι ψηφοφόροι της ΝΔ θα του’ φευγαν και θα πήγαιναν στον Η. Κασιδιάρη. Εφήρμοσε, λοιπόν, ένα σατανικό σχέδιο. 
Έδωσε...

Η ΝΟΥΔΟΥΛΑ, ΟΙ… ΣΒΟΥΡΕΣ ΤΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΕΞΙΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ

Γράφει ο Αντίοχος.

Αυτά που έγραψα εχθές για την επιλογή ως αντ’ αυτού του πρωθυπουργού των Γερμανών Σαμαρά, του «Μάκαρου» Βορίδη προς προσέλκυση των λεγόμενων «δεξιών» ψηφοφόρων που τώρα πλέον ψηφίζουν Χρυσή Αυγή, τα επιβεβαιώνει τώρα και το καθεστωτικό «Βήμα».
Πάρτε μια γεύση:

«Την προσέλκυση των από δεξιά της ψηφοφόρων επιχειρεί η Ν.Δ. – Στο 16,5% υπολογίζεται η δεξιά δεξαμενή που υπάρχει πέραν του κόμματος
Επιχείρηση προσέγγισης των δεξιών ψηφοφόρων είναι σε πλήρη εξέλιξη από την ηγεσία της Ν.Δ., καθώς όπως παραδέχονται κορυφαία «γαλάζια» στελέχη...

Ένα “Ποτάμι” προορισμένο να στερέψει…

Όσο κι αν προωθείται στον μέγιστο βαθμό από τους «νταβατζήδες» της ενημέρωσης και όσο κι αν θέλει να παρουσιάζεται ως κάτι νέο και αμόλυντο το Ποτάμι του Σταύρου Θεοδωράκη φροντίζει με τις πράξεις του να δείχνει το πραγματικό ποιόν του. Μπορεί φαινομενικά να είναι εναντίον της «παλαιάς εξουσίας» και των «παλαιών κομμάτων», όμως οι διαρροές για ολόκληρη λίστα «παλιών» πολιτικών στελεχών που θέλουν να ενταχθούν στο Ποτάμι δίνονται από τον ίδιο και όχι από τις εφημερίδες. Όταν «διαπραγματεύεσαι» με Ψαριανό, Φούντα, Μάρκου, Τατσόπουλο, Ποδηματά, Δανέλη, Οικονόμου, Λυκούδη, τότε αποδέχεσαι και την «παλαιότητα» και την «εξουσία» που τους αναλογεί.

Μη σταματώντας εκεί ο Θεοδωράκης μιλώντας στο ραδιόφωνο έφτασε στο σημείο να αυτοπροταθεί ως κυβερνητικός εταίρος του ΣΥΡΙΖΑ ή της ΝΔ, ανάλογα με το ποιο από τα δύο κόμματα θα έρθει πρώτο! Δεν μπήκε καν στον κόπο μιας...

Χαστούκι στο Σύστημα του ανθελληνισμού και της προδοσίας

Συνεχίζουμε «αμετανόητοι» τον Αγώνα μας και μέσα από την φυλακή

Του Ηλία Κασιδιάρη

Την περασμένη Πέμπτη γίναμε όλοι μάρτυρες  του αποτροπιασμού και της απέχθειας που προκάλεσε στα ΜΜΕ μία νέα προκλητική δήλωσή μου. Επρόκειτο για μία δήλωση εξωφρενική που απέδειξε ότι η φυλακή δεν μας έβαλε καθόλου μυαλό και πως παραμένουμε αμετανόητοι και επικίνδυνοι. Τι ήταν όμως αυτό το τόσο ακραίο που τόλμησα να ξεστομίσω; Mα φυσικά ότι δεν ζητάω συγγνώμη από την Κανέλλη για το χαστούκι, απ’ την στιγμή που δεν έχει ζητήσει συγγνώμη εκείνη που επιτέθηκε πρώτη... Το πιο γελοίο της υπόθεσης όμως δεν είναι το ύφος των δελτίων ειδήσεων. Ούτε οι πηχιαίοι τίτλοι του στυλ: «Αμετανόητος και προκλητικός ο Κασιδιάρης». Αυτό που προκαλεί ξέφρενο γέλωτα και ξεπερνά ακόμα και τις επιθεωρήσεις του Σεφερλή στο Δελφινάριο είναι το κατηγορητήριο.
Εκεί λοιπόν μία «έντιμη και αδέκαστη» αντιεισαγγελέας ονόματι Δάλλα Μαρία με κατηγορεί ότι: «...επιτέθηκα στην παθούσα Κανέλλη Λιάνα...

Ψέμματα και γελοίες συκοφαντίες δίχως όριο από τις καλοπληρωμένες γραφίδες της “Αυγής”


Ψέμματα και γελοίες συκοφαντίες δίχως όριο από τις καλοπληρωμένες γραφίδες της “Αυγής”

Όλη η Ελλάδα έμαθε από το διαδίκτυο, αλλά και τα συστημικά Μέσα πως η Χούντα Σαμαρά με πρωτοφανείς μεθοδεύσεις κατέλυσε για ακόμη μια φορά το Σύνταγμα, στερώντας από τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής το δικαίωμα λόγου και ψήφου από την συζήτηση στη Βουλή επί της πρότασης εμπιστοσύνης.
Στο θέμα αναφέρθηκε και η φυλλάδα του Σύριζα "Αυγή", αλλά εκεί καθώς φαίνεται οι ερασιτέχνες ρυπαρογράφοι κάνουν πολύ βιαστικά την δουλειά τους, αποδεικνύοντας την ένδεια και την ανικανότητά τους ακόμα και στο να συκοφαντήσουν.
Γράφει λοιπόν το καταγέλαστο και συκοφαντικό δημοσίευμα: "Το αίτημα για......

ΠΕΦΤΟΥΝ ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ ΤΩΝ «ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ» ΕΦΕΔΡΕΙΩΝ ΤΟΥ ΦΟΝ ΑΝΤΩΝΑΚΗ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΤΟΥ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΚΟΥΚΙΑ!

25942_1436261753281497_2039834551_n 
Γράφει ο Αντίοχος. 

Άρχισαν σιγά-σιγά να πέφτουν οι μάσκες διαφόρων τύπων που το παίζουν «ανεξάρτητοι», στη βουλή. Έτσι, μετά την τυπική «επιστροφή» του Νικήτα Κακλαμάνη στο «μαντρί» (από το οποίο στην ουσία ποτέ δεν έφυγε…), είχαμε και γενικότερο… ξεμασκάρεμα.
Έτσι, ο «ανεξάρτητος» βουλευτής Γιοβανόπουλος (προερχόμενος από το συνονθύλευμα του Καμμένου), έκλεισε το μάτι στη συγκυβέρνηση των σάπιων, ζητώντας από τον ΣΥΡΙΖΑ να ψηφίσει πρόεδρο της «δημοκρατίας» τους μαζί με....

Η ξευτίλα της ονοματολογίας: Προτείνουν το MEGA για πρόεδρο της δημοκρατίας


Η ξευτίλα της ονοματολογίας: Προτείνουν το MEGA για πρόεδρο της δημοκρατίας

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Τυπικά μια τέτοια εξέλιξη απλά θα φέρει την πολιτική εξουσία στα χέρια των πραγματικών εξουσιαστών στην "κοινοβουλευτική δημοκρατία". Δηλαδή στους πλουτοκράτες - εκμαυλιστές - τσιράκια του παγκόσμιου κατεστημένου.
 
Ο Σαμαράς βρίσκεται σε πλήρη απελπισία αντιλαμβανόμενος ότι ακόμα και αν πάρει ψήφο εμπιστοσύνης την Παρασκευή, εν τέλει θα καταρρεύσει σαν χάρτινος πύργος, αφού τόσο στο ΠΑΣΟΚ όσο και στη ΝΔ υπάρχουν εσωκομματικές έριδες και τριβές, οι οποίες ξεκινάνε με αφορμή τις πρόωρες εκλογές. Προσπαθεί, λοιπόν, να πείσει τους κυβερνητικούς βουλευτές ότι «έχει βρει τους 180», μεταθέτοντας ουσιαστικά τον χρόνο των εκλογών στο 2016.
Οι προσπάθειες αυτές του Σαμαρά έχουν πέσει στο κενό, γεγονός που φαίνεται καθαρά από τις δηλώσεις Βενιζέλου, που έθεσε τον εκλογικό μηχανισμό του ΠΑΣΟΚ σε ετοιμότητα, και του Γρηγοράκου, ο οποίος είπε ότι οι εκλογές είναι προ των πυλών. Είναι σε όλους προφανές ότι ο Σαμαράς δεν βρίσκεται ούτε κατά διάνοια κοντά στο επιθυμητό αριθμό βουλευτών.
Έτσι, το καθεστώς ρίχνει συνεχώς ονόματα στο τραπέζι, προσπαθώντας να.....

Ομιλίας Ψυχής και Πίστης από τον Κ. Μπαρμπαρούση: "Λαμόγια και Κλέφτες μας κυβερνούν αλλά όχι για πολύ ακόμη..." - ΒΙΝΤΕΟ

"Θα έχετε την τύχη των εφιαλτών και των προδοτών.."
Αυτό είναι το.... μέλλον της συγκυβέρνησης ΠΑΣΟΚ - ΝΔ όπως το χαρακτήρισε σε μια απολαυστική ομιλία, γεμάτη πάθος ο Κ. Μπαρμπαρούσης..

Δείτε τη..

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΑΝΤΩΝΑΚΗ ΜΕ ΤΑ ΩΡΑΙΑ ΣΟΥ… ΚΑΙ ΝΕΚΡΟΥΣ ΑΝΑΣΤΑΙΝΕΙ Ο ΕΝΦΙΑ!

590_bb233569-patratora
Ακόμα και σε… νεκρούς στέλνει λογαριασμούς πληρωμής του ΕΝΦΙΑ το ψευδοκράτος των Σαμαροβενιζέλων!
Στον Πύργο Ηλείας, λοιπόν, εστάλη «ραβασάκι» του ΕΝΦΙΑ σε μια γυναίκα που έχει πεθάνει από πέρυσι, όπως αναφέρει η τοπική εφημερίδα «Πατρίς»! Και δεν είναι η μοναδική περίπτωση, καθώς απ’ όλη την Ελλάδα έρχονται καθημερινά τέτοιες ειδήσεις.
Λέτε να....

ΙΤΑΛΙΑ: Εκατοντάδες νέοι διαμαρτυρήθηκαν κατά της «ιδεολογίας του φύλου» και της επίθεσης στην οικογένεια

Εκατοντάδες κυρίως νεαρής ηλικίας Ιταλοί κατέβηκαν στη διαδήλωση του Σαββάτου στη Ρώμη για να εκφράσουν τις ανησυχίες τους στη Σύνοδο των Επισκόπων του Βατικανού για τις "τρομερές επιθέσεις" κατά της οικογένειας που έχουν αυξηθεί στην Ιταλία από εξαιρετικά καλά χρηματοδοτούμενες και οργανωμένες ομάδες «ακτιβιστών».
Ο διοργανωτής της πορείας και γνωστός ακτιβιστής υπέρ της οικογένειας Toni Brandi, πρόεδρος της Pro-Life News, δήλωσε στο.....