Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Ιανουαρίου 19, 2016

Συνέντευξη χείμαρρος του Ν. Μιχαλολιάκου στο Γ. Παπαγιάννη: "Τελείωσε το παραμύθι με την πατριωτική ΝΔ...Μόνο η Χρυσή Αυγή έμεινε για να βρουν στέγη οι πατριώτες" ΒΙΝΤΕΟ

Δείτε το βίντεο...

Τι έλεγε ο Άδωνις για το Κυριάκο Μητσοτάκη; ΒΙΝΤΕΟ

Επ’ ευκαιρία της αναγόρευση του Αδώνιδος «Μπουμπούκου» Γεωργιάδη στην θέση του αντιπροέδρου της ΝΔ, υπό τον πρόεδρο Κυριάκο Μητσοτάκη, θυμίζουμε ένα βίντεο όπου ο Άδωνις Γεωργιάδης προσφέρει μέχρι και το αυτοκίνητό του και τον μισθό του στον Κυριάκο Μητσοτάκη, ο οποίος «δεν έχει σχέση με ιδιωτικές εταιρείες».

Πως αλλάζουν οι καιροί και πως γίνονται τόσο θεαματικές κωλοτούμπες όταν προσφέρονται καρέκλες και όταν δίνονται εντολές από... σαμαράδες.

Άντε κύριε Αντιπρόεδρε... Και υπουργός του Τσίπρα, σύντομα! 

Δείτε το βίντεο...

ΟΙΚΟΝΟΜΕΑΣ: ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΤΑ ΠΟΥΤ@Ν@ΚΙΑ ΤΗΣ ΚΟΥΜΟΥΝΔΟΥΡΟΥ! ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ;;; - ΒΙΝΤΕΟ

«Τα πoυτ@ν@κι@ της Κουμουνδούρου μας λένε εμάς τους δύο, μερικοί από την άλλη μεριά. Κάποια γελοία πρόσωπα», είπε ο Γιώργος Οικονομέας με αφορμή την υπόθεση των διορισμών των συγγενών του γραμματέα Νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ και την επίθεση που δέχτηκε ο Ιάσονας Σχινάς – Παπαδόπουλος.

Δείτε το βίντεο...

Οι ψευτοδεξιοί γλείφουν τους εαμοβούλγαρους «αγωνιστές» του ΕΑΜ

Γράφει ο Αθανάσιος Βασιλόπουλος

Σας μεταφέρουμε ένα ενδεικτικό τμήμα από κείμενο κριτικής, για τον… ράπερ γραμματέα της νεολέρας του ΣΥΡΙΖΑ, που διόρισε όλο του το σόι στο δημόσιο, επειδή ο παππούς του ήταν ΕΑΜίτης, η γιαγιά του ΕΠΟΝίτισσα και τον μπάρμπα τον σκότωσαν οι «φασίστες», που έχει τον βαρύγδουπο τίτλο «Τρίζουν τα κοκάλα των αγωνιστών του ΕΑΜ» και τον υπότιτλο: «Αριστερά δεν είναι οι μεγαλοστομίες, αλλά ο τρόπος ζωής»:

«Πιο μεγάλη εντύπωση μας κάνει από την απάντησή του η κυνική ομολογία ενός «αριστερού» της αιτίας που οδήγησε στο να προσληφθούν στο δημόσιο οι συγγενείς τους. Αντί να πει καθαρά και σταράτα...

"ΖΩΑ" Ρομά (γύφτους τους αποκαλεί ο λαός) απαγάγουν ανυπεράσπιστα ζωάκια, τα βασανίζουν και ζητούν λύτρα για να τα ελευθερώσουν...


«Συμμορίες Ρομά απαγάγουν κατοικίδια» γράφει το Έθνος - Εάν το έλεγε η Χρυσή Αυγή, θα ήταν ρατσιστικό...

Συμμορίες Ρομά, οι οποίες αρπάζουν κατοικίδια ζώα και ζητούν μετά λύτρα; Όσο απίστευτο κι αν ακούγεται, εντούτοις, ισχύει. Αν το λέγαμε εμείς θα ήμασταν απλώς οι «κακοί ρατσιστές». Αλλά όταν αυτό γράφεται από την έντυπη ναυαρχίδα του «συνταγματικού τόξου», το «Έθνος», τότε τα πράγματα αλλάζουν.
Όπως διαβάζουμε χαρακτηριστικά στην φυλλάδα του Μπόμπολα «Όμως μέσα από αυτήν την υπόθεση φαίνεται πως υπάρχει κύκλωμα Ρομά, το οποίο, όσο απίστευτο και αν ακούγεται, προχωρεί σε απαγωγές σκύλων και ζητά λύτρα από τους ιδιοκτήτες τους». Στο ρεπορτάζ περιγράφονται οι άθλιες συνθήκες διαβίωσης των σκυλιών που απαγάγουν οι Ρομά, τα οποία μένουν νηστικά, βασανίζονται και αφήνονται μέσα στις λάσπες και την βρωμιά. Οι ιδιοκτήτες των κατοικιδίων για να....

Η κόρη του κομμουνιστή Μηλιού, μετά τις Άλπεις...ξοδεύει 500ευρα σε στέκια του Κολωνακίου

eliana_1
 σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Έτσι είναι ο....μαρξισμός/κομμουνισμός. "Επαναστάτης" στα λόγια και στις πράξεις δούλος του "Καπιταλισμού" και του χρήματος..

Γράφει ο Αντίοχος

Φαίνεται πως το’ χει… τάμα η κόρη του συριζοκομμουνιστή Μηλιού, να προκαλεί βάναυσα την κοινή γνώμη, τέτοιες μέρες κάθε χρόνο.
Πέρυσι, η πρόσκληση προς το δημόσιο αίσθημα έγινε με τις φωτογραφίες που ανήρτησε από τις πρωτοχρονιάτικες διακοπές της, στο ξακουστό Gstaad της Ελβετίας, χειμερινό θέρετρο των κροίσων της οικουμένης.   
Φέτος, η νέα πρόσκληση έγινε με ...

Τελειώνει το...ποτάμι των νταβατζήδων..Ακόμη ένας βουλευτής "κλείνει το μάτι" στη ΝΔ

Γράφει ο Αινείας

Δεν κρατιούνται οι μνημονιο-φιλελεύθεροι του κόμματος του Μπόμπολα - με συγχωρείτε του Θεοδωράκη ήθελα να γράψω και ένας μετά τον άλλον δηλώνουν την πρόθεσή τους να ενσωματωθούν με τη ΝΔ του 'Κούλη του Siemensουλη".

Σειρά πήρε αυτή τη φορά ο βουλευτής Φιωτήλας, που σε συνέντευξή του στο MEGA, (Για να τολμά να το πω μέσα στο...Μπομπολιστάν είναι "τελειωμένη υπόθεση" ο Σταύρακας) δήλωσε ήρθε η ώρα να συμπορευτούν ΝΔ - Ποτάμι.
Όταν οι υπάλληλοι του Μπόμπολα (σημ. δημοσιογράφοι MEGA) έσπευσαν να ρωτήσουν τι εννοεί, έσπευσε να διευκρινίσει πώς μιλά για...

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ – ΣΟΚ: Η ΨΕΥΤΟΔΕΞΙΑ ΓΡΑΦΕΙ ΤΗΝ «ΙΣΤΟΡΙΑ» ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΜΜΟΡΙΤΕΣ ΤΟΥ ΚΚΕ!

12549134_1047538038638748_4064893162262256157_n
Γράφει ο Αντίοχος

Την (προαναγγελθείσα κι από τον Μπουμπούκο…) «σκληρή αντιπολίτευση» του γιού του κόμη Δράκουλα (Χανίων και πάσης Ελλάδος) στην αριστερά, ξεκίνησε ο εκλεκτός του Μητσοτακέϊκου, περιφερειάρχης Πελοποννήσου Τατούλης!
Την περιφέρεια Πελοποννήσου, που είναι η πιο παραδοσιακά δεξιά περιοχή της χώρας, με τα περισσότερα θύματα των κομμουνιστοσυμμοριτών του ΕΑΜ-ΕΛΑΣ-ΔΣΕ (στην Πηγάδα του Μελιγαλά, στους Γαργαλιάνους, στον Φενεό, στην Στιμάγκα, κ.α.)!
Εκεί, λοιπόν, ο (προερχόμενος εκ του ΕΚΚΕ και ευχαρίστως φωτογραφιζόμενος με φόντο τεράστια σφυροδρέπανα – η φωτογραφία είναι του 2015…) ψευτοδεξιός περιφερειάρχης, εξέδωσε –με έξοδα της περιφέρειας, δηλαδή του λαού της Πελοποννήσου- ένα ιστορικό λεύκωμα με τίτλο «Μνήμες από....

Επιστολή αναγνώστη: Πετάνε στο δρόμο τους στρατιωτικούς για να στεγάσουν τους λαθρομετανάστες


Επιστολή αναγνώστη: Πετάνε στο δρόμο τους στρατιωτικούς για να στεγάσουν τους λαθρομετανάστες

Καλησπέρα,ονομάζομαι Βασίλης και θέλω να σας παρουσιάσω ένα θέμα που συνέβη στη Λέσβο (και όχι μόνο... Στη Κω π.χ δεν έπιασε γιατί ξεσηκώθηκαν οι κάτοικοι) που δεν έχει προβληθεί πουθενά και που ουσιαστικά δείχνει πλήρως την απαξίωση της κυβέρνησης προς τους Έλληνες και τα στελέχη των Ε.Δ και την ευαισθησία της μόνο για τους ξένους.
Συγκεκριμένα, με την «αναδιοργάνωση» του στρατού (δηλαδή το κλείσιμο μονάδων και σύμπτυξη αυτών σε λιγότερα στρατόπεδα για οικονομικό όφελος), το στρατόπεδο που στεγαζόταν το 296 ΤΕ στη Μόρια αποφασίστηκε με έξοδα του στρατού και εργασία από....

ΝΕΑ ΒΕΒΗΛΩΣΗ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟΥ ΝΑΟΥ ΑΠΟ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ – ΑΧΝΑ ΔΕ ΒΓΑΖΟΥΝ ΤΑ ΜΜΕ!

ierousalim2-600x398

Μια νέα βεβήλωση χριστιανικού ναού στο Ισραήλ (από τις πολλές που έχουν γίνει), είχαμε τις τελευταίες ημέρες. Πιο συγκεκριμένα, πρόκειται για την μονή της Κοίμησης της Θεοτόκου, που βρίσκεται στο όρος Σιών, στους τοίχους και τις πόρτες της οποίας οι φανατικοί σιωνιστές έγραψαν συνθήματα όπως: «Σφαγιάστε τους χριστιανούς και στείλτε τους στην κόλαση», «Θάνατος στους χριστιανούς τους άπιστους εχθρούς του Ισραήλ», «Θα έρθει η εκδίκηση από τους γιους του Ισραήλ», «Στείλτε τους Χριστιανούς στην κόλαση» και άλλα παρόμοια.
Φυσικά, τα ελληνόφωνα ΜΜΕ –που ασφαλώς και...

ΤΟ ΝΕΟ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ Η… «ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ»

tsipras-mitsotakis

Γράφει ο Αντίοχος

Πολύ κουβέντα γίνεται τελευταία –και μάλιστα από υπεύθυνα χείλη- για αλλαγή του εκλογικού νόμου εντός του 2016. Το βασικό σενάριο που ακούγεται, είναι η «ορθολογικότερη» ενίσχυση του πρώτου κόμματος, με τον περιορισμό του μπόνους των 50 εδρών σε 20, με παράλληλη μείωση του ποσοστού που χρειάζεται ένα κόμμα για να εισέλθει στη βουλή, από 3% σε 2%.
Που θα οδηγηθεί η χώρα μ’ ένα τέτοιο εκλογικό σύστημα;
Ας το δούμε πρακτικά. Σύμφωνα με....

ΣΥΝΤΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ

kolonia
Γράφει ο Σ. Παιδάκος

Συνεχίζεται η παραπληροφόρηση όσων αφορά τα γεγονότα που έλαβαν χώρα στο σιδηροδρομικό σταθμό της Κολονίας από μετανάστες. Η αστυνομία, λέει, προσήγαγε 20 μαροκινούς, ακροδεξιές ομάδες, λέει, έκαναν πορείες στη Δρέσδη και τη Λειψία προκαλώντας αρνητικές μνήμες άλλων εποχών, η αστυνομία, λέει, εξετάζει βίντεο συνολικής διάρκειας 350 ωρών από το μέρος που συνέβησαν οι επιθέσεις, οι αρχές συνέστησαν ηρεμία καθώς επίσης εφιστούν στις γερμανίδες να μην είναι προκλητικές κατά τις εξόδους τους από τα σπίτια τους, Βαυαρός σύμβουλος ναύλωσε λεωφορείο, το γέμισε νόμιμους μετανάστες και το έστειλε στην καγκελαρία με το μήνυμα ότι αδυνατούν πλέον να φιλοξενήσουν άλλος αλλοδαπούς. Αυτά αναφέρονται εν ολίγοις στα....