Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Ιουλίου 19, 2016

ΚΑΤΑΠΙΠΤΕΙ ΤΟ ΚΑΤΗΓΟΡΗΤΗΡΙΟ - ΚΟΛΛΗΤΟΣ ΤΟΥ ΠΑΥΛΟΥ ΦΥΣΣΑ: Ο ΠΑΥΛΟΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΣΤΟΧΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Μία ιδιαιτέρως σημαντική πτυχή για το θέμα της κατηγορίας περί εγκληματικής οργάνωσης, επεφύλασσε η σημερινή συνεδρίαση για τη δίκη της Χρυσής Αυγής που διεξήχθη στην αίθουσα των φυλακών Κορυδαλλού.

Ο κολλητός του Παύλου Φύσσα Νίκος Χατζηευστρατίου, ένας από τους στενότερους φίλους του και μέλος του συγκροτήματός του, ξεκίνησε και ολοκλήρωσε την κατάθεσή του για τα όσα συνέβησαν το βράδυ της 17ης Σεπτεμβρίου στο Κερατσίνι.

Όταν ρωτήθηκε λοιπόν για το κρίσιμο θέμα της υποτιθέμενης (σύμφωνα με την πρόταση Ντογιάκου) ύπαρξης «οργανωμένου σχεδίου» από την πλευρά της Χρυσής Αυγής για τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα, κατέθεσε τα εξής:...

Ηλίας Κασιδιάρης: Ξεφτιλίστηκαν οι πολιτικές πατσαβούρες της ΝΔ! ΒΙΝΤΕΟ

"Όπως ρίξαμε τον Σαμαρά, έτσι θα ρίξουμε και τον Τσίπρα - Είστε όλοι εναντίον μας και εμείς εναντίον όλων!"

Ο εκλογικός νόμος του Τσίπρα είναι έκτρωμα πολιτικαντισμού, καιροσκοπισμού και μωροφιλοδοξίας ενός ανθρώπου που πρόδωσε την χώρα και ενδιαφέρεται μόνο να παραμείνει στην εξουσία.

Ουρά  του Σύριζα, πολιτικό δεκανίκι και στήριγμα του Τσίπρα είναι η Νέα Δημοκρατία που ψήφισε το αριστερό μνημόνιο, το ξεπούλημα του εθνικού πλούτου, το ισλαμικό τζαμί στην Αθήνα και όλα τα ανθελληνικά νομοσχέδια.

Δείτε το βίντεο...

Μπουμπούκος-Βορίδης τώρα διασκεδάζουν παρέα με την Ντόρα και τον Μαρινάκη - Η πολιτική πορεία δυο πατριδοκάπηλων

σ.σ. ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Τι τους ενώνει όλους αυτούς; Η μασονία.

Το δίδυμο Βορίδη-Γεωργιάδη μπήκε στη βουλή μέσω Καρατζαφέρη βρίζοντας τον Σαμαρά και την ΝΔ.



Όταν ο Καρατζαφέρης ψόφησε πολιτικά, οι κουμπάροι του άρχισαν το γλείψιμο στον Σαμαρά, μπήκαν με τα μπούνια στη ΝΔ και έγιναν κολλητοί...

Νέα επίθεση στη Γερμανία: 17χρονος ισλαμιστής επιτέθηκε και τραυμάτισε 19 άτομα με τσεκούρι φωνάζοντας “Αλλάχ Ακμπάρ”

Κραυγάζοντας «Αλλάχ ακμπάρ», 17χρονος «κατατρεγμένος πρόσφυγας» κρατώντας μαχαίρι και τσεκούρι, εισέβαλε σε τρένο στην περιοχή του Βίρτσμπουργκ στη Γερμανία και επιτέθηκε σε ανυποψίαστους επιβάτες τραυματίζοντας σοβαρά 19 άτομα, προτού πέσει νεκρός από τα πυρά της αστυνομίας!

Σύμφωνα με όσα αναφέρουν γερμανικά μέσα ενημέρωσης, ο 17χρονος αφγανός είχε εισέλθει ασυνόδευτος στη Γερμανία και είχε καταθέσει αίτηση ασύλου. Καθώς μάλιστα αναφέρεται, φιλοξενούνταν τις τελευταίες δύο εβδομάδες...

ΚΟΙΤΑΝΕ ΝΑ ΜΑΣ ΤΑ ΠΑΡΟΥΝ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ! ΤΟ ΝΕΟ ΧΑΡΑΤΣΙ ΤΗΣ ΔΕΗ

timologia_deh_308498019

Μια δυσάρεστη έκπληξη περίμενε αυτές τις μέρες χιλιάδες καταναλωτές της ΔΕΗ, οι οποίοι αποφάσισαν να εξοφλήσουν τους λογαριασμούς τους.
Σύμφωνα, λοιπόν, με απόφαση της εταιρείας, δηλαδή της ξεβράκωτης και μόνιμα στημένης στα τέσσερα μπροστά στην Μέρκελ και τους υπόλοιπους τοκογλύφους, συμμορίας $ύριζα-ΑΝΕΛ, η αποπληρωμή των λογαριασμών γίνεται πλέον μόνο στις τράπεζες και τα συνεργαζόμενα πρακτορεία του ξεπουλημένου για ένα κομμάτι ψωμί, ΟΠΑΠ.
Η προκλητική απόφαση της....

Ο πολυπολιτισμός βλάπτει σοβαρά και τον τουρισμό: Οικονομική καταστροφή στα νησιά από τη λαθρομετανάστευση! ΒΙΝΤΕΟ


Πέραν την προφανούς υποβάθμισης της ζωής των νησιωτών, της διακύβευσης της ασφάλειάς τους από τα συνεχή επεισόδια και την αυξανόμενη εγκληματικότητα και όλα τα άλλα παρελκόμενα του πολυπολιτισμού, υπάρχει και η οικονομική καταστροφή που βιώνουν οι νησιώτες από όλη αυτή την ιστορία.
Όπως, λοιπόν, μεταδίδει το Euronews, ουσιαστικά προβάλλοντας την αλήθεια και την ανησυχία των νησιωτών, το λεγόμενο «προσφυγικό», υπήρξε πραγματική καταστροφή για τους νησιώτες, οι οποίοι είδαν τις κρατήσεις να μειώνονται κατά 50% τουλάχιστον και τις επιχειρήσεις τους να παραμένουν έρημες στην καρδιά του καλοκαιριού.
Όλα δείχνουν ότι οι.....

ΤΙ ΓΥΡΕΥΕΙ ΠΑΛΙ Ο JEFFREY ΣΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ;

papandreou-antigrafei-o-tsipras
Γράφει ο Αντίοχος

Ώπα, σήμερα ξανασμίγουνε τ’ αηδόνια! Όπου «αηδόνια», είναι ο Jeffrey και ο mister Tsipras… Μετά, λοιπόν, από τους χαριεντισμούς τους κατά την πρόσφατη ειδική εκδήλωση στη βουλή για την επέτειο του θανάτου του Άντριου Παπάντριου, σήμερα συναντώνται ξανά… τ’ αηδόνια.
Επισήμως, η συνάντηση θα έχει να κάνει κυρίως με τον εκλογικό νόμο και δευτερευόντως με την συνταγματική αναθεώρηση, κι εκτός από τον Jeffrey, o mister Tsipras θα συναντήσει τον Κουβέλη και αντιπροσωπεία των Οικολόγων Πράσινων.
Αλλά, προς τι οι συναντήσεις με εξωκοινοβουλευτικούς, που δεν μπορούν να προσφέρουν ψηφαλάκια; Μήπως υπάρχει άλλος λόγος για....

ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ: ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ

anrxikoi_skourleths
Κανένα σχεδόν καθεστωτικό ΜΜΕ δεν αναπαρήγαγε το γνωστό γεγονός με τη συμμετοχή του υιού Σκουρλέτη στην επίθεση παρακρατικών – αναρχικών στα κλειστά (!;!) γραφεία της Τ.Ο. Βορείων Προαστίων. Παρ’ όλα αυτά βουλευτές του κινήματος μας έθιξαν το θέμα στη Βουλή με τον ίδιο τον υπουργό του ΣΥΡΙΖΑ να απαντάει ότι είναι περήφανος για την «αντιναζιστική» δράση του γιου του. Πρόκειται για έναν υπουργό ο οποίος έχει τη καλύτερη σχέση με τη Μέρκελ και το 4ο Ράιχ της σημερινής Γερμανίας όπως επίσης και με τον Αμερικανικό παράγοντα, αν λάβουμε υπόψιν μας τα πρόσφατα ταξίδια του σε Γερμανία και Η.Π.Α. Με λίγα λόγια δηλαδή ο μπαμπάκας κάνει τα »κονέ» και τις business στο Αμέρικα και εξασφαλίζει τα προς το ζην… των εγγονών του, και ο γιος κάνει αντιφασιστική γυμναστική (με τις γεμάτες τσέπες από τα δολάρια του μπαμπά) στους άδειους τοίχους της Τ.Ο. Βορείων Προαστίων. Και όλα αυτά με....