Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Δεκεμβρίου 07, 2013

ΑΠΕΡΡΙΦΘΗ Η ΑΙΤΗΣΗ ΑΠΟΦΥΛΑΚΙΣΗΣ ΤΟΥ Χ. ΠΑΠΠΑ, ΔΙΟΤΙ "ΑΛΛΑΞΕ ΟΨΙΜΑ ΤΗ ΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ… ΧΙΤΛΕΡ"!!!

Μετά την αίτηση αποφυλάκισης του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής,  απερρίφθη –όπως ήταν αναμενόμενο- και η αντίστοιχη αίτηση του Χρήστου Παππά.

Βέβαια, μετά το γερό κράξιμο που έπεσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για το σκεπτικό της απόρριψης της αίτησης του Αρχηγού της Χ.Α. (που, με λίγα λόγια, ανέφερε ότι εφόσον δεν άλλαξε… ιδεολογία πρέπει να παραταθεί η κράτησή του!!!), οι ανακρίτριες ήταν ελαφρώς πιο προσεκτικές με τον Χ. Παππά.

Έτσι, αφού αρχικά δεν κρατήθηκαν και...

Νέα "συγκλονιστικά" ντοκουμέντα: Κασιδιάρης με κυνηγετικό όπλο που το παρουσιάζουν ως... καλάσνικοφ!

σ.σ. ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Άλλη μία προσπάθεια λασπολόγησης έπεσε στο κενό. Εκτός από γελοίοι είναι και άσχετοι...

"Συνταρακτικές αποκαλύψεις" έκανε σήμερα πάλι το "'Εθνος" για το υπερόπλο του Ηλία Κασιδιάρη.

Για όσους δεν παρακολούθησαν ειδήσεις απόψε, επαναλαμβάνουμε ότι η ναυαρχίδα του Μπόμπολα και όλα τα τσοντοκάναλα δημοσίευσαν φωτογραφία από παλαιότερο λογαριασμό του Ηλία Κασιδιάρη στο facebook με...

Τίποτα δε λυγίζει τους Εθνικιστές... Δράσεις σε όλη την Ελλάδα για τους νεκρούς Ήρωες και τους φυλακισμένους Συναγωνιστές και τον Αρχηγό της Χρυσής Αυγής!

Εκτενής δράση με ανάρτηση αεροπανό πραγματοποιήθηκε σε ολόκληρη την Ελλάδα, προς ενημέρωση του κοινού σχετικά με την πολεμική του συστήματος εναντίον του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή. Μία πολεμική που ξεκίνησε με την λάσπη, εξελίχθηκε σε παράνομες και αντισυνταγματικές διώξεις και κατέληξε στις σφαίρες των τρομοκρατών.
Θεσσαλονίκη


Τ.Ο. Αθηνών 

Καθημερινή: «Δεν γίνεται να μη σε ζώσουν τα φίδια με την Χρυσή Αυγή»

Γνωστός αντιεθνικιστής της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ είναι ο δημοσιογράφος της «Καθημερινής» Παντελής Μπουκάλας και το δείχνει, άλλωστε, όποτε μπορεί. Αυτό πράττει και με κείμενό του την Παρασκευή στο οποίο, ως συνήθως, «αλλάζει τα φώτα» στην πραγματικότητα. Ήδη, από την αρχή, φαίνεται το μένος της εμπάθειας: «Ενώ η Αντιτρομοκρατική ερευνά σπίτια βουλευτών της Χ.Α…». Στη συνέχεια, βεβαίως, του κειμένου δεν υπάρχει η παραμικρή αναφορά για το φιάσκο της επιχείρησης.

Ο Μπουκάλας, όμως, συνεχίζει προκλητικότατα και αφού «φορτώνει» γράφει τα εξής: «Μόνο η ηγεσία της Χ.Α. ξέρει...

Κασιδιάρης: "Ο Ν.Μιχαλολιάκος θα γίνει πρωθυπουργός"

Tην ίδια ώρα που τα καθεστωτικά ΜΜΕ αρνούνται να δώσουν λόγο στα στελέχη της ΧΑ, τα τουρκικά προφανώς δεν ενοχλούνται και δείχνουν πολύ πιο πλουραλιστικά από τα "ελληνικά" και παίρνουν συνέντευξη από τον Η.Κασιδιάρη,που δημοσιεύτηκε στην τουρκική εφημερίδα, Milligazete και στο Anadolu ajans.

Σύμφωνα με τα τουρκικά λεγόμενα, ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής κατηγόρησε από την αρχή τα υπόλοιπα κόμματα του ελληνικού κοινοβουλίου ότι προσπαθούν συνεχώς να συκοφαντούν την Χρυσή Αυγή ότι είναι ναζιστικό κόμμα ενώ τα περισσότερα ελληνικά ΜΜΕ μετέχουν σε αυτή την εκστρατεία κατασυκοφάντησης της Χρυσής Αυγής.

Η Χρυσή Αυγή, όπως ξεκαθάρισε ο Ηλίας Κασιδιάρης, είναι νόμιμο πολιτικό κόμμα και μετέχει από το 1990 στις βουλευτικές εκλογές ενώ δεν έχει καμία σχέση με τον ναζισμό και την ναζιστική ιδεολογία.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στις συλλήψεις των βουλευτών της Χρυσής Αυγής και ιδιαίτερα στην σύλληψη και φυλάκιση του αρχηγού της, Νίκου Μιχαλολιάκου, και αφού τόνισε με έμφαση ότι είναι παράνομες, παρομοίασε την σύλληψη και φυλάκιση του Μιχαλολιάκου με την πριν από χρόνια σύλληψη και φυλάκιση του…

Βρίζει τους Έλληνες η σκοπιανή συμμορία του «Ουράνιου Τόξου» αλλά οι «δημοκράτες» δεν ενοχλούνται!

Την χρονική στιγμή κατά την οποία η αντεθνική Χούντα Βενιζέλου-Σαμαρά στέλνει την αντιτρομοκρατική στις οικίες βουλευτών ενός Πολιτικού Κινήματος που ψηφίστηκε από μισό εκατομμύριο Έλληνες και η δικαστική εξουσία κρατά παράνομα προφυλακισμένο τον Αρχηγό του, το κόμμα των εαμοβούλγαρων «Ουράνιο Τόξο», το οποίο συμμετέχει και στις εκλογές με άδεια του Άρειου Πάγου, εξέδωσε την κατωτέρω ανακοίνωση-πρόκληση και ύβρη κατά του Ελληνικού Έθνους:
Δελτίο Τύπου
Φλώρινα / Lerin, 5 Δεκέμβρη 2013
Οι χθεσινές δηλώσεις του υπουργού Εξωτερικών Ε. Βενιζέλου στο.....

Το καθεστώς πετά "λευκή πετσέτα" στην Αθήνα....Ο Ηλίας Κασιδιάρης θα είναι ο επόμενος Δήμαρχος αν επιλεγεί ο κοινός κομμουνιστής υποψήφιος γραμματέας της ΔΗΜΑΡ για να εκπροσωπήσει το καθεστώς

620976_126584694151209_1742341065_o
Μια είδηση που μπορεί να σημάνει τη σιγουρότατη εκλογή του Ηλία Κασιδιάρη στο δήμο Αθηναίων, δημοσιεύθηκε χθες στο Σαμαρικότερο του Σαμαρά, antinews και αφορά συμφωνία για κοινή υποψηφιότητα ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΡΗΜΑΔ, του κομμουνιστή Λυκούδη. Σας παραθέτουμε τα κυριότερα αποσπάσματα:
Πώς ο νέος δήμαρχος Αθηναίων «σώζει» την κυβέρνηση.
Αν δει κανείς προσεκτικά τις κινήσεις της ΔΗΜΑΡ τον τελευταίο καιρό θα διαπιστώσει ότι επικρατεί η νηφαλιότητα. Ούτε άναρθρες κραυγές κατά της κυβέρνησης, ούτε εντάσεις αλλά και....

Ξεδιάντροπη προτροπή Κικίλια προς τους Έλληνες: "Να μάθουμε να λέμε Shalom"

samaras_evraioi
 σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Η υποταγή στο Σιωνιστικό τέρας από τα μίζερα ανθρωπάκια προκαλεί μόνο αηδία στους αγνούς πατριώτες Έλληνες. Δε θα τολμήσει ΠΟΤΕ ο ΕΛΛΗΝΑΣ να δηλώσει "πίστη" σε κάποιον που αποτελεί μέσα στην αιωνιότητα εχθρό του και από τους πιο σκληρούς πολέμιούς του (Από του Φοίνικες και τους ρωμανιώτες, μέχρι τους χαζάρους της στέπας).

Με ένα κωμικό και πλήρες υποταγής στον παγκόσμιο δυνάστη άρθρο σε ιστοσελίδα επιχειρεί ο βουλευτής της ψοφοδεούς Νέας Δημοκρατίας Βασίλης Κικίλιας να δώσει τα «φώτα» του, επί της πολιτικής που πρόκειται να διαδραματίσει η Ελλάδα σε διεθνές επίπεδο.
Το άρθρο-«παρέμβαση», μοιάζει περισσότερο με έκθεση ιδεών μαθητή λυκείου, παρά με ανάλυση του διεθνούς σκηνικού και του ρόλου που οφείλει να αναλάβει η Ελλάδα στην περιοχή της ανατολικής Μεσογείου. «Η Ελλάδα μετά την κρίση, πρέπει να είναι μια χώρα με εθνική αυτοπεποίθηση, εθνική αυτογνωσία και εθνικό ρεαλισμό», γράφει ο κύριος Κικίλιας, μιμούμενος την πολιτική των ευχολογίων, με την οποία πορεύεται ο πρόεδρός του, Αντώνης Σαμαράς. Πόσο μάλλον, όταν μιλά για......

"Σκληρό" θέαμα...Ο Μπουτάρης γδύνεται για...καλό σκοπό!!!

«Ακομπλεξάριστος  ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης εξέπληξε για μια ακόμη φορά και φωτογραφήθηκε ημίγυμνος – από τη μέση και πάνω – μαζί με άλλα πρόσωπα».

Αυτό διαβάσαμε σε καθεστωτικό ΜΜΕ όσο αναφορά τη φωτογράφηση του Δημάρχου της Θεσσαλονίκης (για λίγο ακόμη...) για την παγκόσμια μέρα κατά του AIDS.

Και ενώ η αστική ηθική του "πολιτισμένου κόσμου" επιβάλλει να μη σχολιάσουμε το...θέαμα ενός γερασμένου άνδρα, με σώμα όχι και τόσο..πρότυπο, θα ευχόμασταν απλά να μη φέρει τάση προς εμετό σε αρκετούς που τη βλέπουν.

Για το αίσθημα της αηδίας και της αποστροφής το θεωρούμε δεδομένο.

Ο "εναλλακτικός Δήμαρχος" μας συνηθίζει σε....

Αύριο Κυριακή δηλώνουμε "παρών" στο μνημόσυνο των δύο νεκρών Ηρώων - Συναγωγνιστών μας...

Μνημόσυνο στη Μνήμη του Γιώργου Φουντούλη και Μανώλη Καπελώνη - Κυριακή 8/12, Βίλια Αττικής

Την Κυριακή 8 Δεκεμβρίου θα τελεστεί το 40ημερο μνημόσυνο των Συναγωνιστών και σύγχρονων μαρτύρων Γιώργου Φουντούλη και Μανώλη Καπελώνη.

Καλούνται όλοι οι Έλληνες να τιμήσουν την Μνήμη των δύο Συναγωνιστών μας στον Ιερό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Βιλίων Αττικής στις 09:30 π.μ.

Αναβολή ενός μήνα στους Εθνικιστές βουλευτές - Ακόμα αναζητούνται τα... μυστικά υπερόπλα της Χρυσής Αυγής! ΒΙΝΤΕΟ

Άτακτη οπισθοχώρηση του καθεστώτος, μετά το χθεσινό φιάσκο Δένδια με τις παράνομες εφόδους στις οικίες των βουλευτών Γερμενή, Μπούκουρα και Ηλιόπουλου.

Οι ανακρίτριες κάλεσαν τους βουλευτές για να τους δώσουν υποχρεωτική αναβολή, με πρόσχημα τη μελέτη υλικού από ηλεκτρονικούς υπολογιστές που κατασχέθηκε προ... διμήνου. Στην πραγματικότητα...

Το 1944 σφάζανε αστυνομικούς, το 2013 τους κάνουν ιδεολογική κατήχηση

Μετά από τα… μαθήματα καταστολής της Χρυσής Αυγής που παρέδωσε προ μηνός περίπου εκπρόσωπος του ΚΚΕ σε συνέδριο πρακτόρων της ΚΥΠ, τώρα ήρθε η σειρά των αξιωματικών της αστυνομίας να περάσουν από την κατήχηση του κόμματος του εγκλήματος και της προδοσίας!

Χθες, λοιπόν, στην έναρξη του 23ου Τακτικού Συνεδρίου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αξιωματικών Αστυνομίας (ΠΟΑΞΙΑ) έδωσε το παρών ο βουλευτής του ΚΚΕ Χ. Κατσώτης, ο οποίος έβγαλε και λόγο στους αξιωματικούς, με κύριο αντικείμενο (φυσικά, αφού αυτό τους καίει όλους…) την καταπολέμηση της Χρυσής Αυγής. Ιδού:

«Κρίσιμο επίσης ζήτημα είναι κατά τη γνώμη μας να μη βρίσκουν έδαφος...