Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Μαΐου 09, 2011

Η σύγκριση Αντώνη Σαμαρά και ΓΑΠ στη δημοσκόπηση της GPO

και διαχρονικά....

70% και πλέον αποδοκιμάζουν την κυβέρνηση...

Η δημοσκόπηση της GPO, με την πρόθεση ψήφου, για το Mega


Αργότερα το σχόλιό μας γιατί πάλι...

Σε τραγική κατάσταση οι Έλληνες καταναλωτές της Κρήτης αναγκάζονται να καταφεύγουν σε τοκογλύφους και σε ενεχυροδανειστήρια

Για να δούμε... 
Θα κοπεί το οιδιπόδειο που έχουν οι Κρητικοί με το Πα.Σο.Κ. ή έχουμε το "Σύνδρομο της Στοκχόλμης";

Διαβάστε την επιστολη που μας έστειλε η Ιωάννα Μελάκη, Πρόεδρος της ΄Ενωσης Προστασίας Καταναλωτών Ν. Χανίων
 
Η  Ένωση Προστασίας Καταναλωτών Χανίων,, καθημερινά γίνεται αποδέκτης οδυνηρών καταστάσεων, με καταναλωτές που περιγράφουν την δραματική  οικονομική τους  κατάσταση ,προσπαθώντας να την δικαιολογήσουν με τις λέξεις ότι,

Τα επικίνδυνα παιχνίδια του κυρίου Παπακωνσταντίνου και της κυβέρνησης. Η επανάληψη μίας εθνικής τραγωδίας που πρέπει να εμποδίσουμε.

Επανάληψη του 1897 με παρόμοιους πρωταγωνιστές. Θα τους αφήσουμε;
Ο κύριος Παπακωνσταντίνου, στην σύσκεψη – μυστήριο της Παρασκευής, δήλωσε ότι “Δεν υπάρχει περίπτωση να επιτύχουμε με το παρόν πλαίσιο δράσης και στήριξης, θα χρειαστούμε πρόσθετη ενίσχυση”.
Αυτό ήταν το “ζουμί”, για να μην διαβάζετε σενάρια δεξιά και αριστερά.
Εκεί αρχίζουν τα “καμπανάκια” προς πάσα κατεύθυνση. Τι κάνουμε τώρα; Αναρωτήθηκαν οι επιφορτισμένοι για την στήριξη της Ελληνικής οικονομίας…
Δύο είναι οι δρόμοι.

Τη χαρά είναι αυτή.... Ο Ισραηλινός πρέσβης μιλά για "Χρυσή εποχή" στις Ελληνοισραηλινές σχέσεις και τον ΓΑΠ

 Είπε και άλλα βέβαια...
 Για την "δημοκρατία" που υπάρχει στο Ισραήλ

ΟΤΑΝ Ο ΛΑΖΟΠΟΥΛΟΣ ΗΤΑΝ "ΚΑΛΟΣ",ΕΠΕΙΔΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΣΕ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΚΑΛΟΥΣΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ "ΝΑ ΣΠΑΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΨΕΙ",ΕΝΩ ΑΣΧΟΛΙΟΤΑΝ ΔΙΑΡΚΩΣ ΜΕ ΤΟ "ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΒΑΤΟΠΑΙΔΙΟΥ"!

Ένα φοβερό αφιέρωμα...

"Η λέξη μυστικότητα είναι αποκρουστική....."



Γράφει ο Γρηγόρης Ζωγραφάκης

Όλοι έπεσαν με μανία στο Der Spiegel για σπορά ψευδών ειδήσεων….
Ποια όμως ήταν η ψευδής είδηση….;
Kατ’ αρχήν και συνάντηση έγινε στο Λουξεμβούργο και μυστική ήταν….
Ο.... Υπουργός Οικονομικών παίζει το τελευταίο του χαρτί….Ή νέο Μνημόνιο, λόγω αποτυχίας του παλαιού, και μόνιμος Μηχανισμός Στήριξης-κάτι που αρνήθηκε η Καγκελάριος Μέρκελ στη Σύνοδο Κορυφής το Μάρτιο ή με το δεδομένο ότι οι Αγορές θα κρατούν ερμητικά τις «πόρτες» κλειστές στην Ελλάδα και το 2012 που είναι σίγουρο,

70 χρόνια μετά και οι δοσίλογοι του έθνους επιστρέφουν



μπράβο στους μάγκες από το Olympia.gr που ανέδειξαν πρώτοι θέμα

Είθε να κατανοήσει σύντομα ο Ελληνικός λαός την "κηδεία" που του ετοιμάζετε...


 Γράφει ο Χάρρυ Κλύνν


«Στη δραματική συνεδρίαση του Λουξεμβούργου, ο υπουργός Οικονομικών της Ελλάδας ομολόγησε την αδυναμία της χώρας να βγει στις αγορές, την αποτυχία της να μειώσει το έλλειμμα στα χρονικά περιθώρια που έχουν τεθεί, την αποτυχία της να πετύχει δημοσιονομική εξυγίανση»Αυτά δεν ομολόγησες, ενώπιον της Ευρωπαϊκής οικονομικής νομενκλατούρας, στην «υπόγεια» σύσκεψη του Λουξεμβούργου γελοιωδέστατε και ανίκανε Παπακωνσταντίνου; Έναν ολόκληρο χρόνο εσύ και ο ακατανόμαστος, υπό εθελουσία πολιτική αιχμαλωσία, πρωθυπουργός της υπό κατοχή χώρας μας, αφού βάλατε στην πρέσα τον ελληνικό λαό και του βγάλατε το λάδι, μας διαβεβαιώνατε, με αβανταδόρους τις ρεζιλοφυλλάδες και τα βοθροκάναλα, για την σούπερ επιτυχία του μνημονίου που ανάθεμα και αν γνωρίζατε τι ήταν αυτό που υπογράψατε!
Αποδεικνύεται, βέβαια,

"Κυρία μου, γιατί τόση "λατρεία" προς τους λαθρο-εποίκους";



Από τον gianniotis
Με έκπληξη διαπιστώσαμε την απεγνωσμένη προσπάθεια και την θρασύτατη απαίτηση της παρουσίας ενός blogger ως αυτόπτη μάρτυρα, εμπρός σε έναν βιασμό νεαρού Γιαννιώτικου ζευγαριού από μία ομάδα αλλοδαπών λαθρο-εποίκων, προκειμένου να τον μαρτυρήσει (!) και να ...μαρτυρηθεί.

Ή μήπως κατά την άποψη της "θιγομένης" δημοσιογράφου όφειλε και να συμμετέχει, προκειμένου να έχει αποκτήσει το αδιάψευστο της κατάθεσής του; Πέραν βεβαίως του γελοίου της υπόθεσης, το συγκεκριμένο blog αναφέρθηκε σε έναν βιασμό που κατά το θύμα που τον υπέστη, ήταν πραγματικός, ενώ για εσάς κυρία μου που εκ του ασφαλούς και δίχως την παραμικρή εσωτερική και εξωτερική αμυχή καταθέτετε την αμφισβήτησή σας ήταν …εικονικός.!

 Παρά το γεγονός ότι...

Τα τηλεοπτικά «βαποράκια» Ή «πες μου τους φίλους σου να σου πω ποιος είσαι»

Γράφει ο Θύμιος Παπανικολάου

Πολλοί παρασύρονται από εντυπωσιακά διαφημιστικά τρικ και χάνουν την πολιτική πυξίδα.
Οι «νταβάδες» (ξένοι και εγχώριοι), καθώς και οι μηχανισμοί τους έχουν «επεξεργαστεί» επιστημονικά τις μεθόδους και τα «παιχνίδια» εξαπάτησης των λαών και έχουν δουλέψει άριστα και χρόνια της φόρμες της απάτης.
Δεν εμφανίζουν ΠΟΤΕ από την αρχή τις προθέσεις τους και τα σχέδιά τους: Τα προβάλλουν διακριτικά και συχνά σε ένα πρώτο στάδιο και αρνητικά.
Όταν σε επαινέσουν και σε προβάλλουν, π.χ.,

Παραιτείται ο Ανδρέας Λοβέρδος!

«Η αποστολή μου σε Υπ. Εργασίας και Υγείας τελείωσε. Θέτω τον εαυτό μου στη διάθεση του πρωθυπουργού για τον επόμενο στόχο»
«σε νεφελώδεις υποθέσεις δεν μπορώ να συμβάλω».
Αυτά δήλωσε ο Ανδρέας Λοβέρδος ο οποίος φαίνεται να εγκαταλείπει τον “ Τιτανικό” του ΓΑΠ αφού πρώτα βοήθησε τα μέγιστα στην βύθισή του… Πρόσθεσε επίσης...

Ήττα για το ΚΕΑΔ στις τοπικές εκλογές της Αλβανίας -Ούτε ο Β. Μπολάνος κατόρθωσε να εκλεγεί στην Χειμμάρα!!!

Αν και ακόμη η καταμέτρηση βρίσκεται σε εξέλιξη, τα πρώτα αποτελέσματα δείχνουν ότι το ΚΕΑΔ δεν πήγε καλά στις τοπικές εκλογές της Αλβανίας. Ο Β. Μπολάνος έχασε στη Χειμμάρα με περίπου 250 ψήφους διαφορά. Νικητής αναδείχθηκε ο σοσιαλιστής Γιώργος Γκόρος. Ο υποψήφιος του Δημοκρατικού Κόμματος Σέβο Πρίφτης πήρε περίπου....

Ποιά είναι η εκπρόσωπος του μεταμοντέρνου νεοφιλελευθερισμού στην Ελλάδα...;

Τη γνωρίζετε την κυρία Ξαφά, που σήμερα μέσω του ΣΚΑΙ (τι περίεργο....), μας είπε πως χρειαζόμαστε και νέο μνημόνιο με πολύ σκληρότερα μέτρα και οφείλουμε άμεσα να προωθήσουμε αποκρατικοποιήσεις όλων των δημόσιων, δυσλειτουργικών (sic...) ΔΕΚΟ και δημόσιων ακινήτων..;

Τι σχέση με την "Αγία Οικογένεια";

Έχει συμμετάσχει ποτέ σε πολιτικό κόμμα;

Από που κρατάει η σκούφια της και πως συνδέεται με τη Λατινική Αμερική;
Πολλές απαντήσεις και πλούσιο ιστορικό για τη δράση της ιέρειας του νεοφιλελευθερισμού...

Οι δικηγορικοί σύλλογοι δεν αναγνωρίζουν την Τρόικα ως θεσμικό όργανο...

Αύτη είναι μια πραγματική στάση αντίστασης και δήλωνει απερίφραστα πως η Τρόικα είναι κατοχικη δύναμη και δεν έχει κανένα δικαίωμα εξουσίας στη Χώρα.

Οι δικηγόροι όλης της χώρας αρνούνται να συναντηθούν με την τρόικα, καθώς δεν την "αναγνωρίζουν ως θεσμικό όργανο", αλλά "ούτε νομιμοποιούν τη παρουσία της" στην Ελλάδα.

Την Κυριακή συνήλθε -εκτάκτως- στην Αθήνα η Ολομέλεια των προέδρων των Δικηγορικών Συλλόγων της Ελλάδος, με μοναδικό θέμα την συνάντηση των εκπροσώπων του δικηγορικού σώματος, με αντιπροσωπεία της τρόϊκας, την προσεχή Τρίτη στις 6 μ.μ.

Για τη συνάντηση αυτή,

Γιουχάισμα ΓΑΠ και στη Λευκάδα...

Μετά τα 3 πρώτα λεπτά του βίντεο ξεκινούν τα..ωραία!!

Αλβανία: Ικανοποίηση για τη συμμετοχή, διαφωνία για το αποτέλεσμα

Παρά την απόλυτη διαφωνία που σημειώνεται στην ανάγνωση των αποτελεσμάτων στο χώρο των κομμάτων, ικανοποιημένος από τη διαδικασία τέλεσης των δημοτικών εκλογών στη χώρα του παρουσιάστηκε ο πρόεδρος της Αλβανίας Σαλί Μπερίσα, που πιέζεται από την ΕΕ να δώσει αποδείξεις ότι η δημοκρατία εδραιώνεται στην Αλβανική κοινωνία.

Η ΔΙΑΤΑΓΗ «ΣΦΑΓΗΣ» ΤΟΥ ΠΡΟΞΕΝΟΥ ΚΟΡΥΤΣΑΣ

ΤΡΑΓΙΚΟΣ ΞΕΠΕΣΜΟΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ
ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΝΑΝ ΟΤΙ ΔΗΘΕΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΤΟΝ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΟΥΝ

Τηλεαντιγράφημα-ντοκουμέντο του ΥΠΕΞ που παρουσιάζει το ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ, με το οποίο η θλιβερή Κυβέρνηση
κηρύσσει πλέον οριστικά μετακινούμενο τον γενναίο Πρόξενο Θεόδωρο Οικονόμου-Καμαρινό, τιμωρώντας τον
στην ουσία επειδή μίλησε για Έλληνες και Βόρειο Ήπειρο μέσα στην Αλβανία…


«ΜΕΤΑΚΙΝΟΥΜΕΝΟΣ»
     Μετά τον σάλο που δημιουργήθηκε από την αρχική ανάκληση του Γενικού Προξένου Κορυτσάς κ. Θεόδωρου Οικονόμου-Καμαρινού επειδή τόλμησε να μιλήσει για Βόρειο Ήπειρο και Έλληνες μέσα στην Αλβανία και έπειτα από τις αποκλειστικές του δηλώσεις στο ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ (17-2-2011) που έβαλαν «φωτιά» στην Κυβέρνηση του Μνημονίου Εθνικής Υποτέλειας, εβρισκόμενη πλέον εκείνη σε δεινή θέση και έχοντας γίνει περίγελος σε ολόκληρο τον Ελληνισμό, θέλοντας να κουκουλώσει τους απαράδεκτους χειρισμούς της, ξανάστειλε προσωρινά τον κ. Καμαρινό στην Κορυτσά, για να πάρει μια επικοινωνιακή ανάσα, έχοντας κατά νου να τον ξεριζώσει οριστικά από εκεί, μόλις θα κόπαζε ο …θόρυβος…
ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ-ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΤΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ
«ΣΦΑΓΗΣ» ΤΟΥ ΠΡΟΞΕΝΟΥ

Λιβύη: Υπό πολιορκία η Μισράτα

Αποκλεισμένη από τον στενό κλοιό των στρατευμάτων του Μουαμάρ Καντάφι εδώ και δύο μήνες, η πόλη της Μισράτα, μοναδικό προπύργιο πλέον των αντικαθεστωτικών στα δυτικά, βλέπει ώρα με την ώρα τα αποθέματά της σε σε τροφή και πόσιμο νερό να εξαντλούνται. Εκπρόσωπος των ανταρτών δήλωσε την Κυριακή ότι τα εφόδια σε νερό και τρόφιμα αλλά και σε καύσιμα αρκούν το πολύ για ένα μήνα ακόμα.
Όπως επεσήμανε ο εκπρόσωπος των αντικαθεστωτικών,

Δεκαέξι χιλιάδες μετανάστες ζητά άμεσα η Αυστραλία

 Στείλτους Παπουτσή και Ραγκούση... Περίσσευμα έχουμε...
Η Αυστραλία θα «εισάγει» άμεσα περίπου 16.000 ειδικευμένους μετανάστες από το εξωτερικό τους οποίους θα απασχολήσει κυρίως στον τομέα της εξόρυξης μεταλλευμάτων, όπου υπάρχει μεγάλη έλλειψη ειδικευμένων εργατών, αναφέρεται σε πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της εφημερίδας The Australian.
Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα σχετικές ανακοινώσεις θα κάνει ο Ομοσπονδιακός Θησαυροφύλακας Γουέϊν Σγουάν, ο οποίος θα καταθέσει αύριο τον ετήσιο προϋπολογισμό.
Η εφημερίδα αποκαλύπτει ότι....

Έτσι όπως το πάνε στη Θράκη η Ελληνική σημαία θα είναι βλασφημία. ΝΤΕΚΟΡ ΜΕ ΣΗΜΑΙA ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΘΡΑΚΗΣ


Γιορτάστηκε με τελετή στο Χοχστ η Γιορτή του Παιδιού της 23ης Απριλίου. Στις 24-4-2011 γιορτάστηκε με τελετή στο Χοχστ από το Πολιτιστικό Κέντρο Τούρκων Δυτικής Θράκης –μέλος της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Τούρκων Δυτικής Θράκης- η 23η Απριλίου που είναι η μέρα Εθνικής Ηγεμονίας και Γιορτής του Παιδιού. Στην γιορτή αυτή που μετείχαν παιδιά από το Χοχστ και την γύρω περιοχή, μιλώντας ο πρόεδρος του συλλόγου Χασάν Μπαιράμ, ενημέρωσε τα παιδιά για την 23η Απριλίου μέρα Εθνικής Ηγεμονίας και Γιορτής του Παιδιού, που ο ιδρυτής της Τουρκικής Δημοκρατίας Μουσταφά Κεμάλ Ατατούρκ την αφιέρωσε στα παιδιά όλου του κόσμου.


Σχόλιο: