Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Νοεμβρίου 29, 2013

Λιάγκας: Πάντα μας έλεγαν να κόβουμε τη Χρυσή Αυγή! - BINTEO

Ομολογούν οι καθεστωτικές τηλεπερσόνες του εκφυλισμού, ότι έπαιρναν γραμμή για να μην παίζουν τη Χρυσή Αυγή. Παράλληλα, εκφράζουν την απελπισία τους που αυτή η τακτική τους γύρισε μπούμερανγκ και η Χρυσή Αυγή δυναμώνει.

Παρά τη συνωμοσία της σιωπής και τις συκοφαντίες, η Χρυσή Αυγή είναι πανίσχυρη και γιγαντώνεται καθημερινά.



ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ...

Δημοσκόπηση Πανά: H Χρυσή Αυγή θα πρωταγωνιστήσει στις Ευρωεκλογές!


σ.σ. ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Το 60% των Ελλήνων δηλώνουν αντιμνημονιακοί. Κανένα πρόβλημα για το καθεστώς, διότι και ο Σαμαράς μιλούσε ενάντια στο μνημόνιο πριν τις εκλογές, όπως τώρα και ο Τσίπρας! Συνεπώς, όποιο κόμμα του κλεπτοκρατικού τόξου και να ψηφίσετε, το μνημόνιο θα συνεχιστεί με διάφορες σκονοθετημένες αφορμές...

Δημοσιεύτηκε, λοιπόν, μία δημοσκόπηση του καθηγητή Πανά επί του ζητήματος, η οποία καταδεικνύει την απήχηση των θέσεων της Χρυσής Αυγής στην Ελληνική Κοινωνία.

Η έρευνα δείχνει ότι οι Έλληνες είναι στην πλειοψηφία τους αντιμνημονιακοί, παρά την καθημερινή προπαγάνδα των τσοντοκάναλων, ενώ οι μισοί βλέπουν τη Χρυσή Αυγή ως πρωταγωνιστή των πολιτικών εξελίξεων. 

Στην πρώτη κάρτα φαίνεται...

Δεν μπορούν να το κρύψουν πια: Έρχεται η ώρα της Χρυσής Αυγής!

Ένα εξαιρετικά ενδιαφέρον άρθρο έγραψε ο δημοσιογράφος Δημήτρης Μαρκόπουλος, ο οποίος κάποτε αναρωτιόταν τα όρια της Χρυσής Αυγής. Στο άρθρο του ο δημοσιογράφος λέει τα προφανή και τίποτε παραπάνω, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι δουλεύει σε μία εφημερίδα που έχει κάνει σημαία της τον αντιφασισμό με τον πιο επαίσχυντο τρόπο. Πριν αναλύσουμε τα  γραφόμενα του, όμως, ας παραθέσουμε το σύνολο του άρθρου:

«Έρχεται η ώρα...

ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΑΥΡΙΟ Η ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕΙΣ - ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΣΤΙΣ 19:00


Κανονικά θα διεξαχθεί αύριο στις 19:00 η μεγάλη ανοιχτή συγκέντρωση της Χρυσής Αυγής στην πλατεία Συντάγματος, παρά τις μεθοδεύσεις κράτους και παρακράτους!

Η Χρυσή Αυγή...

Έλα...Δεν το πιστεύουμε..Ακόμη ένας πρώην κομμουνιστής Γενικός Διευθυντής της "Δημόσιας Τηλεόρασης"

nerit
Ένα-ένα τα… καλά παιδιά της αριστεράς (και της… προόδου!) παίρνουν τις θέσεις τους στην νέα «δημόσια ραδιοτηλεόραση». Έτσι, σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδει το κάργα σαμαρικό blog Antinews, επικεφαλής της ΝΕΡΙΤ FM θα αναλάβει ο δημοσιογράφος Θανάσης Γεωργακόπουλος, πρώην διευθυντής του Πρώτου Προγράμματος και αριστερός με… περικεφαλαία. Ιδού πως τον περιγράφουν οι ίδιοι οι σαμαρόφρονες:
«Ο Θανάσης Γεωργακόπουλος ξεκίνησε την ιδεολογική του καριέρα υποστηρίζοντας τη.....

Χωρίς ντροπή και αίσχος ο ΣΥΡΙΖΑ αθωώνει τον κατηγορούμενο αναρχοαριστερό για τις δολοφονίες στη Marfin!

assets_LARGE_t_420_54190593
Στις 9 Δεκεμβρίου, φτάνει στο ακροατήριο η υπόθεση του εμπρησμού της Marfin, στην οποία κάηκαν ζωντανοί τρεις συνάνθρωποί μας και μια αγέννητη ψυχή (η μία υπάλληλος που κάηκε ήταν έγκυος). Κατηγορούμενος είναι ο «κοινωνικός αγωνιστής» Θεόδωρος Σίψας, ο οποίος καίτοι είναι κατηγορούμενος για τη στυγερή δολοφονία (άρα υπάρχουν ικανά στοιχεία εις βάρος του), κυκλοφορεί ελεύθερος!!!
Κι όπως συμβαίνει συνήθως σε υποθέσεις κομμουνιστικής τρομοκρατίας, ο ΣΥΡΙΖΑ άρχισε και πάλι το βιολάκι του, την επιχείρηση αθώωσης του κατηγορουμένου! Έτσι, με χθεσινό της δημοσίευμα, με τίτλο «Η περίεργη αστυνομική έρευνα για τη Marfin», η επίσημη ιστοσελίδα του ΣΥΡΙΖΑ, μιλάει για «αστυνομική προχειρότητα», «στοιχεία της....

Τρέμει το σάπιο καθεστώς.... Άθλια μεθόδευση απαγόρευσης της αυριανής πορείας της Χρυσής Αυγής!


Τρέμει το Καθεστώς: Παράνομη απαγόρευση της πορείας της Χρυσής Αυγής προς το υπουργείο Δικαιοσύνης

Καθημερινά πλέον και δίχως να τηρούν καν τα προσχήματα, αποδεικνύεται η σύμπλευση και συνεργασία Κράτους και αριστερού παρακράτους προκειμένου να περιοριστεί η νόμιμη πολιτική δράση του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή.
Με ένα απαράδεκτο και παράνομο σκεπτικό, η αστυνομία της αντεθνικής κυβέρνησης Σαμαρά με μια ανακοίνωση μνημείο νομιμοποίησης της παρανομίας, απαγορεύει την αυριανή πορεία της Χρυσής Αυγής προς το υπουργείο Δικαιοσύνης! Το σκεπτικό της απόφασης της ΕΛ.ΑΣ. είναι παράνομο, διότι.....

Και το ΚΚΕ διεκδικεί τη Δέσποινα Βανδή...Ούτε ο Ρίτσος και ο Αγάθωνας δεν είχαν τέτοιο σουξέ στους κομμουνιστομπολσεβίκους

despoina-300x155
σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: "Θα βγουν αληθινές οι προφητείες" και θα έρθει η Χρυσή Αυγή του Ελληνισμού όσο και να "λαλούν" οι...τραγουδιάρες και οι δημοσιοκάφροι~

Μετά τον ΣΥΡΙΖΑ, και το «τιμημένο» ΚΚΕ πέφτει στα πόδια της… αντιφασίστριας Βανδή! Φαίνεται πως την γκλαμουράτη και χλιδάτη λαϊκο-ποπ πολύ εμίσησαν, τις εκπροσώπους της ουδείς! «Αναγκαία απάντηση και σήμερα και πάντα», λέγεται το… λαϊκο-ποπ άνοιγμα του ΚΚΕ που μπαίνει κατευθείαν στο… ψητό: «Η στάση της Δέσποινας Βανδή είναι θετική και αναγκαία».
Στη συνέχεια, η ....

Σοβιετικό παραλήρημα της Κανέλλη: "Χρυσαυγίτες έστειλαν αλβανούς να διαρρήξουν το σπίτι μου!"


Σοβιετικό παραλήρημα της Κανέλλη: Χρυσαυγίτες έστειλαν αλβανούς να διαρρήξουν το σπίτι μου!

Η πασιονάρια της Εκάλης δεν θα μπορούσε να λείπει από τους... σοβαρούς, αξιόπιστους και αμερόληπτους ψευδομάρτυρες που καταθέτουν κατά του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή. Τα όσα κατέθεσε, είναι βέβαιο πως θα ζήλευαν ακόμη και οι συντάκτες της Πράβντα στα καλύτερα χρόνια του σοβιετικού ολοκληρωτισμού!
Το -σε προχωρημένη ηλικία- ορφανό του Μαρξ κατέθεσε πως οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής προπηλακίζουν και υβρίζουν εντός της Βουλής, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες έδωσε στις ανακρίτριες «στοιχεία και βίντεο που κατά την άποψή της αποδεικνύουν τον συγκροτημένο εγκληματικό χαρακτήρα της Χρυσής Αυγής». Η μαρτυρία της Κανέλλη είναι χαρακτηριστική της.....

Εθνική Αντίσταση: "Ελεύθεροι Πολιορκημένοι" - ΒΙΝΤΕΟ

Δείτε το εκπληκτικό - ΒΙΝΤΕΟ που είναι αφιερωμένο στη διωκόμενη Ηγεσία της Χρυσής Αυγής που αγωνίζεται...μέχρι τέλους!

"ΤΑ ΝΕΑ": ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΒΓΑΖΕΤΕ Ο ΕΝΑΣ ΤΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ, ΓΙΑΤΙ ΕΥΝΟΕΙΤΑΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΚΑΝΔΑΛΑ!

σ.σ. ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Η βουλή είναι άνδρο διαφθοράς και κουκουλώματος σκανδάλων. Ο "ναός της δημοκρατίας" είναι στην πραγματικότητα ναός της εθνικής προδοσίας και του ξεπουλήματος της Ελλάδος.

Γράφει ο Αντίοχος

Σαφές μήνυμα προς τους… σκανταλιάρηδες τοξοβόλους όλων των συνιστωσών του… συνταγματικού τόξου, έστειλε χθες το συγκρότημα Λαμπράκη, με το κύριο άρθρο της έντυπης ναυαρχίδας του, των «Νέων». Το άρθρο-μήνυμα, με τον χαρακτηριστικό τίτλο «Η πόλωση ευνοεί μόνο τους ακραίους», αναφέρει τα εξής:

«Το τελευταίο που χρειάζεται η χώρα...

Νέο Όσκαρ ηλιθιότητας από το καθεστώς - Μετά τα αμνοερίφια ήρθαν και... τα εκπαιδευμένα πίτμπουλ!

σ.σ. ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Παταγώδης αποτυχία το φαιδρό "κατηγορητήριο" εναντίον των Εθνικιστών... Το μόνο που κατάφερε είναι να στρέψει ακόμη περισσότερους Έλληνες στη Χρυσή Αυγή!

Τελειωμό δεν έχει η φαντασιοπληξία των κρατικοδίαιτων μαρξιστών, οι οποίοι ελλείψει νέων ανώνυμων ψευδομαρτύρων σπεύδουν να καταθέσουν τα ψυχολογικά τους συμπλέγματα κατά της Χρυσής Αυγής, στις ανακρίτριες που έχουν αναλάβει την υπόθεση της πολιτικής σκευωρίας εις βάρος του Κινήματος των Ελλήνων Εθνικιστών.

Πριν τέσσερις ημέρες, η φυλλάδα του Μπόμπολα αφιέρωσε ποταμούς μελάνης για να περιγράψει τις «συγκλονιστικές» μαρτυρίες για τάγματα εφόδου 10χρονων, τα οποία επιτίθονταν σε λαθρομετανάστες και «αντιεξουσιαστές». Σήμερα, οι αποκαλύψεις λαμβάνουν νέα διάσταση: πέραν των 10χρονων κομμάντος, η Χρυσή Αυγή...

Εθνικό Προσκλητήριο: Όλοι το Σάββατο στο Σύνταγμα ενάντια στην σκευωρία κατά της Χρυσής Αυγής

Ο Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή βρίσκεται εδώ και δύο μήνες στο επίκεντρο της αντισυνταγματικής μεθόδευσης της αντεθνικής κυβέρνησης κατά των κατοχυρωμένων εκ του Συντάγματος, πολιτικών ελευθεριών του Ελληνικού Λαού.
Δια της εκπορευόμενης από ξένα κέντρα εξουσίας επιχείρησης κατά της Χρυσής Αυγής, η αντεθνική κυβέρνηση Σαμαρά, με την αμέριστη συμπαράσταση των κομμάτων της αριστεράς, επιδιώκει να εξαλείψει την μοναδική πολιτική φωνή Εθνικής Αντίστασης ενάντια στα μνημόνια των τοκογλύφων και στο ξεπούλημα της εθνικής μας περιουσίας.
Ο Αρχηγός του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή, Ν. Μιχαλολιάκος και οι....