Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Οκτωβρίου 21, 2010

Μίκης Θεοδωράκης "Ξαναδώστε την Ελλάδα στους Έλληνες"!

ΠΕΝΤΕ  ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ  ΓΙΑ  ΤΗΝ  ΕΞΟΔΟ  ΑΠΟ  ΤΗΝ  ΚΡΙΣΗ

ΔΗΛΩΣΗ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Παρά την εγκληματική παραπληροφόρηση της Τηλεόρασης, όλοι οι Έλληνες γνωρίζουν πλέον τα εξής γεγονότα :
Προεκλογικά διακηρυσσόταν από τον κ. Γ.Α.Παπανδρέου ότι «λεφτά υπάρχουν» παρά την ενημέρωσή του από το Διοικητή της Τρ.Ελλάδος.
Την επομένη των εκλογών 5/10/2009 οι μέρες πληρωμής των υπό διαπραγμάτευση Ελληνικών ομολόγων αυξήθηκαν από 2 σε ...

Για όσους επιμένουν ότι το παιχνίδι δεν είναι στημένο

Τι γράφαμε το πρωί; Η Τρόικα ανέβαλε τα νέα μέτρα για να διασωθεί το ΠΑΣΟΚ στις εκλογές
Κάποιοι όμως υποστηρίζουν ότι το παιχνίδι με την οικονομία δεν είναι στημένο. Ιδού λοιπόν:
Ενώ όλοι περιμέναμε το αναθεωρημένο έλλειμμα την Παρασκευή ή το πολύ στις αρχές της επόμενης εβδομάδας, ξαφνικά η Κομισιόν αποφάσισε να μας πει ότι θα δώσει τα στοιχεία το Νοέμβριο και σίγουρα μετά τις δημοτικές και περιφερειακές εκλογές. Ενώ στις υπόλοιπες χώρες τα στοιχεία έχουν δοθεί για την…

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ : ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ 2007-2009. ΑΛΛΑ ΣΤΡΑΤΟΔΙΚΕΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ 1997-2003. ΣΥΝΕΝΝΟΗΘΗΚΑΜΕ;;


Πριν λίγες ημέρες δημοσιεύθηκε αποκαλυπτικό έγγραφο της ευρωπαϊκής επιτροπής, που με τον πιο επίσημο και κατηγορηματικό τρόπο, κατηγορεί τις κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ την περίοδο 1997-2003, για πλαστογράφηση των οικονομικών στοιχείων. Στο ίδιο έγγραφο αναφέρεται πως οι «αδιάφθοροι» της σημερινής κυβέρνησης, που ήταν και τότε υπουργοί,
***απέκρυψαν έξοδα 1,3 δις. για την περίοδο 2002-2004, που αφορούσαν τα νοσοκομεία.
“The issue of hospitals liabilities started to be discussed in 2005, when it became apparent that considerable amounts related to past expenditures of hospitals (€ 1.3 bn), for the years 2002 to 2004, had in fact never been recorded”
***απέκρυπταν, την περίοδο 1997-2003, την πραγματικότητα ως προς το...

Κύριοι συνδικαλιστές την προδοσία πολλοί ετίμησαν.Τους προδότες ΟΥΔΕΙΣ

Η Ελλάδα βρίσκεται στη δίνη ενός άτυπου οικονομικού πολέμου. Τα κυριαρχικά δικαιώματα της χώρας εκχωρούνται, η ύφεση ξεπερνά το 6%, αντιασφαλιστικοί και αντεργατικοί νόμοι δημιουργούν ένα ζοφερό κλίμα για το μέλλον των συντάξεων και της μισθωτής εργασίας. Η ανεργία γίνεται ανεξέλεγκτη, η αξιοπρέπεια και η υπερηφάνεια του ελληνικού λαού βρίσκεται στο ναδίρ.

Οι Έλληνες βλέπουν να χάνονται μέσα σε λίγους μήνες δικαιώματα που κατακτήθηκαν με αγώνες χρόνων, θυσία στο βωμό ενός χρεωκοπημένου συστήματος. Οι προβλέψεις για...

Πολύ καλός ο Μιχαλολιάκος

Στην πρώτη του συνέντευξη από την ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του, ο Βασίλςη Μιχαλολιάκος φάνηκε ότι έχει τη σοβαρότητα, για να εκπροσωπήσει επάξια τη ΝΔ, στο Δήμο Πειραιά.

Μεστός, με αυτοπεποίθηση και αρκετά ενημερωμένος κέρδισε τις εντυπώσεις.

Οι σχολιαστές του Mega προσπάθησαν να του βάλουν 'τρικλοποδιές' αλλά τις απέφυγε έντεχνα.
Η σιγουριά που έχει, από...

Ο καθένας έχει το ρόλο του. Η Μακρή τον δικό της 'πράσινο' προπαγανδιστικό

Η Κάτια Μακρή έκανε το 'καθήκον' της για άλλο ένα βράδυ.
Αφού υποστήριξε πως το αποτέλεσμα του πρώτου γύρου θα είναι το κυριάρχο για να βγουν πολιτικά συμπεράσματα, καθώς υποστήριξε, πως στο δεύτερο γύρο θα γίνουν υπόγειες διεργασίες της γενικότερης αντιπολίτευσης, κατά των υποψηφίων του Πα.Σο.Κ.

Ο Χατζηνικολάου όμως της απάντησε πως...

Τι είπαν οι τηλεσχολιαστές για την πολιτική αντιπαράθεση μεταξύ ΝΔ- Πα.Σο.Κ. εν όψει δημοτικών εκλογών

Μερικές απόψεις τηλεσχολιαστών για την έκβαση της πολιτικής κατάστασης στη χώρα
Παύλος Τσίμας: " Η κυβέρνηση ζούσε σε μια αυταπάτη. Ότι οι αυτοδιοικητικές εκλογές απλά θα είναι μια διαδικασία που θα περάσει αναίμακτα. Αποδείχθηκε λάθος και τώρα ο ίδιος ο ΓΑΠ αναλαμβάνει την ευθύνη με τις όποιες επιπτώσεις"
Πρετεντέρης: "Δεν βγάζουν και πλανητάρχη οι αυτοδιοικητικές. Πάλι...

Πολιτική πρώτο θέμα

Η πολιτική, μετά από πολύ καιρό, κάνει την εμφάνισή της, ως πρώτο θέμα στα δελτία ειδήσεων.
Και το MEGA και το ΑΛΤΕΡ ξεκίνησαν με την αντιπαράθεση Πα.Σο.Κ. - ΝΔ, σε επίπεδο αρχηγών, με δηλώσεις, που στόχο έχουν την συσπείρωση των κομματικών ψηφοφόρων

Αποκαλύπτουμε που ακριβώς βρίσκεται ο server του indymedia

Μια τεράστια αποκάλυψη από το blog μας..

Που βρίσκεται ο server των αναρχικών του indymedia στο Πολυτεχνείο.
Ακριβή σημείο όχι γενικότητες.

Ποιοι το γνωρίζουν, και αφού το γνωρίζουν για...

Ο Ανδριανόπουλος επίσημα στο κόμμα της Ντόρας

Δεν πέρασε ούτε μια έβδομάδα και έρχεται η επιβέβαιωση της είδησης, της ένταξης του Ανδριανόπουλου, στο νέο κόμμα της Ντόρας.

Τα είπανε σήμερα και τα συμφωνήσανε

Ο σχολιασμός που κάναμε όταν είχαμε αναρτήσει την είδηση από τις 15/10 είναι..

Οι θυσίες των.....Βουλευτών θα πιάσουν τόπο....

http://topsaxtiri.blogspot.com/

Μειωμένος θα είναι ο προϋπολογισμός της Βουλής κατά 20 εκατομύρια ευρώ για το 2011 σύμφωνα με δημοσίευμα της ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑΣ...Πράγμα που σημαίνει "μαχαίρι" για 19.600 ευρώ σε κάθε Βουλευτή....Τι μου θύμισε όμως καθώς το διάβαζα...Τότε που ανακοινώθηκαν μέτρα για όλους τους Έλληνες και με παρρησία οι βουλευτές δέχτηκαν κατά 20% περικοπή των αποδοχών τους,για να...

Πολιτικός "νομάς"

"Η παρούσα Βουλή έχει τους ανθρώπους που θα μπορούσαν να δημιουργήσουν τις συνθήκες για να σωθεί ο τόπος. Δεν είναι για πέταμα ότι λέει ο Σαμαράς. Λέει παράδοξα αλλά λέει και σοβαρά."

Ποιός τα λέει τα παραπάνω;
Ο...

Ο "Κοριός" επιβεβαιώνει...

Μας επιβεβαιώνει ο "Κοριός" του "Έθνους" για αυτά που γράφαμε για τον Καμίνη.
Το Πα.Σο.Κ. δεν τον θέλει γιατι δεν τον γνωρίζει, ενώ και ο ίδος δε θέλει να 'καπελωθεί' από κανέναν κομματικό φορέα.
Όλα αυτά οδηγούν...

Ο Θαπατέρο στα 'χνάρια' του Παπανδρέου...και στο βάθος πρόωρες εκλογές

Στην ίδια, με την Ελλάδα, τραγική κατάσταση οδηγέι την Ισπανία, με μαθηματική ακρίβεια, ο σοσιαλιστής πρωθυπουργός Θαπατέρο.
Τα 'βήματα' του αντίστοιχα με του δικού μας 'σοσιαληστή' ΓΑΠ.
Αυξανόμενη ανεργία (η μεγαλύτερη στην Ευρώπη με 20%), έλλειμμα στο 11%, μέτρα λιτότητας, αύξηση ορίων ηλικίας συνταξιοδότησης και 'ανασχηματισμός' για άμβλυνση των τραγικών εντυπώσεων.

Ακόμη μερικές ομοιότητες είναι πως και ο 'διάδοχος' του Θαπατέρο,  ο πρώην υπουργός Εσωτερικών, και νυν αντιπρόεδρος, Αλφρέντο Πέρες Ρουµπαλκάµπα, ενώ η...

ΕΥΘΕΙΑ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΗ ΤΟΥ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟ, ΜΕ ΑΠΑΞΙΩΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΡΟΝΗΤΙΚΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΥΣ...!!!

Το politikosafari γράφει
ΤΟΝ ΑΠΟΚΑΛΕΙ..."ΤΡΙΤΟΚΛΑΣΑΤΟ ΣΤΕΛΕΧΟΣ, ΧΩΡΙΣ ΗΓΕΤΙΚΗ ΦΥΣΙΟΓΝΩΜΙΑ, ΑΝΑΡΜΟΔΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΕΝΩΣΗ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΟΔΕΞΙΑΣ, ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ ΛΙΓΟ ΦΩΣ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΟΣ" ...!!! 
Στό "ημιυπαίθριο" κόμμα του ΛΑΟΣ, έχουν αρχίσει οι προειδοποιητικές βολές.
Πρίν στεγνώσει το μελάνι, όταν σας γράφαμε ότι:

«Η Εργκενεκόν σκότωσε Οζάλ και Μεντερές»

Ο αδερφός του τούρκου προέδρου με βιβλίο του δείχνει την παρακρατική οργάνωση δείχνει ως οργανωτή της δολοφονίας του, που εμφανίστηκε ως καρδιακή προσβολή, ενώ εκτιμά ότι η δράση της πάει πίσω μέχρι και την ανατροπή και εκτέλεση του Μεντερές το 1961. Σκάνδαλο ανάλογο του αμερικανικού Γουότεργκεϊτ είναι ο θάνατος του πρώην προέδρου της Τουρκίας, Τουργκούτ Οζάλ, όπως υποστηρίζει ο ...

Καβγάς Ραγκούση- Καρχιμάκη

Για το θέμα προβολής του Καμίνη
Χθες το απόγευμα σε τηλεφωνική επικοινωνία Καρχιμάκη και Ραγκούση έγινε άγριος καβγάς μεταξύ των δύο ισχυρών ανδρών του Πα.Σο.Κ. για τον τρόπο που πρέπει από εδώ και πέρα να προβληθεί ο Καμίνης.
Ο Καρχιμάκης ήταν της άποψης...

ΜΕΡΙΚΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ


Σημείωση lalei-kairia: Με αφορμή την επικείμενη απόφαση του Σ.τ.Ε σχετικά με τη συμμετοχή των αλλοδαπών στην εκλογική διαδικασία, αναφέρω μερικές σκέψεις μου για το όλο θέμα. Τις είχα εκφράσει κατά τον περυσινό χειμώνα όταν ήταν στην επικαιρότητα (κανονικά θα πρέπει να ευρίσκεται στην καθημερινή ατζέντα όλων μας), αλλά τώρα τις παρουσιάζω συγκροτημένες.

Η Ιθαγένεια είναι η ίδια η καταγωγή εκάστου ανθρώπου. Εμπεριέχει ζωντανό το συλλογικό «είναι» ως κομμάτι της αυτογνωσίας του. Δεν μοιράζεται απλόχερα στον οποιονδήποτε, ως «σημαία ευκαιρίας», όπως πολύ εύστοχα έχει αποκληθεί. Για την παροχή υπηκοότητος (επιμένω να την ξεχωρίζω και να μην την ταυτίζω), και κάτω από συγκεκριμένες και ιδιαιτέρως αυστηρές προϋποθέσεις (παρέλευση δεκαετίας, με παράλληλα την πιστοποιημένη πολύ καλή γνώση της Ελληνικής γλώσσης, Ιστορίας και της γενικότερης κουλτούρας του Ελληνικού Πολιτισμού, αλλά και της συνεξέτασης του ποινικού μητρώου), θα μπορούσαμε να το συζητήσουμε.

Ήδη, πλείστα των επιχειρημάτων εναντίον αυτού του βεβιασμένου εγχειρήματος με έχουν, κατά βάσηι, καλύψει. Με αυτή μου την παρέμβαση θα προβώ στην ανάλυση της σημαντικότερης παραμέτρου, η οποία, απ’ότι φαίνεται διέλαθε; της προσοχής των κυβερνώντων. Σίγουρα γνωρίζετε κύριοι, -εάν όχι είστε ανιστόρητοι, επομένως πάλι επικίνδυνοι- ότι το μοντέλο των λεγομένων και «πολυπολιτισμικών» κοινωνιών της ανθρωπίνου πανσπερμίας, αυτού του κοινωνικού χωνευτηρίου εθνοτήτων, φυλών και θρησκειών, εδράζεται εις την...

Έρευνα του ypotheto για τους ILLUMINATI!

Μας έκανε τρομερή εντύπωση στο βίντεο της ανάρτησης το παιχνίδι Illuminati. Έτσι ψάξαμε λίγο παραπάνω τι κρύβεται πίσω από το συγκεκριμένο παιχνίδι και θα σας παρουσιάσουμε σε μία αναγκαστικά λίγο μακροσκελή δημοσίευση, τι ακριβώς είναι αυτό το παιχνίδι.

Καταρχήν είναι της εταιρείας SJG που έχει τα αρχικά του δημιουργού του συγκεκριμένου παιχνιδιού Steve Jackson και το G σημαίνει Games. O Steve Jackson έχει βγάλει αρκετά παιχνίδια άλλα με κάρτες όπως το Illuminati και άλλα χωρίς κάρτες, που μπορείτε να βρείτε στην σελίδα της εταιρείας του http://www.sjgames.com/ . Το σήμα της εταιρεία είναι αυτό.


Η πυραμίδα με το μάτι. Σας θυμίζει κάτι; Το έχετε δει κάπου αλλού; Προχωράμε…

Αποτάχθηκε αστυνομικός γιατί αρνήθηκε να παραλάβει την "κάρτα του πολίτη" για θρησκευτικούς λόγους...Βίντεο

Η πρώτη δήλωση Ευρωπαίου επισήμου που επιβεβαιώνει τη ΝΔ: «Αν το ΠΑΣΟΚ είχε πάρει έγκαιρα μέτρα θα είχαμε αποφύγει το μνημόνιο»

Αργά ή γρήγορα η αλήθεια έρχεται στο φως...
άλλες φορές μετά από 88 χρόνια και άλλες φορές μετά από 88 βδομάδες...

Έτσι λοιπόν στις 14 Οκτωβρίου, ο Ιταλός, Lorenzo Bini Smaghi, Μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής ( η οποία θέτει σε εφαρμογή τις αποφάσεις του Διοικητικού Συμβουλίου, δίνει οδηγίες προς τις Εθνικές ΚΤ και γενικά διαχειρίζεται τις καθημερινές εργασίες της ΕΚΤ) της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, σε ομιλία του στη Ρώμη, στην ημερίδα «Aspen Transatlantic Dialogue: “Western Democracies under Pressure”», είπε:
In Europe – to take another example – if the Greek government had decided to intervene with corrective action as early as autumn 2009, having just discovered the budget hole left by its predecessor, it could have avoided the sovereign debt crisis and the drastic adjustment programme which it then had to put in place under pressure from the markets.
Σε απλά ελληνικά και χωρίς να το παιδεύουμε, είπε δηλαδή αυτό που λέει και ο Σαμαράς 10 μήνες τώρα:

Αν το ΠΑΣΟΚ είχε πάρει έγκαιρα μέτρα τον Οκτώβριο του 2009, θα...

Η καμπάνια της Νέας Αποστασίας από το "Ποντίκι"

Το «Ποντίκι», με βαθιά συναίσθηση των προβλημάτων του τόπου αλλά και της αποστολής του να τα καταδεικνύει, αναλαμβάνει μια εθνικής σημασίας πρωτοβουλία για τις πολιτικές εξελίξεις. Λόγω και των άρρηκτων, ιστορικών πλέον, δεσμών μας με την οικογένεια Μητσοτάκη, θεωρούμε θεμελιώδη μας υποχρέωση να συμβάλλουμε ενεργά στην προσπάθεια της Ντόρας να καταλήξει στο όνομα του νέου της κόμματος, το οποίο είμαστε βέβαιοι ότι…

Άγνωστες πτυχές της Ιστορίας των Πομάκων

Πομάκοι 1878: Διαδηλώνουν με ελληνική σημαία!
Γράφει ο Παντελής Στεφ. Αθανασιάδης
Η ιστορία των εξεγέρσεων στη Θράκη, είναι εν πολλοίς αδιερεύνητη ιστορικά. Έχει πολλές δραματικές σελίδες από τις καταπιέσεις που υπέστη ο Χριστιανικός πληθυσμός της και οι Πομάκοι, από τους Τούρκους και από τους Βούλγαρους. Στην εποχή που εξετάζουμε δηλαδή τον ΙΘ΄ αιώνα, σημειώθηκαν εξεγέρσεις των Πομάκων, τόσο εναντίον των Τούρκων, όσο καιεναντίον των Βουλγάρων.
Η μεγαλύτερη ίσως εξέγερση σημειώθηκε την άνοιξη του 1878 και προκάλεσε την ανάμειξη ακόμα και των ξένων δυνάμεων και διεθνές ενδιαφέρον. Η εξέγερση αυτή, ήδη έχει περιγραφεί μερικώς από την Καλλιόπη Μουσιοπούλου- Παπαθανάση[1]. Βασικό έγγραφο που χρησιμοποίησε, ήταν μια αναλυτική περιγραφή των συμβάντων στην ορεινή Ροδόπη, γραμμένη στις 11 Μαΐου 1878. Πολλοί Τούρκοι, από τη στιγμή της προσέγγισης των Ρώσικών στρατευμάτων, θέλοντας να αποφύγουν την εκδικητικότητα των Βουλγάρων, όσοι μάλιστα δεν μπόρεσαν να καταφύγουν στην Κωνσταντινούπολη επειδή κόπηκε η σιδηροδρομική επικοινωνία, ανέβηκαν στα απρόσιτα ορεινά χωριά της Ροδόπης. Εκεί...

Κλείνει την ψαλίδα ο Μιχαλολιάκος

Στο 3% η διαφορά με τον Μίχα
Το όριο Μαντούβαλου στο 15%
Λίγο η περιοδεία με τον Σαμαρά, λίγο οι κακές εμφανίσεις στην τηλεόραση του Μίχα και οι εσωκομματικές έριδες με το Πα.Σο.Κ., έχουν οδηγήσει τον Μιχαλολιάκο σε απόσταση αναπνοής από τον επίσημο υποψήφιο του Πα.Σο.Κ.
Στις τελευταίες δημοσκπήσεις...

Το μισό Αιγαίο θέλει η Τουρκία

Από το σημερινό Μικροπολιτικό
Άραγε πόσες διαφορές υπάρχουν με το σήμερα, 30 χρόνια μετά;

Πριµ περίθαλψης σε ανέργους

Ιατροφαρµακευτική κάλυψη πέραν της διετίας για όλους τους ανέργους προωθεί το υπουργείο Εργασίας, ενώ τουλάχιστον διετής θα είναι η κάλυψη για ελεύθερους επαγγελµατίες που αναστέλλουν την επαγγελµατική δραστηριότητά τους.
Για την παράταση της ιατροφαρµακευτικής κάλυψης των παροχών υγείας στους ανέργους θα υπάρξει νοµοθετική ρύθµιση. Σχετικές δηλώσεις έκανε χθες (από τη ΝΕΤ) ο αναπληρωτής υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης Γιώργος Κουτρουµάνης.

Οσον αφορά τον ΟΑΕΕ, στον Νόµο 3845/2010 «Μέτρα για την εφαρµογή του µηχανισµού στήριξης της ελληνικής οικονοµίας κ.λπ.» περιλαµβάνονται διατάξεις στις οποίες προβλέπεται ότι οι ασφαλισµένοι του ΟΑΕΕ ηλικίας άνω των 30 ετών και µέχρι 65 ετών που διέκοψαν την άσκηση του επαγγέλµατός τους, καλύπτονται για παροχές ασθένειας από...

Ο ολοκληρωτισμός της εποχής μας

Γράφει ο Γιώργος Δελαστίκ Πρωτοφανές είναι αυτό πού συμβαίνει στη Γαλλία. Εβδομη απεργιακή κινητοποίηση μέσα σε ενάμιση μήνα, με εκατομμύρια πολίτες στους δρόμους εκατοντάδων γαλλικών πόλεων. Είναι εξόφθαλμο ότι ο γαλλικός λαός έχει εξεγερθεί εναντίον της μεταρρύθμισης στο ασφαλιστικό που προωθεί ο δεξιός πρόεδρος Νικολά Σαρκοζί και το δείχνει με τον πιο κραυγαλέο τρόπο.

Δύο νέες δημοσκοπήσεις της κοινής γνώμης μετά τις κινητοποιήσεις αυτές εμφανίζουν το 60% των Γάλλων η μία και το 70% η άλλη να τάσσονται υπέρ της συνέχισης των απεργιακών κινητοποιήσεων, οι οποίες διαρκώς ριζοσπαστικοποιούνται στα συνθήματα και τις μορφές δράσης καθώς η γαλλική κυβέρνηση αρνείται πεισματικά να υποχωρήσει στη λαϊκή κατακραυγή.
Αντιθέτως, την ώρα που γράφονταν αυτές οι γραμμές πληροφορίες από τη Γαλλία έφερναν τον Νικολά Σαρκοζί να...

e-Επιλογές της 20/10/2010

Επιστολή- κόλαφος του πρόεδρου ΤΕΔΚΑ κατά του Τατούλη

Ο πρόεδρος της ΤΕΔΚΑ (Τοπική Ένωση Δήμων και Κοινοτήτων Αρκαδίας) και δήμαρχος Τρικολώνων Γιώργος Μπαρούτσας, τον οποίο με ανακοίνωσή του το ΠΑΣΟΚ στις 15 Οκτωβρίου ανακοίνωσε ως υποψήφιο αντιπεριφερειάρχη Αρκαδίας με το συνδυασμό «Νέα Πελοπόννησος» του Πέτρου Τατούλη και τον οποίο τελικά δεν αποδέχθηκε στο ψηφοδέλτιό του ο υποψήφιος περιφερειάρχης Πελοποννήσου, με πολυσέλιδη επιστολή του χθές το απόγευμα, αφού ευχαριστεί το ΠΑΣΟΚ για την τιμή που του έκανε να τον προτείνει ως αντιπεριφερειάρχη στην Αρκαδία, καταφέρεται με σκληρή γλώσσα εναντίον του πρώην υφυπουργού και υποψηφίου περιφερειάρχη Πέτρου Τατούλη, χαρακτηρίζοντάς τον,

Eμπρηστικές κινήσεις και δηλώσεις των εξτρεμιστών μουσουλμάνων στη Θράκη

Μερικές ημέρες πριν την άφιξη του Τούρκου πρωθυπουργού Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στην Αθήνα (αν δεν έρθει ο Μ.Νετανιάχου, βάσει του ... όρου (!) που έχει θέσει ο πρωθυπουργός της Τουρκίας) οι εξτρεμιστές της μουσουλμανικής μειονότητας στην Θράκης έκαναν σήμερα την κίνησή τους: Η πρόεδρος του συνδυασμού "Πρώτο βήμα προς την ισότητα", Σιμπέλ Μουσταφάογλου, πρώην υποψήφια ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ, πήγε στο Πρωτοδικείο Κομοτηνής μαζί με τον πρόεδρο του κόμματος DEB... Μουσταφά Αλή Τσαβούς και κατέθεσε επίσημα την αίτηση της.

Μετά την υποβολή της αίτησης στα εγκαίνια των εκλογικών γραφείων του συνδυασμού "Πρώτο βήμα προς την Ισότητα" που βρίσκεται απέναντι από την παράνομη "Ένωση Νεολαίας Κομοτηνής", (οι εξτρεμιστές την αποκαλούν "Τουρκική Νεολαία Κομοτηνής") παρουσιάστηκαν οι υποψήφιοι του εξτρεμιστικού πολιτικού σχηματισμού. Παραβρέθηκε ο πρόεδρος του DEB Μουσταφά Αλή Τσαβούς ο οποίος απηύθυνε χαιρετισμό και ομιλία στήριξης. Την εναρκτήρια ομιλία έκανε ο...

Το χρονικό μιας 'αποτυχιας'

Άνθρακας ο θησαυρός

ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΒΑΖΟΥΝ ΣΤΟΧΟΥΣ, για την πλειονότητα δίνει νόημα στη ζωή. Συνήθως, δε, οι νοήμονες και σώφρονες κρατούν μυστικούς τους στόχους αυτούς μέχρι να τοΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΒΑΖΟΥΝ ΣΤΟΧΟΥΣ, για την πλειονότητα δίνει νόημα στη ζωή. Συνήθως, δε, οι νοήμονες και σώφρονες κρατούν μυστικούς τους στόχους αυτούς μέχρι να τυς πετύχουν. Και τότε βγαίνουν και βροντοφωνάζουν, πανηγυρίζουν, δηλώνουν ευτυχείς, νιώθουν ικανοποιημένοι για το επίτευγμά τους. Γιατί; Μα διότι αν δεν πετύχουν, ενώ προηγουμένως διαφήμιζαν τη μελλοντική επιτυχία τους, ξέρουν ότι...